FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Culise

«1789101116»
dee03.03.2009 20:05

sunt un om neimplicat in "viata peluzelor" , insa as vrea sa-i felicit pe toti cei care au conceput, realizat si participat la "coregrafia" de la meciul cu Vasluiul. Adevarul e ca am fost cam "rupta" de fotbal in pauza asta, atat de desprinsa incat am uitat si de ziua de incepere a campionatului, insa mesajul ala cu "Pieri Satana !" pe care l-am prins la TV , noaptea, in reluare m-a trezit brusc! Pentru mine, "cetateanul" , a fost de departe cea mai profunda (mesaj) , intensa (torte) si totodata sugestiva (desen) coregrafie pe care eu am vazut-o vreodata. Nu ma intereseaza care anume ati facut-o, nu-mi pierd eu acuma vremea sa caut,oricum nu va cunosc,totul imi este acum clar : Stelistii au o forta imensa prin unitatea tuturor gandurilor si reducerea la esenta! FELICITARI!

p.s culmea ca si tortele naibii pt care m-am certat cu unii dintre voi la "legea lui Mitica" TREBUIAU sa fie acolo :P asta nu inseamna ca sunt de acord cu ele, insa in cazul asta si-au gasit "menirea". Pacat ca n-am vazut live ...

RaMs3s03.03.2009 20:43

si o prestatie vocala buna din partea Peluzei Nord !

Felicitari celor care care lucrat la aceasta coregrafie si felicitari simplilor suporteri care au fost in Nord :)

ssinpadureacualune03.03.2009 21:07

Becali K1:"Dacã mã bat cu fanii, îi împachetez în 3 secunde!"

-- Gandirea unui om pe care unii il iubesc atat de mult--

-- si Argaseala a citit el legea azi si o sa-i interzica pe toti care l-au injurat pe Becali ca ei au vazut vreo 30-40 carora li se dadea tonul de vreo 5-6. Am ajuns la concluzia ca oamenii sunt nebuni la cap, ei chiar asta cred, chiar asta vad--

-- o sa innebunim de nervi pana la urma--

Dubios03.03.2009 23:33

a fost aseara pe Telesport o emisiune legata de suporteri,o pot vedea si eu undeva,stiti ceva?

SteLuTzZz04.03.2009 09:57

La sedinta intre suporteri si Lacatus el a zis clar .. numai pleaca sub nici o forma . Clar !

LE: A fost Lecce .. apoi a intrat Becali in direct .. cam numai el mai vorbea. tipic

lucvald-190204.03.2009 17:56

A vazut careva mizeria de emisiune de pe gsptv "al 12-lea jucator"..sau ceva de genul asta...aseara a fost javra de elias . La fiecare emisiune vor fi invitati suporteri din peluze (urmeaza rapedu' )

_yang04.03.2009 18:13
Si ca sa revenim la titlul topic-ului...sper ca ce am auzit sa fie pe bune, si anume ca daca nea Jiji mai abereaza mult, Lacatus ar cam vrea sa ne paraseasca. Nu stiu cat de pe bune e, dar bine ar face. SI asa si-a patat imaginea de antrenor cu revenirea asta. Si oricum nu o sa aiba nici un rezultat.

Din pacate, pt cine a citit "SuperSteaua" poate a observat un lucru: care era jucatorul care era mereu pe la generali, secretari cu gura mare sa ceara bani. Laca. Asa ca dragostea sa pt Steaua sa treaca si prin portofel, iar tocmai din acest motiv sa fi si revenit.

Dar de refuzul pentru dinam0 si Istanbulspor nu-ti amintesti ?

spiridusu04.03.2009 20:13

unde pot vedea emisiunea de pe Telesport ?

si al 12-lea jucator cand se difuzeaza ? zi/ora

crossman04.03.2009 20:45

va invit sa intrati pe romanianultras :))(NU FAC RECLAMA) si sa cititi articolul cu tifosi si mai ales comentarile spurcatii au dat tot din casa si cum spuneau ei (la diham nu s-a intamplat nimic tot felul de chesti citez un spurcat"si pizdo daca erai asa baiat stateai la diham asa ca restu e can can :))):)).......A zis altcineva ca nu am stat la diham eu?

Cred ca gresesti persoana doar nu vroiai sa ma lupt eu cu toti bezmetici aia care au rupt copacii si bancile din IOR, doar nu sunt robocop)...Mereu superiori

"Eu va promit ca nu voi mai declara nimic de suporteri, ca si eu am nevoie de ei. Trebuie sa se ajunga la o solutie, pentru ca asa nu ne facem bine. Eu nu plec niciodata! Asa sunteti voi condamnati, aveti o condamnare sa fiti cu mine toata viata. Asa suntem condamnati impreuna, pana la moarte. In mintea suporterilor e bine ca sa batem Dinamo si Rapid de exemplu, altceva nu ii intereseaza, eu spun altfel, pe mine ma intereseaza Liga Campionilor si pot sa ne bata si Dinamo, si Rapid. Daca un an ai pierdut, ai pierdut generatia din acel an, eu am tras tare sa facem performanta ca nu cumva sa absoarba Dinamo si Rapid vreun suporter!", spus Becali la Telesport.

se vede ca ii e frica o data dar pe langa asta un singur lucru MA DOARE IN....daca nu intram in Champions League as prefera sa batem Dinamo si rapid

zoloz200505.03.2009 08:11
LE: A fost Lecce .. apoi a intrat Becali in direct .. cam numai el mai vorbea. tipic

a fost Gigi de vreo 2 ori , arga`tu`seala si Lacatus..

daca nu ma insel, a fost si un reprezentant AISS, dar nu prea s-a facut remarcat , a tinut Lecce un dialog aprins cu finantatorul..

concluzia a fost :"bai baieti, eu nu plec de la Steaua, asa ca o sa traiti toata viata cu mine" ..

Stanici05.03.2009 09:02

Conflictul dintre fani și Gigi Becali continuã, dar de data asta se pare cã o parte din galeria Stelei ar fi dispusã sã mai renunțe la contestații dacã finanțatorul ar fi mai receptiv la cerințele lor.

Atitudinea celor de la Peluza Nord s-a mai ?îndulcit? dupã ce Becali a mai renunțat la poziția de forțã și a acceptat sã-și cearã scuze în fa?a suporterilor. ?Vã rog, înju-rați-mã pe mine înainte de meci, în pauzã, dar nu în timpul meciului, cã pierde echipa. Eu sunt pentru o relație normalã cu suporterii. Uite, îmi cer și scuze. Eu nu plec, ei nu pleacã, suntem împreunã, n-avem ce face?, a spus finanțatorul la Telesport.

În replicã, liderii ultrașilor de la Peluza Nord îi transmit lui Becali cã lucrurile se pot îmbunãtãți dacã acceptã sã comunice cu ei. ?E bine dacã a spus asta, și cred cã, dacã ar comunica mai mult cu noi, s-ar putea rezolva conflictul?, a spus Dorin Taban, unul dintre liderii galeriei.

(Prosport)

Va rog, spuneti-mi ca au interpretat gresit muistii aia si ca nu e adevarat!

SteLuTzZz05.03.2009 09:25

Nu cred ca e adevarat.

Probabil Dorin a vorbit pt grupul sau .

bodanelu05.03.2009 09:49

deci, stelutzzz, pct de vedere al grupului nucleo: continuam protestul?

rezistenta_ultras05.03.2009 10:43

bogdanel,nu-l mai atrage in discutii contradictorii cu intrebari capcana...punctul de vedere al grupului se poate vedea cu ochiul liber la fiecare meci,nefiind nevoie de comunicate si pozitii oficiale...

referitor la subiect,din punctul meu de vedere ramane valabil ce s-a stabilit inainte de inceperea returului:

-acasa:protest impotriva conducerii(scandari,mesaje,coregrafii...),fara incurajari pentru echipa(cu discutii suplimentare inaintea derby-urilor),fara steaguri pe gard...

-deplasare:la fel ca si la meciurile de acasa cu adaugarea ca se va refuza orice gest de ajutor din partea clubului legat de problema biletelor(reciprocitatea)...

in plus sunt excluse din start intalnirile/discutiile cu persoanele care fac subiectul protestului si in general cu clubul,exceptie facand cei de la firma de paza,fara acordul carora nu pot fi introduse legal coregrafiile/mesajele si antrenorul echipei,in fata caruia avem cu totii o sensibilitate aparte.

de asemenea nu vor fi contestati jucatorii si antrenorul,fiind evident ca nu poti sa ai pretentii de la ei in conditiile in care sunt lipsiti de sustinerea noastra...

SteLuTzZz05.03.2009 10:48

Bodanel .

Parerile sunt strict personale.

Eu unu o sa fac acelasi lucru .. adica o sa`l contest .. si asa cred ca vor face multi .

andyro05.03.2009 12:05

Interviul e fabricat, Dorin nu a declarat ce scrie in articol.

Lari05.03.2009 12:07
Dorin nu a declarat ce scrie in articol.

Essssttttteeeeee!!!!

Ciobane, MARSH!

bodanelu05.03.2009 12:13

@rezistenta intentia mea nu era sa-l atrag in discutii contractictorii. Bravo voua, continuati asa!

PS: bodanelu e nick-ul meu. Bodanel este alt user, bogdanel nu stiu cine e :D

iov05.03.2009 13:53
(Prosport)

Va rog, spuneti-mi ca au interpretat gresit muistii aia si ca nu e adevarat!

M

Ma sunteti nebuni, daca ati sti ce oameni misuna in redactiile pro si gsp...ei sunt mereu prezenti pe langa stadion, incearca sa ciupesca si ei ceva sa instige, in presa e mare foamea, MARE, in spatele articolelor scrise stau sclavi ai redactiilor amenitati in momentele de fata cu pierderea locurilor de munca, mizeria din spatele ziarelor este mare, oamenii sunt vopsiti cu mizerii odata ce intra in sistem, si daca va uitati la articole si la gsp si la pro exista aceeasi sclavi care barfesc despre galerie, suporteri...ei sunt printre noi, credeti ma cand va spun sub juramant ca in presa in momentul de fata este declarata stare de calamitate "financiara" in primul rand ca profesionala nu mai vorbim. Va salut!

hooltras05.03.2009 14:29

eu te cred, oamenii inventeaza stiri dimineata cand se barbieresc :)), nimeni nu anuntase nimic, ei au bagat-o ca suporterii nu merg la Brasov , o sa ne simta prezenta mai ales "satana" >:))

godsaveultras05.03.2009 21:17

la emisiunea cu numarul 12 a fost de fapt mihnea. din pacate emisiunea de la Telesport nu se poate revedea nicaieri. se putea live la TV sau on line pe net ,atat.

@iov

mare dreptate ai si de aia cainii sufera de imaginea lor si cand fac ceva apare in ziare si la TV. sunt ceva personaje,membrii de brigazi chiar, ce lucreaza in media si exploateaza orice prilej sa iasa in fata. in presa sunt inventii si doar atat!

MarkCortez05.03.2009 22:49

Si noi gresim. Ar trebui ca nimeni din galerie sa nu mai vb cu presa, iar cand apar astfel de "declaratii" are unor leaderi, AISS sa-l contacteze pe respectivul si sa-l intrebe care este pozitia lui/grupului.

Sincer nu stiu ce sa mai cred..sper ca spusele lui Dorin sa fie fie o inventie, fie o denaturare a adevarului. Pentru ca daca sunt adevarate, putem sa punem lacatul pe poarta peluzei si sa mergem acasa sa ne culcam.

zoloz200506.03.2009 10:07
Si noi gresim. Ar trebui ca nimeni din galerie sa nu mai vb cu presa, iar cand apar astfel de "declaratii" are unor leaderi, AISS sa-l contacteze pe respectivul si sa-l intrebe care este pozitia lui/grupului.

Sincer nu stiu ce sa mai cred..sper ca spusele lui Dorin sa fie fie o inventie, fie o denaturare a adevarului. Pentru ca daca sunt adevarate, putem sa punem lacatul pe poarta peluzei si sa mergem acasa sa ne culcam.

eu nu as vrea sa ajunga AISS intermediar intre presa si galerie, baietii au alte proiecte si alte activitati..

MarkCortez07.03.2009 11:48

Nu vreau sa incep nici o discutie pe aceasta tema, astept meciul cu Bv si dupa. Interviul cu Mustatza. Pentru mine este dureros ce a zis. NU ma asteptam la lucruri marete din partea lui, dar ma gandeam ca poate s-a mai schimbat omul, nu mai e lingaul lui Jiji. Dar se pare ca...

noname_fu07.03.2009 12:49
eu nu as vrea sa ajunga AISS intermediar intre presa si galerie, baietii au alte proiecte si alte activitati..

AISS nu este intermediar. Asociatia este de aceeasi parte cu ambele peluze in demersul purificarii echipei. "Galeria" inseamna si AISS. De aceea AISS pariticipa la mai toate coregrafiile si realizarile peluzelor, pentru ca sunt inspre binele echipei (vezi fanzina).

«1789101116»