FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lãcãtuș, prima bilã neagrã

«1234»
AndyQ15.10.2008 06:56

Laser, frate! Nu alta.

Eu nici nu am vazut meciul, asa ca nu pot sa comentez mare lucru.

Pot sta relaxat sa privesc cum se discuta cu inversunare pe temele: Steaua, Becali, Lacatus, jucatori, etc.

Interesant e faptul ca au inceput sa apara si alti contestatari, care odinioara erau inversunati sustinatori ai lui Laca.

Sa nu criticam jucatorii debutanti, dupa accidentari sau debutanti de drept. Aia saracii nu stiu pe ce lume s-au aflat pentru ca era primul lor meci la Steaua.

Acum stau si ma gandesc cu spaima la clipele in care ne contram pe site-ul asta in legatura cu meciurile din UCL; "de ce nu am facut egal cu Bayern? de ce nu am batut pe Fiorentina? s.a.m.d." si noi ne-o furam cu 2-0 de la Sportul Studentesc, in Cupa Romaniei. Penibil! De domeniul paranormalului.

ultras78SB15.10.2008 07:01

M-am obisnuit cu umilintele in cupa. Nu este ceva ce simt ca ne lipseste......pai de 10 ani ne scot toti. Rusine Lacatus. Esti principalul vinovat. Tu ai jucat amical sau meci oficial? Ia nene echipa asta si joaca amicale cu cele din divizia C. Eu nu pricep cum il bagi pe Filip la 0-1, parca ai conduce cu 3-0 si faci experimente. Nu inteleg cum il scoti pe Ionescu, singurul care a mai jucat......Sa adaug altele?

Nuuuuuuuu. Este dureros ce faci "maestre" Lacatus. Cred ca esti depasit....Lasa-ne!

mikutu15.10.2008 07:18
M-am obisnuit cu umilintele in cupa. Nu este ceva ce simt ca ne lipseste......pai de 10 ani ne scot toti. Rusine Lacatus. Esti principalul vinovat. Tu ai jucat amical sau meci oficial? Ia nene echipa asta si joaca amicale cu cele din divizia C. Eu nu pricep cum il bagi pe Filip la 0-1, parca ai conduce cu 3-0 si faci experimente. Nu inteleg cum il scoti pe Ionescu, singurul care a mai jucat......Sa adaug altele?

Nuuuuuuuu. Este dureros ce faci "maestre" Lacatus. Cred ca esti depasit....Lasa-ne!

''ultras78SB - 15-10-2008 - 10:05 M-am obisnuit cu umilintele in cupa. Nu este ceva ce simt ca ne lipseste......pai de 10 ani ne scot toti. Rusine Lacatus. Esti principalul vinovat. Tu ai jucat amical sau meci oficial? Ia nene echipa asta si joaca amicale cu cele din divizia C. Eu nu pricep cum il bagi pe Filip la 0-1, parca ai conduce cu 3-0 si faci experimente. Nu inteleg cum il scoti pe Ionescu, singurul care a mai jucat......Sa adaug altele?

Nuuuuuuuu. Este dureros ce faci "maestre" Lacatus. Cred ca esti depasit....Lasa-ne!''

chiar ti se pare ca ai scris ceva atat de interesant de ai postat acelasi lucru pe 2 topicuri? ai urmarit chiar atat de atent meciul si ai vazut greselile tactice ale antrenorului , dar nu ai remarcat ca filip a fost titular? ''Cred ca esti depasit....Lasa-ne!''

predatorpulse715.10.2008 07:25

Va rog sa nu mai discutam abilitatile de antrenor ale lui Lacatus,pentru k acest post nu exista la Steaua. La Steaua exista becali si atat. El crediteaza,el alcatuieste lotul,el aduce antrenori care sa asculte de el(Oli) sau antrenori care sa potoleasca tribuna stelista(Hagi,Lacatus) si el decide cine intra in teren.

Omul asta a distrus Steaua din toate punctele vedere,mai ales de cand are numai supusi pe langa el,in frunte cu arga(t)seala. Ne-a facut praf spiritul stelist prin atitudinea sa fata de fotbal,atitudinea "merge si asa",atitudinea in care trebuie sa luptam doar pentru $ nu pentru onoare. Cum sa respecte jucatorii antrenorul cand ei stiu k adevaratul conducator se afla in loja. Ei incearca sa joace cat sa nu se supere fecali pe el nu k sa-i bage Lacatus in echipa. D-asta isi permit nesimtiti precum Lovin sa se ia in gura cu Lacatus ca in perioada de pregatire. Ei stiu k Laca nu are putere cu adevarat si isi permit orice.

Becali v-a prostit pe toti cu meciul din cupa. Pai el a bagat echipa a 2-a si Lacatus e acuzat de servilism. Fratilor toti antrenorii care vor veni de acum la Steaua vor fi sclavi,sa va fie clar. A vazut jijel ca e mai greu sa bagi jucatori in echipa cand antrenorul e strain(mai greu cu comunicarea) asa k l-a luat pe Oli k el raspundea la comenzi.

A bagat in cupa jucatorii mai putin folositi insa cu ce motivatie sa joace aia cand:

1)nu asculta de antrenor pentru k antrenorul e in loja(chiar si Laca a spus k nu a reusit sa-i motiveze la acest meci desi a avut timp berechet)

2)unii jucatori stiau k nu au nici o sansa sa revina in prima echipa indiferent cat de bine ar fi jucat(vezi cazul rada,neaga etc)

3)jucatorii stiau k nu e o tragedie daca pierd meciul

S-a bagat in teren o formula de renegati,de pusti necopti si de nou-veniti cu omogenitate 0,au jucat in mod logic absolut penibil iar noi am ramas fara vinovati si eliminati din cupa,exact cum vrea jijel. Ce mai vreti? Ati vazut k jucatorii care nu au jucat pana acum sunt varza nu-i asa bai prostime? Nu conteaza k astia nu au mai jucat impreuna intr-un sistem,k nu au avut nici o motivatie,acum jijel are scuza perfecta sa scape de multi dintre ei. Chiar ma mir k n-a jucat abel moreno k sa poata sa scape si de asta folosindu-se de acest meci.

Ciobanul asta imputit ne-a adus la cel mai jos nivel din istorie din punct de vedere al mentalitatii. Nu mai mira pe nimeni k suntem eliminati 9 ani la rand din Cupa Romaniei si asta e foarte grav. Si adversarii isi permit sa ne ia la misto,ieri un jucator al sportului declara k nu e o mare performanta k au batut Steaua,pai cred si eu pentru k Steaua de astazi nu mai are spirit,joaca doar cand e vorba de bani(vezi cat de motivati au fost in dubla cu galata).

Tatal meu e stelist din anii 70' dar mi-a zis k nici nu poate sa se uite la meciurile noastre pentru k nu jucam fotbal. Steaua din anii 80' si 90' aveau mai multe faze de poarta intr-o repriza decat au astia de azi in 3 meciuri iar la spirit si mentalitate nici nu se poate face comparatie. Pana si suporterii au fost afectati de cancerul becali. Au fost becalizati din greu si s-au creat 2 categorii noi: suporterii lui becali(care vin la stadion sa-i cerseasca bani si care dau vina pe oricine numai pe becali nu) si suporterii vrajiti de plasarea simbolurilor pe banca(Hagi si Lacatus). Astfel ciobanul a fraierit foarte multi suporteri.

Din fericire mai exista suporteri stelisti adevarati care stiu k Steaua Bucuresti inseamna spirit de lupta,joc frumos si in viteza si trofee castigate. Din nefericire acestia sunt din ce in ce mai putini,noua generatie nestiind ce insemna Steaua pe vremuri. Putem sa spunem orice despre frustratii din ghiulesti si groapa insa aia reactioneaza cumva cand e vorba de echipa lor(bine-rau,dar reactioneaza),noi in schimb vegetam si jucam cartea rabdarii. Au trecut 2 ani jumatate si din 6 trofee interne posibile Steaua a ratat deja 5,si ne va fi extrem de greu sa luam campionatul acest an.

Da Doamne sa scapam cumva de ciobanul asta care sufoca acest mare club prin prostia lui(ultima imbecilitate: "Matei si Rusu vor valora 50 de milioane in 5-6 ani").

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Bogdan_AR15.10.2008 07:31

Lacatus a mai dovedit inca odata ca nu are coloana vertebrala, ii astept pe toti cei care il sustineti sa vina cu argumente, daca au , "dar parca vad ce ineptii scot" , deci NU ARE COLOANA VERTEBRALA, nu bagati cu Gigi, jucatori, terenul prost , soarta .....veniti cu argumente

mikutu15.10.2008 07:41
Pana si suporterii au fost afectati de cancerul becali. Au fost becalizati din greu si s-au creat 2 categorii noi: suporterii lui becali(care vin la stadion sa-i cerseasca bani si care dau vina pe oricine numai pe becali nu) si suporterii vrajiti de plasarea simbolurilor pe banca(Hagi si Lacatus). Astfel ciobanul a fraierit foarte multi suporteri.

Din fericire mai exista suporteri stelisti adevarati care stiu k Steaua Bucuresti inseamna spirit de lupta,joc frumos si in viteza si trofee castigate. Din nefericire acestia sunt din ce in ce mai putini,noua generatie nestiind ce insemna Steaua pe vremuri.

ai inceput postul cu un adevar , l-ai continuat ambiguu , ca spre sfarsit sa ajungi unde vroiai de fapt : cei care il apara pe Lacatus de mojiciile si atacurile perfide , aruncate pe acest forum , sunt ''vrajiti de becali''. iar cei care il improasca cu toate mizeriile care le vin pe limba, sunt nici mai mult nici mai putin : ''suporteri stelisti adevarati care stiu k Steaua Bucuresti inseamna spirit de lupta,joc frumos si in viteza si trofee castigate.''

vorbe luate de la altii si puse in gura respectivului , doar doar cred fraieri , injurat si facut in toate chipurile , un om care probabil este singurul din acest club care munceste sa faca bine! cat ii iese sau nu .... o sa vedem ! asta este , suntem blestemati sa ne ucidem conducatorii , ca natie...de ce am face rabat ca o comunitate aparte! RUSINE!

mikutu15.10.2008 07:46
Lacatus a mai dovedit inca odata ca nu are coloana vertebrala, ii astept pe toti cei care il sustineti sa vina cu argumente, daca au , "dar parca vad ce ineptii scot" , deci NU ARE COLOANA VERTEBRALA, nu bagati cu Gigi, jucatori, terenul prost , soarta .....veniti cu argumente

tu de fapt ce vrei ?!!!!! ce argumente dai tu , ca sa ne ceri noua contraargumente?

steado15.10.2008 07:47

Se insista prea mult cu analiza acestui meci si se consuma energiile in mod absolut inutil.Atat contestatarii lui Lacatus cat si sustinatorii acestuia, daca ar avea o clipa de luciditate ar vedea lucrurile asa cum au fost ele in realitate.Nici mai mult nici mai putin.

Meciul cu Sportul a fost tratat ca un simplu meci amical, de antrenament.Este singura (si cea mai grava) greseala.Pentru Becali, castigarea Cupei nu inseamna nimic (nu se da niciun ban).Vitrina clubului e plina de astfel de trofee, deci nu se pune nici problema asta. Primind acest "semnal" Lacatus a aruncat pe teren multe rezerve din lotul Stelei, urmarind evolutia acestora, ca la un veritabil meci amical.Pacat ca nu s-au permis mai multe schimbari pentru a roda tot lotul de rezerve !

Fiind un meci "amical", niste aprecieri prea profunde nu isi au rostul.Un lucru insa, din pacate, s-a demonstrat destul de clar : in ciuda afirmatiilor laudaroase (si ca de obicei nefundamentate) ale patronului,din lotul actual al Stelei nu se pot forma nicidecum doua echipe competitive, la nivelul campionatului intern.

mikutu15.10.2008 07:50
Se insista prea mult cu analiza acestui meci si se consuma energiile in mod absolut inutil.Atat contestatarii lui Lacatus cat si sustinatorii acestuia, daca ar avea o clipa de luciditate ar vedea lucrurile asa cum au fost ele in realitate.Nici mai mult nici mai putin.

Meciul cu Sportul a fost tratat ca un simplu meci amical, de antrenament.Este singura (si cea mai grava) greseala.Pentru Becali, castigarea Cupei nu inseamna nimic (nu se da niciun ban).Vitrina clubului e plina de astfel de trofee, deci nu se pune nici problema asta. Primind acest "semnal" Lacatus a aruncat pe teren multe rezerve din lotul Stelei, urmarind evolutia acestora, ca la un veritabil meci amical.Pacat ca nu s-au permis mai multe schimbari pentru a roda tot lotul de rezerve !

Fiind un meci "amical", niste aprecieri prea profunde nu isi au rostul.Un lucru insa, din pacate, s-a demonstrat destul de clar : in ciuda afirmatiilor laudaroase (si ca de obicei nefundamentate) ale patronului,din lotul actual al Stelei nu se pot forma nicidecum doua echipe competitive, la nivelul campionatului intern.

concis! ce a fost de spus s-a spus ! fara a balacari pe nimeni , s-a putut SCRIE ADEVARUL!

Adrian15.10.2008 07:53
Gigi: "Eu am fãcut echipa"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a ținut sã îl absolve de orice vinã pe Lãcãtuș pentru eșecul de ieri. "A fost hotãrîrea mea sã joace cu echipa a doua! E totuși dureros cã mulți dintre fotbaliștii care au evoluat așa de prost sunt consacrați!".

Foarte tare!!! :))

Laca, tu ce cauti pe acolo? :))

bodanelu15.10.2008 07:55

@Adrian, daca pleaca Lacatus acum si se instaleaza Becali antrenor, tu mai ti cu Steaua? sau isi aduce un nepot ceva?

Te-am rugat de 20 de ori sa-mi dai un nume de antrenor care acepta mofturile ciobanului si care sa faca performanta, fara a pleca dupa primele 2 luni!

PS: tu te-ai motiva daca patronul anunta ca nu iti da niciun ban chiar daca castigi meciul?

Marius15.10.2008 08:01
Te-am rugat de 20 de ori sa-mi dai un nume de antrenor care acepta mofturile ciobanului si care sa faca performanta, fara a pleca dupa primele 2 luni!

PS: tu te-ai motiva daca patronul anunta ca nu iti da niciun ban chiar daca castigi meciul?

1. Andone

2. Hizo

3. Grigoras

4. Dumitru Dumitriu

5. Mihai Stoichita

/end irony

bodanelu15.10.2008 08:02

Multumesc Marius! Dar eu il intrebam pe Adrian! :beer2:

vali_gherman15.10.2008 08:09

Eu cred ca trebuia sa joace cu echipa asta. Daca nu in cupa atunci unde? Trebuiau sa demonstreze ca pot mai mult, ca merita sa joace. Tot ce am vazut a fost o atitudine de superioritate cu care credeau ca castiga meciul. Un Neaga , Plesan si Ghionea (in primul rand) deosebit de indolenti. Nu avem rezerve! Nu avem atitudine! Am mai zis-o Lacatus nu e de Steaua(si stiu ca o sa ziceti calificarea in CL da acolo am avut noroc si aia au fost mai slabi ca noi cu un antrenor si mai slab). Parca vad ca si cu Lyon o sa stam cu curu-n poarta sperand sa speculam pe contraatac. Ne dau aia unu si apoi ne trezim sa atacam fara rost.

Adrian15.10.2008 08:10

Bai da' ma lasati?

Voi credeti ca ciobanul e atat de bou incat sa nu isi dea seama ca nu stie fotbal?

Nu mai puneti botul la prostii din astea.

Degeaba zice el ca stie fotbal si prostii.Astea sunt vrajeli de ale lui.

Vrajeli care sa il faca sa para "MAI" superior.

Ciobanu' nu e prost.E foarte pragmatic.

Lacatus a fost adus pt ca e campanie electorala.

Rezultatul s-a vazut aproape instantaneu: PNG-ul are viceprimar in capitala.

O sa il mai tina pe fraier pana la alegeri.Si dupa, daca ii mai servste, il mai tine.Daca nu, nu.

Ce i-a facut lui Protasov?

A putut sa ii faca ceva?

NU!

A batut din gura dar nu a putut sa ii faca nimic.

De ce?

Pt ca echipa mergea.

Chiar daca s-a pierdut o supercupa, s-a ratat o cupa, s-a ratat o calificare in CL, echipa mergea!

Se vedea ca merge si ca poate mai mult.

Suporterii erau de partea antrenorului si a echipei.

Ciobanasul nu avea ce sa faca.Si nu e atat de prost incat sa isi taie singur craca de sub picioare.

Protasov nu a fost dat afara.Protasov a fost lasat sa plece pt ca a primit o oferta mai buna.

A fost lasat sa plece pt ca se presupunea ca Olaroiu e mai bun.

vali_gherman15.10.2008 08:18

Apropo , noi de ce nu construim si pe zona centrala!? Unde ati mai vazut atacantul (singurul atacant de fapt) sa vina la centru sa combine sau sa-si ia mingea.

sabin130715.10.2008 08:27
Apropo , noi de ce nu construim si pe zona centrala!? Unde ati mai vazut atacantul (singurul atacant de fapt) sa vina la centru sa combine sau sa-si ia mingea.

Poate pentru ca nu avem mijlocasi capabili de asa ceva?!..

Nimic nou sub soare.

vali_gherman15.10.2008 08:31

Pai atata timp cat vom juca cu doi mijlocasi la inchidere nici nu vom avea!

zloty15.10.2008 08:33

Nimic nou sub soare.

Poate pentru ca antrenoru doarme in post?

leoc98015.10.2008 08:35

Problema e ca la ambele goluri a gresit nenea Ghionea, mare fundas, cuplu sudat cu Goian... 

sabin130715.10.2008 08:38

Nimic nou sub soare.

Sper ca nu este nevoie sa recapitulam circumstantele.

septi_eu15.10.2008 08:39
Cata cunoastere a fenomenului tradeaza aceasta afirmatie... Imi aduce aminte de "Daca dadeam cu un gol mai mult ca ei, castigam".

Stiu ca e putin offtopic, dar sa nu uitam de Netoiu: "Dinamo a pierdut.... pentru ca.... Steaua a castigat!" :gathering:

vali_gherman15.10.2008 08:41

Cand am zis de vreo 2 luni ca Lacatus nu e de Steaua toti au sarit cu comentarii inteligente si ironice la adresa mea. Acum se pare ca numarul contestatarilor a crescut vertiginos. De ce oare? Pentru ca nu jucam nimic. Am dat si noi 4 goluri cu Farul si cu medias .

bodanelu15.10.2008 08:43

Nimic nou sub soare.

care antrenor? Zenga?Protasov? Olaroiu? Hagi? Lacatus? care?

toti nu au avut mijlocasi capabili de asa ceva? care a dormit in post?

zloty15.10.2008 08:45

Nimic nou sub soare.

Sper ca nu este nevoie sa recapitulam circumstantele.

ce circumstante? ca echipa nu joaca nimic chiar si cand e folosita prima echipa?ca la noi schema de atac e (Radoi\Lovin pasa la Semedo\Banel centrare pa varf??) atat avem atat jucam o singura schema se observa ,spunemi care sunt circumstantele?? ii spune becali ce jucatori sa bage? ok si el pe langa ordinele patronului ce face? ca nu se vede nimica , nimica

«1234»