Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, a vorbit despre oferta de a reveni la echipa, in locul lui Lacatus, dar si despre perioada in care era tehnicianul ros-albastrilor. Oli l-a atacat dur pe finantatorul Gigi Becali. Mai jos va oferim interviul integral.
Gigi Becali se plângea cã nu vã gãsește la telefon. Ați vorbit pânã la urmã cu el?
Da. M-a sunat mai devreme.
ªi ce v-a zis?
M-a luat imediat: ,,Hai! Te aștept la București! Zi repede, vii la Steaua?". I-am spus cã nu e sãnãtos, dacã el crede cã eu mã întorc așa, în orice condiții, la Steaua. În momentul de fațã e exclus sã revin.
De ce?
Pentru cã Gigi Becali a atins un nivel la care nu mai are nevoie de antrenor! Poate sã joace el și sã antreneze tot el. Ce nevoie mai are de mine?
A zis cã, atunci când erați la Steaua, el a dus echipa în Ligã, cu valize, și cã oricum el vã fãcea echipa...
Minciuni și aberații! Cred cã Gigi mã confundã pe mine cu altcineva. Cu mine pe bancã, Steaua a ajuns în grupele Ligii Campionilor cu munca a mea și a bãieților. Gigi încearcã acum sã-și aroge niște merite pe care nu le are! Sã-i fie rușine, pentru cã în acel sezon în care am ajuns în grupele Ligii dupã o pauzã de zece ani, Rãdoi și Iacob și-au tãiat venele la Bistrița! ªi-au vãrsat sângele pentru Steaua și acum vine Gigi Becali și, prin aceste declarații, își bate joc de ei.
Gigi a spus cã, dupã ce v-a convins sã nu plecați de la Steaua în mijlocul campionatului, l-ați lãsat pe el sã facã echipa...
Niște minciuni! Eu am vrut sã plec de la Steaua pentru cã Gigi bulversa echipa și nu mai puteam lucra cu el. ªi când m-a convins sã mai stau, i-am zis cã rãmân, dacã el lasã echipa în pace. Eu, cât timp am fost la Steaua, am avut abilitatea sã-l pãcãlesc pe Gigi sã creadã cã fac ce vrea el, dar, de fapt, fãceam ce voiam eu.
Atunci, de ce a avut Becali aceastã ieșire și a venit cu aceste declarații?
S-a ofticat cã l-am refuzat și am zis cã nu mã întorc la Steaua. Pe mine nu mã comandã nimeni! Deci, nici Gigi Becali. Repet, e exclus sã mã întorc acum la Steaua, și dacã o voi face vreodatã, nu are cum sã se bage Gigi Becali peste mine.
Nu credeți cã se va supãra pe dumneavoastrã acum?
Eu îl respect pe Gigi, e prietenul meu, dar sã aibã grijã ce vorbește despre mine. Eu sunt bãiat bun, nu mã iau de nimeni, dar vreau sã fiu lãsat în pace. Îi transmit lui Gigi sã nu mã confunde cu altcineva, cã ar face o mare greșealã!
Sursa: ProSport