sunt un om neimplicat in "viata peluzelor" , insa as vrea sa-i felicit pe toti cei care au conceput, realizat si participat la "coregrafia" de la meciul cu Vasluiul. Adevarul e ca am fost cam "rupta" de fotbal in pauza asta, atat de desprinsa incat am uitat si de ziua de incepere a campionatului, insa mesajul ala cu "Pieri Satana !" pe care l-am prins la TV , noaptea, in reluare m-a trezit brusc! Pentru mine, "cetateanul" , a fost de departe cea mai profunda (mesaj) , intensa (torte) si totodata sugestiva (desen) coregrafie pe care eu am vazut-o vreodata. Nu ma intereseaza care anume ati facut-o, nu-mi pierd eu acuma vremea sa caut,oricum nu va cunosc,totul imi este acum clar : Stelistii au o forta imensa prin unitatea tuturor gandurilor si reducerea la esenta! FELICITARI!
p.s culmea ca si tortele naibii pt care m-am certat cu unii dintre voi la "legea lui Mitica" TREBUIAU sa fie acolo
asta nu inseamna ca sunt de acord cu ele, insa in cazul asta si-au gasit "menirea". Pacat ca n-am vazut live ...