FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua 2 - 0 (1 - 0)

«1234»
Virgil06.10.2008 08:26

Urmatoarea etapa din campionat este etapa 11-a, in care Steaua se va deplasa la Galati pentru a intalni Otelul.

Otelul Galati, nimeni alta decat egala CFR-ului in etapa trecuta, la randul ei egala lui Chelsea in Champions League.

Stelei ii revine misiunea de onoare de a sterge din amintirea noastra, rezultatul rusinos inregistrat sambata trecuta in fata CS-ului Otopeni.

Oare va reusi?

Nu intreb de complezenta, ci pentru ca Otelul este un adversar puternic, cu jucatori buni si un antrenor care joaca in general pentru totul sau nimic. Numele lui? Petre Grigoras. Cel mai tare din oras, cum bine scanda galeria constanteana cand Petre Grigoras antrena Farul.

E important de retinut ca golgheterul lor, Gabi Paraschiv, era accidentat inaintea meciului cu CFR si speram sa nu-si faca reintrarea pe 17 octombrie, atunci cand este programat meciul nostru cu galatenii.

Mai e de mentionat faptul ca in Galati, sunt foarte multi suporteri care gandesc in ros-albastru, culorile clubului din bvd Ghencea. Inimile lor vor bate cel putin 51% pentru Steaua, iar restul pentru echipa orasului si de ce nu, a judetului in care traiesc.

In ce priveste echipa noastra, trebuie sa ne asteptam la cateva modificari fata de cea care a inceput meciul de trista amintire de sambata 4 octombrie.

Astfel se pare ca maestrul Lacatus il va introduce pe Kapetanos inca din primul minut in teren.

pantelis-meci.jpg

Despre Radoi se vorbeste prin oras, in cercurile steliste, ca s-a reaccidentat si ca prezenta lui va fi sub semnul intrebarii...

Ovidiu Petre și Emeghara vor efectua cat de curand antrenamente normale alaturi de colegii lor. Cei doi vor intra în programul echipei la sfarsitul acestei saptamani. (5-12 oct.)

Lacatus a incercat sa-l convinga pe Ogararu sa joace pe partea stanga a apararii pentru a-i face loc lui Golanski. Fara succes. Nici Golanski nu doreste sa joace pe stanga si bine face. Bine ar face si ceilalti jucatori care sunt incercati pe mai multe posturi, sa refuze.

Apropos de Dayro - Schalke 04 Gelsenkirchen, din Bundesliga, ofera 5 milioane euro pe el. Multumim, nu. Avem nevoie de el. Inca nu a aratat maxim din cat poate sa dea pe teren. Si nici macar atunci.

Pronostic Otelul - Steaua: 1, 2

Ce-ar mai fi de spus despre acest meci? Multe, desigur. Ca sa n-o mai lungim, ne oprim aici si va lasam pe voi sa opinati si sa pomeniti toate cancanurile in legatura cu Otelul - Steaua, de vineri 17 octombrie, orele 15:00. Meciul va putea fi vazut si pe GSP TV.

FORZA Steaua!

CatalinBerceni06.10.2008 09:07

Eu spun ca facem maxim egal, avem prea mari probleme in atac si la constructie incat sa desfacem o echipa solida ca a celor din Galati

MoWeed06.10.2008 09:38

Galatiul in general a jucat fotbal in meciurile cu noi, asa ca s-ar putea sa marcam mai usor. Problema e sa nu luam...

RBK06.10.2008 11:00

pai daca sunt din provincie cum fac sa intru si eu la meci?se ofera bilete de club?sau tre sa mi cumpar de la stadion in ziua meciului(mai gasesc oare in ziua meciului,ca atunci ajung si eu dar dupa ora 14.00)?dar reprocitatea de Bilete exista intre cele 2 cluburi?daca se vor imparti bilete la stadion inaintea meciului vreau sa stiu ca altfel nu Vreau sa fac Drumul Degeaba si sa raman pe Dinafara Plss ....astept un raspuns aviz celor din Galerie

_yang06.10.2008 11:05

http://www.LPF.ro/etapa11.htm

Meciul va fi vineri pe 17 la 15:00, asa ca presiunea publicului nu va exista. Inca un lucru care ne poate face sa speram...

RBK06.10.2008 11:19

cam devreme ora din cauza ca moldovenii nu au Nocturna,totusi sa speram ca vom juca mai bine fata de meciul cu otopeniul !!

Virgil06.10.2008 12:20
http://www.LPF.ro/etapa11.htm

Meciul va fi vineri pe 17 la 15:00, asa ca presiunea publicului nu va exista. Inca un lucru care ne poate face sa speram...

Apreciez. Am modificat.

danimarcu06.10.2008 12:32
Otelul Galati, nimeni alta decat egala CFR-ului in etapa trecuta, la randul ei egala lui Chelsea in Champions League.

Care Chelsea,sa nu uitam ca e si egala lui Manchester si Tottenham(pe teren propriu)... :ce_oameni:

N-are nimic de-a face un meci cu altul.Puteam sa continui la infinit sirul egalurilor,care la un moment dat probabil ca ne aducea la concluzia ca Otelul poate fi batut,sau,din contra,ca nu mai are rost sa ne prezentam la meci.

La Galati ne asteapta cu siguranta un meci greu,ca in mai toate deplasarile de acum inainte,dar trebuie sa castigam.

Virgil06.10.2008 12:50

Bai Dani, tu nu stii sa apreciezi o metafora? :hmmm:

danimarcu06.10.2008 17:34

Ba da,dar numai daca mi se atrage atentia ca e metafora..))

RBK06.10.2008 17:43

cand aflam si noi cat vor costa biletele in cupa dar la galati?nu mai am rabdare sa pun bani deoparte la saltea ca altfel raman fara ei ca ma i-au baieti la baut !?

Wally06.10.2008 22:29

Nu cred ca vom castiga la Galati. Mereu avem meciuri grele acolo...

Bogdan4Steaua07.10.2008 10:17

Galatiul joaca pentru altcineva...

Vom avea meci greu, si daca abordam aceeasi partitura tactica, misiunea va fi si mai dificila. Inca un pas gresit si putem intra in criza, pentru ca Dinamo ia avans, desi joaca penibil.

ultra_ss08.10.2008 14:23

meci extrem de greu da mai e pana atunci intai sa trecem si noi in cupa in optimi sa batem pe sportu

lau3010.10.2008 11:18

:steagcruce: bilete pt cei care nu sunt din Bucuresti nu vor fi, decat cu bani....va spun pt ca asa s-a intamplat in fiecare an...iar acum vor fi 50 de ron....atat au fost si cu CFR...si chiar daca e vineri de la 15 stadionul va fi plin...bilete se vor putea cumpara de la intrarea galeriei oaspete...asa ca nu trebuie sa va duceti sa cautati prin alta parte, pt ca o sa aveti sanse sa va o luati si sa ramaneti si fara fulare sau alte lucruri cu trimitere la Steaua....si iar o sa le puna aia pe gard ca "mari capturi"...

daca vine careva cu trenul ar face bine sa ia cat mai repede un taxi pana la Radacini Motors(langa stadion) ca sa nu aveti probleme pe drum...daca luati maxi taxi sau autobuz sa stiti ca statia e cam la 10 min de stadion, dar e foarte aglomerata zona inainte de meciuri asa ca iar riscati...in rest multa bafta....

:steagcruce: bilete pt cei care nu sunt din Bucuresti nu vor fi, decat cu bani....va spun pt ca asa s-a intamplat in fiecare an...iar acum vor fi 50 de ron....atat au fost si cu CFR...si chiar daca e vineri de la 15 stadionul va fi plin...bilete se vor putea cumpara de la intrarea galeriei oaspete...asa ca nu trebuie sa va duceti sa cautati prin alta parte, pt ca o sa aveti sanse sa va o luati si sa ramaneti si fara fulare sau alte lucruri cu trimitere la Steaua....si iar o sa le puna aia pe gard ca "mari capturi"...

daca vine careva cu trenul ar face bine sa ia cat mai repede un taxi pana la Radacini Motors(langa stadion) ca sa nu aveti probleme pe drum...daca luati maxi taxi sau autobuz sa stiti ca statia e cam la 10 min de stadion, dar e foarte aglomerata zona inainte de meciuri asa ca iar riscati...in rest multa bafta....

aaa...pe taxi mai mult de 10 lei sa nu dati...

punkboy12.10.2008 14:50

o sa ne luam noi bilete de la case ?nu prea cred ca mai gasim in ziua meciului cu 2 ore inainte ?

_yang13.10.2008 10:54

@punkboy

Meciul e vineri la ora 15:00... Iti garantez ca nu vor fi nici 6000 de spectatori asa ca bilete se vor gasi si dupa ce incepe meciul. Oricum din cate stiu eu la Galati nu sunt case de bilete asa ca trebuie sa gasesti in jurul stadionului un fel de vanzatori ambulanti...

punkboy13.10.2008 11:40

Stiu ca e vineri devreme la 15.00 dar cand vine Steaua in PRovincie se cam umple Stadioanele Sper sa Prind bilet la meci,dar cand se anunta pretul lor ?

_yang13.10.2008 13:20

Probabil ca vor fi 50 de lei... Asa a fost cu CFR Cluj si cu siguranta nu vor fi mai ieftine cu Steaua.

http://www.Otelul-galati.ro/stire.php?id=1161

punkboy13.10.2008 14:16

pai ne golesc astia buzunarele la Urziceni 20 ron...la galati 50ron?...cu Lyon 75ron macar e meci de UCL

Marius13.10.2008 14:19

ne?

Adica te duci la Urziceni si Galati? :ohmy:

punkboy13.10.2008 15:13
:yes: cam asa ceva
lau3014.10.2008 09:58

da intradevar nu sunt case....sunt niste vanzatori pe langa stadion...dar eu raman la parerea ca cel mai sigur mod de a-ti procura bilet e de la intrarea galeriei oaspete....

4_ever_steaua14.10.2008 18:00

nu prea vreau sa ma mai pronunt in legatura cu acest meci..de fiecare data cand am zis ceva a fost exact pe dos...oricum va fi un meci greu...FORZA Steaua

SRamos14.10.2008 18:30

Meci mult mai greu decat pare acum chiar si asa greu...

Oricum nu cred ca vom castiga :sad2:

Cel mult un egal dupa cum joaca echipa sezonu; asta... :wall:

«1234»