FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Culise

«123416»
Azzido02.11.2008 12:00
Azzido te astept pe strada...sa dai in stanga si in dreapta.

Sunteti penibili!

cred ca te cam mamananca in orificiu pe tine.

s-ar putea sa te scarpine cineva, cat de curand

STARforce02.11.2008 12:32

Daca erati atenti ati fi vazut ca in momentul in care Argaseala a declarat ca a rezolvat cu biletele erau niste imagini cu mustata care ii facea cu mana lu Argaseala...

Yoyoyoi02.11.2008 13:02

mda... ceva nou aveti?

nu de alta, dar povestile astea sunt antice si de demult...

rezistenta_ultras03.11.2008 11:47
Revin rezistanta si te intreb, in cel mai civilizat mod posibil, ce este fals din ceea ce am postat eu.

Si te mai intreb: DE CE A TREBUIT SA DAU 30 ron PE BILET LA MECIUL CU Dinamo, CAND ELE AU FOST DATE GRATIS ? 30 ron fiind un pret rezonabil, avand in vedere ca .... cerea intre 50 si 100 lei. ESTE CORECT ?

pentru meciul din giulesti iti ofer eu un bilet gratis...discutam pe privat

in alta ordine de idei,am continuat mai mult dialogul asta de la distanta cu tine pentru a vedea pozitia moderatorilor/administratorilor de site atunci cand se dau nume concrete.poate persoanele respective nu ai nici cea mai mica legatura cu bisnita si alte acuzatii care se mai aduc pe aici.m-am convins si de voi...o sa imi spuneti ca fiecare are dreptul la o opinie,dreptul la libera exprimare,dar atunci care mai e rolul vostru pe aici?doar sa cenzurati cuvintele obscene?si sa puneti la "respect" personaje gen punkboy?

Bodanel03.11.2008 12:52

@rezistenta_ultras

Daca tu crezi ca cineva vorbeste mult, prost si fara rost pe un anumit topic (nu neaparat asta) poti da un mesaj moderatorilor. Oricat am vrea sa tinem sub control aberatiile unora nu reusim de fiecare data. Daca mai vezi pe undeva un mesaj nesanctionat da un pm cu link catre mesaj unui moderator si ai sa vezi ca nu stam cu mainile in san. Nu ma consider ultras dar pentru ca merg la meciuri in peluza (si mai sunt moderatori care merg) am vazut cam ce sa intampla pe acolo si nu cred ca vreunul dintre moderatori ar lasa pe cineva sa abereze. Daca nu ma insel punkboy a mai fost sanctionat de cateva ori.

MarkCortez03.11.2008 15:10

Editat de moderatori ( Kustino ) : Postul a fost sters pentru ca fcsteaua.ro nu este locul unde se discuta astfel de lucruri. Ce crezi ca faci daca postezi aici aceste probleme ? Ne-am saturat sa picam la mijloc din cauza unora care aduc acuzatii importante, dand nume, din spatele calculatorului. Intelegeti ca nu aici este locul unde se discuta treburi de genul asta.

Bodanel03.11.2008 15:32

@ MarkCortez

Faci o presupunere total falsa. In afara de cativa membri AISS nu cunosc pe nimeni in peluza(in afara de cativa membri Glas care sunt si membri AISS) si cu atat mai putin pe vreunul dintre lideri(pe Lecce il stiu ca l-am vazut dand tonul la scandari, pe Bogdan Punkeu` din poza care o are pe forum). Si eu ca si tine sunt doar unul dintre cei care canta si care daca li se cere sa ajute cu ceva o fac. Merg in Ghencea din 2002 de cand am intrat la facultate. Pana acum 2 ani am stat la Nord iar apoi m-am mutat la Sud pentru ca pur si simplu nu cunosteam pe nimeni la Nord iar singurele persoane pe care le stiam din AISS aveau abonamente la SUD.

Nu imi sta in fire sa vorbesc din auzite. E posibil sa se faca bisnita cu bilete dar pentru ca nu am vazut personal nu pot sa acuz. Insa eu sunt de parere ca pana nu faci foc nu iese fum. Aici cei care merg la Nord ar putea sa dea mai multe amanunte.Pana la urma tu ai spus ce ai vazut intr-un mod decent asa ca nu vad de ce te-am cenzura insa incearca sa nu mai dai nume pe forum (pm sunt o unealta foarte folositoare) pentru ca nu intra doar stelisti aici(daca ati sti cati caini banam..).

Toate bune

ssinpadureacualune03.11.2008 17:03

I-am vazut eu pe multi facand bisnita.Voi credeti ca nu se cunosc lucrurile???Toata lumea stie ce se intampla.Si asta este, nu are nimeni ce sa faca.Unii vand bilete, altii iau direct bani de la club, altii fac manevre ajutati de club...etc.In aceasta situatie FELICITARI celor independenti.Ei raman cu ONOAREA.Prefer sa nu merg la meci decat sa dau un pret de bisnita pe un bilet in groapa sau in giulesti.Daca ele sunt gratuite si se cere un pret pentru un fond al peluzei ok, dar nu pentru ei personal.Mai bine vad meciul la TV.

In concluzie, degeaba dezbateti chestia asta pentru ca nimik nu are cum sa se schimbe.

Dj04.11.2008 16:45

referitor la bisnita cu biletele gratuite:

la Farul Steaua mi`am cumparat bilet - 10 ron - de la casele de bilete. eu n`am vazut clar daca au fost si bilete gratuite desi inclin sa cred ca toti si`au cumparat bilet (urlau unii pe acolo ca ei nu dau 10 lei pe un bilet).

am venit din Bucuresti la meci..cu inca 2-3 prieteni - nu am venit cu vre`un grup pt ca nu am prieteni in vreunul.

ultras200405.11.2008 18:54

ce zice omu e perfect adevarat, nu e nicio exagerare

si dupa ce isi bate joc de Lacatus si tot ce inseamna Steaua cum mai poti sa mergi pe banii lui?

ma refer la meciu cu Lyon

si clar nu ne certam intre noi

cine a facut asa ceva eu nu il consider stelist

poate sclav sau profitor

si da mi am spus parerea fata de unii lideri din Peluza Nord

raspunsul: "asa e peste tot"

MarkCortez13.11.2008 15:42

Sunt tare curios care o sa fie atmosfera la meciul cu Poli...

Si ca sa continui discutia initiala. La meciul pe Giulesti, la final, cand mai iesea unul sau altul pt declaratii (ocazie cu care-l salutam calduros pe Vasile Maftei...care stim unde are latzei), cand a iesit Argaseala incep unii cu niste rime porcoase cu el si cand incep sa strige se gasesc "altii" care "baa, ca nu e frumos, ca plm". Si incep rimele alea "glumetze", care nu deranjeaza. Nu e nici o problema, fiecare cu poezia lui, doar ca e dureros ca cei care au sarit sa nu se strige ceva urat de "nea Vali" sunt aceiasi care il acuzau in fatza lui Jiji, la intalnirea de la palat, ca din cauza lui Argaseala s-au stricat relatiile suporteri - conducere.

Cum sa nu ti se intoarca stomacul pe dos si sa nu-ti vina sa te duci cat vezi cu ochii... sau sa stai acasa, linistit si sa nu mai vezi toate porcariile astea.

p.s. De data asta trebuie sa recunosc, am intrat cu bilet gratis.

MarkCortez15.11.2008 20:08

Nasol. Incidente cu firma lui Zmarandescu. Care firma actioneaza la cea mai mica miscare a ciobanului. Se pare ca unii "ultrasi" o sa-si plateasca singuri deplasarea in Germania. Si astept sa se mearga iar la palat pentru o noua impacare.

CATE MAI TREBUIE SA SE INTAMPLE CA SA IA TOATA LUMEA ATITUDINE IMPOTRIVA OIERULUI ??? CATE UMILINTE MAI TREBUIE SA SUPORTAM ??

Marius15.11.2008 20:10

Tu scrii din peluzã acum?

korynna15.11.2008 20:17

Bai baiatule,MarkCortez, acolo sunt oameni care si-au luat bataie, au lesinat pentru ca s-au aprins cateva torte, deci pentru fenomen.Ti-e usor sa vorbesti stand pe scaun la caldurica, departe de bastoane si gaze.Atata timp cat tu si alte mii de oameni ca tine nu o sa fiti acolo atunci cand trebuie si nu faceti nimic, parerea voastra nu face 2 bani, in cazul asta ar trebui sa va si abtineti de la sfaturi de kkt.Cand o sa fii tu fata in fata cu jj si o sa ai ocazia sa ii spui ce te deranjeaza la el, atunci sa ai tupeul ca comentezi ce au facut baietii la sedinta.Aveti niste caractere si o nerusinare....

bodanelu15.11.2008 20:40

din cate se aude... se pare ca e un baiat impuscat. Acum m-am intors de la stadion.. e minutul 68...

asa se vorbea, ca ar fi un baiat impuscat pentru o TORTA!!!!!!!!

MarkCortez15.11.2008 21:28
Bai baiatule,MarkCortez, acolo sunt oameni care si-au luat bataie, au lesinat pentru ca s-au aprins cateva torte, deci pentru fenomen.Ti-e usor sa vorbesti stand pe scaun la caldurica, departe de bastoane si gaze.Atata timp cat tu si alte mii de oameni ca tine nu o sa fiti acolo atunci cand trebuie si nu faceti nimic, parerea voastra nu face 2 bani, in cazul asta ar trebui sa va si abtineti de la sfaturi de kkt.Cand o sa fii tu fata in fata cu jj si o sa ai ocazia sa ii spui ce te deranjeaza la el, atunci sa ai tupeul ca comentezi ce au facut baietii la sedinta.Aveti niste caractere si o nerusinare....

Mai fetito, m-am saturat de sfaturile si comentariile tale pertinente !! Nu ma cunosti, nu vorbi despre mine. Este un forum, asa ca DAIA IMI DAU CU PAREREA !! Si atata timp cat respect regulie acestui site SCRIU TOT CE VREAU EU ! CE GANDESC ! Atat le iei apararea unora care au fost la sedinta incat incep sa cred alte chestii despre tine. Atata timp cat Lecce a putut sa-i spuna oierului ca ei l-au injurat, asa puteau si altii sa o faca si sa ia atitudine. Si nu este vorba doar de intalnirea de la palat, ci si in peluza. Dar nu au facuto ? De ce ? Pentru ca sunt VANDUTI ! DAIA !

Nu o mai intoarce si nu o mai invarti atat, ca tot nu iese. Azi, dupa incidente, tot mai erau unii in peluza care atunci cand se striga impotriva oierului incepeau cu "Lupta Steaua", "Forza Steaua" si alte cantece. Asa ca lasa-ma ca sunt satul.

Legatul de faptul ca oamenii si-au luat bataie si au lesinat pentru ca au aprins cateva torte, A CUI MAMA DRAKULUI ESTE VINA ? CE, S-AU BATUT SINGURI ??? Au luat bataie de la niste slugi ale oierului, pt ca asta este Zmarandescu VIP Security. Firma de slugi batause. Si au avut instructiuni CLARE sa reprime orice fel de manifestare a peluzelor. Instructiuni pe care te las sa ghicesti tu cine le-a dat.

Si inca ceva: apreciez gestul unora de la Sud care au venit in Nord pt sustinere.

bodanelu15.11.2008 21:36

a vrut sa vina foarte multi pana au inchis poarta. Si apoi jandarmii etc...

korynna15.11.2008 21:37

Ia vezi, care s-au dus in ce parte? Poti sa te saturi tu de ce vrei, atata timp cat acuzi niste oameni si eu consider ca vorbesti prost, o sa te te tot "stresez" ca doar suntem pe un forum. Vorbesti din ce ai mai citit intr-un articol sau 2, dar cand o sa faci ceva cu adevarat?Sau cand vei da "sfaturile" tale oamenilor din peluza face to face? De nu era forumul asta ce te faceai?Vezi bine ca aici nu prea intra oameni de brigada, dar continui sa te lamentezi si sa acuzi, fara ca cei pe care ii tot blamezi sa se poata apara. Ti-am mai zis, ai fost tu la palat si n-am stiut? Ti-e usor sa arunci vorbe in stanga si in dreapta pe un forum si sa apari ca un mare razboinic, dar cand vreodata in viata asta a ta o sa ai si tu...sange in instalatie ca sa faci ceva concret?Mi-e sila...

PS:Vezi ca te si contrazici dragule, pai cum?Sclavii si aia vanduti (cum sunt suporterii si aia de la vip security) se bat intre ei?

MarkCortez15.11.2008 22:00

Draga mea, m-am lamurit in ceea ce te priveste. E clar. Am inteles de ce parte esti, am inteles cu privesti lucrurile. Tu nu intelegi ceva : EU NU CRITIC OAMENII CA AU FOST LA PALAT, eu ii critic ca s-au dus acolo ca sa-l pup-n cur pe oier.

Si nu am zis NICIODATA ca toata Peluza Nord este vanduta. Doamne Fereste. Inca mai sunt si oameni de calitate. Dar eu nu la acestia ma refer. Este vorba de cativa, care o si conduc. Uite aici o declaratie unuia dintre ei:

"Nu e normal sã vii sã dai în oameni. S-a înțeles prost. Lumea a înțeles cã i-a trimis Gigi, dar nu e așa. S-a greșit cã s-a intervenit în forțã." Mustatza.

Deci dl. Muztatza cunoaste tot. Stie clar ca nu e Jiji. Oricine e de vine, dar nu Jiji. Aaa, stai asa, lasa-ma sa ghiesc: "nea Vali" e de vina. Oierul habar nu avea ce sa intampla. Si cum a aflat, l-a si sunat pe Zmarandescu sa lase suporterii in pace, ba mai mult i-a pus sa-si ceara si scuze. Deci MA LASI !! Povesti de adormit copiii !!

korynna15.11.2008 22:10

Ma bucur ca am ajuns la concluzia ca nu sunt toti vanduti. Daca te mai si gandesti inainte sa scrii ceva, nu cred ca ar avea cineva ce sa-ti reproseze. Ma deranjeaza cand cineva acuza o peluza intreaga pentru actele a cativa oameni, cand suntem atatia care nu suntem reprezentati de o mana de oameni. Putem sa gandim si singuri, nimeni nu-l suporta pe jj, dar...ma rog nu sunt eu in masura sa ii critic pe altii aici.

Problemele peluzei se discuta la stadion si ar fi mai bine sa nu ne mai dam cu parerea pe forum.Pana la urma toti suntem stelisti si in loc sa ne certam, ar fi bine sa facem ceva sa fim uniti, nu sa ne certam cand de fapt gandim la fel...

PS:Ce te-ai lamurit in ceea ce ma priveste?

Sa stii ca nu iau bani de la jj si nici nu lucrez la png :wink:

korynna15.11.2008 22:31

Imi pare rau ca nu te-au aranjat aia care sufera, sa te saturi de stadion, poate scapam de d'astia ca tine.

SteauaToronto15.11.2008 22:38

Majoritatea care vorbesc si judeca ultrasii sunt oameni care nu au ajuns in viata lor la stadion, care stau acasa in fata televizorului si sparg samanta ca taranii.

Eu pot sa zic ca timp de 3 luni cat petrec in Romania merg la fiecare meci si mi-as lua bastoane in capatana pentru Steaua.

Daca nu intelegi un fenomen mai bine taci si mananca samanta.

MoWeed15.11.2008 22:38

Gata! Incetati cu atacurile la persoana.

MarkCortez15.11.2008 22:39

Ma bucur ca dupa atatea discutii am ajuns la o concluzie. Totusi, ma simt nevoit sa repet: NU AM ZIS SI NICIODATA NU O SA ZIC CA TOTI DIN PN SUNT VANDUTI ! Din pacate, si iar ma repet, sunt "prietenii" lui Jiji tocmai cei care reprezinta peluza, care apar in interviuri si pe la TV, cei care au un cuvant de spus.

Ce este si mai interesant este ca acesti "capi" sunt si cei care NU FAC NIMIC PENTRU PELUZA: NU mesaje, NU coregrafii, NU incidente (hai poate 1-2), NU cantece noi. Ei sunt activi doar atunci cand se impart bilete pt meciurile din deplasare (gen rapid, Dinamo) si cand se fac listele cu suporterii a caror deplasare in strainatate urmeaza a fi platita de catre club. Si eventual la finalul sezonului, cand mai iau si ei 1-2 tricouri de la jucatori.

Si atunci, korynna, vreau si eu sa inteleg: ce-i mana-n lupta pe ceilalti suporteri de la Nord ? Sunt curios ce simt aceia care muncesc zile intregi pt niste mesaje si o coregrafie, iar odata ajunsi in peluza sunt condusi de niste oamenii care chiar nu ii reprezinta, de niste VANDUTI care canta dupa cum dicteaza loja oficiala.

Oricum, intrebarea cu "ce-i mana-n lupta..." pe adevaratii suporteri este oarecum retorica, pt ca raspunsul este clar: dragostea pt culori. Dar de ce accepta sa fie condusi de niste SCALVI, nu inteleg.

SI pentru Catalin BERCENI: Bai Zmarandescu, da chiar atata te duce capul incat ti-ai pus ca user prenumele adevarat ? Stiam ca esti limitat in gandire, dar nici chiar asa. Oricum, iti place acum ca ti-ai facut firma de paza: e mai usor sa bati 4-5 suporteri decat in ring. Salutari de la Sora !

bodanelu15.11.2008 22:42

@Catalin, cand bati un copil de maxim 15 ani si 1,5 m care statea linistit pe scaun, cine e vinovat?

«123416»