FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lãcãtuș, prima bilã neagrã

«1234»
fcsteaua.ro14.10.2008 18:23

Contestatarii de serviciu ai antrenorului Marius Lãcãtuș trebuie cã au sufletul îndoit. Iatã cã jucãtorii lor preferați, pentru care au fãcut adevãrate fixații în ultimele sãptãmâni (Pedriel, Andrei Ionescu, tinerii Rusu și Filip, Bogdan Stancu, Ochiroșii) au fost astãzi pe teren! ªi n-au fãcut mai nimic. Mai mult, s-au umplut de penibil și au demonstrat cã nu meritã sã îmbrace tricoul roș-albastru din postura de titular, capotând lamentabil în fața unei echipe de mâna a doua chiar și în a doua divizie.

Lãcãtuș a ratat primul obiectiv al acestui sezon. A fost eliminat din Cupa României într-un mod rușinos. Echipa Steaua București a fost cãlcatã în picioare într-un mod absolut umilitor de o formație Sportul Studențesc ce a fructificat douã din puținele ocazii avute la poarta lui Vâtcã. ªi asta în timp ce Rãdoi era în tribunã comunicând prin sms (probabil cu Mourinho), Bogdan Stancu se fãcea de râs pe terenul pe care s-a remarcat, "cãpitanul" Neaga dãdea pase la adversar si Pleșan executa execrabil lovituri libere.

La înfrângerea din Cupa României a contribuit și dezgustul pe care cel care deține pe hârtie doar 26% din club, Gigi Becali, îl manifestã pentru aceastã competiție.Lui Lãcãtuș i se poate imputa, pe bunã dreptate, cã s-a conformat directivelor de la Palat și a jucat cu echipa a treia a Stelei. Oricum, titularii de astãzi ar fi trebuit sã fie cu douã clase peste jucãtorii Sportului.

Înfrângerea seacã, aproape la scor de neprezentare, duce la o singurã concluzie: Lãcãtuș are o bilã neagrã, pentru cã el, în calitate de antrenor, este responsabil de rezultate.

Mai rãmân douã obiective majore: calificarea în primãvara europeanã de pe poziția a doua sau a treia a grupei de Champions League în care se aflã Steaua și câștigarea campionatului. Ratarea primului dintre ele ar însemna o altã bilã neagrã, care ar putea duce chiar la demisia antrenorului Marius Lãcãtuș.

alexblaja

Joga Bonito14.10.2008 18:27

Ai scris la obiect, respectele mele alexblaja. Imi era groaza de un articol "initiator de circ" printre stelisti.

Inca odata, felicitari!

Yoyoyoi14.10.2008 18:39

Eu nu inteleg de ce sufera unii atat, stiut fiind faptul ca acest meci si aceasta competitie sunt neinteresante pentru Steaua. NEINTERESANTE. Si cand zic Steaua zic Becali.

Daca Becali a zis acum ceva vreme "Ce-s nebun sa merg in trei cometitii diferite? nu ma intereseaza Cupa", inseamna ca nici pe Laca nu-l intereseaza, nici pe Radoi, nici pe Plesan, nici pe Rusu sau Filip.

Pentru ca acest meci n-a avut nici prima, n-a avut nici interes pentru conducere, de ce sa aiba interes pentru altii? La ce bun sa se omoare aia pe teren? Parca vad ca daca s-ar fi calificat, din greseala, s-ar fi lasat cu amenzi :D

MoWeed14.10.2008 18:56

Scurt si la obiect!

Ar trebui sa le fie rusine jucatorilor; chiar si fara antrenor trebuiau sa invinga o formatie medie din Liga 1

RedScorpyON14.10.2008 19:06

PRIMA BILA?Esti nebun omule daca asta e prima bila!E cel putin a 5-a!Poate ca toate au fuzionat sa se faca una mare de vbesti asa...

bodanelu14.10.2008 19:09

@Red chiar nu ai citit articolul!

steaua_gloria14.10.2008 19:13

Lacatus ar fi un antrenor exceptional daca cineva nu i-ar face echipa . Sper sa ramana pe viata la Steaua( ma refer la Laca)

saphyrre14.10.2008 19:17

O echipa mare nu isi bate joc de suporteri si nici de fotbalul propriu-zis, indiferent cu cine joaca, care e adversarul sau competita in care participa. Un anternor mare nu isi bate jod de un meci in felul in care a facut-o Lacatus in acest meci.

Din pacate nu mai suntem demult o echipa mare, momentele cand mai prindem un joc bun nu sunt din pacate decat exceptia de la regula. Degeaba dam vina cand pe unul, cand pe altul; cancerul la Steaua este ciobanul si stategia de stana ("branza" cat mai multa, ciomag in cap daca comenteaza vreo oaie) o aplica si in fotbal.

Sincer sa fiu, nu vad la ce ar folosi schimbarea anternorului. Daca se doreste cu adevarat schimbare la Steaua, ciobanul si neamurile lui trebuie sa dispara pentru totdeauna din fotbal.

Insa, cum spunea cineva intr-un articol mai devreme, nimeni nu face nimic.. galagie pe forum, si cam atat.

Adrian14.10.2008 19:54

Jucatorii sunt de vina.Da.

Asta seamana cu transcriptul conferintei de presa a lui Lacatus.

alexblaja14.10.2008 20:03
Asta seamana cu transcriptul conferintei de presa a lui Lacatus.

Esti foarte obositor!

Articolul este intitulat "Lacatus, prima bila neagra". Asta inseamna ca il critic pe Lacatus antrenorul.

Eu evaluez performantele unei persoane in functie de realizari, de obiective atinse sau ratate, nu dupa dispozitii de moment sau dupa ce am visat in noaptea precedenta.

A ratat un obiectiv, are o bila neagra. Il rateaza si pe al doilea, poate pleca, din punctul meu de vedere. Nu voi arunca insa niciodata cu noroi in el, cum ati facut tu si altii!

Si da, jucatorii au si ei partea lor de vina. Pedriel, Andrei Ionescu, "tinerii" aia pe care ii tot cereati in teren au fost azi titulari.

Ce au facut? I-a batut Sportul cu 2-0!

Yoyoyoi14.10.2008 20:16

Pai nu asaaaaa. Ca Pedriel trebuia sa fie in atac si Ionescu la mijloc cu Dayro si Dica, daca se poate. Si apoi Banel, Radoi, Goian, Ovidiu Petre, Ogararu, Gionea, Zapata... nu asa cum au fost azi. De aia n-au jucat bine ca i-au avut pe Filip, Rusu si Baciu, Plesan...

Adrian14.10.2008 20:16

Articolul e intitulat prost.

Pt ca nu e prima bila neagra.

p.s.

Zi-mi o vorba urata aruncata de catre mine la adresa lui Lacatus.

andyro14.10.2008 20:23

alex prietene, "tinerii aia" nu se arunca in teren o data pe an, la un meci de Cupa, cand practic nu au avut pana acum nici o tangenta cu antrenorul, tactica, sau o mare parte din coechipieri. Tinerii aia se cresc pe langa echipa mare, intra in echipa mare pe langa "scheletul" deja format, intai 10-15 minute, apoi o repriza, in meciuri mai putin importante, sunt testati pe parcursul unui campionat, nu in 1-2 meciuri, samd.

Lari14.10.2008 20:25

Mie mi s-a parut umilitor ca o echipa de Liga a II-a sa ne umileasca la mijlocul terenului. Pentru mine, acest meci inseamna falimentul absolut al sistemului tactic folosit de Lacatus. Este inadmisibil ca o echipa ca asta sa-ti domine linia mediana la modul asta. Mai mult, in dese randuri, erau un haos total in echipa noastra. Doar Pedriel, Pawel si fundasii centrali pareau ca-si mai pastreaza locul pe teren. In rest... era o brambureala incredibila. Pentru acest ultim aspect, Lacatus n-are nicio scuza!

Si eu sunt de acord, pe de alta parte, ca jucatorii au o mare parte de vina. Si-au batut joc de Steaua in aceasta dupa-amiaza si trebuie tratati ca atare pana arata ca merita acel tricou ros-albastru.

Iar Becali e un linge-blide prost. Are in minte doar banii din Liga, fara sa se gandeasca un pic la faptul ca in acest mod creaza o atitudine imbecila in cadrul echipei. In loc sa le incurajeze pe cotzoharlele alea sa "puna osu' ", el spare microfoanele cu "Lasati-ma in pace, nu ma intereseaza Cupa!".

Bai, maimutza curentata, nu exista luptatori cu juma' de norma! Cum ii educi, asa ii ai, filozofufule! De nu te-am mai vedea...

dr.adrian914.10.2008 20:54

chiar ma intreb oare cine e mai varza ca antrenor Olaroiu sau Lacatus. Oli si Lacatus fac istorie negativa la Steaua. il urasc pe Lacatus ba chiar mai mult decat pe Oli care macar a avut rezultate desi jocul era o incalcitura. dar Lacatus il intrece ca prostie. chiar ma intreb oare a avut Steaua un antrenor asa de [...] ca Lacatus.

apropo sa nu credeti ca am uitat. becali lasa-ne in biata noastra si [...]

Edit Moderatori

Termina cu jignirile. Numele proprii se scriu cu litera mare (de ex. Lacatus, Steaua, Olaroiu

MarkCortez14.10.2008 21:31
Eu evaluez performantele unei persoane in functie de realizari, de obiective atinse sau ratate, nu dupa dispozitii de moment sau dupa ce am visat in noaptea precedenta.

A ratat un obiectiv, are o bila neagra. Il rateaza si pe al doilea, poate pleca, din punctul meu de vedere. Nu voi arunca insa niciodata cu noroi in el, cum ati facut tu si altii!

Perfect de acord. Antrenorul Lacatus trebuie criticat, nici o problema, dar sub nici o forma jignit. Pentru ca Lacatus reprezinta mult mai mult...ati uitat ? Cautati la sectiunea video si vedeti imagini cu Lacatus...si o sa va aduceti aminte.

Co-Steaua14.10.2008 22:04

Stiti care e culmea?? in prima repriza am mai jucat cat de cat insa de cand a intrat Ghionea ne-am dus dracu.....

Reptile1914.10.2008 23:00

Eu nu vreau sa dau vina nici pe antrenor nici pe jucatori vina ii apartine cel mai mult lui Gigi Becali prin modul in care a tratat Cupa de-atatia ani. Nici un conducator de club cu ceva fasole in cap n-ar declara ca nu-l intreseaza un trofeu. Becali esti de rasul curcilor.

revivo15.10.2008 02:42

N-are nici o vina Lacatus.

Daca patronu-i cioban.....

Il Soldatino15.10.2008 05:31
chiar ma intreb oare cine e mai varza ca antrenor Olaroiu sau Lacatus. Zeroli si Lacatus-magarus fac istorie negativa la Steaua. il urasc pe Lacatus ba chiar mai mult decat pe zeroli care macar a avut rezultate desi jocul era o incalcitura. dar Lacatus-magarus il intrece ca prostie. chiar ma intreb oare a avut Steaua un antrenor asa de tampit si prost ca Lacatus.

CHIAR NU AI PIC DE RUSINE? IDIOT CU DIPLOMA CE ESTI! CUM ITI PERMITI PACALICIULE SA VORBESTI ASTFEL DESPRE UN OM CARE A FACUT INFINIT MAI MULTE CU VIATA LUI DECAT TINE? JEGOSULE! RAHAT CU OCHI CE ESTI!

PENTRU MODERATORI : SA-MI EDITATI POSTUL DE-ABIA DUPA CE-L EDITATI PE CEL CARUIA I-AM DAT REPLICA! NU SE MAI POATE CU NESIMTIREA ASTA PE ACEST FORUM! CHIAR TOTI OLIGOFRENII AU DREPTUL SA SCRIE PE AICI?

PS: un paste din alt articol:

In Topicul: Steaua eliminata din nou din Cupa Romaniei CITAT(redblue71 @ Oct 14 2008, 08:16 PM) post_snapback.gifP.S. respect celor care sunt mereu prezenti si in fata carora care un NESIMTIT cum a devenit Lacatus ar trebui sa-si ceara scuze!!!

astept o reactie din partea admin-ilor....si eventual sa fie facuta publica pe forum. nu de alta...dar in caz contrar as dori sa pot sa uit de gentilete , si sa-mi dau si eu drumul la gura , fata de unii si altii de pe aici!

Te rog sa te abtii si sa fii tu exemplul care sa arate altora cum trebuie sa ne manifestam. Echipa de admini isi face treaba si sunt sigur ca baietii vor interveni.

Indiferent de adresantul injuriilor si de "tintele" alese, nu incurajam aceste modalitati de exprimare.

De altfel, daca facem o comparatie intre ce se scria acum trei ani pe acest site si ceea ce se scrie acum, putem constata cu usurinta ca am facut multe progrese.

Incetul cu incetul am reusit sa facem trecerea de la comentarii violente si injuraturi la critici argumentate. Cu mici exceptii, desgur. Mai mult, in prezent avem de-a face cu ironii, replici inteligente si contrareplici documentate. Prin comparatie, progresul este evident.

Noroc

Catalin

CaTaLiNsm StElIsTu15.10.2008 05:40

Ba.care vreti sa fiti antrenor la Steaua???...vrea vreo unul...hai ca va dau eu pontul care va face antrenorul celei mai iubite,titrate si cunoscute echipe din Romania:trebuie sa aveti abilitatea si harul de a pupa in fund asa cum putini stiu sa o faca,trebuie sa stiti sa spuneti doar"DA,sa traiti!"si trebuie sa stiti Tatal Nostru,Nascatoarea si Crezul(cunoasterea catorva acatiste sau pricesne reprezinta avantaj).......in rest nu tre sa aveti nici macar habar de fotbal,oricum se face doar ce spune JJ sau ce isi dorest iluminatia dumnealui.

Acuma o sa veniti si o sa spuneti ca oricare antrenor ar avea soarta lui Laca;da intr-adevar...orice pseudo-antrenor fara calitati ar fi tratat la fel pt ca daca nu se pricepe macar sa asculte.Un antrenor cu clasa si valoros nu ar asculta niciodata de ceea ce ii spune unul sau altul pt ca e in joc munca lui si el stie bine ca ceea ce face e calea spre performanta,iar odata cu o munca facuta de oameni competenti nici rezultatele nu intarzie sa apara...iar atunci cand sunt rezultate nici macar JJ sau Skaraoschy nu mai carcovesc.

mikutu15.10.2008 05:40
chiar ma intreb oare cine e mai varza ca antrenor Olaroiu sau Lacatus. Zeroli si Lacatus-magarus fac istorie negativa la Steaua. il urasc pe Lacatus ba chiar mai mult decat pe zeroli care macar a avut rezultate desi jocul era o incalcitura. dar Lacatus-magarus il intrece ca prostie. chiar ma intreb oare a avut Steaua un antrenor asa de tampit si prost ca Lacatus.

CHIAR NU AI PIC DE RUSINE? IDIOT CU DIPLOMA CE ESTI! CUM ITI PERMITI PACALICIULE SA VORBESTI ASTFEL DESPRE UN OM CARE A FACUT INFINIT MAI MULTE CU VIATA LUI DECAT TINE? JEGOSULE! RAHAT CU OCHI CE ESTI!

PENTRU MODERATORI : SA-MI EDITATI POSTUL DE-ABIA DUPA CE-L EDITATI PE CEL CARUIA I-AM DAT REPLICA! NU SE MAI POATE CU NESIMTIREA ASTA PE ACEST FORUM! CHIAR TOTI OLIGOFRENII AU DREPTUL SA SCRIE PE AICI?

PS: un paste din alt articol:

In Topicul: Steaua eliminata din nou din Cupa Romaniei CITAT(redblue71 @ Oct 14 2008, 08:16 PM) post_snapback.gifP.S. respect celor care sunt mereu prezenti si in fata carora care un NESIMTIT cum a devenit Lacatus ar trebui sa-si ceara scuze!!!

astept o reactie din partea admin-ilor....si eventual sa fie facuta publica pe forum. nu de alta...dar in caz contrar as dori sa pot sa uit de gentilete , si sa-mi dau si eu drumul la gura , fata de unii si altii de pe aici!

Te rog sa te abtii si sa fii tu exemplul care sa arate altora cum trebuie sa ne manifestam. Echipa de admini isi face treaba si sunt sigur ca baietii vor interveni.

Indiferent de adresantul injuriilor si de "tintele" alese, nu incurajam aceste modalitati de exprimare.

De altfel, daca facem o comparatie intre ce se scria acum trei ani pe acest site si ceea ce se scrie acum, putem constata cu usurinta ca am facut multe progrese.

Incetul cu incetul am reusit sa facem trecerea de la comentarii violente si injuraturi la critici argumentate. Cu mici exceptii, desgur. Mai mult, in prezent avem de-a face cu ironii, replici inteligente si contrareplici documentate. Prin comparatie, progresul este evident.

Noroc

Catalin

imi cer scuze , Cataline fata de tine si de alti stelisti bine intentionati de pe acest forum , pentru cuvintele nelalocul lor pe care le-am scris! nelalocul lor pe acest forum , dar foarte adecvate pentru specimenul in cauza! ce imi pare rau este ca a trebuit eu sa scriu acel raspuns( care de altfel i l-am rretrimis in particular respectivului , pentru a citi gandurile mele catre el) , pentru ca cineva sa-i editeze si lui postul! cred ca ma stii de ceva timp pe aici pe forum , si esti de acord ca nu am avut astfel de postari! insa in ultima vreme , bunul simt a disparut de pe forum , iar cativa user-i sunt tot mai acizi in directia unui om care ajuta echipa noastra , atat cat poate si cat stie! acest om are greselile lui , mai mari , mai mici , care merita punctate aici ..dar fara a se trece de niste anumite limite! mai ales ca acel om nu are ocazia de a da o replica! pe aceasta cale , v-as propune sa incercati un interviu cu Lacatus....exclusiv pentru acest colectiv stelist FC.Steaua.ro

respectele mele Cataline !

alexblaja15.10.2008 06:21
alex prietene, "tinerii aia" nu se arunca in teren o data pe an, la un meci de Cupa, cand practic nu au avut pana acum nici o tangenta cu antrenorul, tactica, sau o mare parte din coechipieri.

Daca erau buni, bateau Sportul, indiferent de cat de obisnuiti sau nu erau unul cu celalalt!

vios2615.10.2008 06:24

Sunteti o apa si un pamant, ca si echipa in prezent, ce inseamna discutiile astea pentru voi?

Unul spune o parere despre Lacatus(ca e varza), altul il ia la palme(prost cu diploma si altele.)

Problema e ca Lacatus confirma pa cand celalalt(prost cu diploma) nu stim nimic.

Aveti prea multa samanta de scandal. Ti-ar fi convenit mai, ala care jignesti in halul asta, sa fii tu jignit asa? Cine esti tu? vreun miez? Iti da Lacatus sa mananci sau ce?

Pastrati-va calmul!(si daca ne enervam echipa tot din ce in ce mai prost joaca.)

Marius15.10.2008 06:33
alex prietene, "tinerii aia" nu se arunca in teren o data pe an, la un meci de Cupa, cand practic nu au avut pana acum nici o tangenta cu antrenorul, tactica, sau o mare parte din coechipieri.

Daca erau buni, bateau Sportul, indiferent de cat de obisnuiti sau nu erau unul cu celalalt!

Cata cunoastere a fenomenului tradeaza aceasta afirmatie... Imi aduce aminte de "Daca dadeam cu un gol mai mult ca ei, castigam".

«1234»