" Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al Stelei!" solutie mai proasta se putea gasii? se pare ca sarim din lac in putz :noexpression:
" Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al Stelei!" solutie mai proasta se putea gasii? se pare ca sarim din lac in putz :noexpression:
Mircea Lucescu! Fericirea tribunelor![]()
DOAMNE FERESTE!!
Dan Petrescu sau Andone nu vin 100% sigur. Nu au voie sa antreneze 2 echipe in Liga1 in acelasi sezon.
deci daca se confirma acest zvon cu Munteanu,nu prindem cupele europene la anu sau,in cel mai fericit caz,ajungem in Intertoto...
Becali: "Dorinel vine la Steaua în proporție de 80 la sutã" .. e clar ![]()
Mda, viitorul nu suna bine deloc. Sper sa confirme Dorinel, dar nu prea cred
Nici eu.
Am senzatia ca se trateaza cu Lucescu.
Si ce mare minune se spera inainte cu plecarea lui Lacatus? Ati inceput deja cu jalea cu astia care vin.
Voiati sa vina vreun razboinic al intunericului pe banca sa se lupte cu razboinicul luminii de la loja? Infantil frumos spus.
Adriane, ii dai cam mult 9 zile noului pretendent la ¨onorabilul antrenor de cursa lunga pe banca Stelei¨. Nu vrei mai degraba sa nu accepte Dorinel, sa arate ca are orgoliu si nu se baga in mizeria ciobanului? Ori te gandesti ca i-a gasit tratamentul lui becali?
Nici eu.
Am senzatia ca se trateaza cu Lucescu.
Asta chiar ca ar pune cruce Stelei
Bai, nu va inteleg, Ati si inceput cu criticile ? Dati-i omului o sansa .
Ma doare sufletul ca a plecat Laca. Dar a plecat...
Cu Dorinel ce aveti ? Incepeti cum ati facut de fecare data, de la Zenga incoace ?
Critici de cariera, asta sunteti 80 % din userii de aici.
Becali: "Dorinel vine la Steaua în proporție de 80 la sutã" .. e clar![]()
ne`am fript...
Asta chiar ca ar pune cruce Stelei
Asa crezi tu.
Bine, Lucescu nu ar putea antrena vreodata in Ghencea, insa ca antrenor e "galactic" in comparatie cu multi, multi altii potential candidati.
Asa crezi tu.
Bine, Lucescu nu ar putea antrena vreodata in Ghencea, insa ca antrenor e "galactic" in comparatie cu multi, multi altii potential candidati.
Nu ziceam ca problema ar fi pregatirea lui profesionala, desi rezultatele lui la Sahtior sunt mai degraba mediocre, daca stam sa ne gandim la sumele de bani investite in ultimii ani de patronul ucrainean
Il Muce nu are ce cauta in Ghencea si sper sa nu-l vad niciodata antrenor la Steaua pe acest jeg.
Oricum momentan sunt numai vorbe, oricum nu cred ca i-ar plati becali un salariu multumitor
Tiganu' de Lucescu nu vine la Steaua.
Ca stie ca daca vine, moare.
Pe ala il tai eu personal daca vine.
Nu ziceam ca problema ar fi pregatirea lui profesionala, desi rezultatele lui la Sahtior sunt mai degraba mediocre, daca stam sa ne gandim la sumele de bani investite in ultimii ani de patronul ucraineanIl Muce nu are ce cauta in Ghencea si sper sa nu-l vad niciodata antrenor la Steaua pe acest jeg.
Oricum momentan sunt numai vorbe, oricum nu cred ca i-ar plati becali un salariu multumitor
Bine, Lucescu ramane un mare frustrat al fotbalului romanesc si sunt de acord ca rezultatele internationale ale Sahtiorului au fost modeste, raportat la investitiile facute. Cred ca insa ca are anvergura, ca tehnician.
In fine, vorbim discutii.
Tiganu' de Lucescu nu vine la Steaua.Ca stie ca daca vine, moare.
Pe ala il tai eu personal daca vine.
tu il tai si crede`ma ca eu te ajut....
In fine, vorbim discutii.
cam asa. Tocmai am aflat ca presedintele lui U Cluj, dl. Remus Campeanu a afirmat ca sansele lui Dorinel de a antrena Steaua sunt f mici. Tinand cont ca Becali a spus ca nu vorbeste cu dinamovisti, ma indoiesc ca a 2-a persoana vizata a fost Lucescu, deci, altcineva e tinta.
Oricum, daca se face o schimbare, sper sa fie TOTALA.
De la noi nu trebuie sa plece doar Lacatus.
Trebuie sa plece tot stafful tehnic, in frunte cu medicii si preparatorii fizici care nu fac altceva decat sa trimita clienti la clinica de la Bologna!
Bai, nu va inteleg, Ati si inceput cu criticile ? Dat-i omului o sansa .
Ce sanse sa dai unui blatist care s-a predat Rapidului fara sa sufle?
Cum putem sa speram ca nu va primi echipa in plic de la Becali?
Si mai ales (asta trebuia sa fie intrebare): spune-mi o bruma de performanta care sa-l recomande antrenor la Steaua!
Pasivitatea cu care acceptati orice galusca de la cioban ma infioara pur si simplu.
Trebuie sa iesim din starea asta de turma!
mereu in inimile noastre....respect Marius Lacatus....
ciobane pleaca din Ghencea
Bai, nu va inteleg, Ati si inceput cu criticile ? Dat-i omului o sansa .Ce sanse sa dai unui blatist care s-a predat Rapidului fara sa sufle?
Cum putem sa speram ca nu va primi echipa in plic de la Becali?
Si mai ales (asta trebuia sa fie intrebare): spune-mi o bruma de performanta care sa-l recomande antrenor la Steaua!
Pasivitatea cu care acceptati orice galusca de la cioban ma infioara pur si simplu.
Trebuie sa iesim din starea asta de turma!
In primul rand eu nu accept nicio galusca, de la niciun cioban. Sunt insa realist si nu critic un om pe nimic.
Iesiti voi din starea de turma, care va indeamna mereu sa criticati, de la Zenga incoace pe oricine.
Cat despre plic...no comment. Speranta moare ultima.
Si daca tot veni vorba, da tu un nume pentru banca tehnica.
pana cand o sa mai acceptam aceasta umilinta la care suntem supusi din vina unui cioban fara creier?glorile Stelei vin cu sufletul deschis si plini de speranta la achipa in diverse posturi si la cea mai mica greseala sunt batjocoriti in public de catre un needucat care nu are decat 4 clase care nu a insemmat nimic si nu va insemna nimic niciodata decat o buba neagra in isturia noastra.CAT VOM MAI ACCEPTA ?ASTA VA INTREB ?DACA NICI ACUM CAND SIMBOLUL NOSTRU A PLECAT DIN CAUZA LUI? DACA NU ACUM YO CONSIDER CA NICIODATA NU VA FI.duminica voi merge la meci si daca se va incepe sa se strige CIOBANE PLEACA DIN Ghencea voi striga din toti pplamani pana la ultima suflare .si la fel voi face si daca se va striga Lacatus Lacatus pt tot ce a insemnat pt noi si tot ce va insemna .
Respect Lacatus pentru ca a refuzat sa fie marioneta oierului, mult respect
pakat mare pakat respect Lacatus pt tot
Cititi articolele lui Theodor Jumatate si Alin Fornade din GSP. Sunt doar niste bobarnace la adresa ciobanului pina la urma, dar sa fie un inceput? Doamne-ajuta!
Poate ca Lacatus va ajuta clubul prin demisia asta mult mai mult decit a facut-o ca antrenor sau chiar ca jucator. Stiu, sunt de un optimism bolnav, dar cine stie?
Probabil nu sunt primul care scrie asta, dar nu mai pot rezista. Sa le fie rusine celor care i-au cerut demisia lui Lacatus! Presupun ca sunteti fericiti acum! Sa le fie rusine celor care il faceau hair-stylist pe cel mai mare stelist din istorie! Stiti de ce a plecat Laca? Pentru ca singurul lucru care il mai facea sa indure aberatiile lui Jiji eram noi, suporterii. Sustinerea noastra era motivul pentru care se trezea dimineata si o lua din nou de la capat! Credeti ca i-a fost usor? In mod cert nu! Si tocmai unii dintre noi l-au tradat! Cand nu a mai simtit caldura si sustinerea noastra, a plecat! Laca, eu iti multumesc! Pentru mine vei ramane intotdeauna cel mai mare stelist. Plecarea ta coincide cu o pauza cu o durata nedeterminata pe care o sa o iau de la meciurile de pe Ghencea. Nu va mai fi la fel!
Pentru userii de aici care se bucura, un singur mesaj: Rusine Iudelor!
Sunt scarbit!