Lacatus nu e Steaua
Aici nu sunt de acord cu tine.
Dupa parerea mea, Lacatus este ceva aparte pentru Steaua. Au fost multi jucatori buni care au imbracat tricoul ros-albastru, si poate ca Lacatus nu a fost chiar cel mai bun, dar repet, Lacatus e ceva aparte. A obtinut cele mai mare performante la Steaua ca jucator, iar Steaua a obtinut cele mai mari performante cu el ca jucator.
Si trecand de poarta jucatorul Lacatus si antrenorul Lacatus, ma uit si vad ca e acelasi Lacatus! Nu sunt doua persoane diferite. Daca cineva vede doua persoane intre antrenorul Laca si jucatorul Laca, sa ma scuzati, dar mi-e mi s-ar parea o mentalitate de curva. Daca tot doriti binele Stelei, atunci il puteti accepta si pe M.Lucescu antrenor, nu? Atunci sa vina si Rednic sau Razvanel, ca ei doar au obtinut performante.
Daca nu suntem alaturi 100% de Lacatus, atunci de cine sa fim?
Partea interesanta este ca Steaua are rezultate excelente cu Lacatus pe banca, am inregistrat cele mai bune rezultate intr-un retur de campionat dupa mult, mult timp. Nu imi aduc aminte ca Steaua sa castige asa de multe meciuri la rand de dupa revolutie. Jocul echipei este din ce in ce mai bun, lucru care se observa etapa de etapa. Am reusit rezultate foarte bune si in Europa, desi suntem abia la inceput.
Argumente precum "Laca este sclav la cioban!" sunt la fel de bune ca alea care le spuneam eu cand furam bomboane din casa. Daca as avea o dovada ca astea sunt, atunci eu rog adminii sa imi stearga contul de pe forum. Faza cu "Laca, baga-l si pe Badea in repriza a doua","acum Gigi", s-a intamplat intr-un meci amical, in care probabil Laca il si baga pe jucator.
Orice echipa de pe planeta era de batut, nu numai Fiorentina, Galata sau Bayern. Cum se face, ca aceste echipe joaca excelent inainte de meciurile cu Steaua, iar cand joaca cu noi, brusc, sunt de batut. Oare sa fim noi asa de norocosi incat toate echipele se blocheaza cu noi, sau sa fie Steaua? Si repet ce am spus mai demult, datoria lui Lacatus este sa duca mingea in careul adversarilor, de acolo, valoarea jucatorilor sa va vedea. Va aduc aminte cate ocazii am avut cu Galata in tur, Bayern sau Fiorentina?