FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceausescu, Iliescu, becali. Istoria se va repeta.

«1345»
joseph30.10.2008 15:40
mi-a placut ideea lui Gigi cu elevii de liceu. v-a aruncat in absurd! chiar m-a umflat rasul gandindu-ma care vor fi comentariile ofuscate?! am vazut ca si pe Becali il amuza subiectul! e tare barosanu' cand e vorba de arogante publice, as zice chiar ca nu are rival! are ceva nativ din Eugen ionescu: poate rosti cele mai teribile chestii cu o nonsalanta dezarmanta! cred ca nu-l intelegeti si de aceea il si urati?! in general ce nu pricepi te deranjeaza, mai ales cand te confrunti cu notiuni teoretic simple! nu zic ca Becali este vreun complicat metafizic, dar puritanismul filozofiei lui surprinde mereu si mereu!

parerea mea!

domnul diriginte, sef de viitoare peluza... nu aveti de facut ceva treaba si va retinem? campania electorala si triatul elevilor cu iq sub 70 pentru a popula stadionul Ghencea nu va ocupa tot timpul? chiar mi-as dori sa fiti pe statul lui de plata, pentru ca altfel mi-e sincer scarba sa cred ca exista in tabara lui Gigi oameni capabili sa gandeasca. mi-e scarba si cand ma gandesc la oamenii care isi vand onoarea si valorile, dar e ceva mai suportabila

DanStan30.10.2008 17:13
intr-o romanie anosta si cenusie, inculta si apatrida, modelul Becali este extrem de rar, si cu atat mai interesant! un selfmanmade care oscileaza dezarmant intre ceresc si infernal, un dur cu suflet de copil, atat de nemernic uneori si nemapomenit de inger de tot atatea ori!

Imi dau seama ce-i pe la palat :

"- Patroane, mai doriti ceva ?

- Da, vreau jucaria mea !

- Care jucarie, patroane ?

- Jucaria mea, bah, zdreanta, jucaria aia cu care-mi place sa ma joc in fiecare zi ...

- Maybahu', patroane ?

- Daa ... nu, bah, ce Maybah, Steaua, bah ! Vreau sa ma joc cu Steaua !

- Patroane, da' te-ai mai jucat si dimineata cu Steaua ...

- Unde esti Zmarandescule ? Ia-l pe zdreanta asta si rupe-i capu' ! Bah, zdreanta, io ma joc cu ce vreau, c-asa vreau io, bah ! Acu' vreau sa ma joc cu Steaua ! Vreau sa vina televiziunea sa vada toti cum ma joc io cu Steaua !

- Da, patroane, ii chemam acum ...

- Sa-i chemati acu' ? Trebuie sa fie aici cand vreau io ! De-acu' inainte sa fie toti aici la orice ora, si televiziunea, si ziarele ! Ai inteles, zdreanta ? Acu' aduceti-mi jucaria ca pana diseara vreau sa ma joc !"

Cumparati-i frate astuia niste reviste de colorat, luati-i oua kinder cu surprize, lasati-i televizoru' numa' pe Jetix si Minimax, ca poate uita de Steaua si-si gaseste alte jucarii.

dl.q30.10.2008 20:18
nervosule din Evul Mediu, imi permit sa fac comparatii pentru ca citesc mult! ceea ce tie sunt convins ca iti displace!

intr-o romanie anosta si cenusie, inculta si apatrida, modelul Becali este extrem de rar, si cu atat mai interesant! un selfmanmade care oscileaza dezarmant intre ceresc si infernal, un dur cu suflet de copil, atat de nemernic uneori si nemapomenit de inger de tot atatea ori!

parerea mea!

Cred, sincer, ca nu stii ce inseamna INGER!

Daca ai citit Biblia, ai vazut, repetandu-se, ca cei umili, modesti, SMERITI, tind spre calitatile ingeresti. Cei care se falesc atunci cand fac lucruri firesti (intr-o lume normala a ajuta pe un semen e ceva firesc), tind mai degraba spre Diavol...

El se lauda -vai lui- ca a ajutat, a donat diverse sume de bani, a pierdut la Cazino, sau a castigat, se lauda cu succesele echipei cumparat-furata, se toooot lauda. Inca odata vai lui. El aici isi va lua partea lui ! In cartea sfanta scrie ca nu trebuie sa stie stanga ta ce face dreapta ta (atunci cand faci bine), nu sa faci ca fariseii sa apari in presa sau la TV... Mai mult, e de neoprit cand incepe sa injure. Atunci nu-l mai cunoaste pe Dumnezeu ? Sau el se inchina -cum cred eu- la acel Dumnezeu care-i permite sa-si bage si sa faca toate necuratiile, acel Dumnezeu ce are banul ca ochi !!!

Are bani BEEEEEcali, dar spiritul nu-l poate cumpara !!

Pacat de parintii lui ca erau OAMENI, le-a facut numele de ocara !

In alta ordine de idei; Steaua, echipa, TREBUIE sa-si revina. Ei, jucatorii, trebuie sa joace pentru ei si mai ales pentru noi toti cei care suntem S.T.E.A.U.A.

noname_fu30.10.2008 21:47

articolul a fost preluat de jurnalul national.

http://www.jurnalul.ro/articole/137601/din...-iliescu-Becali

mountytoma13.11.2008 10:55
Are bani BEEEEEcali, dar spiritul nu-l poate cumpara !!

Pacat de parintii lui ca erau OAMENI, le-a facut numele de ocara !

esti sigur ca parintii lui Becali Gigi sunt oameni? eu cred ca taica-su adevarat e posibil sa fi fost berbecul, sau chiar magarul turmei de oi!

«1345»