FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ziua cu cele mai multe intrebari fara raspuns

«1345»
cristian01431.10.2008 22:18
site-ul asta nu reprezinta nimic...nu stiu de ce va chinuiti sa scrieti aici

Da' unde sa se scrie maestre ? Pe peretii palatului ?

fansteaua4631.10.2008 23:31

Respect Peluza Sud ! :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

joseph01.11.2008 02:17
Da' unde sa se scrie maestre ? Pe peretii palatului ?

de ce nu? tot ce putem ca sa-l facem sa plece.

legat de forum... nu daca scriem aici pleaca ciobanul, ci daca venim la stadion si il contestam, daca participam la un eventual miting... ideea e sa facem si ceva real, nu numai virtual

rattlesnake01.11.2008 06:54

Ce pot sa spun decat ca sunt scarbit de tot ce se-ntampla la Steaua.Avem cei mai prosti suporteri si toata lumea stie asta.Am ajuns de rasul tiganilor si al cainilor si pe masura dreptate ne fac in toate felurile. Nu ne putem compara cu ei, ei au coloana vertebrala si stiu cand ceva nu merge bine la club.

Ma *** pe el de meci,pe voi, tradatorii care ati pus botu' la pomana din partea oierului si pe biletele alea de kkt.

Dovediti inca o data ca sunteti praf, vai de mama voastra, ***** si *******! Nu mai invocati motive cum ca ati facut pentru dragostea de club, voi nu stiti ce e aia dragoste, SUNTETI NISTE OI conduse de un cioban si cainii lui si numai atat! Faceti pe rebelii, ultrasi, cand habar nu aveti ce inseamna asta. Dansati cum cum vi se canta de acest incult simbol al prostiei mondiale!

Cel mai bine ar fi sa ne dea 5 dinamu.

Sa nu va mai vad, *****

clausblaus01.11.2008 10:42

Mie personal, articolul,mi se pare o mare abureala.Praf in ochi.Foarte interesant cum aproape toata ziua s-au gandit si au vorbit despre blestematele alea de bilete si cand au ajuns la baciul Becali au uitat de ele.Sa fi uitat toti 40-45 de insi?

puky02.11.2008 08:27

Merg de 25 de ani pe stadion dar asa lasitate nu am vazut , Steaua este a noastra a suporterilor si nu a oamenilor care o storc de bani si care o folosesc pentru publicitate.

Eu zic sa o luati asa usor cu Argaseala si sa bagati frica in ei si sa urcati din ce in ce mai sus sau ne este frica? nimeni nu ne poate lua Steaua este propietatea noastra pe vecie si noi trebuie sa luam masuri odata.

O dam ca ne este frica de Becali,ca vin garzile lui, ca ne bate zmrandescu ssmd.

trebuie sa luam foc odata ca nu se mai poate, prea ne jignesc acesti "oameni" si apropo cine este Argaseala asta? de cand ne jigneste mizeria asta pe noi ?.

Eu propun sa le facem o invitatie la sala palatului sau polivalenta cu usile inchise si sa discutam direct cu ei.

Cu bani nu poti cumpara masele de oameni,si nici sufletele acestora.

Eu cred ca daca ne mai sfideaza mult declanseaza cea mai mare revolta din istoria suporterilor de pretutindeni.

HAIDETI SA NE UNIM ODATA , SA NU NE MAI CERTAM INTRE NOI CA NUMAI ASA INVINGEM !!! :steagcruce:995_view_1_.jpg

«1345»