MoWeed si Bodanelu...ce bine ar fi fost sa aiba si Laca rezultatele "carpei"!
Al dreacu Gigi asta, lui Oli i-a "facut" echipa, mutand castigator, numai saracu' Laca a avut ghionion, ca nu s-a lipit norocul de el...
Problema noastra acum este legata de posibila revenire a Satanei. Sunt absolut convins ca el l-a alimentat suculent pe Gigi si impotriva lui Hagi, si a lui Lacatus.
Care rezultate? Ce a facut Oli si nu a facut Lacatus? Iti spun eu ce a facut in plus. A adus cel mai urat joc pe care l-am vazut eu vreodata in Ghencea. A luat o echipa la cheie si a faramat-o efectiv. Asta a facut.
Un egal de salon cu Rapid, o bataie sora cu moartea de la 'Borough. A batut ultima clasata din Primera cu o echipa facuta de altul - Protasov. O calificare chinuita cu un adversar foarte usor Standard. E o panarama de antrenor.
Lacatus a scos Galata, a jucat de la egal la egal cu Bayern(astia au avut noroc sa plece cu 3 puncte din Ghencea) si Lyon si a fost peste Fiorentina intr-un meci pe care ar fi trebuit sa-l castigam. Mult mai mult decat Olaroiu.
Da Protasov ce a facut la Dnepr daca e asa bun? Nu a reusit sa o duca in grupele UEFA 3 ani la rand. Ultima oara a fost eliminat de o echipa din Liga a doua elvetiana.