mi-a placut ideea lui Gigi cu elevii de liceu. v-a aruncat in absurd! chiar m-a umflat rasul gandindu-ma care vor fi comentariile ofuscate?! am vazut ca si pe Becali il amuza subiectul! e tare barosanu' cand e vorba de arogante publice, as zice chiar ca nu are rival! are ceva nativ din Eugen ionescu: poate rosti cele mai teribile chestii cu o nonsalanta dezarmanta! cred ca nu-l intelegeti si de aceea il si urati?! in general ce nu pricepi te deranjeaza, mai ales cand te confrunti cu notiuni teoretic simple! nu zic ca Becali este vreun complicat metafizic, dar puritanismul filozofiei lui surprinde mereu si mereu!
parerea mea!
domnul diriginte, sef de viitoare peluza... nu aveti de facut ceva treaba si va retinem? campania electorala si triatul elevilor cu iq sub 70 pentru a popula stadionul Ghencea nu va ocupa tot timpul? chiar mi-as dori sa fiti pe statul lui de plata, pentru ca altfel mi-e sincer scarba sa cred ca exista in tabara lui Gigi oameni capabili sa gandeasca. mi-e scarba si cand ma gandesc la oamenii care isi vand onoarea si valorile, dar e ceva mai suportabila