FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ziua cu cele mai multe intrebari fara raspuns

«12345»
MoWeed31.10.2008 12:35

@Vandorsky

Iti urez mult succes in demersul tau...

lucvald-190231.10.2008 12:49

Prea multi carcotasi si prea putini care fac prezenta in peluze !

Asadar , toti diletantii si suporterii ocazionali o sa-si dea cu parerea de la sute de kilometrii despre chestini citite pe internet ........Pacat !

(ar trebui sa fie inchis topicul)

iancu dragosh31.10.2008 12:53

@lucvald-1902

1. prezenta in tribune este mai putin importanta decat prezenta in peluze?

2. De ce sa se inchida topicul? Sunteti cumva precum Gigi? Nimeni nu are dreptul sa comenteze actiunile voastre?

3. Daca prezenta meci de meci in peluza va asigura monopolul in ceea ce priveste activitatea suporterilor stelisti, de ce lui Becali statulul de patron sa nu-i asigure controlul total asupra a tot ce inseamna Steaua?

kaymack31.10.2008 12:56
Exact. Tocmai de aceea nu poti spune despre baietii care au fost la Gigi s-au sacrificat pentru echipa. Deoarece sacrificiul care chiar a fi contat nu l-au facut. Ba mai mult, s-au dus cu jalba in portap la Finantator tocmai pentru a nu face acest sacrificiu.

totusi m-am referit la sacrificiul,de a se umilii,de a fi contestati etc. ca sa fie alaturi de Steaua...acum fiecare cu parerea lor dar iti dau un exemplu: Marius Lacatus,el a fost umilit si nu a declarat nimic in timp ce era antrenor,insa pana la urma s-a sacrificat pentru ca iubeste Steaua.O sa vina vremea cand nu o sa mai putem rezista nici noi si o sa ne sacrificam sa nu mai venim la stadion.(pentru cei care nu au inteles ce am scris aici am avut un dialog cu "Iancu dragos " nu incerc sa dau sfaturi sa nu mai veniti la stadion,am precizat ca sa nu intelegeti gresit)

Ai fost deja avertizat, incearca sa scrii corect

noname_fu31.10.2008 12:57

Imi place ca va dati cu parerea de parca meciul s-ar fi disputat deja. Macar cititi dracu articolul, ca am impresia ca ati citit doar semnatura si vorbiti din impresiile pe care vi le-a creat presa zilele astea.

Piece of Mind31.10.2008 12:58
( Pice of mind: scuza-ma ca am indraznit sa ma exprim. Multumesc anticipat)

Nu te scuz, ai reactionat cam tarziu! :))))

Ideea e ca in principiu acceptam orice fel de critici, mai putin astea de tip imperativ, in genul "de ce nu faceti asta, etc". Iti dai seama ca noi avem un grad ridicat de expunere, fata de altii care se ascund in spatele unui nick sau altul, iar deciziile si luarile de pozitie trebuie sa fie gestionate rational.

Pa.

drlv8531.10.2008 14:47

Banuiesc prea bine de ce ati fost totusi acolo .. si N si S .. pt ca daca mergea doar o parte SIGUR baga sCURSURA fitile intre voi .. asta e singurul lucru bun pe care l-ati facut .. ca ATI FOST IMPREUNA

Faptul ca ati fost e de condamnat .. cu ciobanu nu se negociaza .. macar atat trebuia sa pricepem pana acum .. cu ciobanu ne IMPUNEM sau nu .. indiferent de parerea lui ..

E bolnav si nu se va schimba niciodata .. eventual se va transforma dupa interes ..

cIOBANE iti urez sa ti se dea de Sus, pe masura averii tale! .. fariseu ipocrit !

grizzly31.10.2008 15:17
Noi, sudul, i-am spus clar si raspicat ca noi l-am injurat si ca ne asumam asta. I-am zis de ce l-am injurat si ca nu e normal sa isi bata joc de Lacatus, Hagi, Cupa Romaniei…etc

respectele mele

1uLy4Nn31.10.2008 15:25

"Nu putem face nimic sa pleci de buna voie si sa ne lasi in pace?..asta imi zic eu in sinea mea." daca tot ne reprezinti de ce nu ai spus asta cu voce tare? chiar ca v-ati umilit :-j

ssinpadureacualune31.10.2008 15:46

Frumos dar degeaba...

Prin toate astea trec prea multi...

Dar totusi nu se face niciodata pasul cel mare...(razboi total indiferent de rezultat)

Motivele sunt multe...insa in istorie va ramane ca galeria Stelei a fost umilita si apoi s-a umilit ea insasi in fata unui cioban analfabet.

OTAKU31.10.2008 16:20

La meciul cu BUZAUL cand SUD a inceput sa injure oierul si Nordistii mei faceau pe papagalii m a deranjat foarte mult ca i se spunea Gigi. E neam cu mine ? sau ce...il cheama Becali. Corect ar fi sa l injram pe numele de familie: M--e Becali. Sau m--e George. Ce atatea diminutive ? Sau poate voua, brigadierilor,,,va e familiar Gigi. Va da laptic si atunci as intelege. Barem nu l mai injrati daca tot va iubiti voi cu el asa patimas. Sa stiu si eu o treaba. In alta ordine de idei.... mare derby cu Dinamo, trei sa mergem neaparat. Dinamo e un jeg de club. Blaturi, hotii, aranjamente. Mai mult respect negroteii din Giulesti. Hai sictir hahalerelor!!!

w3bmaster31.10.2008 16:32

Cam tarziu cu reactia asta

Si sincer si eu sunt pt razboi total cu asa maimuta nu poti discuta altfel

Forza Steaua

Fishu31.10.2008 18:03

De ce nu iatzi zis sa plece :( ?

ssilviu_1931.10.2008 18:36
Mda... de unde plm stiti voi ca s-a milogit lumea? Ati fost voi acolo? Inseamna ca va stiu, ca ne cunoastem. Bah, nu o sa pot eu sa va educ si nici nu imi doresc asta. Imi e mila de imbecili ca voi, care nu au fost in viata lor pe stadion, dar isi dau cu parerea despre ce si cum. Nu ar fi trebuit sa va raspund aici. Locul meu nu e pe forumuri, ci pe stadion... Acolo unde va invit si pe voi cand va pica netul. Toti va dati cu parerea, ne judecati, nici macar nu ati citit ce am scris... v-a fost lene. Cati dintre voi au venit cu o solutie demna de luat in calcul?! Niciunul! Sunteti tari in gura si strigati pe net sa plece Gigi din Ghencea, dar nu ati luat in viata voastra o amenda...nu mai vorbesc de pumni si pari in cap pt Steaua. Voi iubiti Steaua? Voi nici nu stiti ce iubiti, pt ca nu ati fost niciodata aproape de acest club. Voi va varsati frustrarile, dar nu sunt eu si nici ai mei de vina ca ati avut o copilarie trista si singurul vostru refugiu a fost calculatorul luat in rate din pensia bunicului... calculator care, mai tarziu, a devenit supapa de refulare pt niste bieti copii cretini.

O sa ma judecati acum si o sa spuneti numai tampenii despre mine. Nici nu ma atac, nu o sa mai citesc tampeniile voastre. Insa, daca sunteti asa barbati, va invit sa mi le spuneti in fata. Ma gasiti la orice meci al Stelei PE STADION.

Te rugam sa ne scuzi "domnu" lecce pentru ca am spus despre tine ca esti doar o oaie(pentru ca de fapt asta esti)!tu de fapt esti un ultras"demn si mandru" care e in stare sa ne bata pe toti de pe forum deodata,dar care nu a avut mandria si curajul sa-l refuze pe "omul" care cu o zi inainte ne-a numit pe toti "bagabonzi si golani"!te-ai compromis pentru un amarat de bilet la meci!cat de josnic!pentru tine nu e important sa fie totul bine la Steaua ci sa fii tu prezent pe stadion si sa vezi cum pierde echipa!si sa zici apoi:"ce mare suporter sunt eu!am fost la egalurile de acasa cu buzaul si otopeniul si la infrangerea(ipotetica)din Stefan cel mare!cine sunteti voi sa va luati de mine?eu am luat bataie pentru Steaua!nu stau ca voi in fata computerului"!in primul rand,bataie ai luat pentru ca probabil ai meritat si nu cred ca te-a rugat cineva din interiorul clubului sa te bati pentru Steaua!mai mult de atat,prin bataile la care luati parte tu si cei ca tine,doar faceti rau Stelei!nu ajutati cu nimic!de ce nu ai sarit la bataie cand au venit gorilele lui Jiji in peluza???"curajosule"...esti doar un "baietas de cartier" din Bucuresti care afla abia a doua zi rezultatul meciului Stelei la care a fost prezent(asta fie din cauza ca esti prea beat in timpul meciului,fie din cauza faptului ca pur si simplu nu-ti pasa!tie iti pasa doar sa fii acolo)!multi dintre cei care scriu pe acest forum pun mult mai mult suflet pentru Steaua decat tine!eu zic sa va reorientati si sa va faceti o galerie care sa-l sustina pe Jiji ca deh,va da bilete la meciuri si bani de deplasari...parerea mea e ca Steaua nu are nevoie de suporteri ca tine...

P.S.:am scris"Steaua" cu litere mari de fiecare data pentru ca pentru mine Steaua e mai importanta decat niste amarate de bilete la meci

morosanu'31.10.2008 19:00

lecce, cui ii zici ****? ca mi se pare ca si tie ti se potriveste numele asta... mi se pare stupid gestul de a merge sa va 'inchinati ' nebunului!

ULTRAS_8631.10.2008 19:24

"Cum sa ma uit eu in ochii lor in ziua meciului si sa le zic "c**ie, hai la un TV in centru sa vedem meciul". Pai asta e meci?? Asta e viata noastra… nu poti sa stai si sa iti privesti viata pe un ecran si sa asculti ce zice un prost de la fata locului. Viata trebuie traita, trebuie sa fii acolo, sa participi." corect, si pana la urma pentru Steaua merita orice sacrificiu chiar si daca tine de onoarea personala.

"Nu putem face nimic sa pleci de buna voie si sa ne lasi in pace?..asta imi zic eu in sinea mea." daca tot ne reprezinti de ce nu ai spus asta cu voce tare? chiar ca v-ati umilit :-j

tu ii ziceai? multi eroi dupa razboi.

S.S.Lazio31.10.2008 19:52

zicea cineva pe aici .."dc nu i-ati zis sa plece " ..frate alb,nu am fost acolo,dar,dupa ce ca il vedeti infect la televizor,ce te face sa crezi ca e altfel fata-n fata ?..e un dobitoc,punct.N-ai ce sa negociezi cu el..nu-ti impui punctul de vedere,esti pierdut...iesi singur din "palat" . Plus ca dupa ce ca i-a primit pe baieti,ei sa fie cu gura mare,sa-i ceara sa plece...asta ar fi chiar de tot .Nu se face asa,mai simplu spus .Si asa nu s-a rezolvat mare lucru..dar,un lucru de bun augur este ca vor fii pe Stefan cel mare,acolo,cu ai nostri .

Maine sper intr-o victorie mare ..Forza Steaua

best31.10.2008 20:11

@S.S.Lazio

pai atunci de ce naiba s-au mai dus daca era clar ca nu poti sa negociezi cu el, ca nu poti sa-ti impui punctul de vedere..?

cum am mai spus.. s-au dus sa-l pupe in cur pt niste amarate de bilete.. el ne calca in picioare, ne ameninta ca ne omoara, ca ne rupe capetele etc, sterge pe jos cu simbolurile Stelei, distruge echipa.. si noi ne ducem sa facem pace cu el.. sa-i promitem ca nu va mai fi injurat niciodata

jenant, penibil...

ULTRAS_8631.10.2008 20:47

@Vandorsky

daca esti hotarat sa mergi pana la capat garantez si eu cu cel putin 10 baieti din Sibiu si vreo 5 din Medias. jos hahalera!

alexblaja31.10.2008 20:51

Mie mi-a placut articolul, fie numai si pentru infomatiile inedite pe care le aduce despre intalnirea cu jegali. Ar fi bine sa fie mai multe astfel de articole din care sa avem niste informatii oricum mai aproape de adevar decat intoxicarile din presa.

Bineinteles ca exista acuze, ca exista intrebarea daca a fost bine ca oamenii s-au dus acolo...parerea mea este ca e bine ca s-au dus si din ce inteleg din articol toti au reprosat ceva, ba chiar cei din Sud si-au precizat clar pozitia.

Celor care critica "deplasarea' la palat le zic atat: inainte de orice razboi exista negocieri, acestea se poarta intre conducatorii taberelor adverse chiar si in timpul ostilitatilor. In urma acestor negocieri se stabileste rezultatul luptelor, cred ca au fost putine cazuri in istorie in care armatele s-au luptat pana la ultimul om.

Inainte sa acuzam, ramane sa vedem ce se va intampla de acum inainte, la celelalte meciuri.

Oricum, cei care acuza acum demersul galeriei mi se par foarte asemanatori cu cei care critica de obicei comportamentul de "samantar" al celor din tribuna, generalizandu-l. Acesti critici nu fac altceva decat sa planteze semintele dezbinarii atat de dorite de jegali.

Mieke1831.10.2008 20:55

a ma bata mama! rusine la astia care va luati de baiatu asta , sunteti smecheri pe forum baieti de ce nu v-ati dus voi la Jiji? duceti va tare cu barca pe plaja copii ! BRAVO bai lecce tot asa maestre ;)! sunt smecheri baietii , vai ma apuca rasu se cred tari pe forum da umbla tu pe strazi zi de zi si nu dormi noaptea si dute la Jiji si spunei tu ca l-ai injurat... iar tu IULIANE cand imi dau jos pantofii sa vi sa mi stergii repede mai usor cu gura prietene ca ala face trebuie tu stai pe forum cu ochelari pe nas ;)

tavyto31.10.2008 21:01

interesant articolul!chiar f bun.articolul asta ma facut sa cred ca am gresit in ceea ce am scris pe la celelalte topicuri legate de subiectul asta cu biletele si mi-am dat seama ca nu st in masura sa ii critic pe altii care se duc de ani de zile in peluze.de aqm incolo cred ca o sa gandesc mai mult inainte sa scriu ceva legat de cei care se duc de mult timp la meciuri.oricum unele chestii gen protestul impotriva lu' Becali le sustin si pt ca se merita!!impotriva lui trebuie neaparat facut ceva.nu stiu ce sa mai zic...cred ca tot ce as zice ar fi in zadar.sper sa faca atmosfera cei 676 de suporteri care se duc in groapa.FORZA Steaua!!! fular-campionii:steag_cruce_invers:

maye31.10.2008 21:28

iar ne certam noi intre noi....e clar nici unul nu`l suportam pe cioban...dar hai sa strangem randurile si sa fim alaturi de echipa pentru meciul acesta macar...

Forza Steaua!!!

benzina31.10.2008 22:04

site-ul asta nu reprezinta nimic...nu stiu de ce va chinuiti sa scrieti aici

eminem31.10.2008 22:12

genial Lecce!!!

«12345»