FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua 2 - 0 (1 - 0)

«1234»
Portocalu`17.10.2008 14:01

eu zic ca e momentul` ca suporterii sa`si arate dezaprobarea si dezaprecierea fata de acesti jucatori , acest antrenor incompetent si acest patron putred si mincinos. m-am abtinut pana acum sa imi exprim o parere dar , deja , jocul Stelei e penibil . Si , pentru asta , Lacatus e de vina . Asa cum Grigoras poate sa faca o echipa cu jucatori de prin divizia D , asa si Lacatus ar trebui sa stie gestiona o situatie mult mai favorabila. Eu am luat o decizie . Nu ma mai uit la meciurile Stelei. Sigur , mi se va spune ca nu sunt un suporter adevarat si ca nu sustin echipa in momentele dificile insa , totusi , suporterii adevarati ce masuri iau ? ce fac , inafara de a spune , pana la limitele demagogiei, ca sustin neconditionat echipa ?

steaua_campioana17.10.2008 14:01

mdea.. 2-0 Lyon ne da 6 atunci:(

punkboy17.10.2008 14:05

2-0 ne au batut si Astia urmeaza sa faca RECITAL Lyon cu NOI poate ne REVENIM dar nu prea mai CRED in JOcul echipei,inca ma mai gandesc daca voi Face Deplasarea la MUNCHEN :( pacat ne-am LUAT ADIO de la CAMPIONAT si anul asta ,Doar Printr-o minune sa BATA diseara CFR pe Dinamo :))))

Bogdan4Steaua17.10.2008 14:07

1. Trebuie sa scapam de creditor

2. Trebuie sa scapam de antrenor

Cele mai arzatoare probleme de la Steaua!

cornisa5817.10.2008 14:08

TRIST FOARTE TRIST ªI CAM ATÃT

punkboy17.10.2008 14:13

daca cu echipele astea am luat-o pe COAJA,urmeaza o SERIE de meciuri TARI ,ce vom face OARE atunci ?

Dj17.10.2008 14:14

acu am vazut golurile luate de zapata..

incredibil..

Portocalu`17.10.2008 14:15

Ma uit la conferinta de presa si parca nu`mi vine sa cred ... Asta e "FIARA" ? Mai are putin si isi lauda jucatorii pentru jocul prestat . Dintr`un mare fotbalist a ajuns un catelus. Rusine Lacatus , rusine ..

cornisa5817.10.2008 14:18

Oare pînã cînd mai putem suporta acest joc fãrã imaginație a Stelei ?????

punkboy17.10.2008 14:34

cand vom vedea OARE Jocul Stelei din anii 90 si NOI....???ca jocul din 2008 este JALNIC asa ceva nu se POATE la cum JUCAM nu avem SANSE deloc la CAMPIONAT nici in UCL ne-o trag astia in DUBLA Lyon de ne sar capacele :( mai urmeaza sa ne traga inca o LECTIE si BAYERN si FIORENTINA si ne vor INGROPA de TOT :( PACAT

predatorpulse717.10.2008 14:34

Astazi a fost o premiera pentru mine,cred k a fost prima deplasare a Stelei in care nu mi-am pus deloc sperante in ultimii ani,mai ales dupa ce am vazut cum jucam in prima repriza. Sunt un tip optimist de felul meu insa trebuie sa fii batut in cap ca sa mai crezi k acest grup de jucatori si cu duetul de antrenori becali-Lacatus mai pot obtine ceva in acest sezon.

Sunt multi stelisti care nu vor sa vada realitatea si analizeaza individual meciurile in loc sa vada ce a realizat echipa pana acum. Da,zapata a gresit insa ne-a scos in alte meciuri din acest sezon. Da,am ratat ocazii mai ales in repriza a 2-a insa ramane intrebarea: de ce iesim la joc doar cand luam gol? De ce fostul vitezist Lacatus alege sa joace cu 3 inchizatori in fata otelului galati,ca sa nu mai pun la socoteala ca a ramas in formula asta timp de o repriza si ceva desi iesise principala arma a lor,Paraschiv. E cea mai fricoasa formula pe care am vazut-o la Steaua de multa vreme,cu 3 inchizatori si un singur atacant,pana si olita juca doar cu 2 inchizatori. Am impresia k doar nepotii nostri o sa mai apuce o formula cu un singur inchizator si 2 atacanti clasici.

Repet,nu mai va luati de prostioarele astea individuale si luat prestatia echipei per ansamblu si nu mai bagati argumente de genul "da mai dar am ratat atat", sau "ne-a furat arbitrul" sau "n-are Laca pe cine sa bage k sunt aia accidentati". In acest sezon Lacatus:

-n-a reusit sa imprime un joc ofensiv si pe jos acestei echipe

-insista sa joace mereu cu un singur atacant(de obicei un pivot) si foloseste mereu un jucator care nu are acest profil,cum ar fi Stancu sau arthruo(singurul pivot din lot e kapetanos)

-nu a reusit sa-si motiveze jucatorii in meciurile importante,cu exceptia dublei cu galata,in care jucatorii au pus cu adevarat osul,fiind cu gandul la milioanele din Cl.

-a avut o mentalitate fricoasa in majoritatea meciurilor,incepand cu 2(sau chiar 3 cum a fost cazul azi) inchizatori,schimband intr-o formula mai ofensiva doar dupa echipa primea gol(dau doar 2 exemple,cu bayern si azi cu Otelul)

-a iesit din Cupa Romaniei din primul tur dupa ce a trimis echipa a 2-a la cererea ciobanului.

Pentru imaginea sa ar fi bine ca Lacatus sa isi dea demisia,sincer nu inteleg ce mai asteapta. dinam0 se va distanta diseara si va fi la 5 sau 7 puncte de noi inaintea confruntarii directe. Acest campionat este deja al lui dinam0 pentru k la noi domneste prostia si incompetenta iar dinamovistii au toate armele ca sa-si apere acest avantaj. O sa-mi ziceti k am mai revenit in fata javrelor de la nu stiu cate puncte,insa atunci titlul nu iti aducea 10 milioane direct,fara baraj asa k fiti siguri k javrele isi iau toate masurile astfel incat sa nu piarda titlul.

Culmea e k javra de Rednic nu e peste Lacatus si nici lotul javrelor nu e cine stie ce insa ei au ales cartea atacului. S-au uitat Rednic si a vazut k apararea e varza,k mijlocul nu prea ii ajuta insa a observat k are un atac bun,cu un Danciulescu stelar cateodata si cu un bratu rapid. Asa k a mers pe principiul un gol mai mult k adversarul,ceea ce se pare k l-a ajutat pana acum. La Vaslui au fost dominati 70 de minute si totusi din 2 ocazii au dat 2 goluri tocmai pentru k jucau cu 2 atacanti. E clar k noi avem atacanti mai slabi decat ai lor insa nici nu ai cum sa le vezi potentialul daca ii joci pe posturi aiurea si daca ii lasi singuri acolo,primind o pasa odata la 10 minute de la niste mijlocasi defensivi care habar n-au sa paseze decisiv.

Nu m-as simti mai bine daca si-ar da Laca demisia dar mi-ar parea bine pentru el. Singurii oameni care-l sustin la Steaua sunt fanii(si cateodata nici aia). E clar k n-are inca experienta necesara pentru a antrena Steaua si imixtiunea ciobanulu in lot si transferuri nu-l ajuta deloc. Ceea ce deranjeaza la noi,in afara lipsei rezultatelor si a jocului infect este sistemul de titularizare al jucatorilor,Ghionea a facut 2 gafe cu sportul si e titular,zapata a gafat a treia oara astazi dar bag pariu k ambii vor fi titulari in urmatorul meci de campionat. Si exemplele pot continua,kapetanos dadea gol meci de meci si totusi nu era titular,arhturo vegeta meci de meci si totusi era titular.

Fratilor,viitorul nu suna deloc bine dar oricum ciobanul e multumit,locul 2 e al nostru,nu-i asa?

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Dj17.10.2008 14:43

Doamne...parca vad ca javrele iau campionatul si intra in Liga direct.

Ce vis urat..cosmar!

dragos_ghinea17.10.2008 14:47

nu pot sa inteleg cum de Lacatus a inceput meicul in sistemul 4-5-1 cand se stie ca la galati se inscrie foarte greu si mai ales pe final aia se retrag si nu sunt spatii...

sau daca ar fi sa inceapa 4-5-1 macat dupa golul primit sa il fi scos pe Lovin si sa il fi bagat pe Stancu sau Pedriel...

inca o bila neagra

SRamos17.10.2008 15:55
nu pot sa inteleg cum de Lacatus a inceput meicul in sistemul 4-5-1 cand se stie ca la galati se inscrie foarte greu si mai ales pe final aia se retrag si nu sunt spatii...

sau daca ar fi sa inceapa 4-5-1 macat dupa golul primit sa il fi scos pe Lovin si sa il fi bagat pe Stancu sau Pedriel...

inca o bila neagra

Lacatus e un antrenor prea slab si fricos, e in stare sa joace in sistem 9-1-0 :cursing:

DA-TI DEMISIA!!!

razvaneL0917.10.2008 16:13

inca o bila neagra

Nu ai ce sa nu intelegei asa a vrut oieru ala prost de Jiji...cum vrea el asa se joaca zici ca este o echipa comunista. Sunt inca mic dar ce n as da sa traiesc ce a trait si tata cand Steaua a castigat Champions League acel sentiment parca deja il simulez si ma gandesc cum ar fi... :( acuma la noi in tara nu se mai joaca fotbal! URAT!

CoRsSo17.10.2008 17:39

Lacatus, pleaca din Ghencea!

Esti 0 ca antrenor.

CatalinBerceni17.10.2008 21:05

Da ....dupa ce am vazut meciul lui CFR cu cainii mi-am dat seama ca ne lipsesc mult, imi amintesc si cand am jucat noi cu ei...din minutul 70 n-am mai tinut ritmul cu ei.....sunt cu cel putin o clasa la nivelul fizicului fata de noi, cand o sa avem si noi "antrenor" si cantonamente serioase nu plimbari pe biciclete si "aqua park" sa ne rupe picioarele pe acolo, atunci o sa ajungem sa ne mai batem la titlu, deocamdata decat o rabufnire in partea unor jucatori ne mai salveaza blazonul o data la 3-4 etape.....ce pot sa zic.....nu-mi vine sa cred cum Steaua de 3-4 ani de zile nu a mai stat bine pe picioare din cauza rezistentei la efort, mereu avem probleme cand avem meciuri europene sau de nationala, mereu se accidenteaza Radoi ca este fortat si nu avem antrenor care sa-l tina pe banca atat timp cat trebuie pentru a reveni complet refacut, javra aia de Plesan a jucat 6 meciuri adunate de cand a venit la noi si inca imi amintesc declaratia lui cand a fost cumparat de Dinamo......"de mic am tinut cu Dinamo"...pana la urma ne-am luat si noi teapa cu el cu si-au luat si cainii. Continui sa cred ca cea mai mare pierdere a noastra a fost plecarea lui Dica, pentru ca fara el....nu mai exista vreo sclipire in meciurile cand jucam sub orice critica....tot isi baga el capatana si marca sau prindea un sut .....din stilul lui de alergare foarte asemanator cu mersul obisnuit.

Clar Lacatus nu este antrenor, ne trebuie un om stapan pe el , insa nu stiu cat vom avea parte de unul cand Jiji aduce doar oameni care nu au onoare si respecta indicatiile lui pentru bani.

Imi este jena cand va ca o echipa ca CFR cu suporteri convertiti de succesele lor....care habar nu au sa zica altceva decat "CFR...CFR....." ajung sa bata AS ROma la ei acasa..si ii alearga pe caini de nu au mai stiut pe unde au autocarul.

Ma bucur pentru gestul facut de Ogararu, si mi se pare penibil ca ajungem ca suporterii lu Dinamo sa numim echipa "mercenari" si cu gandul numai dupa bani........e normal ......nu stiu cati dintre cei care au sustinut acel mesaj nu si-ar fi bagat picioarele in Steaua pentru un contract in afara.......pe langa acest fapt prin acel mesaj ....s-a dat in jucatori emblematici cum ar fi Mirel Radoi sau George Ogararu care nu cred ca merita sa fie tratati in felul asta dupa ce isi rup picioarele pentru Steaua pe teren cum nimeni din voi nu a facuto in viata lor nici pentru propria familie sau propria lui viata.

Cu totii suntem suparati, pana ca si Jiji, eu cred ca sunt si jucatorii mai suparati ca noi , cel putin 3-4 dintre ei, dar singura cale a succesului o reprezinta sustinerea echipei, nu sa le dam in cap cand merg prost.....Avem o partida cu Lyon-ul capitala pentru noi , si daca iar vom fi 15000 de oameni pe stadion ca la meciul cu Arsenal .....nu stiu cat ne respectam noi ca suporteri ai Stelei....si cat de mult mai iubim echipa asta pentru ca desi nu toti jucatorii isi fac datoria fata de culori, nici 80% din suporterii care vin la meciuri......nu o sa-si faca datoria fata de culori prin neprezentare.....ca joaca echipa prost sau ca este scump biletul....

«1234»