Victor
Cum adica cu ce ne-a jignit pe noi?
Eu cred ca stii foarte bine.
Uite, o sa enumar:
1.A fixat ca obiectiv principal la Steaua locul 2.
2.A adus la Steaua 2 antrenori doar ca sa aibe el liniste.
Lumea era furioasa dupa acel 2-4 din Ghencea cu spurcatii.L-a adus pe Hagi ca sa nu faca fanii gat.I-a mers.Fanii s-au oprit.Apoi echipa mergea prost.Asa ca l-a umilit pe Hagi.
Oricat de slab antrenor ar fi fost Hagi, tot nu merita sa fie umilit.
A umilit unul dintre simbolurile clubului(desi despre Hagi putem vorbi la nivel national, nu doar de club.)
cainii si ciorile rad de noi din cauza asta de se prapadesc.
Apoi l-a adus pe Lacatus.
Si-a bagat picioarele in Steaua si l-a adus doar ca sa inchida gura la fani.Si a facut-o.
Si problema cu antrenorii nu e noutate.
Pe Piturca l-a tinut 3 ani desi era varza.
Selectia antrenorilor se face mai mult pe prietenii.
Eu zic ca asta nu e normal cand vorbim de un club ca Steaua.
3.Comportamentul lui fata de jucatori.
Nimeni nu zice ca Arthuro e bun.Dar merita totusi respectat.
Pana la urma el a venit la Steaua ca l-a vrut Steaua.Nu a dat el telefon sa ii zica patronului ca e mai bun ca toti atacantii pe care ii are in lot si ca daca nu il ia, e fraier.
La fel ca Arthuro mai sunt si Cristocea, Croitoru, Saban,Carlos,Iacob,Zaharia,etc.
Putea sa ii ia pe fiecare in parte si sa le spuna: "imi pare rau, nu mai am nevoie de serviciile tale", nu sa iasa in presa si sa ii faca in toate felurile.
4.Comportamentul fata de suporteri.
Noi nu suntem oameni cumparati si nici vagabonzi asa cum ne face el in presa.
Cat era Piturca la echipa nimeni nu zicea nimic de Gigi.De ce?
Pt ca Gigi tacea.Nu ne facea de rusine, nu se dadea mare ca el face echipa, nu nimic.
Echipa nu a mers, lumea l-a injurat pe piti, nu pe Gigi.
Dar cand Gigi refuza sa aduca la Steaua un antrenor de nivelul Stelei si isi bate joc de tot aducand tot felul de sefi de campanie electorala, nu ai cum sa nu zici nimic.
5.Scandalurile de coruptie in care a tarat clubul.
Si daca ma mai chinui sigur mai gasesc niste motive.
Noi am fost aici inainte sa vina Gigi si vom fi si dupa ce pleaca el.
Putin respect meritam.Ca nu suntem oile lui sau verii lui sa faca ce vrea cu noi.
Sunt destul de sigur ca va veni si ziua in care Gigi va realiza ca nu mai poate mulge nimic de la Steaua.Si atunci va scapa de ea asa cum a scapat de MM, de giovanii(in 2000 sau cand a fost) si de multi altii.
Ai zis de taher si Copos.Astia 2 nu i-au injurat pe fani si nici nu i-au amenintat ca le interzice pe stadion in momentul cand au fost injurati.
Gandeste-te numai cine a inceput "razboiul" asta.
p.s.
Daca Gigi crede ca suporterii il injura pt ca au ceva personal cu el, greseste.
Oricine ar fi in locul lui, daca echipa ar merge prost din cauza acelui individ, suporterii ar reactiona la fel