FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Volei

«12348»
Ricardo Patran19.09.2009 23:15

Ieri am jucat mai mult ca azi, n-am inteles de ce m-a bagat asa putin azi, dar ma rog, antrenorul decide nu eu, de mine depinde doar cat de bine ma antrenez. Informatii vor fi mereu. Sper eu, oferind informatii concrete si din timp, sa creasca interesul cat de cat pentru echipa, pentru volei in general si sa se adune lumea la sala cu placere cat mai mare.

PS: Sa nu se astepte cineva sa comentez jocul echipei sau prestatia anumitor jucatori de-ai nostri pentru ca n-o s-o fac, nu sunt in masura sa comentez si nici nu-mi place. Eu o sa zic doar chestii generale, locul/data meciului, impresii despre atmosfera sau despre adversar, care bineinteles ca vor avea o oarecare nota subiectiva.

PS2: Saptamana viitoare vom juca cu Dinamo, inca nu stiu ziua exacta si locul, dar cum o sa le aflu le postez aici.

O seara buna...

Ricardo Patran22.09.2009 13:24

Maine (miercuri) vom juca cu Dinamo la ora 10 la ei la sala (sala de langa supermarketul Billa, Salajan) si sambata tot cu ei, tot la ora 10, doar ca meciul se va disputa la noi la sala.

Ricardo Patran23.09.2009 10:16

Dinamo - Steaua 2-3

Ricardo Patran26.09.2009 10:16

Steaua - Dinamo 1-3

Ricardo Patran29.09.2009 14:58

Echipe la care au mai activat jucatorii clubului CSA Steaua:

Corneliu Andries (33 ani) - Suceava, Petrom Ploiesti.

George Carpen (28 ani) - CS Galati, CS Piatra Neamt, Petrom Ploiesti.

Ricardo Patran (19 ani) - CSS 2 Bucuresti (juniori), CSS CFR Bucuresti (juniori), CS Niro Guard.

Bogdan Cirlan (22 ani) - CSS 2 Bucuresti (juniori), CSM Bucuresti.

Ionut Ion (29 ani) - CS Baia Mare, Petrom Ploiesti, Rapid Bucuresti.

Andrei Alecsandrut (19 ani) - CSS CFR Bucuresti (juniori).

Marius Macicasan (25 ani) - Deltacons Tulcea, CS Zalau, CS Bistrita.

Silviu Oancea (30 ani) - Tomis Constanta, Rapid Bucuresti, Petrom Ploiesti.

Razvan Rosu (30 ani) - ElectroCarbon Slatina.

Radu Serban (30 ani) - Rapid Bucuresti.

Radu Tobosi (24 ani) - Tomis Constanta, CS Craiova.

Cristian Brinza (20 ani) - Tomis Constanta (juniori), Rapid Bucuresti, CSS CFR Agronomia, Univ. Cluj.

Scuzele de rigoare in caz ca am gresit varsta sau echipa vreunuia din jucatori. Daca cineva are ceva de completat, il rog sa o faca.

Cateva stiri despre echipa:

A fost transferat si ultimul jucator, care a completat lotul echipei.

Numele lui este Bogdan Rus, joaca pe postul de libero, acesta venind de la echipa "U" Cluj. S-a adaptat bine la echipa, mai ales ca se cunostea deja cu majoritatea baietilor.

Odata cu venirea lui Bogdan, Razvan Rosu si-a reluat postul lui de baza si anume cel de atacant secund.

George Grigorie, s-a accidentat la glezna stanga (entorsa) in al 2-lea meci amical impotriva echipei din Craiova. Deocamdata a reinceput doar alergarile usoare, urmand ca peste vreo 2 saptamani sa inceapa si antrenamentele cu niste usoare sarituri.

Alte stiri:

Maine (miercuri 30 septembrie) la ora 16:00, vom juca impotriva celor de la Dinamo, la sala Extreme (cea de langa supermarketul Billa Salajan).

Sambata (3 octombrie) la ora 10:00, vom juca tot impotriva celor de la Dinamo, la sala noastra (Regimentul de Garda Mihai Viteazul), acesta urmand sa fie ultimul meci amical dinaintea inceperii campionatului.

In prima etapa de campionat, vom juca la noi acasa, impotriva celor de la Cluj, pe data de 10 octombrie. Ora inca nu o stiu, dar o voi posta imediat cum o aflu.

Ah era sa uit... zilele astea urmeaza sa postez un interviu cu antrenorul-jucator al echipei, George Grigorie. Acesta va fi primul interviu, urmand ca pe viitor, fiecarui jucator sa ii fie adresate cateva intrebari, pentru a afla mai multe despre ei.

Atat pentru acum....

mq_messi30.09.2009 06:40

sper sa luati campionatul :) bft multa pe viitor

MoWeed30.09.2009 07:45
Ah era sa uit... zilele astea urmeaza sa postez un interviu cu antrenorul-jucator al echipei, George Grigorie. Acesta va fi primul interviu, urmand ca pe viitor, fiecarui jucator sa ii fie adresate cateva intrebari, pentru a afla mai multe despre ei.

Foarte bine. Sa vorbesti cu unul dintre noi sa-l punem pe prima pagina

iNsTiGaToR02.10.2009 21:44

Asta-seara am facut primul antrenament in sala nou renovata, si pot sa zic decat ca e foarte frumos facuta , ador parchetu ala :).. nu mai suportam podeaua aia in care iti rupeai genunchii la plonjoane, si macar acuma nu mai este tavanu spart si nu mai pica apa in sala .

Apropo, tribunele chiar au vreo 800-1000 de locuri .

Acuma ce pot sa zic, decat : Sper ca CSA Steaua sa ia campionatul si noi astia mici sa mergem in finala nationala :steag_cruce_invers::hai_steaua:

FORTA Steaua !

Ricardo Patran03.10.2009 04:58

Cu tavanu' inca sunt ceva probleme, tare sunt curios sa vad azi parchetul cum o fi dupa ce a plouat azi noapte...

Ricardo Patran03.10.2009 11:37

In meciul de miercuri scorul a fost de 3-0 pentru Dinamo si azi meciul s-a terminat 2-2 (fiind amical se poate termina 2-2...).

iNsTiGaToR03.10.2009 17:36
Cu tavanu' inca sunt ceva probleme, tare sunt curios sa vad azi parchetul cum o fi dupa ce a plouat azi noapte...

Ar fi bine sa fi rezolvat si cu tavanu'...ca de fiecare dadat cand mergeam pe acolo in colturi erau pete de apa si cand ploua erau galeti pe acolo...macar nu ploua in centrul sali sau in teren.

Oricum, se vede investitia facuta, 150.000 euro parca, nu?

Ricardo Patran04.10.2009 12:50
Ar fi bine sa fi rezolvat si cu tavanu'...ca de fiecare dadat cand mergeam pe acolo in colturi erau pete de apa si cand ploua erau galeti pe acolo...macar nu ploua in centrul sali sau in teren.

Au rezolvat problema, cel putin la meciul de sambata n-a fost nici cea mai mica problema si a plouat pe tot parcursul meciului si cu o noapte inainte.

Oricum, se vede investitia facuta, 150.000 euro parca, nu?

Crede-ma ca n-am nici cea mai mica idee cat s-a investit.

iNsTiGaToR04.10.2009 16:43

Aha, ma rog, eu asa am auzit.

Oricum, e bine ca au rezolvat problema cu tavanu si nu mai inotam in sala.

Abea astept sa fac mai multe antrenamente acolo.

Ricardo Patran08.10.2009 09:03

Sambata la ora 11, se va juca Steaua - Cluj la sala regimentului de garda "Mihai Viteazul", aceasta fiind prima etapa din campionat. Va asteptam...

iNsTiGaToR08.10.2009 09:53
Sambata la ora 11, se va juca Steaua - Cluj la sala regimentului de garda "Mihai Viteazul", aceasta fiind prima etapa din campionat. Va asteptam...

Deci asta inseamna ca sambata la 11 sunt in sala . :steag_cruce_invers:

Padrese08.10.2009 09:59

Sper sa pot ajunge si eu, ca poate o punem de o galerie pentru baieti :steagcruce:

fredysteaua08.10.2009 13:46

voi fi si eu prezent ... chiar daca vin singur :) si apoi plec direct la hochei :)

as dori si eu daca se poate mai multe detalii...cum ar fii (Adresa mai exact...pretul bilet etc)

Ricardo Patran08.10.2009 15:22
as dori si eu daca se poate mai multe detalii...cum ar fii (Adresa mai exact...pretul bilet etc)

Daca tot vrei mai multe detalii:

- daca vrei sa vezi si incalzirea poti veni de pe la 10:40 - 10:45

- sala este la 5 minute de statia de metrou Politehnica, este si o biserica langa sala (nu ii stiu numele) si un mall imens in constructie (mallul are o sfera metalica foarte mare in partea din fata, sala este vizavi de mall); oricum, daca intrebi pe cineva de Regimentul de Garda "Mihai Viteazul" sigur o sa stie sa te indrume

- intrarea este libera (gratis)

Va asteptam...

fredysteaua08.10.2009 16:44

AG se stie ca mergem :)) mi se pare ca seara e baschet mergem si acolo? =))))))))))))))))))))))))

O VIATA PENTRU Steaua !!

AG08.10.2009 16:46

prezent si eu , dupa care de la 17:30 la hockey , da baietii ??

Ricardo Patran10.10.2009 10:39

Steaua - Cluj 0-3. Multumim mult celor care au venit la meci, in special galeriei.

fcsb-4710.10.2009 10:46

"galeria" a fost nevoita sa vina...nu au facut`o din placere...

Succes la meciul viitor!

Ricardo Patran10.10.2009 11:13

Placere, neplacere, eu (noi, echipa) v-am multumit :)

Padrese10.10.2009 17:43

Eeee, pe langa galeria mare au mai fost suporteri care au venit de placere.

Pacat pentru meciul de azi, nu prea a mers atacul si lor le-a cam iesit totul, toate seturile le-am inceput f bine dar am cedat pe final. Oricum felicitari pentru determinarea aratata, nu e sfarsitul lumii ca am pierdut un meci si ala in prima etapa, avem timp sa recuperam.

Pt cei care tot acuza pe cei adusi sa sustina echipele Stelei poate nu ar fi rau sa-si miste fundurile pana la sala/stadion/bazin si sa sustina ei sportivii ca sa nu mai fie nevoie de aceasta masura.

Cateva poza de la meci:

Poza 1

Poza 2

Poza 3

Poza 4

Poza 5

Poza 6

Poza 7

Poza 8

Poza 9

Poza 10

fcsb-4711.10.2009 10:18

galeria aia mare a lu` Steaua? ceilalti erau bagabonti si drogati :))

«12348»