FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus a demisionat de la Steaua

«1456789»
mikutu22.10.2008 12:32
in plus,as contribui bucuros la o cheta pentru o pusca cu luneta ...

pusca cu luneta? :) eu mai degraba i-as gasi o alta jucariei lui Becali, mai tentanta decat Steaua, iar in momentul de fata doar Parlamentul e. Ar trebui sa-l cumparam pe Becali: voturi contra retragerea definitiva de la Steaua. In multimea pestrita din Parlament (actori, cantareti, jurnalisti) ce mai conteaza un idiot in plus?

macar de am avea garantia ca se duce dracului din Ghencea! sincer , chiar nu m-ar deranja ! dar el cred ca vrea ...mai sus de ..parlament!

dee22.10.2008 12:36
dar el cred ca vrea ...mai sus de ..parlament!

da, ai dreptate, pana si Irina Loghin e parlamentar, Gigi merita un loc in Senat.

oop22.10.2008 12:37
nu te acuzam pe tine in mod special ....acuzam starea de spirit pe care o reprezinti! adica...lasa-ma sa te las.! iar ce am spus despre castane....imi confirmi tu : ''in plus,as contribui bucuros la o cheta pentru o pusca cu luneta ...'''. in loc sa fi spus ,daca ar fi sa gandesti asa cum pledezi ca ai face-o : ''luati voi pusca , ca eu ma duc sa iau lectii de tir!!!""" repet .... este adresat iarasi , nu numai tie , tuturor celor ca tine!

ok,poate ca eu sunt de genul 'lasa-ma sa te las',dar vad ca nici cei care se declara pusi pe fapte nu intreprind tot nimic!

in plus este foarte greu ca niste simpli suporteri sa coaguleze in jurul lor intreaga suflare stelista pt a protesta impotriva oierului ...

Aici ar trebui sa intervina liderii de brigazi sau organizatii ale suporterilor si tot nu sunt sanse de reusita de 100%

Hassan22.10.2008 12:40
de unul singur , nu poti face nimic , decat daca ai o pusca cu luneta !

in alta ordine de idei , am postat acum cateva minute pe celalalt topic ''cronica unei demisii anuntate''! acolo o sa vezi o urma de initiativa din partea mea , ramasa fara ecou!

da,asa e,nu poti face nimic de unul singur ... de asta nu intelegeam de ce ma acuzai pe mine ca incerc sa caut scuze si ca nu fac nimic spre indeptarea situatiei ...

nu te acuzam pe tine in mod special ....acuzam starea de spirit pe care o reprezinti! adica...lasa-ma sa te las.! iar ce am spus despre castane....imi confirmi tu : ''in plus,as contribui bucuros la o cheta pentru o pusca cu luneta ...'''. in loc sa fi spus ,daca ar fi sa gandesti asa cum pledezi ca ai face-o : ''luati voi pusca , ca eu ma duc sa iau lectii de tir!!!""" repet .... este adresat iarasi , nu numai tie , tuturor celor ca tine!

Gestul lui Laca este normal, avand in vedere

1) Lipsa de rezultate

2) Demonstratiile fara oprire ale lipsei sale de fler de antrenor (chiar si cand jucatorii au dat tot ce au putut, nu au fost organizati in teren)

3) Continuarea la nesfarsit a jocului incalcit...

Dar parerea mea este ca acum nu era momentul. Trebuia sa stea pana la sfarsitul turului, pana la sfarsitul lunii acesteia infernale noiembrie macar.....Acum, cu cea mai grea luna din anul competitional in fata, avem o echipa demoralizata, care a suferit si un soc pe teren propriu, a ramas si fara antrenor....Oricine ar veni ii trebuie TIMP sa invete jucatorii, sa faca o tactica noua, etc, ori Noiembrie incepe peste 7-8 zile.....

ce tare esti tipule.....cereati demisia lui Lacatus, ca era ''PRAF''.....dar nu acum...mai incolo putin , ca acum nu ne avantajeaza! penibilismul la el acasa in tara asta!

Te rog eu sa-mi gasesti un singur post de-al meu in care am spus "vreau demisia lui Lacatus" si eu iti dau o bere la 2L. Intr-adevar am atacat cu inversunare abilitatile sale de tehnician, de fiecare data am dat argumente (nu stie sa faca schimbari, nu stie sa motiveze jucatorii la pauza, nu stie sa pozitioneze jucatorii in teren pe locurile lor, etc). Se spune ca l-am criticat. Dar nu am cerut o secunda debarcarea lui pentru ca nu puteam, cred prea mult in el ca simbol. Oricum, ideea nu e asta, ideea e ca, antrenor prost asa cum era, trebuia sa ramana prin luna Noiembrie, sa vada ce mai ii ramane din obiectiv, si dupa aia sa plece. Asa, ne-a lasat in curul gol in fata unei luni cu program infernal.....

Inca imi sustin parerea ca este un antrenor f.slab, dar cunoscand lotul si jucatorii putea macar sa aiba demnitatea sa duca echipa de luna noiembrie, asa cumo putea el, si apoi sa plece.....

mikutu22.10.2008 12:42

ok,poate ca eu sunt de genul 'lasa-ma sa te las',dar vad ca nici cei care se declara pusi pe fapte nu intreprind tot nimic!

in plus este foarte greu ca niste simpli suporteri sa coaguleze in jurul lor intreaga suflare stelista pt a protesta impotriva oierului ...

Aici ar trebui sa intervina liderii de brigazi sau organizatii ale suporterilor si tot nu sunt sanse de reusita de 100%

cred ca ce am scris aici , spune totul despre cum si ce gandesc :

suntem o natie de ipocriti , fatarnici ......''curve''' , mai pe intelesul tuturor! cum nu a sarit nimeni pentru Hagi , nici pentru Lacatus nu o sa sara nimeni! asta este ... ne meritam soarta , pana la ultima firmitura! ultimul bastion de stelism din Ghencea a fost inlaturat! noroc ca nu s-a maturat cu el pe jos ! l-am fi pierdut definitiv! numai de bine , stelisti de pretutindeni , HEGEMONIA .......TOCMAI INCEPE!

rog admin-ii sa nu-mi editeze acest post!

mikutu22.10.2008 12:49
Te rog eu sa-mi gasesti un singur post de-al meu in care am spus "vreau demisia lui Lacatus" si eu iti dau o bere la 2L. Intr-adevar am atacat cu inversunare abilitatile sale de tehnician, de fiecare data am dat argumente (nu stie sa faca schimbari, nu stie sa motiveze jucatorii la pauza, nu stie sa pozitioneze jucatorii in teren pe locurile lor, etc). Se spune ca l-am criticat. Dar nu am cerut o secunda debarcarea lui pentru ca nu puteam, cred prea mult in el ca simbol. Oricum, ideea nu e asta, ideea e ca, antrenor prost asa cum era, trebuia sa ramana prin luna Noiembrie, sa vada ce mai ii ramane din obiectiv, si dupa aia sa plece. Asa, ne-a lasat in curul gol in fata unei luni cu program infernal.....

Inca imi sustin parerea ca este un antrenor f.slab, dar cunoscand lotul si jucatorii putea macar sa aiba demnitatea sa duca echipa de luna noiembrie, asa cumo putea el, si apoi sa plece.....

te-ai scos! eu nu am spus... nu stiu ce! dar cutitul tot l-ai infipt! cum au jucat panaramele alea prima repriza? daca jucau asa cu otopeniul , galatiul , sportul , ce scor era pe tabela? tot Lacatus era vinovat? tot L:acatus e vinovat ca nu au reuit sa tina de rezultat?

ca ai spus''demisia'' sau nu , ai fost la un ison cu valul anti-Lacatus de pe acest forum! acum , nu mai este timp de regrete ,remuscari , stai sa vezi ca nu am zis asa... non-valoarea a plecat! spalati-va pe cap!

si... nu beau bere!

nic_0122.10.2008 12:53

toata lumea a uitat cn este Lacatus ... si cate a facut el pt Steaua cat timp a jucat pt aceasta echipa.....

nu e cintit sa vorbiti asa despre el .... a avut ocazia sa antreneze Steaua si a profitat de ea .... dak nu a reusit s confirme asta nu inseamna ca trebuie sa vorbiti asa despre el

mult succes Laca ... Forza Steaua - Forza Laca

mult succes Laca ... sper ca iti vei arata adevarata valoare

mikutu22.10.2008 12:53
p.s il vreau pe Andone antrenor. Ce spuneti?

1) as spune ca esti dinamovist!

2) as spune ca nu esti la curent cu fotbalul romanesc , care nu mai accepta ca un antrenor sa activeze la 2 echipe din aceeasi Liga , in decursul unui sezon!

3) numai de bine ! vezi cu sampania aia , sa nu racesti in gat! nu vei putea aclama noul staff din Ghencea!

Hassan22.10.2008 12:53
:steag_sah_mic::steag_cruce_invers: de ce suntem asa naivi sa credem ca oricare alt antrenor va face mai mult!? Marius Lacatus forever!

E normal,e in firea lucrurilor sa speri la mai mult si sunt sigur ca Steaua va avea si rezultate bune la fel cum vor veni si esecurile. Daca si-a dat demisia a fost sigur impins sa faca asta de catre oier pentru ca Lacatus nu ar fi cel pe care il stim noi daca ar renunta asa usor. O sa il respect si ii multumesc pentru tot ce a facut la Steaua insa ca antrenor nu e copt. Hagi era mult mai prost ca el la meseria asta si traiesc cu impresia ca avea mai multi fani pe site decat Laca. Traim din iluzii si tot ele ne conduc. Nu stim ce inseamna consecventa,nu stim sa apreciem obiectiv echipa si suntem victimele propriilor noastre orgolii si idei nebune.

Spun simplu: NU. Potaia poate sa se duca inapoi la dinamu sa linga gardu si sa latre dupa un os de la Rednic. ANTRENOR STRAIN ne trebuie, un profesionist care nu stie romana sa nu inteleaga nici tampeniile din presa nici "ordinele" de la oierul idiot....

oop22.10.2008 13:00

ar fi fost culmea dracilor sa fie Andone antrenor la Steaua.Bine ca dpdv regulamentar nu se poate ca de la Becali ma astept la orice

mikutu22.10.2008 13:03

1) as spune ca esti dinamovist!

2) as spune ca nu esti la curent cu fotbalul romanesc , care nu mai accepta ca un antrenor sa activeze la 2 echipe din aceeasi Liga , in decursul unui sezon!

3) numai de bine ! vezi cu sampania aia , sa nu racesti in gat! nu vei putea aclama noul staff din Ghencea!

IAR TU???

Ti-am citit posturile si esti usor dezechilibrat in ce scrii. Faptul ca l-as vrea pe Andone antrenor mie imi spune un singur lucru si anume: a dovedit ca poate face treaba si ca este capabil. Nu face din mine javra ca nu esti mai prejos ca mine,sub nici o forma. Cat despre legile de la FRF le stiu foarte bine...ma asteptam sa imi spui si articolul de lege care stipuleaza acest magnific si cretin aspect.

Sampanie? Habar nu ai pe ce lume traiesti si vorbesti de lucruri vechi si recunoscute ca fiind mai adevarate ca tine....

p.s intrebare: te sufoci?

sunt dezechilibrat ca spun adevarul !se poate ! intr-o tara plina de mincinosi si hoti , as putea aparea ca dezechilibrat! de fapt , singur iti arati apartenenta la clasele enumerate de mine mai sus : ''Habar nu ai pe ce lume traiesti si vorbesti de lucruri vechi si recunoscute ca fiind mai adevarate ca tine....''

fara respect!

zamainmenu22.10.2008 13:05

pusca cu luneta? :) eu mai degraba i-as gasi o alta jucariei lui Becali, mai tentanta decat Steaua, iar in momentul de fata doar Parlamentul e. Ar trebui sa-l cumparam pe Becali: voturi contra retragerea definitiva de la Steaua. In multimea pestrita din Parlament (actori, cantareti, jurnalisti) ce mai conteaza un idiot in plus?

Ca bine zici. Cred ca ai observat cum, oligofrenii, hidrocefalii - in genere retardatii cu IQ minimal - isi gasesc cate o jucarie, o "pasiune" obsedanta cu care isi omoara timpul.

Problema e ca, daca am proceda cum spui tu, adica sa-i dam voturile in Parlament, ar insemna sa ne taiem inca o craca. Steaua reprezinta un sport, un hobby pana la urma iar in Parlament e vorba chiar de vietile noastre. Si eu zic ca ar conta inca un idiot in plus. Avem destui acolo, trebuie sa mai eliminam din ei. Ajung sa ma intreb daca nu cumva puscariasul de Mitica nu are dreptate. Ca sa se vindece de meteahna asta, de a se baga peste antrenori, cred ca lui cacareaza i-ar trebui mai degraba un yesman care sa nu iasa din cuvantul lui. Cand vom ajunge sa ne batem la retrogradare(sau mai rau), atunci poate om scapa de retardat. Nu o sa-i mai placa jucaria numita Steaua. Cred ca-i unica solutie - Steaua sa se falimenteze financiar si moral prin rezultate dezastruoase, pana va pleca cacareaza. Si abia apoi poate incepe reconstructia.

MoWeed22.10.2008 13:05

@oop

Spre surprinderea mea chiar mai sunt articole bune si in gsp.

Comentariile sunt inca o dovada trista ca o semnificativa parte din suporterii stelisti sunt oi

vlad7522.10.2008 13:08

@Micutzule,

Te rugam frumos sa incetezi cu excesul asta de zel si sa acuzi pe toti ca se bucura de demisia lui Lacatus. Devii foarte enervant ,din pacate, cu falsa dragoste a ata pentru Marius Lacatus.

Ai acuzat foarte multi useri ,fara a le citi posturile sau fara a le intelege ideile.

Sunt multi care il apreciaza pe simbolul Lacatus,dara care au spus-o pe sleau "Marius Lacatus nu are abilitati de antrenor,pedagog s.a..."

Ce-i asa de greu sa respecti opinia fiecaruia? Tu confunzi lucrurile Micutzule.

Inainte sa te arunci ca berbecul inainte mai gandeste-te putin la ce vei spune.

Vrei doar sa contorizezi un numar mare de posturi pe ziua de astazi?

Vrei direct in top10?

bodanelu22.10.2008 13:08
@bodanelu, mikutu

Nu am niciun motiv sa fiu bucuros, nu cred ca este vreun stelist. Indiferent ca ma credeti sau nu. Nici nu-mi pasa. Daca faceti parte din categoria mintilor obtuze care nu pot concepe decat alb sau negru, admiratie oarba sau ura e treaba voastra.

Daca v-ati obosi sa cititi arhiva rubricii mele ati citi articole in care am demonstrat ca fotbalistul Lacatus este idolul meu. A gresit cand a acceptat sa lucreze cu ciobanul, a demonstrat ca nu are anvergura unui mare antrenor, iar acest gest trist, dar necesar, a indreptat erorile pe care le-a facut.

Cu aceasta ocazie trebuie sa spun: bine ai re(de)venit Marius Lacatus!

Forza Oleg Protasov!

Mihai acum iti zic unBravo. Cand il aveam antrenor pe Laca vedeai altceva. Erai plin de ura etc.

Legat de Oleg: a mers jocul, dar nu au fost rezultate.

mikutu22.10.2008 13:11
HAI PROPUNETI FIECARE UN ANTRENOR SA VEDEM CARE SUNT javre,subpodari,olteni,polisti,otelari SAU MAI STIU EU CE NATIE INFILTRATA....

personal , mi-ar place sa refuze toti propunerea lui becali , de la romani pana la straini ..sa vedem pe unde scoate camasa!

ce zici ...sunt dezechilibrat daca gandesc asa?

c.ronaldo1722.10.2008 13:16

Eram sigur. Eram 100% sigur aseara ca Lacatus nu va mai fi antrenor la Steaua daca pierde. Aveam un feeling ca meciul cu Dinamo nu il vom mai prinde cu Marius Lacatus la Steaua.

Respect Marius Lacatus! Multumim pentru tot ce ai facut din postura de antrenor la Steaua! Mult succes in continuare!

mikutu22.10.2008 13:18
Mai baiete inceteaza cu posturile astea si cauta sa respecti ce spune fiecare,sa intelegi punctul de vedere al fiecaruia si in final poate sa pricepi si tu ca Steaua,cu Laca sau fara,se ducea in jos oricum.

''mai baiete '' sa-i zici fiului tau , cand ii povestesti despre cat de mare stelist esti tu! pana una alta , nu ma cunosti , nu te cunosc!

ros-albastru4ever22.10.2008 13:18

Dorinel la Steaua?...antrenor din divizia a 2-a,atat e in stare oieru sa aduca :|

Adrian22.10.2008 13:19

Pai daca e Dorinel antrenor atunci nu se schimba nimic.

Acelasi rahat, alta denumire!

Daca totusi e el, din punctul meu de vedere are 9 zile sa confirme.Adica pana la meciul cu spurcatii.

oop22.10.2008 13:20
Steaua A GÃSIT ÎNLOCUITOR PENTRU LÃCÃTUª!

EXCLUSIV / Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al Stelei!

sursa: GSP.ro

fix din lac in putz am dat ... ne asteapta o iarna grea,baieti!

MoWeed22.10.2008 13:23

Mda, viitorul nu suna bine deloc. Sper sa confirme Dorinel, dar nu prea cred

Adrian22.10.2008 13:25

Stau si ma gandesc...

Poate ca Penescu si PorumbBoyul au avut dreptate cand au zis de Dorinel anumite lucruri.Probabil ca acum se platesc datorii.

dee22.10.2008 13:25

acuma pe Realitatea Becali a confirmat ca trateaza cu 2 antrenori romani, din care unul e Dorinel Munteanu. Pe celalalt nu l-a divulgat, insa a dezmintit ca ar fi Dan Petrescu sau Andone, insa a aformat ca sansele lui Dorinel de a ajunge la Steaua sunt de 80%. E clar.

bodanelu22.10.2008 13:26

Mircea Lucescu! Fericirea tribunelor :)

«1456789»