FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiorentina - Steaua 0 - 0

«178910»
DanStan02.10.2008 06:10

OK. CFR e peste noi. Dar in acest caz toata agitatia de dupa meciul CFR - Steaua a fost imutila. De ce adica ne-am plage c-am realizat un 1 - 1 pe terenul unei echipe care ne e superioara ? De ce Lacatus a fost acuzat din moment ce in toata lumea asta un egal realizat pe ternul unei echipe mai puternice nu e deloc considerat un rezultat slab ? Lacatus ar trebui de fapt felicitat pentru remiza obtinuta la Cluj.

steaua-no102.10.2008 06:52
Trebuie sa va zic k m-a mirat victoria lui anorthosis impotriva lui panathinaikos,stiu k panathinaikos nu Real Madrid insa cipriotii sunt debutanti in aceasta competitie. De asemenea sahtior i-a tinut pe barca in sah pana in a 2-a repriza cand au fost egalati. Iar runda trecuta anonimii de la aalborg au facut egal cu celtic. Ideea e k se poate.

Nu ar trebui sa te mire victoria cipriotilor tinand cont ca au batut in turul III prel. de CL pe Olimpiakos cu 3-0. Mai e si continuarea, cand au remizat 0-0 acasa la Werder cand au prestat un joc asemanator celor de la CFR in meciul cu Chelsea. E ceva sa tii in fraie pe Werder, mai ales cand sunt in forma. Una alta, cred ca anul asta Inter si Barca au cotizat cel mai mult la UEFA. Au niste grupe teribil de usoare si arbitrii sunt legati la ochi cand ii oficiaza la centru.

tampenie mai mare ca asta nu am mai auzit demult :)). crezi ca Barcelona are nevoie de ajutorul uefei ca sa treaca de grupe?

tot respectul pentru tine joga, da' de data asta ai stricato tare.

Joga Bonito02.10.2008 07:10
tampenie mai mare ca asta nu am mai auzit demult :)). crezi ca Barcelona are nevoie de ajutorul uefei ca sa treaca de grupe?

tot respectul pentru tine joga, da' de data asta ai stricato tare.

Ce sa-i faci nene, deasupra orasului meu stationeaza nori radioactivi. Imi imaginez tot felul de conspiratii.

Virgil02.10.2008 07:18
OK. CFR e peste noi. Dar in acest caz toata agitatia de dupa meciul CFR - Steaua a fost imutila. De ce adica ne-am plage c-am realizat un 1 - 1 pe terenul unei echipe care ne e superioara ? De ce Lacatus a fost acuzat din moment ce in toata lumea asta un egal realizat pe ternul unei echipe mai puternice nu e deloc considerat un rezultat slab ? Lacatus ar trebui de fapt felicitat pentru remiza obtinuta la Cluj.

CFR e peste noi doar la motivatie. Joaca fiecare meci la victorie. Pe cand noi, in meciurile tari, jucam prudent, eventual pentru o egalitate.

Sunt convins ca daca Andone ar fi continuat la CFR, echipa nu ar fi evoluat cu atat curaj in cele doua meciuri de Champions League. Paszkany si Muresan l-au pus la timp pe liber pe Falcosul, au intuit corect ca daca nu-l schimba nu vor veni rezultatele.

Trombetta, desi secundul lui Andone cu putin timp in urma, vede mai bine fotbalul, ii aseaza mai bine in teren pe jucatori, le explica mai mult si mai corect ce sa faca. E un tip profesionist.

Antrenorii romani, in buna parte, sunt semi-profesionisti. L-as incadra in aceasta categorie si pe maestrul Lacatus. Deocamdata. Imi voi schimba parerea despre el, atunci cand va juca numai la victorie.

SteauaB02.10.2008 07:26

CFR e peste noi doar la motivatie.

Ce? Asta e tipic romanesc, doar la motivatie? Frate, avem noi jucatori technici si talentati ca jucatorii la CFR? NU!, ah poate doar Dayro, dar in rest? Nu vezi ca din afara de Dayro toti atacanti n-au valoare? Avem noi mijlocasi lafel de technici si talentati ca Durbabier si Culio? Cine, Nicolita? N-ai vazut ca Durbabier lupta mai mult pe teren decat Nicolita? Si e este 100ori mai technic ca el....Pararea mea kiar si Tony, este un fundas peste fundasi nostri, mai ales la technica si viteza..

Uita-te cum curg pasele lor, ca o echipa adevarata din america de sud..

sirFlorin02.10.2008 07:41
....Pararea mea kiar si Tony, este un fundas peste fundasi nostri, mai ales la technica si viteza..

asa e...eu cred ca tony este cel mai bun fundas dreapta din Romania da normal ia Jiji vreodata jucatori de valoare??cand trebuia s vina la Steaua ciobanu nu ia dat banii care trebuiau...a mers la CFR sa isi opereze tatal... :noexpression:

Virgil02.10.2008 07:51

CFR e peste noi doar la motivatie.

Ce? Asta e tipic romanesc, doar la motivatie? Frate, avem noi jucatori technici si talentati ca jucatorii la CFR? NU!, ah poate doar Dayro, dar in rest? Nu vezi ca din afara de Dayro toti atacanti n-au valoare? Avem noi mijlocasi lafel de technici si talentati ca Durbabier si Culio? Cine, Nicolita? N-ai vazut ca Durbabier lupta mai mult pe teren decat Nicolita? Si e este 100ori mai technic ca el....Pararea mea kiar si Tony, este un fundas peste fundasi nostri, mai ales la technica si viteza..

Uita-te cum curg pasele lor, ca o echipa adevarata din america de sud..

Cred ca ai vrut sa zici poftim, nu ce. Mai baiete, tu cu cine tii? Si de cand te uiti la fotbal? Steaua si amaratii aia din Cluj, au loturi apropiate valoric. Stelei ii lipseste motivatia.

Poate si pentru ca nu are un om in comitetele federale, asa cum au Dinamo(pe Borcea) si CFR (pe Muresan), dar si pentru ca Lupescu, Prunea sunt fosti caini, iar Mircea Sandu este apropiat al CFR-ului.

Hai, lasati-ne si duceti-va pe site-ul vostru alb-visiniu.

MoWeed02.10.2008 07:54
asa e...eu cred ca tony este cel mai bun fundas dreapta din Romania da normal ia Jiji vreodata jucatori de valoare??cand trebuia s vina la Steaua ciobanu nu ia dat banii care trebuiau...a mers la CFR sa isi opereze tatal... :noexpression:

Adica tu zici ca Tony e peste Ogararu(care marti l-a anihilat pe "marele Mutu"), Golanski sau Emeghara?

bodanelu02.10.2008 08:50
si de ce nu ti cu ei Fear? doar joaca...

Bravo, ai atitudine de rapidist adevarat :thumbup:

bravo ;)

Marius02.10.2008 08:52
Adica tu zici ca Tony e peste Ogararu(care marti l-a anihilat pe "marele Mutu")

In acest moment, da.

Protasov02.10.2008 09:47

Da, Lacatus trebuie felicitat! Are mijloace mult mai modeste decat clujenii si asta din pricina unei administratii exact cam ca la ferma din Pipera. Un speculant nenorocit, un samsar, ne-a confiscat echipa!

xDaJACKALx02.10.2008 10:28

Da, Lacatus trebuie felicitat! Are mijloace mult mai modeste decat clujenii si asta din pricina unei administratii exact cam ca la ferma din Pipera. Un speculant nenorocit, un samsar, ne-a confiscat echipa!

NU, Lacatus nu trebuie felicitat.Cati bani s-au dat pe Arthuro?800.000.Cati bani s-au dat pe Kone?600.000.Si nu poti sa-mi spui ca ciobanu i l-a bagat pe gat atata timp ca a jucat titular 12 meciuri desi nu era nevoie de mai mult 4-5 sa-ti dai seama ca e varza.A spus ca Toja este exact jucatorul de care avem nevoie pe banda stanga si acum ne trezim ca e folosit in centru.In vara asta au venit 11 jucatori.Cati din ei sunt titulari?Oricat de retardat e ciobanul nu cred ca-i convine sa arunce milioane pe geam.Cu banii dati pe Semedo,Arthuro sau Abel puteai sa iei un jucator de care chiar aveai nevoie.

predatorpulse702.10.2008 10:52

@xDaJACKALx,da ai dreptate insa trebuie sa ne imaginam cum gandeste ciobanul. El inca se crede la stana si investeste in mai multe oi daca ma intelegi. Conteaza numarul nu valoarea. Ma doare capul cand ma gandesc ce jucatori au trecut pe la Steaua si noi i-am dat doar pentru k trebuie sa ii iasa banu' gros lui nea Jiji.

Ia ganditi-va cum ar fi fost sa avem atacanti k Thereau sau pepe moreno care se adaptasera la Steaua,sau un mendoza pe stanga cu toja ca rezerva. Sigur acestia nu sunt Ronaldinho,Messi sau mai stiu eu ce insa sunt jucatori mai buni decat un arthuro,kapetanos sau necoptul Bogdan Stancu.

Ce echipa am fi avut de la mijloc in sus cu Radoi-ov Petre(Lovin sau thiago) la mijloc,pe dreapta sa fie szekely,pe stanga mendoza(toja),varfuri sa fie Thereau sau pepe moreno cu Dayro venind din spate k al doilea vard. Suna prea bine nu-i asa? Bineinteles in aparare ar fi ok o formula cu Goian-Ghionea-golanski(Ogararu) pe dreapta si emeghara daca ar fi refacut pe stanga.

Ca sa recapitulez:

Zapata

Golanski(Ogararu)-Goian-Ghionea-Emeghara(Petre Marin)

Szekely-Radoi-Ov Petre(Lovin/thiago)-Mendoza(toja)

Dayro-Thereau(pepe moreno)

Cu echipa asta si cu o mentalitate sanatoasa am face fata in CL,oricum nu am mai lua-o in bot ca in editiile precedente. Problema Stelei este k mereu schimba vreo 3-4 jucatori in fata,de la an la an astfel neavand stabilitate acolo iar cand mai cumperi si ciurucuri precum impiedicatul asta de arthuro,jucatorul asta grec venit pe gratis sau necoptul Stancu,ai o reteta a dezastrului ofensiv.

Diferenta dintre noi si cheferei e k aia baga mai multi bani dar mai ales k incearca sa ia jucatori pentru nevoile lor,nu k la noi cand se iau jucatori care "sa ii placa lui Jiji",de parca Jiji se pricepe la fotbal.Cum sa se priceapa Jiji sa fotbal cand sfatuitorul sau sef este "marele" Piturca,omul cu un titlu in 4 ani de zile.Vazand ce atac plapand are Steaua nu pot sa nu imi aduc aminte de vorba aia clasica a lui Jiji "antrenorul poate sa ia ce vrea el in aparare,dar atacantii ii aleg eu" :biggrin: :biggrin: (vorbind despre transferuri). Somn usor,Jiji.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Marius02.10.2008 11:10
Ia ganditi-va cum ar fi fost sa avem atacanti k Thereau sau pepe moreno care se adaptasera la Steaua,sau un mendoza pe stanga cu toja ca rezerva. Sigur acestia nu sunt Ronaldinho,Messi sau mai stiu eu ce insa sunt jucatori mai buni decat un arthuro,kapetanos sau necoptul Bogdan Stancu.

Ce echipa am fi avut de la mijloc in sus cu Radoi-ov Petre(Lovin sau thiago) la mijloc,pe dreapta sa fie szekely,pe stanga mendoza(toja),varfuri sa fie Thereau sau pepe moreno cu Dayro venind din spate k al doilea vard. Suna prea bine nu-i asa? Bineinteles in aparare ar fi ok o formula cu Goian-Ghionea-golanski(Ogararu) pe dreapta si emeghara daca ar fi refacut pe stanga.

Aloooooo... La preferatii mei, Pepe Moreno si Mendoza a renuntat "the man himself". Ca sa citez din memorie, Mendoza era "prea lent si batran" iar "cu banii care ii dam pe Pepe Moreno, luam alt atacant mult mai bun".

Asa ca... FELICITARI!

sirFlorin02.10.2008 11:15
Adica tu zici ca Tony e peste Ogararu(care marti l-a anihilat pe "marele Mutu")

In acest moment, da.

ms Marius ca ma aprobi si u...cu fiorentina jumatate din "vina" anihilarii marelui Mutu o are si Banel..tony in momentu asta face si faza defensiva dar si ofensiva(Ogararu nu prea) dar sa mai asteptam un timp ca George sa ne incante din nou cu incursiunile lui alaturi de Banel sau janos p dreapta...deci sa avem putina rabdare :noexpression:

bodanelu02.10.2008 11:18
Aloooooo... La preferatii mei, Pepe Moreno si Mendoza a renuntat "the man himself". Ca sa citez din memorie, Mendoza era "prea lent si batran" iar "cu banii care ii dam pe Pepe Moreno, luam alt atacant mult mai bun".

Asa ca... FELICITARI!

ca asa a zis Victor sau ca asa a fost scris in presa...

xray_rom02.10.2008 11:37

Sa ne pastram cumpatul!

Daca CFR-ul era peste noi ne batea etapa trecuta. Meciurile directe sunt cele care vorbesc! Restul sunt doar supozitii.

Si eu ii dau dreptate ciobanului. Daca aseara in teren era Steaua si Chelsea juca asa cum a jucat, nu numai ca nu luam bataie, dar si castigam. Si nu numai noi ... si Urziceni, Vaslui(in echipa completa) faceau cel putin egal!

Aaa, ca ei au 4 puncte si noi 1, este alta poveste!

Sa nu ne grabim ca in cazul Rapidului, cand dupa primele 2 meciuri multi le-au inchinat ode si lui Peseiro i-au cioplit statuie sub podul Grand. Acum toti rapidistii fac coada la statuie sa se usureze fluturand batiste:))

Pana si pe nea Mitica l-a luat valul. Dupa cateva saptamani a trecut de la "nu-i dau lui Trombetta nici o luna" ...la ...."este cel mai bun antrenor din tara":))

Daca numai CFR-ul se va califica din grupele CL, ca fan Steaua va crapa fierea-n mine de invidie si ca roman voi avea o satisfactie cu gust amar.

Sa te extaziezi de succesul unei echipe romanesti cu 99% straini+antrenor ar fi ca si cum ai satiface-o pe una cu penisul altuia si te-ai impauna ca mascul feroce:)

De aceea, prin comparatie, calificarea Urziceniului in grupele UEFA si iesirea din grupa ar fi, in opinia mea, cel mai mare succes pentru fotbalul romanesc.

Nu sunt xenofob, dar se vor gasi multi sa spuna ca ne-au scos strainii din anonimat!

Si noi ne madrim cu jucatorii romani care au avut (sau au) succes cu echipe din strainatate.(Hagi, Popescu, Mutu, Chivu, etc). Mai mult, chiar ne abrogam meritetele ca Lucescu, Hagi, Popescu, etc. au ridicat fotbalul turcesc, chiar daca nu este chiar asa 100% :)

In concluzie, decat o Steaua cu Mourinho pe banca si 10 brazilien(si zicem)i+Radoi in teren, care trece fluierand de grupe, prefer o Steaua doar cu 2-3 straini in teren care se chinuie in grupe, dar iese de pe teren cu capul sus!

Steaua, ca simbol, nu mai apartine doar fanilor stelisti. Ea este simbolul fotbalului romanesc la nivel de cluburi!

CFR-ul isi permite sa fie o echipa de mercenari, pentru ca pentru ei istoria abia acum incepe sa se scrie. Alte echipe, ca Rapid, au trecut la depersonalizare si la stergerea istoriei!:) De la actionar, la antrenor si jucatori, Rapidul nu mai respira romaneste!

Borcea, cat este el de batut in cap, a sezisat acest lucru, de aceea a repatriat jucatori romani in detrimentul strainilor. Aici nu este numai lupta pt titluri, ci si pentru simbol!

Adevarata "dusmanie" dintre noi si Dinamo este bataia pe "simbolul cluburilor romanesti". Noi il detinem si Dinamo este singura contracanditata, prin valoarea cumulata din brand, cultura de club, pepiniera si scoala de fotbal, palmares intern si extern! Restul echipelor nu conteaza! De aceea Steaua-Dinamo este eternul derby, indiferent de forma sportiva sau pozitia ocupata in clasament!

O echipa formata exclusiv din straini, nici nu ar intelege asta si nici nu i-ar interesa. De exemplu: Radu Stefan joaca la Lazio, dar il doare-n palarie de rivalitatea cu Roma. Ar pleca acolo in secund 1 daca ar avea oferta, pentru ca in inima lui este o singura echipa: Dinamo!

Becali, spre meritul lui, a sesizat asta mai demult!

Multi neaveniti(inclusiv din presa) s-au grabit sa-l infiereze ca xenofob cand a spus ca nu mai vrea straini la echipa.

A adus straini, doar fortat de nevoia de a tine pasul in campionat cu rivali, cand a vazut ca romanii pe care a mizat mai trebuie sa creasca sau nu au valoare de Steaua, dar a pregatit terenul prin cumpararea de noi jucatori romani, inclusiv juniori.

Tot in acest context, a ales antrenori dintre simbolurile Stelei. Cu Hagi a fost un fiasco ca relatie. Inca nu cred ca s-a spus ce l-a determinat pe Becali sa-l atace pe Hagi si nici nu cred ca vom afla vreodata. Atacul la Hagi a fost sinucigas si intr-un moment electoral. Deci, Becali a avut un motiv foarte puternic sa o faca, cu riscul de a-si pune tara-n cap. Ma rog, asta e alt subiect...si mai e de actualitate doar pt istorici:)

Sa speram ca Lacatus va reusi sa ne faca o primavara minunata!:)

tavimai02.10.2008 12:05
Sa intelegem un lucru, ca unii pleaca cu pareri preconcepute.

Nici unui jucator de la Steaua Bucuresti nu i-a fost frica sa atace, pur si simplu nu au avut posibilitatea, potenta sa duca la capat acest lucru. Vointa a existat, ca doar nu sunt adunati de pe drumuri baietii.

Asa... recupera mingea Lovin sau Radoi, italienii stateau intr-un pressing foarte avansat si calculat, sufocant pt mijlocasii nostri limitati tehnic, incapabili sa poarte un contraatac sau o actiune pe cont propriu si de aici rezulta aceasta "senzatie magica" pt unii. Cu echipele mici, mai ales cele din Liga I nu avem probleme, fiindca astia joaca precaut si nu executa un pressing profesionist.

Daca vrem sa facem performanta in CL trebuie sa jucam impecabil tactic, nu are rost sa ne luam la tranta cu ei ca nu o sa reusim niciodata. Daca nu a reusit Zenit cu peste 300 de mil. investite, nu prea vad cum o sa reusim noi. Sper ca in viitor, sa avem in componenta 10 romani + Zapata. M-am saturat de strainii astia de rahat.

Acum dupa rezultatele Clujului nu ti-ai schimbat parerea?La ei se poate?Sunt ei mai cu mot?De ce ai nostri parca au mereu "frana de mana trasa"?Si chiar daca ajung sa conduca parca automat cineva "trage frana de mana"!De ce nu suntem noi aceia care sa-i impunem adversarului jocul?De ce nu-i sufocam noi cu presingul?Un psiholog la echipa !Asta ne trebuie!Ca fizic s-a vazut de multe ori ca suntem mai buni!

Fear02.10.2008 12:13

bai fratilor voi sunteti penibili rau..noi batem tot in`afara de adversarele noastra.. noi bateam si pe Roma si pe Chelsea si pe Barcelona .. e usor sa zici din gura.. da vedem ca Steaua nu prea e in stare sa bata pe nimeni prin Liga..asa ca treziti-va si voi la realitate si nu va mai uitati in gura lui becali ca ala din lipsa de argumente n`are ce sa zica..cred ca se zgarie pe fatza de ieri incontinuu

DanStan02.10.2008 12:27
Cu banii dati pe Semedo,Arthuro sau Abel puteai sa iei un jucator de care chiar aveai nevoie.

De acord. Sa vedem :

Kone. Minute jucate in CL : 180. Suturi 3, din care pe poarta 1. Pase de gol 1. Goluri 0

Arthuro. Minute jucate in CL : 71. Suturi 4, din care pe poarta 2. Pase de gol 0. Goluri 0

Semedo. Minute jucate in CL : 179. Suturi 4, diin care pe poarta 1. Pase de gol 0. Goluri 0.

Deci de Arthuro si Semedo n-avem nevoie pentru simplul motiv ca n-avem un Culio, jucator care a avut inspiratia sa marcheze de doua ori intr-un meci de Champions League dupa ce in 107 jocuri disputate in Argentina si Romania reusise sa inscrie tot de exact doua ori.

Acum dupa rezultatele Clujului nu ti-ai schimbat parerea

Care rezultate ? Ultimele 5 meciuri de acasa ale Clujului : 0 - 0 cu Politehnica Iasi, 1 - 1 cu Craiova, 3 - 0 cu Farul, 1 - 1 cu Steaua, 0 - 0 cu Chelsea. O victorie, 4 egaluri. Deja il executam pe Lacatus daca realiza rezultatele astea. Iar daca nu marca musiu Culio in 90 de minute cat a marcat in ultimii 5 ani probabil CFR Cluj ar fi avut in LC exact acelasi numar de puncte ca si Steaua. Ca CFR e mai tare-n pressing decat Steaua si-are si atacanti, si mijlocasi de supervaloare ... nu zic nu, probabil au marcat 2 goluri in 270 de minute Iasiului, Craiovei si Stelei doar asa, la misto. Probabil vor sa ne lase sa luam avans iar dupa aia sa ne demonstreze cum se pot recupera cu succes 12 puncte ...

karas_ultras02.10.2008 13:01
Joga Bonito02.10.2008 14:06

Asa ca... FELICITARI!

Pe zi ce trece te asemuiesc cu un mic Udrea draga Marius. Adu-ti aminte ca Steaua a trimis prin fax 2 oferte pt Pepe Moreno, de fiecare data plusand. Argentinienii au preferat oferta arabilor care era mai consistenta si pt jucator si pt club. Pun pariu ca Pepe are salariu dublu acum.

In legatura cu CFR, acestia din urma au un staff profesionist care monitorizeaza jucatorii iar Paskany doar baga banii , nu pune intrebari tampite ca Becali si isi lasa angajatiisa-si faca meseria. La noi dupa ce a plecat Adi Ilie cine mama dracu' cauta jucatori?

Fear02.10.2008 16:15

fratilor uitati-va la Urziceni cum poate sa joace!! ce mentalitate le`a impus Dan Petrescu! singura echipa romaneasca din ultimii ani care nu baga autobaza intr`un meci din Europa.. nu au nici un fel de complex de inferioritate cu toate ca hamburg e o Forza in Europa.

Dane te astept in Ghencea!

Joga Bonito02.10.2008 16:35

Zau Fear? Pari genul de suporter care isi schimba puntul de vedere in functie de rezultate.

Petrescu nu e o solutie. Va sfarsi la fel ca Hagi.

Fear02.10.2008 17:28

daca tie iti place mediocritatea ramai tu in ea nu obliga si pe altii..ce nu am voie sa critic echipa cand nu merge? vrei sa inchid ochii si sa tac..sa zic lasa ca in ultimii am fost mediocrii ce mai conteaza inca un an nu?

«178910»