de unul singur , nu poti face nimic , decat daca ai o pusca cu luneta !
in alta ordine de idei , am postat acum cateva minute pe celalalt topic ''cronica unei demisii anuntate''! acolo o sa vezi o urma de initiativa din partea mea , ramasa fara ecou!
da,asa e,nu poti face nimic de unul singur ... de asta nu intelegeam de ce ma acuzai pe mine ca incerc sa caut scuze si ca nu fac nimic spre indeptarea situatiei ...
in plus,as contribui bucuros la o cheta pentru o pusca cu luneta ...
nu te acuzam pe tine in mod special ....acuzam starea de spirit pe care o reprezinti! adica...lasa-ma sa te las.! iar ce am spus despre castane....imi confirmi tu : ''in plus,as contribui bucuros la o cheta pentru o pusca cu luneta ...'''. in loc sa fi spus ,daca ar fi sa gandesti asa cum pledezi ca ai face-o : ''luati voi pusca , ca eu ma duc sa iau lectii de tir!!!""" repet .... este adresat iarasi , nu numai tie , tuturor celor ca tine!
Gestul lui Laca este normal, avand in vedere
1) Lipsa de rezultate
2) Demonstratiile fara oprire ale lipsei sale de fler de antrenor (chiar si cand jucatorii au dat tot ce au putut, nu au fost organizati in teren)
3) Continuarea la nesfarsit a jocului incalcit...
Dar parerea mea este ca acum nu era momentul. Trebuia sa stea pana la sfarsitul turului, pana la sfarsitul lunii acesteia infernale noiembrie macar.....Acum, cu cea mai grea luna din anul competitional in fata, avem o echipa demoralizata, care a suferit si un soc pe teren propriu, a ramas si fara antrenor....Oricine ar veni ii trebuie TIMP sa invete jucatorii, sa faca o tactica noua, etc, ori Noiembrie incepe peste 7-8 zile.....
ce tare esti tipule.....cereati demisia lui Lacatus, ca era ''PRAF''.....dar nu acum...mai incolo putin , ca acum nu ne avantajeaza! penibilismul la el acasa in tara asta!
Te rog eu sa-mi gasesti un singur post de-al meu in care am spus "vreau demisia lui Lacatus" si eu iti dau o bere la 2L. Intr-adevar am atacat cu inversunare abilitatile sale de tehnician, de fiecare data am dat argumente (nu stie sa faca schimbari, nu stie sa motiveze jucatorii la pauza, nu stie sa pozitioneze jucatorii in teren pe locurile lor, etc). Se spune ca l-am criticat. Dar nu am cerut o secunda debarcarea lui pentru ca nu puteam, cred prea mult in el ca simbol. Oricum, ideea nu e asta, ideea e ca, antrenor prost asa cum era, trebuia sa ramana prin luna Noiembrie, sa vada ce mai ii ramane din obiectiv, si dupa aia sa plece. Asa, ne-a lasat in curul gol in fata unei luni cu program infernal.....
Inca imi sustin parerea ca este un antrenor f.slab, dar cunoscand lotul si jucatorii putea macar sa aiba demnitatea sa duca echipa de luna noiembrie, asa cumo putea el, si apoi sa plece.....