FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lãcãtuș, prima bilã neagrã

«1234»
alexblaja15.10.2008 11:49
alex prietene, "tinerii aia" nu se arunca in teren o data pe an, la un meci de Cupa, cand practic nu au avut pana acum nici o tangenta cu antrenorul, tactica, sau o mare parte din coechipieri.

Daca erau buni, bateau Sportul, indiferent de cat de obisnuiti sau nu erau unul cu celalalt!

Cata cunoastere a fenomenului tradeaza aceasta afirmatie... Imi aduce aminte de "Daca dadeam cu un gol mai mult ca ei, castigam".

Bine ca esti tu un fin cunoscator al fenomenului, tu care il criticai pe Lacatus dupa egalul obtinut la Istanbul, tu care aruncai cu noroi si murdareai un simbol al Stelei, actual antrenor, care pana atunci nu ratase niciun obiectiv.

O intrebare am pentru tine, in calitatea ta de profesor intr-ale fotbalului: de ce nu a mai jucat DETERMINAREA in meciul de ieri?

Marius15.10.2008 12:03

Credeam ca iti poti raspunde singur la intrebarea asta, Alex.

Hai ca nu e greu si ti-am mai spus odata. Majoritatea fotbalistilor de valoare care au venit in Ghencea au venit pentru a juca in Liga (vezi Dayro, Toja, Tiago...).

Apoi, calificarea in grupele Ligii Campionilor este, in opinia fotbalistilor, o performanta mult mai mare decat calificarea in optimile Cupei Romaniei. In ultimul rand, adversarul te motiveaza si el. Una e sa joci pe Ali Sami Yen si alta la Urziceni.

Acum Alex, imi poti raspunde tu la o intrebare? De ce tactica geniala a maestrului Lacatus a fost aplicata in fix 2 (DOUA) meciuri, adica cele cu Galata? De ce nu am presat in acelasi mod cu Otopeniul?

alexblaja15.10.2008 12:25

Hai ca nu e greu si ti-am mai spus odata.

Era o intrebare retorica!

Omule, citeste articolul inainte sa ataci oamenii aiurea!

Citeste si comentariile, i-am mai spus si lui Adrian, performantele se judeca dupa indeplinirea sau nu a obiectivelor, nu dupa ce parere avem noi, care pana la urma suntem niste profani!

Acum, cand Lacatus a ratat un obiectiv, i-am dat o bila neagra. Cand a calificat echipa in grupe, i-am dat o bila alba. Si tot asa.

In iarna sau la sfarsitul sezonului un manager competent ar trage linie si ar contabiliza bilele negre si cele albe si ar hotari ce va face in continuare cu antrenorul.

Becali nu este insa un manager...asta e adevarata problema la Steaua!

Adrian15.10.2008 12:42

Alexe, ai uitat bila neagra pt ratarea cupei de anul trecut si bila neagra pt ratarea campionatului trecut.

Deja sunt 3 bile negre la o bila gri(ca nu e calificarea in grupele CL asa o mare performanta.poate doar pt caini)

Azazello15.10.2008 12:46
Ce i-a facut lui Protasov?

A putut sa ii faca ceva?

NU!

De ce?

Pt ca echipa mergea.

Chiar daca s-a pierdut o supercupa, s-a ratat o cupa, s-a ratat o calificare in CL, echipa mergea!

Oau....Chiar daca s-a pierdut un meci cu Sportul, suntem in CL, suntem in lupta pentru titlu.

Oare nu putem sa punem si noi problema asa ? Vezi cat de usor e?

Tu nu-ti amintesti victoriile chinuite din perioada Protasov din Ghencea?

Cum poti sa-l acuzi pe Lacatus de pierderea titlului cand el a venit cand era deja un decalaj infiorator fata de CFR ? E ridicol. Si in plus, chiar daca s-a pierdut titlul si cupa in primavara, echipa mergea ! Asta asa asa ca argument zdobitor....ca al tau.

bodanelu15.10.2008 12:47

Eu imi amintesc infrangerile :whistle:

Adrian15.10.2008 12:52

Stii ce nu imi amintesc eu?

Nu imi amintesc ca Protasov sa fii avut un an vechime la echipa in momentul ala.

Tupac Amaru15.10.2008 13:10

Hai ca nu e greu si ti-am mai spus odata. Majoritatea fotbalistilor de valoare care au venit in Ghencea au venit pentru a juca in Liga (vezi Dayro, Toja, Tiago...).

Apoi, calificarea in grupele Ligii Campionilor este, in opinia fotbalistilor, o performanta mult mai mare decat calificarea in optimile Cupei Romaniei. In ultimul rand, adversarul te motiveaza si el. Una e sa joci pe Ali Sami Yen si alta la Urziceni.

Acum Alex, imi poti raspunde tu la o intrebare? De ce tactica geniala a maestrului Lacatus a fost aplicata in fix 2 (DOUA) meciuri, adica cele cu Galata? De ce nu am presat in acelasi mod cu Otopeniul?

Da-mi voie sa iti raspund si eu, Marius: am mai vazut "tactica" maestrului Lacatus si in meciul (amical) cu AS Roma, cand eu unul m-am entuziasmat ca prostu ca avem echipa si antrenor!

De fapt aveam adversari veniti direct de pe plaja, plus un arbitru in meciul retur cu Galata!

Si, in final, o intrebare pentru toti suporterii care nu erau de acord cu mine: mai crede cineva ca Lacatus e antrenorul Stelei?

ACa15.10.2008 13:38
alex prietene, "tinerii aia" nu se arunca in teren o data pe an, la un meci de Cupa, cand practic nu au avut pana acum nici o tangenta cu antrenorul, tactica, sau o mare parte din coechipieri.

Daca erau buni, bateau Sportul, indiferent de cat de obisnuiti sau nu erau unul cu celalalt!

nimic mai fals tinind cont ca e vorba de o echipa. daca erau unul contra unu la un alt sport, poate ...

florinell15.10.2008 13:54

Stau si ma gindesc daca in conditiile date alt antrenor in locul lui Laca ar putea face ceva mai b bun.Cita vreme urangutanul se bate cu pumnu in piept si rigie idei ciobandantesti suntem blestemati sa-l suportam.Si nu-mi spuneti ca un glont l-ar potoli.Ar trebui gloante pentru toata clica de paraziti care polueaza sportul, viata in general.Ce putem face? Sa-i aratam lui Laca cumva ca trecutul lui glorios de jucator e pus deoparte si antrenoratul e deja altceva.E viitoru

l.Nu putem trai din amintiri la infinit.Iar in ceea ce priveste acesti jucatori nesimtiti ar trebui asteptati la primul egal in Ghencea si discutat cu ei: ba voi ce vreti de la fotbalul asta?

w3bmaster15.10.2008 15:10

Ce Lacatus tot Laca e vinovat ca rezervele Stelei is PENIBILE ? asta e iar n-avem nici macar 13-15 jucatori de doamne ajuta stam iar in 5-8 fotbalisti :( fmm si lu becali cu toata biogatia lui ca MM saturat cioban prost cica are 3 miliarde la bani astia Steaua trebuia sa aiba buget de minim 60 -90 mil / an LEJER

ssinpadureacualune15.10.2008 15:23

Ratarea primului dintre ele??!!

TITLUL ESTE CEL MAI IMPORTANT!

In Liga sa joace altii, dar nu mai suport sa nu luam campionatul decat odata la 3-4 ani si atunci cu furaciuni. Nu am crezut niciodata ca o sa ajungem in situatia asta, in anii 95-96 eram plictisit de atatea titluri si cupe..acum nici nu mai indraznesc sa sper, cel putin la cupa...

Pentru mine Campionatul si Cupa sunt cele mai importante si asta ma intereseaza, chiar daca castigarea titlului duce in gurpele CL, preliminarile CL sau UEFA...chiar nu conteaza pentru ca adeversarii nostri si rivalii nostri au fost umiliti in Europa zeci de ani la rand si sunt umiliti in continuare, dar in campionat si in cupa ne luam noi rusine dupa rusine. De cand nu am mai umilit si noi rapid si Dinamo, de cand nu am mai castigat si noi in acelasi tur sau in acelasi retur la ambele echipe acasa, de cand nu am mai castigat si noi cu ambele echipe in Ghencea, de cand nu am mai batut si noi Timisoara la ei acasa,etc. ? Cam toate astea nu s-au mai intamplat de pe vremea lu' Piturca cand oricum nu aveam rezultate.

Degeaba insa aceste vise, in acest moment cupa nu mai exista, campionatul aproape nu mai valoreaza nimik, locu 2 ce mai atrage atentia, ca de cativa ani asta e obiectivul nostru, am ajuns sa murim de bucurie cand terminam pe 2, kk-m-as pe ea de Liga Campionilor, ca din cauza ciobanului asta imputit am pierdut toata onoarea, am pierdut toata mandria, cred ca o sa ajung sa urasc Liga Campionilor intr-o zi...

Korado15.10.2008 19:57

Pacat mi-as fi dorit si castigarea cupei anul acesta :(

joe2115.10.2008 20:51

Ia cititi fratilor in Prosport ce zice Dan Patrescu, [...] ce-a lins steagul rapidului:

"Cupa României nu e pentru 'loseri', ne duce în Europa", inca unul pe care ciobanul il vrea in Ghencea, comentati si voi...

AlexV16.10.2008 05:34
Ia cititi fratilor in Prosport ce zice Dan Patrescu, jigodia ce-a lins steagul rapidului:

"Cupa României nu e pentru 'loseri', ne duce în Europa", inca unul pe care ciobanul il vrea in Ghencea, comentati si voi...

"Jigodia" aia este un om mult mai competent decat "simbolul" Lacatus. A fost un fotbalist mai bun si este un antrenor mai bun. Si are dreptate, Cupa te duce in Europa.

ebonyc16.10.2008 09:36
@Adrian, daca pleaca Lacatus acum si se instaleaza Becali antrenor, tu mai ti cu Steaua? sau isi aduce un nepot ceva?

Te-am rugat de 20 de ori sa-mi dai un nume de antrenor care acepta mofturile ciobanului si care sa faca performanta, fara a pleca dupa primele 2 luni!

PS: tu te-ai motiva daca patronul anunta ca nu iti da niciun ban chiar daca castigi meciul?

un singur nume vreau sa va reamintesc: Protasov. a plecat intr-un moment in care echipa era la 100% din potential. la pregatire maxima si asta numai ca sa scape de "lojar". deci nu are rost sa avem sperante la un antrenor care sa-i puna piciorul in gura lui becali si sa ramana antrenor. Hagi a facut asa si a platit cu postul. vorba vine a platit ca probabil s-a felicitat pentru renuntarea la functie. nu vedeti ca de cand e becali la echipa Steaua joaca in acelasi stil? la orice meci cu 2 inchizatori, pe parcursul meciului mai intra unul in teren sau chiar un fundas. la nationala nu vedeti acelasi stil cumva? antrenorul de 10 ani incoace la Steaua este nimenialtul decat Piturca!!! el e sfatuitorul mai mult sau mai putin din umbra al lui Becali.

1uLy4Nn17.10.2008 14:04

a doua bila neagra pe ntru Laca a fost primita astazi ;) 2-0 :-j

«1234»