FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Simbolurilor, fãrã jumãtãți de mãsurã!

«1234»
sabin130711.10.2008 10:59

Pacat ca la noi conteaza suprata, forma.

Nu s-a autointitulat el simbol. Nu se recomanda pe unde se duce ¨D-l Simbol¨. Prin ce a facut ani la rand si-a castigat acest titlu.

Si noi, si ceilalti, si toata lumea l-au recunoscut drept simbolul Stelei. Nu l-a interesat imaginea niciodata, ce cred ceilalti, ce vorbeste lumea. Nu a avut un plan de marketing pentru aceasta imagine. Nu e in campanie electorala sau de alt gen. Nu se pretinde sfant, exemplu de conduita sociala. A facut si a spus cum a simtit, cum a crezut, cum a vrut. Nu s-a batut cu pumnul in piept pt fiecare gest caritabil facut. Etcetera.

Tot nu inteleg de ce nu s-a pus problema asta pana acum, daca e simbol sau nu. Poate ma lamureste cineva de aceasta coincidenta frapanta.

dee11.10.2008 12:50
Dar voi ii gasiti scuze peste scuze, voi ii scuzati gafele prin ideea: el e simbol, isi permite sa faca orice! Cand de fapt, tocmai pentru ca e, n-ar trebui sa-si permita...

eu nu-l scuz pe Lacatus pentru ca e un simbol, incerc doar sa-mi pastrez obiectivitatea in ceea ce-l priveste. Atata timp cat nu cunosc motivul pentru care nu s-a prezentat la meci, nu pot sa-l judec atat de aspru. Tu insa ai alunecat deja in extrema cealalta, pandind efectiv orice gest interpretabil , orice vorba a acestuia, doar pentru a ne-o arunca ulterior cu satisfactie in fata si a ne demonta "mitul" Lacatus, pe care noi, bietii naivi, ni l-am creat.

Mihai Somanescu11.10.2008 12:59

@dee

Scuza-ma, dar care gesturi le-am pandit? De cand nu am mai zis ceva de el? Chiar am stat deoparte de fenomen, imi numeri posturile pe degete din ultimele saptamani, doar ca acest incident a fost prea de tot. Care e motivul pentru care nu s-a dus la meci? Avea antrenamente de o maxima importanta, care trebuiau neaparat conduse de el...

Pacat ca nu intelegeti ca nimeni din cei care il critica pe Lacatus aici, nu are vreo satisfactie cand il critica pe Marius. Pentru mine, a fost un idol ca jucator...Dar nu e ca antrenor si ca om. Asta e, poate am eu pretentii exagerate...

dee11.10.2008 13:10
Pentru mine, a fost un idol ca jucator...Dar nu e ca antrenor si ca om.

bine ca am ajuns la un consens , la fel cred si eu.

Nu stiu ce motiv a avut, dar mi-e greu sa cred ca Lacatus, stiind ca nu va ajunge la meciul respectiv, ar fi declarat ca va fi prezent acolo. Chiar nu mi-l pot imagina atat de ipocrit. Probabil , la momentul respectiv, asa a gandit. Cu siguranta s-a intamplat ceva care l-a impiedicat sa-si onoreze invitatia.

«1234»