Stai ca nimeni nu a zis nimic de Zenga. Ce facuse Zenga Steaua nu mai facuse din 86 (aproximativ nu chiar compar). Apoi Protasov daca continuua intr-un an aveamo echipa redutabila. De restul nu mai zic.
Stai ca nimeni nu a zis nimic de Zenga. Ce facuse Zenga Steaua nu mai facuse din 86 (aproximativ nu chiar compar). Apoi Protasov daca continuua intr-un an aveamo echipa redutabila. De restul nu mai zic.
@zloty
Tu incerci sa faci abstractie de elementul becali cand comentezi echipe, tactici etc. Mie mi se pare imposibil asta.
O singura idee de-a lui becali poate face praf multe zile de pregatiri, scheme samd. Nu poti sa te eschivezi, sa ¨driblezi¨ ordinele patronului.
Am spus de multe ori ca nu avem mijlocasi care sa faca jocul. S-a incercat cu Toja acolo si ai vazut ce a iesit.
Eu chiar nu cred ca Becali vine cu lista echipei la Lacatus. Da, cu cate un jucator mai zice ca si el o recunoaste da majoritatea patronilor fac asta si au recunoscut-o si Borcea , Iancu sau Muresan doar ca acolo nu se face atat tam-tam
Si ca sa-mi termin ideea cu mijlocasii centrali la inchidere: rolul lor din cate stiu eu e sa si urce si sa traga suturi la poarta; mai incearca Lovin daa... in rest sunt un fel de fundasi centrali mai avansati si nu cred ca e vina lor
PS: tu te-ai motiva daca patronul anunta ca nu iti da niciun ban chiar daca castigi meciul?
altii au facut-o ( vezi U Cluj) , deci, ne-am fi asteptat la mai mult orgoliu si stima de sine din partea jucatorilor si a antrenorului.
@mikutu,nu-mi rastalmaci vorbele. Nu cred k Lacatus trebuie aparat de catre cineva insa nici nu trebuie denigrat aiurea cum fac multi pe acest forum. Ideea postarii mele era k va balacariti pe subiecul Lacatus-trebuie sau nu sustinut,cand el nu are putere,el nu este antrenorul acestei echipe ci becali.
Imi cer scuze k ma repet dar Steaua nu a mai avut antrenor de la Protasov si cand zic antrenor ma refer la acel om care face echipa cum vrea el si care are dreptul de a cere anumiti jucatori managementului(in cazul asta lui becali). Nu oameni carora li se trimit biletele(Oli) cu echipa sau care accepta venirea unor jucatori peste capul lor(cum au patit Hagi si Lacatus). Nu poti sa-ti faci in mod corect treaba cand tu faci juma de echipa si seful tau cealalta jumatate. Nu poti sa te impui in fata jucatorilor cand acestia stiu k soarta lor depinde de nazurile lui becali,de modul in care acesta-i judeca si nu de jocul lor din teren. Una e sa te consulti cu patronul si alta e sa-ti bage jucatori in teren.
Tocmai d-aia eu unul sunt resemnat in ceea ce priveste postul de antrenor la Steaua. Ciobanul a dat alaltaieri definitia unui antrenor pe placul lui cand a vorbit de Piturca: "Piturca a plecat de la Steaua pentru k nu ma asculta in alcatuirea echipei(nu k nu a facut nici o branza cat a stat la noi). Daca eram seful lui,la meciul cu Franta,ii dadeam telefon la pauza si ii spuneam pe cine sa schimbe". Asta a grait Gurita gibonului.
Logica spune k daca Lacatus e antrenor la Steaua si profilul antrenorului perfect pentru Jiji e unul servil,ce spune asta despre onoarea si mandria lui Laca? Tu,care ai adus jumatate din trofeele Stelei stai la taclale cu un cioban imputit care vrea sa-ti faca echipa doar k sa arate k "el comanda,el da banii". Mie mi-a parut rau k Lacatus a acceptat oferta ciobanului pentru stiam ce se va intampla. Suntem scosi din cupa Romaniei iar urmatoarea luna va decide in buna masura sansele noastre la campionat si daca mergem in primavara europeana sau nu.
Nu sunt nici pro,nici contra Lacatus insa urasc sa vad Fiara noastra cum se comporta k un mielusel in relatia sa cu ciobanul. Sunt unii dintre voi care sunteti gata sa mergeti cu Lacatus si 10 de ani acum crezand ca ii faceti vreun bine iar in tot acest timp Steaua sufera pentru k banii ciobanului vin,suporterii sunt multumiti k doar ne antreneaza cel mai important jucator din istoria noastra insa ghici ce? Trofeele lipsesc,iar un an fara trofee este un ratat orice ati spune.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
sabine
dar implicarea lui Lacatus la echipa? ea unde se vede?? nu jucam nimic ,nici o schema nu avem, numai suntem spaima nimanui .Zici ca acel mijlocas care sa faca jocul nu se vede , pai dute la patron si zi sa cumpere un mijlocas bun ,zi ca ai nevoie, inista zi "Lasa ciobane varfurile si ia un mijlocas " dar Laca ce face? tace si inghite ,se complace in situatia asta .
PS: tu te-ai motiva daca patronul anunta ca nu iti da niciun ban chiar daca castigi meciul?
altii au facut-o ( vezi U Cluj) , deci, ne-am fi asteptat la mai mult orgoliu si stima de sine din partea jucatorilor si a antrenorului.
S-au daruit ca era un derby. La noi la echipa toti viseaza sa joace in CL nu in cupa, si se motiveaza de nu mai pot in meciurile astea mici.
sabinedar implicarea lui Lacatus la echipa ea unde se vede?? nu jucam nimic ,nici o schema nu avem, numai suntem spaima nimanui .Zici ca acel mijlocas care sa faca jocul nu se vede , pai dute la patron si zi sa cumpere un mijlocas bun ,zi ca ai nevoie, inista zi "Lasa ciobane varfurile si ia un mijlocas " dar Laca ce face? tace si inghite ,se complace in situatia asta .
Nu mai suntem spaima nimanui de prin 2002 ![]()
@mikutu,nu-mi rastalmaci vorbele. Nu cred k Lacatus trebuie aparat de catre cineva insa nici nu trebuie denigrat aiurea cum fac multi pe acest forum. Ideea postarii mele era k va balacariti pe subiecul Lacatus-trebuie sau nu sustinut,cand el nu are putere,el nu este antrenorul acestei echipe ci becali.
Imi cer scuze k ma repet dar Steaua nu a mai avut antrenor de la Protasov si cand zic antrenor ma refer la acel om care face echipa cum vrea el si care are dreptul de a cere anumiti jucatori managementului(in cazul asta lui becali). Nu oameni carora li se trimit biletele(Oli) cu echipa sau care accepta venirea unor jucatori peste capul lor(cum au patit Hagi si Lacatus). Nu poti sa-ti faci in mod corect treaba cand tu faci juma de echipa si seful tau cealalta jumatate. Nu poti sa te impui in fata jucatorilor cand acestia stiu k soarta lor depinde de nazurile lui becali,de modul in care acesta-i judeca si nu de jocul lor din teren. Una e sa te consulti cu patronul si alta e sa-ti bage jucatori in teren.
Tocmai d-aia eu unul sunt resemnat in ceea ce priveste postul de antrenor la Steaua. Ciobanul a dat alaltaieri definitia unui antrenor pe placul lui cand a vorbit de Piturca: "Piturca a plecat de la Steaua pentru k nu ma asculta in alcatuirea echipei(nu k nu a facut nici o branza cat a stat la noi). Daca eram seful lui,la meciul cu Franta,ii dadeam telefon la pauza si ii spuneam pe cine sa schimbe". Asta a grait Gurita gibonului.
Logica spune k daca Lacatus e antrenor la Steaua si profilul antrenorului perfect pentru Jiji e unul servil,ce spune asta despre onoarea si mandria lui Laca? Tu,care ai adus jumatate din trofeele Stelei stai la taclale cu un cioban imputit care vrea sa-ti faca echipa doar k sa arate k "el comanda,el da banii". Mie mi-a parut rau k Lacatus a acceptat oferta ciobanului pentru stiam ce se va intampla. Suntem scosi din cupa Romaniei iar urmatoarea luna va decide in buna masura sansele noastre la campionat si daca mergem in primavara europeana sau nu.
Nu sunt nici pro,nici contra Lacatus insa urasc sa vad Fiara noastra cum se comporta k un mielusel in relatia sa cu ciobanul. Sunt unii dintre voi care sunteti gata sa mergeti cu Lacatus si 10 de ani acum crezand ca ii faceti vreun bine iar in tot acest timp Steaua sufera pentru k banii ciobanului vin,suporterii sunt multumiti k doar ne antreneaza cel mai important jucator din istoria noastra insa ghici ce? Trofeele lipsesc,iar un an fara trofee este un ratat orice ati spune.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
daca asa gandesti intr-adevar , imi fac mea cupa! cele subliniate de mine in postul tau anterior , nu lasau sa se inteleaga , cel putin din punctul meu de vedere aceste lucruri! nici eu nu am fost multumit de venirea lui Lacatus ca antrenor. nu era momentul pentru el , cum nu a fost nici pentru Hagi. nu se poate face treaba sub comanda ciobanului! din punctul meu de vedere , e clar. nu in conditiile impuse de el! mi-ar fi placut o banca tehnica : Protasov -principal , Lacatus -secund ! si cu un patron de club care sa bage bani si sa ceara rezultate! Lacatus incearca , in unele meciuri s-a vazut , in altele nu. cu echipe mai mari sau mai mici! sunt convins ca daca lucrurile nu se vor indrepta , din toate punctele de vedere , va face loc altuia! dar de aici si pana la a fi bombardat cu tot felul de injurii pe acest forum , e un drum lung! asa ca , hai sa ne punem cu totii de acord ca principalul ''buboi'' e ciobanul , si sa nu mai cautam insistent vina antrenorului! caci unul singur a avut zile linistite in Ghencea , sub patronatul becalian! si ala a distrus fotbalul!
Ideea postarii mele era k va balacariti pe subiecul Lacatus-trebuie sau nu sustinut,cand el nu are putere,el nu este antrenorul acestei echipe ci becali.
Eu nu inteleg de ce se complace in situatia asta ... de ce nu incearca sa puna piciorul in prag?ce ar avea de pierdut?chiar tine de scaun in orice conditii?
In plus,ar avea sustinerea tuturor suporterilor si nu convins ca Becali ar dori sa aiba un 'razboi' cu toata lumea cu miza Marius Lacatus ...
Nu inteleg de ce Lacatus nu insulfa jucatorilor spiritul stelist in care el a crescut ca jucator.Daca nici el atunci cine?
Refuz sa sustin un antrenor-marioneta la Steaua,chiar daca el se numeste Marius Lacatus.Ma doare sufletul ca 'fiara' s-a transformat in 'mielusel'
hai sa ne punem cu totii de acord ca principalul ''buboi'' e ciobanul , si sa nu mai cautam insistent vina antrenorului!
Bineinteles ca principalul vinovat de tot ce se intampla la Steaua e Becali,dar eu nu inteleg de ce Laca e partas la toate astea si nu incearca sa schimbe ceva in bine!
De la Becali nu am nici o pretentie,dar de la Laca AM!
Sunt dezamagit ca Lacatus nu indrazneste sa ii tina piept ciobanului de frica sa nu i se ia postul!
Sunt dezamagit ca Lacatus nu indrazneste sa ii tina piept ciobanului de frica sa nu i se ia postul!
de ce esti tu convins , sau ce te-a convins pe tine ca Lacatus urmareste numai postul? poate chiar se lupta pentru a cladi ceva , cu ce are , in conditiile care sunt la club?
Nu am spus ca Laca urmareste NUMAI postul,dar de fiecare data cand Becali spune ceva Lacatus se conformeaza.Refuz sa cred ca parerile lor coincid mereu ... inteleg ca pe Becali cupa nu-l interezeaza,dar nici pe Laca?Asta e spiritul pe care el il aduce la Steaua?Hagi a avut sange ii tina piept ciobanului si crede-ma ca il respect pentru asta ..
In afara de postul de antrenor la Steaua,Becali nu il are cu nimic la mana pe Laca,ca doar nu ii ia caii de la bicicleta?
Nu am spus ca Laca urmareste NUMAI postul,dar de fiecare data cand Becali spune ceva Lacatus se conformeaza.Refuz sa cred ca parerile lor coincid mereu ... inteleg ca pe Becali cupa nu-l interezeaza,dar nici pe Laca?Asta e spiritul pe care el il aduce la Steaua?Hagi a avut sange ii tina piept ciobanului si crede-ma ca il respect pentru asta ..
In afara de postul de antrenor la Steaua,Becali nu il are cu nimic la mana pe Laca,ca doar nu ii ia caii de la bicicleta?
nu stiu cu ce i-a tinut piept Hagi lui becali. stiu doar cat ....vreo 2-3 luni. ce a rezolvat? a fost balacarit in toata media de oier?
a ajutat cu ceva Steaua? a trezit interesul cuiva intr-atat de mult incat sa capete vreun sprijin in lupta cu idiotul secolului? a schimbat ceva? NU! orice om cu creier , incercand sa construiasca ceva ,ar incerca o alta abordare , avand un exemplu negativ inaintea lui!
Mai mikutu si faptul ca Lacatus sta pe banca si Becali face echipa AJUTA CU CEVA Steaua?
nu stiu cu ce i-a tinut piept Hagi lui becali.
a refuzat ca il joace pe Radoi ca fundas in conditiile in care apararea statea bine,dar mijlocul scartaia ..
a trezit interesul cuiva intr-atat de mult incat sa capete vreun sprijin in lupta cu idiotul secolului? a schimbat ceva? NU! orice om cu creier , ar incerca o alta abordare , avand un exemplu negativ inaintea lui!
sunt convins ca Laca ar avea mai mult sprijin din partea tuturor stelistilor decat oricine altcineva si nu cred ca cineva ar putea sustine contrariul.
Laca are mai mult de pierdut pe toate planurile pt ca a adoptat abordarea 'Olaroiu' decat daca si-ar fi pus in cap ciobanul!
PS : deci faptul ca Hagi a incercat sa se opuna ciobanului il face un exemplu negativ in opinia ta!!geez!
Mai mikutu si faptul ca Lacatus sta pe banca si Becali face echipa AJUTA CU CEVA Steaua?
iti propun un joc! in locul numelui ''Lacatus'' , pune orice nume vrei tu , restul pastrand intact! vei avea aceeasi valoare de adevar a propozitiei! de fiecare data!
nu stiu cu ce i-a tinut piept Hagi lui becali.a refuzat ca il joace pe Radoi ca fundas in conditiile in care apararea statea bine,dar mijlocul scartaia ..
a trezit interesul cuiva intr-atat de mult incat sa capete vreun sprijin in lupta cu idiotul secolului? a schimbat ceva? NU! orice om cu creier , ar incerca o alta abordare , avand un exemplu negativ inaintea lui!sunt convins ca Laca ar avea mai mult sprijin din partea tuturor stelistilor decat oricine altcineva si nu cred ca cineva ar putea sustine contrariul.
Laca are mai mult de pierdut pe toate planurile pt ca a adoptat abordarea 'Olaroiu' decat daca si-ar fi pus in cap ciobanul!
PS : deci faptul ca Hagi a incercat sa se opuna ciobanului il face un exemplu negativ in opinia ta!!geez!
mai mult sprijin decat Hagi ?....ia mai gandeste-te.
la exemplu negativ , m-am referit la modul cum s-a terminat activitatea lui Hagi la Steaua !
Pai absolut corect. Si tu ce speri? Lacatus ce spera?
Chiar asa, de ce mai sta antrenor la Steaua daca Becali e atat de smecher incat ii da sfaturi lui Mourinho?
mai mult sprijin decat Hagi ?....ia mai gandeste-te.
tu probabil glumesti ... de cate ori i-a fost strigat numele lui Hagi cand cu el pe banca echipa juca prost?de cate ori i-a fost strigat numele lui Hagi inainte de a fi pus antrenor la Steaua?
cred ai raspuns numai de dragul de a te contrazice.
Pai absolut corect. Si tu ce speri? Lacatus ce spera?
Chiar asa, de ce mai sta antrenor la Steaua daca Becali e atat de smecher incat ii da sfaturi lui Mourinho?
deci sa inteleg ca practic te deranjeaza numai numele din acea propozitie? restul nu mai conteaza?
deci sa inteleg ca practic te deranjeaza numai numele din acea propozitie? restul nu mai conteaza?
Ma deranjeaza Becali si mai ales ma deranjeaza ca un stelist ca Lacatus i se supune cu obedienta si fara sa sufle, desi stie (sper!) ca nu exista cale de mijloc si cat timp Becali face echipa nu se poate intampla nimic bun.
Ma deranjeaza Becali si mai ales ma deranjeaza ca un stelist ca Lacatus i se supune cu obedienta si fara sa sufle, desi stie (sper!) ca nu exista cale de mijloc si cat timp Becali face echipa nu se poate intampla nimic bun.
POATE OMUL SPERA SA REUSEASCA SI IN FELUL ASTA! IMPACAND SI CAPRA SI VARZA! PROBLEMA ESTE CA INTERVINE SI AL TREILEA FACTOR: LIPSA DE AMBITIE A JUCATORILOR! EU L-AM VAZUT PE Lacatus , PE CAND ERA JUCATOR , LA ANTRENAMENTE! SUNT CONVINS CA NU S-A SCHIMBAT! DACA NICI EL NU REUSESTE SA-SI IMPUNA PUNCTUL DE VEDERE... NU STIU CINE O POATE FACE! DAR DE ...E GENERATIA VECHE CONTRA GENERATIA ...PRO!
imi cer scuze pt caps...acum am vazut!
nu stiu cu ce i-a tinut piept Hagi lui becali. stiu doar cat ....vreo 2-3 luni. ce a rezolvat? a fost balacarit in toata media de oier?a ajutat cu ceva Steaua? a trezit interesul cuiva intr-atat de mult incat sa capete vreun sprijin in lupta cu idiotul secolului? a schimbat ceva? NU! orice om cu creier , incercand sa construiasca ceva ,ar incerca o alta abordare , avand un exemplu negativ inaintea lui!
Pai faptul ca "nu a starnit" interesul nimanui este o mare pata pe obrazul suporterilor. Oricum am ajuns rau de tot. Ne am lasat calcati in piciaore din toate punctele de vedere iar acum cautam vinovati sau mai rau stim care e vinovatul dar ne chinum sa ne prindem coada.
Ignoram ignoram, asteptam ca raul sa dispara singur si ne trezim ca Steaua nu mai exista chiar deloc.
Cine a ajuns sa si bata joc de simbolul fotbalului romanesc iar majoritatea lumei sportive ii canta in struna.
Inafara de Gheorghe Hagi, Boloni, Nicu Ceausescu, pe alocuri si Domnul Ienei nimeni nu a luat atitudine impotriva cancerului numit.....Ati uitat fratilor cand Hagi ii spunea lui....ca el vrea sa distruga Steaua nu sa o faca o super putereiar .... nu stia pe unde sa mai scoata camasa????? Atunci era un nimeni si nu si a permis mizeriile pe care si le a permis dupa ce s a folosit de Steaua.
Se pare ca uitam multe si inghitim la fel de multe!!!!!!!
Pai faptul ca "nu a starnit" interesul nimanui este o mare pata pe obrazul suporterilor. Oricum am ajuns rau de tot. Ne am lasat calcati in piciaore din toate punctele de vedere iar acum cautam vinovati sau mai rau stim care e vinovatul dar ne chinum sa ne prindem coada.
Ignoram ignoram, asteptam ca raul sa dispara singur si ne trezim ca Steaua nu mai exista chiar deloc.
Cine a ajuns sa si bata joc de simbolul fotbalului romanesc iar majoritatea lumei sportive ii canta in struna.
Inafara de Gheorghe Hagi, Boloni, Nicu Ceausescu, pe alocuri si Domnul Ienei nimeni nu a luat atitudine impotriva cancerului numit.....Ati uitat fratilor cand Hagi ii spunea lui....ca el vrea sa distruga Steaua nu sa o faca o super putereiar .... nu stia pe unde sa mai scoata camasa????? Atunci era un nimeni si nu si a permis mizeriile pe care si le a permis dupa ce s a folosit de Steaua.
corect! in acele momente trebuia oprit , si nu stiu cat de noi , suporterii de rand , care nici nu prea stiam ceva despre el ....ci de cei ma isus amintiti de tine! acum , ne rupem ficatii degeaba , putem doar astepta sa se plictiseasca de ''jucaria'' lui! nu vedeti cat de bine e ''infipt''? cine si-a mai batut joc , ca el , de o institutie a statului , precum dna-ul , si sa mai scape si basma curata! e un mare putregai , care se hraneste din putregaiul acestei tari! este cel care a inteles cel mai bine ....DEMOCRATIA!
corect! in acele momente trebuia oprit , si nu stiu cat de noi , suporterii de rand , care nici nu prea stiam ceva despre el ....ci de cei ma isus amintiti de tine! acum , ne rupem ficatii degeaba , putem doar astepta sa se plictiseasca de ''jucaria'' lui! nu vedeti cat de bine e ''infipt''? cine si-a mai batut joc , ca el , de o institutie a statului , precum dna-ul , si sa mai scape si basma curata! e un mare putregai , care se hraneste din putregaiul acestei tari! este cel care a inteles cel mai bine ....DEMOCRATIA!
Democratia facuta de ex comunisti e "democratie comunista" care pute rau a fosti mebri de partid, comunisti pe fata, securisti ...etc......Intr o tara normala asta ar fi pericol public....
Democratia facuta de ex comunisti e "democratie comunista" care pute rau a fosti mebri de partid, comunisti pe fata, securisti ...etc......Intr o tara normala asta ar fi pericol public....
singura diferenta intre cele doua tipuri de democratii este urmatoarea: aia se chinuie sa faca afacerile fara sa-i stie nimeni , caci altfel ies din schema. la noi... nu e nici o jena. toate afacerile se fac cu publicitate! ca sa dea cu tifla.....prostilor!
M-am obisnuit cu umilintele in cupa. Nu este ceva ce simt ca ne lipseste......pai de 10 ani ne scot toti. Rusine Lacatus. Esti principalul vinovat. Tu ai jucat amical sau meci oficial? Ia nene echipa asta si joaca amicale cu cele din divizia C. Eu nu pricep cum il bagi pe Filip la 0-1, parca ai conduce cu 3-0 si faci experimente. Nu inteleg cum il scoti pe Ionescu, singurul care a mai jucat......Sa adaug altele?Nuuuuuuuu. Este dureros ce faci "maestre" Lacatus. Cred ca esti depasit....Lasa-ne!
''ultras78SB - 15-10-2008 - 10:05 M-am obisnuit cu umilintele in cupa. Nu este ceva ce simt ca ne lipseste......pai de 10 ani ne scot toti. Rusine Lacatus. Esti principalul vinovat. Tu ai jucat amical sau meci oficial? Ia nene echipa asta si joaca amicale cu cele din divizia C. Eu nu pricep cum il bagi pe Filip la 0-1, parca ai conduce cu 3-0 si faci experimente. Nu inteleg cum il scoti pe Ionescu, singurul care a mai jucat......Sa adaug altele?
Nuuuuuuuu. Este dureros ce faci "maestre" Lacatus. Cred ca esti depasit....Lasa-ne!''
chiar ti se pare ca ai scris ceva atat de interesant de ai postat acelasi lucru pe 2 topicuri? ai urmarit chiar atat de atent meciul si ai vazut greselile tactice ale antrenorului , dar nu ai remarcat ca filip a fost titular? ''Cred ca esti depasit....Lasa-ne!''
Daca tot citesti tot, mai cauta si o sa gasesti raspunsul. In rest .....cred ca esti intr-adevar "mikut" din mai multe puncte de vedere.