Te stresezi de pomana, ei refuza sa inteleaga aceasta evidenta si amesteca mereu lucrurile! Una e jucatorul,simbolul Lacatus si alta e antrenorul Lacatus! Nu il poti judeca pe Lacatus prin prisma jucatorului/simbolului Lacatus, pentru ca si daca te-ar duce-n C, tot nu i-ai putea gasi vreo scuza!
Mi se pare ca virulenta atacurilor la adresa lui Lacatus vine ca raspuns la sustinerea neconditionata si uneori nemotivata de care se bucura Marius...Opinia atacatorilor e ca aceasta sustinere se datoreaza statutului sau de legenda a Stelei(si poate pe buna dreptate)...Poate si relativ recentul caz Hagi ajuta la asta(cine s-a fript sufla si-n iaurt)
Sunt sceptic in privinta capacitatii lui Marius de a lua cele mai bune decizii cand este sub presiune(in timpul meciului sau intre meciuri-pregatirea lor) cat si in privinta bagajului de cunostinte tactice.
Dar pana una alta rezultatele il ajuta si un antrenor e judecat intotdeauna prin prisma ultimelor rezultate.
Mi se pare o idee pripita demiterea lui pe baza unor "simtiri" sau "anticipari", mai ales datorita faptului ca avem in conducere un patron imposibil, care ne-a patat blazonul de atatea ori.Aveti falsa idee ca un antrenor excelent ar putea lucra cu Gigi fara ca ex-ciobanul sa isi impuna ideile de atotcunoscator si sa ceara favoruri..Da e posibl(ipotetic), poate pana la primul esec!
Are puncte proaste si puncte bune...cele proaste au fost enumerate mai inainte de catre Tupac Amaru, Piece, Somanescu si altii.
Un punct bun, care pe mine ma incanta,este faptul ca jucam partial cu mingi pe jos, combinatii la firul ierbii...Daca am reusi sa facem asta 60 de minute macar pe meci(nu 15 ca in meciul cu CFR) nu 20 ca in meciul cu Bayern, nu 35 ca in returul cu Galata eu as fi foarte multumit.
Vizavi de critica:sunt de acord cu ea, cea constructiva bineinteles.
Dar e josnic sa pretinzi ca respecti istoria Stelei si tot ce inseamna ea si sa folosesti cuvinte ca "prost", "prostituata" "sluga" "pres" "oligofren"si altele de acest gen.
Pentru mine acesti suporteri sunt o rusine la adresa ideii de stelism...si aici nu ma refer doar la gratularile adresate lui Lacatus.
Pana una alta avem ANTRENOR si discutia asta trebuia incetata demult!
Lacatus nu va pleca degraba si asta nu ca nu am dori unii din fanii Stelei!
Iar pana una alta, daca as fi dinamovist, m-as distra la culme citind ce injuraturi si mesaje de bine la adresa lui Lacatus se regasesc pe siteul Stelei!