Batem sigur azi.Intra piesele grele.Revine si Ovidiu,plus ca o sa joace si Radoi si Nicolita.pacat ca szekely e out pt azi.
Victorie neaparat azi.HAI Steaua!
Batem sigur azi.Intra piesele grele.Revine si Ovidiu,plus ca o sa joace si Radoi si Nicolita.pacat ca szekely e out pt azi.
Victorie neaparat azi.HAI Steaua!
trebuie neaparat sa batem dupa egalul cu cs otopeni...nu dau niciun pronostic gen 3-0 2-1...trebuie sa batem , chiar si 1-0 e perfect.egalul nu e bun
LUPTA Steaua....VREM VICTORIE !
Batem sigur azi.Intra piesele grele.Revine si Ovidiu,plus ca o sa joace si Radoi si Nicolita.pacat ca szekely e out pt azi.Victorie neaparat azi.HAI Steaua!
am auzit si eu de szekely...dar de ce nu joaca???pentru cartonase,sau e accidentat??:-s
Zapata- Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin - Radoi, Lovin - Semedo, Tiago, Nicolita - Arthuro
3 mijlocasi defensivi de la bun inceput... ![]()
sa vedem cum merge treaba...
![]()
![]()
![]()
gol......ata ete....greseste iarasi zapata :-s
Cum draq ma? Ala rateaza din 7 metri si Zapata o comite iar. E de vina Lacatus si pt asta..
cum MM a comis`o iar zapata??
1-0 ba ga mi as .....
iar nu jucam nimic dupa gol...incredibil...zapata praf
jucam ma si noi ceva?
da..dar nu azi!
doamne cum sa fie asa de impiedicati??sa nu poti da in minge din careul mic????
maxim 500 de persoane la acest meci programat AIUREA in TRAMVAI
daca mai experimenteaza mult Lacatus... adio campionat , adio cl , adio UEFA , adio tot ...
Sunt curios daca nu sar baga becali o singura data care ar fi configuratia adevarata a lui Lacatus?
Meci foarte frumos suntem conduși la pauzã cu 1 - 0 nici nu mai pot sã mã uit
cred ca ma apucau si pe mine dracii daca ma uitam la meci...
Cel mai rau e ca nu jucam nimic.
Oare cat vom mai lua jucatori vazuti pe CD?
Voi vedeti meciul pe cooltv? la mine nu vrea, nici pe freetv.ucoz ![]()
mai bine ca nu`l vezi weezer....
e SCANDALOS....e minutul 77 si nu am jucat nimic......zapata e DE RAHAT !!!nu mai suport sa jucam asa....sa plece Lacatus...sa vina Oli
Mi-e scarba...
Cand riscam si noi? Mai sunt 15 minute si facem schimbari post pe post... penibil.
Kapetanos nu mai joaca pentru ca asa vrea Becali, Lacatus executa!
Abordam meciul cu 3 inchizatori, nu suntem capabili de nimic. Nu exista scuze, exista doar o mediocritate in care ne complacem.
Economisim benzina pentru meciul din UCL? Patetic...
si cand o sa ne bata Lyon...o sa vina cu scuze.."am fost obositi de la meciul de vineri de la galati"
iar a gresit zapata? valeeeeeeeeeeeeeeu doamneeeeeeeeee
2-0. Circul continua!
Am gasit deja scuza... ora de disputare a partidei. Baietii nostri nu joaca decat de la 21:45. Ptiu, drace!
Voi vedeti meciul pe cooltv? la mine nu vrea, nici pe freetv.ucoz![]()
ce bine cã nu-l vezi suntem de tot rahatul ne conduce Oțelul cu 2 - 0 nu mai am cuvinte și eu mã grãbeam acasã sã mã uit la meci ![]()
Imi pare rau dar in conditiile astea Lyon nici nu o sa "discute" cu noi.
Oricum Forza Steaua pana la moarte, dar degeaba...