Fara suparare dar au existat foarte multe voci care criticau jocul prost al echipei.
Fara suparare dar au existat foarte multe voci care criticau jocul prost al echipei.
Dar cumva dupa fiecare infrangere era desfiintat in cel putin 2 articole(Marius si Somanescu) sau era criticat chiar si la rezultate bune?
Adriane, evident ca am criticat cand a trebuit jocul prost, pentru ca pe vremea lui Hagi, jucam prost, dar eram alaturi de antrenor.
ªi tot Stelei i-a fost dat sã trãiascã o premierã în Europa: florentinii, impresionați de replica oaspeților, s-au așezat pe douã rânduri la ieșirea din stadion, aplaudându-i. Asta se întâmpla, odinioarã, numai la rugby. De ce n-am crede în flerul lor spontan ?
Maestre acest obicei a fost "promovat" sezonul trecut de fiorentina si este denumit in cizma "terzo tempo".
Este un mod de a arata suporterilor ca echipele nu se dusmanesc, pentru a preveni incidentele grave.
Este un exemplu pe care suporterii ar trebui sa il urmeze pentru a nu mai avea loc evenimente ca cele de la catania - palermo.
Pai Hagi a plecat de la Steaua avand doar 2 infrangeri: Cu Urziceni si cu Slavia .
Figure it out!
Observ cu deosebitã plãcere cã urmãriți cu atenție comentariile de pe acest forum, așa cã aș avea o nelãmurire care mã roade la suflet de ceva vreme și pe care v-o supun atenției cu speranța cã mi-o veți clarifica. Iatã despre ce este vorba:
În urmã cu ceva timp, printre zecile de comentarii pro și contra ANTRENORULUI Marius Lãcãtuș, din cadrul unui articol, nu mai țin minte dacã era semnat de dumneavoastrã sau nu, am zãrit la un moment dat un comentariu al aceluiași Gicã care ne relata o întâmplare, mai precis o discuție dintre jucãtorul Marius Lãcãtuș și Sfinxul Alexandrescu, în care cel dintâi, enervat la un moment dat, ar fi spus la un moment dat ceva de genul "Bag p... în Steaua voastrã!" Acest episod relatat de colegul nostru s-ar fi petrecut cu ocazia transferului lui Marius Lãcãtuș la Fiorentina, în acei primi ani post-decembriști.
Având în vedere cã Gicã nu este un neica nimeni pe acest forum, eu gãsesc articolele și postãrile sale ca fiind interesante, am urmãrit o vreme cu atenție așteptând vreo confirmare sau vreo infirmare a episodului relatat de Gicã, o replicã la comentariul cu pricina sau vreun articol, dar nu am vãzut nimic. ªtiu cã noi românii avem un talent înnãscut de a pune batista pe țambal, dar aș dori sã știu dacã dumneavoastrã aveți sau nu cunoștințã despre acest incident, care dacã aș avea o certitudine cã ar fi adevãrat, atunci mi-aș pierde orice urmã de respect fațã de fostul jucãtor și actualul antrenor, Marius Lãcãtuș.
Doresc de la dumneavoastrã aceastã clarificare, întrucât cred cã sunteți singurul de pe aici în mãsurã de a o face.
sa intelegem deci ca a fost o discutie in trei : Lacatus , Alexandrescu si respectivul ''Gica'' , nu doar intre primii doi...cum zici tu! caci Sfinxul nu a declarat asa ceva , din cate stiu eu ...iar ''puslamaua '' de Lacatus , nu e atat de prost sa-si taie singur craca , povestind asa ceva! ==> cineva se umple de ridicol....oare cine? oare se merita un raspuns la intrebarea asta? oare merita comentate afirmatiile astea? eu zic ca nu ...doar turnat un pat de plumb peste ele....ca in cazul Cernobal-ului!
Îmi pare rãu, dar aici vedem lucrurile diferit. Adevãrul iese la luminã întodeauna la suprafațã precum untdelemnul deasupra apei. La fel și caracterul omului precum și caracterul javrei. Așa cum nu poți turna plumb peste apã, tot așa acest episod NU POATE FI TRECUT CU VEDEREA! Dacã, repet, DACÃ se dovedește a fi adevãrat...
2 infrangeri in 4 meciuri parca.
Oricum, a plecat din cauza ciobanului. Eu personal eram alaturi de el.
LE: Ba nu, am gresit eu. Am uitat de dubla cu BATE.
LE2: Adriane, mi se rupe daca ma crezi sau nu. Sincer!
Se vede cat de alaturi de el erai daca ai zis faza cu "2 infrangeri in 4 meciuri".
Foarte alaturi.
LE: Ba nu, am gresit eu. Am uitat de dubla cu BATE.
Mai zi, mai zi.
Poate iti aduci aminte si de meciurile cu Zaglabie:))
Dacã acceptați o simplificare, cum Garrincha a fost Brazilia, în douã campionate mondiale, Lãcãtuș e Steaua.
Imi permiteti sa nu fiu de acord?
Lacatus nu e Steaua si nici nu va fi vreodata. Lacatus este un fost mare fotbalist care a evoluat la Steaua si, momentan, antrenorul principal al echipei. Lacatus nu e Steaua, asa cum nici Hagi, Tudorel Stoica, Marcel Raducanu sau mai "noii" Radoi, Nesu sau Ogararu nu sunt Steaua. Sunt doar fosti sau actuali mari fotbalisti care au imbracat sau imbraca tricoul Stelei. Iar o categorisire de forma "simbol si restul" nu face cinste nimanui. Nici Stelei, nici lui Lacatus, nici celorlalti jucatori si nici autorului comparatiei...
P.S. Garrincha nu a fost Brazilia. Pele nu a fost Brazilia. "Il Fenomeno" Ronaldo nu a fost Brazilia. Pentru ca o echipa inseamna infinit mai mult decat un jucator, fie el si exceptional.
vaaaaaai ... bah tu de unde ai reaparut? credeam ca ai fost in Olanda cu fanii celor care au pierdut cu NEC. Lacatus nu e Steaua ... dar cine e mah?? tu esti Steaua sau cine?
Daca un jucator care are aproape jumatate din trofeele unui club nu se identifica cu acel club atunci cine se identifica? Omul de serviciu? acu serios, tu esti stelist sau pe aici doar asa la provocare?
Cu Hagi nu a avut nimeni rabdare...dar cine e si Hagi pana la urma?!
Nu cred ca se indoia cineva de cine e Hagi, atat pentru Steaua, asa cum nu credeam ca se poate indoi cineva de ce este Lacatus pentru Steaua (nu e vorba de antrenor aici).
Hagi nu a avut rabdare cu el in primul rand. Au fost cumva si alte implicatii, dar pentru el imaginea e Dumnezeu. Nu i se poate imputa asta, e legitim, e dreptul fiecaruia, dar vorbeam de binele Stelei, pe care il percepem atat de diferit.
ce porc e Hagi!
Nu s-a facut sclav la cioban pt binele ciobanului.
Incredibil!
Un jeg!!!
Te-ai gandit vreun moment ca poate Lacatus il accepta pe Becali pentru binele Stelei. In definitiv, orice antrenor ar fi ciobanul tot o sa se bage in fata. Ai fi preferat o carpa ca Oli?
Eu as prefera o echipa fara cioban.
Dar daca are "scut" puternic...
Iar ne echivam.
O dam acum pe ¨binele ciobanului¨..
Adriane, tu ori nu ai inteles ori nu vrei sa intelegi. Cum vrei tu, fiecare cu parerile lui si cu ale sale conceptii.
Toti am prefera o echipa fara jegul asta din fruntea noastra, dar asta depinde numai si numai de el, pentru ca noi nu-l putem obliga sa lase clubul.
Sper sa aiba un rezultat dezastruos la alegeri si sa ne lase....
O echipa fara cioban, corect, deja se schimba toate detaliile problemei. Se discuta de Steaua sub becali voda.
Toti ati prefera sa plece sheepherderul dar il acceptati.
Vedeti problema?
Am zis eu ca-l accept?
Da' ce ai facut cand ai fost de acord cu mutarea lui Toja de pe stanga in centru, mutare venita la sugestia iubitorului de oi?(nu ma refer la tine, ci in general)
Nu Adriane. Se faceau niste comparatii intre situatiile lui Lacatus si Hagi, avand aceeasi constanta: becali.
Iar le sucim, iar le dam dar cine draq sa-l accepte pe becali? De parcape asta se contrazicea lumea, cine vrea pe becali si cine nu, sa fim seriosi. Hai sa angajam un asasin.
Vizionare placuta la meci!
Eu chiar am zis ca mutarea aia ne-a adus infrangerea cu Bayern si egalul cu CFR. N-am fost de acord cu ea, nici acum nu cred ca a fost o mutare inspirata.
Sabine, diferenta dintre Hagi si Lacatus e ca unul l-a acceptat pe cioban iar celalalt nu.
Personal, cred ca Hagi a fost lucrat de cioban prin jucatori.
MoWeed
Ma refeream in general, la suporterii pe care nu ii deranjeaza ca echipa e facuta de iubitorul de oi.
Daca ai sa cauti in postarile mele dupa meciul cu Bayern, ai sa vezi ca nici eu nu am inteles ce inseamna Toja in centru. Dar e posibil ca Laca sa fi facut o greseala, daca era impecabil, atunci era antrenor la Arsenal sau Inter.
Personal, cred ca Hagi a fost lucrat de cioban prin jucatori.
Eu as duce rationamentul mai departe, cred sincer ca Hagi a fost adus de Becali ca sa-i plateasca o polita pentru faptul ca nu a fost de acord cu preluarea Stelei de catre el.
Daca facem o comparatie intre cum s-a comportat cu Hagi si cum s-a comportat cu Lacatus, vom observa ca pe Hagi l-a desfiintat in presa dupa orice meci. Hagi a fost fortat sa-si dea demisia.
Suporterii care nu sunt deranjati de faptul ca echipa e facuta de jegul asta de cioban sunt acei suporteri care-l pupa in cur pentru 100 de euro si saluta intelepciunea lui "nea Gigi"(vezi userul Victor).
Dar asta nu inseamna ca, de acum, toate schimbarile surprinzatoare ale lui Lacatus trebuie neaparat sa fie ordine de-a lui Gigi. De exemplu, ciobanul l-a criticat pe Toja dupa meciul cu Bayern si meciul urmator tot pe aceeasi pozitie a jucat columbianul.
Hai sa continuam dupa meci.
Forza Steaua!