FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiorentina - Steaua 0 - 0

«1678910»
zloty01.10.2008 21:04
noi de ce nu jucam??? pentru ca ne multumim cu putin

Ei, na ! Cu putin se poate spune ca se multumeau aia care erau entuziasmati dupa meciul cu Bayern. Dar cand intr-o saptamana reusesti un egal pe terenul echipei care a tinut piept lui Chelea iar apoi un egal pe terenul unei semifinaliste a cupei UEFA nu prea ai de ce te plange.

cu CFR am jucat fotbal 15 minute iar dupaia am incercat sa tinem de rezultat ,iar fiorentina era echipa de batut ,cat despre meciul pierdut cu bayern pentru mine e o catastrofa pentru ca numai zapata nea ferit de un scor de maidan

Vine meciul cu Lyon ,nu cred ca toata echipa se va schimba brusc ,probabil vom juca la un 1-0 iar daca vom pierde vom zice :ce naiba am jucat cu Lyon masina de fotbal franceza si gata toata lumea se va culca linistita

Becali: "Daca jucam noi cu Chelsea, ii bateam!" yeah right

DanStan01.10.2008 21:11

Bun, iar Chelsea a jucat fotbal cam vreo repriza. Ce-au castigat in plus ? Ca la egal tot un punct castigi. Fiorentina a parut o echipa de batut pentru ca Steaua a jucat ce trebuie la Florenta. Altfel 'echipa de batut' de umilea mai rau decat i-a umilit nec pe maidanezi.

Aia e marea problema. Esecul cu Bayern, si mai ales jocul din prima repriza. Pe aia i-am avut in mana si ne-au facut, iar aici Lcatus are o mare vina.

Vine meciul cu Lyon ,nu cred ca toata echipa se va schimba brusc ,probabil vom juca la un 1-0 iar daca vom pierde vom zice :ce naiba am jucat cu Lyon masina de fotbal franceza si gata toata lumea se va culca linistita

Si la cat propui sa jucam ? La 4-0 e bine ? Din partea mea mi se rupe la cat jucam, ideea e ca Steaua trebuie neaparat sa invinga ACASA din cand in cand o echipa 'cu nume', indiferent de joc. Altfel participam degeba in grupele CL.

Fear01.10.2008 21:15

Becali e penibil rau.. ce zicea el acu 2 zile ca tre sa fii prost si idiot sa speri la un egal cu Chelsea..uite ca se poate..si poate ii intre si lui ceva in cap din asta!!sper sa ii ambitioneze rezultatele astea excelente ale CFR-ului..da cred ca n`avem cu cine :blink:

zloty01.10.2008 21:16

Dan

Chelsea a venit sa se prezinte si sa i se acorde cele 3 puncte ,uite ca nu a fost asea ,iar fiorentina a fost o echipa de batut pentru ca era de batut ,unde au fost jucatorii aia de 50 de milioane??? nau fost cu nimic peste noi ,iar noi am jucat ce trebuia da cand ai 5 ocazii clare si nu dai gol (ce trebuia sai mai faca lu Semedo?? sai puna un laser pa gheata?) inseamna ca ceva nu e in regula aicea nu e divizia a sa ai parte de 20 suturi si sa dai un gol sau 2

Joga Bonito01.10.2008 21:17
Trebuie sa va zic k m-a mirat victoria lui anorthosis impotriva lui panathinaikos,stiu k panathinaikos nu Real Madrid insa cipriotii sunt debutanti in aceasta competitie. De asemenea sahtior i-a tinut pe barca in sah pana in a 2-a repriza cand au fost egalati. Iar runda trecuta anonimii de la aalborg au facut egal cu celtic. Ideea e k se poate.

Nu ar trebui sa te mire victoria cipriotilor tinand cont ca au batut in turul III prel. de CL pe Olimpiakos cu 3-0. Mai e si continuarea, cand au remizat 0-0 acasa la Werder cand au prestat un joc asemanator celor de la CFR in meciul cu Chelsea. E ceva sa tii in fraie pe Werder, mai ales cand sunt in forma. Una alta, cred ca anul asta Inter si Barca au cotizat cel mai mult la UEFA. Au niste grupe teribil de usoare si arbitrii sunt legati la ochi cand ii oficiaza la centru.

greenyes01.10.2008 21:22
Am fost penibili.

Penibil esti tu, sau te simti tu.. mai ales daca faci comentari de genul.

Da dom´ne, trebuiau scoti toti fundasii si bagati toti atacantii, si fiecare dintre acestia cu mama de manuta, sa-i sustina moral cand tre´ sa faca ce are de facut un atacant: s-o bage draq in poarta. Lovin ii tinea pe toti daca era vorba, ca era daruit, important era sa ne aruncam cu 9 jucatori in careul lui Frey.

Se mai spunea ca un antrenor mare aduce echipa adversa la 20 de metri de poarta, pentru ca pana-n poarta valoarea individuala a jucatorilor sa fie esentiala.. probabil se zicea asa la misto.

Nu stiu de pe ce cal o sa cazi tu cand rezultatele o sa-ti dea peste nas/cal.

Pana atunci discutiile se rezuma la MIJLOCASUL CENTRAL, dupa mine raspunsul la atatea dileme melo´dramatice pe aici.

Sabine noi parca suntem Steaua nu??? Parca eram o echipa cu nume nu gen Dacia Mioveni si antrenata de Cartu.

Demonstreaza mi si mie prin tot ce am jucat aseara ca Steaua a fost o echipa diferita de majoritatea echipelor mici care vin in Ghencea si baga autobaza..chiar astept.....

Penibli am fost prin ce am jucat, prin atitudinea pe care am avut o in fata unei echipe, Fiorentina la acelasi nivel de valoare arata pe teren nu prin sumele de transfer si numele jucatorilor, si cu mult sub Lyon, Real Madrid, Sevilla ...echipe care ne au facut tocanita. Si cu ele am aplicat aceasi tactica a respectului si a mentalitatii bolnavicoase, ca adversarul e mult mai valoros, ca au mult mai multi bani decat noi..scuze si iar scuze...si uite...Bate face 2 2 cu Juve la prima participare...Juventus..bani, glorie, super jucuatori...etc...si na si mai aproape de noi...CFR ul masii......am ajuns sa luam exemple de la altii...mama masiii.....

Noi vad ca ne raportam doar la numele adversarilor ...iar daca adversarul prinde o zi proasta, noi ramanem setati tot pe numele adversarului si la urma ne multumim ca am scos un "rezultat bun" in fata unui adversar faimos, cu nume, cu multi bani dar care in meciul direct a fost la nivelul nostru. Asta doare cel mai mult. Ca ne multumim din ce in ce mai des cu putin....

f234567k01.10.2008 21:22
au prestat un joc asemanator celor de la CFR in meciul cu Chelsea.

Din cate tin minte, portarul ala albanez, Beqaj a avut vreo 10 interventii fantastice. Stancioiu nu prea a avut ce sa apere.

DanStan01.10.2008 21:24
Dan

Chelsea a venit sa se prezinte si sa i se acorde cele 3 puncte ,uite ca nu a fost asea ,iar fiorentina a fost o echipa de batut pentru ca era de batut ,unde au fost jucatorii aia de 50 de milioane??? nau fost cu nimic peste noi ,iar noi am jucat ce trebuia da cand ai 5 ocazii clare si nu dai gol (ce trebuia sai mai faca lu Semedo?? sai puna un laser pa gheata?) inseamna ca ceva nu e in regula aicea nu e divizia a sa ai parte de 20 suturi si sa dai un gol sau 2

Da. Iar in repriza a doua au attcat fiindc-au vazut ca nu-i de ajuns prezenta. Si ce-au realizat ? Tot un egal. Nu ziceati voi ca am fi castigat la Cluj daca atacam ?

Da' jucatorii aia de 50 de milioane de ce-or fi jucat slab ? Nu cumva si pentru ca Steaua a jucat bine ? Sau la italieni mai nou se cumpara pe zeci de milioane numai figuranti ?

In regula. Cate ocazii am avut cu Rosenborg ? Cate ocazii am avut la Genoa cu Sampdoria ? Cate ocazii am avut la meciul cu Dinamo din toamna lui 2005 ? Antrenor era Protasov. Nici ala nu avea valoare fiindca atacantii lui erau niste ratangii ?

e multumim ca am scos un "rezultat bun" in fata unui adversar faimos, cu nume, cu multi bani dar care in meciul direct a fost la nivelul nostru. Asta doare cel mai mult. Ca ne multumim din ce in ce mai des cu putin....

DE CE a fost la nivelul nostru ? Steaua n-a avut nici o contributie in a-si obliga adversarul sa joace slab ?

Daca tu antrenai Steaua si stiai ca vei juca impotriva unei echipe ce a marcat doua goluri la Lyon ce faceai ? Setai echipa sa le dea de la 3 in sus stiind ca daca nu te aperi cu atentie risti sa primesti cum a primit si Lyonul ?

greenyes01.10.2008 21:31
hai las-o in plm ca daca joaca 3 zile mortaciunile alea de la Chelsea nu dau gol

Faza e ca si noi am jucat tot cu niste mortaciuni in doua meciuri si am facut ce am facut....

DanStan01.10.2008 21:35

Faza e ca daca Steaua ar juca la un nivel inalt numai cu mortaciuni am juca. Dca-ti obligi adversarul sa joace prost e clar ca va fi mortaciune. Asa si la Middlesbrough puteam juca cu niste mortaciuni da ... n-am stiut cum sa-i eutanasiem cand i-am avut in mana.

greenyes01.10.2008 21:36
DE CE a fost la nivelul nostru ? Steaua n-a avut nici o contributie in a-si obliga adversarul sa joace slab ?

Daca tu antrenai Steaua si stiai ca vei juca impotriva unei echipe ce a marcat doua goluri la Lyon ce faceai ? Setai echipa sa le dea de la 3 in sus stiind ca daca nu te aperi cu atentie risti sa primesti cum a primit si Lyonul ?

Eu am vazut o echipa Steaua care atunci cand juca fotbal, Fiorentina era in corzi...asa s a intamplat de fiecare data cand am atacat, Fiorentina s a clatinat serios. In rest i am lasat sa joace si ne am aparat eroic.

Te intreb si pe tine. Care a fost diferenta aseara intre noi si echipe gen autobaza din Liga 1 care vin se se apara eroic???? Unde e diferenta???????

micodo01.10.2008 21:42

Corect. Este frustant ca dupa 6 participari in cl trebuie sa vina acest CFR anonim, eliminat anul trecut de manguste, sa ne arate ca se poate. E frustant si in acelasi timp adevarat; Steaua va juca mai bine, va reusi mai mult dar acest lucru se va intampla nu datorita noua ci datorita cfrului care a ridicat stacheta. Mi-e teama ca Steaua va juca in functie de stacheta ridicata de cf; la fel cum toata tara a observat ca sepoate mai mult in cupele europene dupa ce a venit oierul si le-a aratat-o

@ Dan

nu ai dreptate, spune-mi cand ne-au eliminat toate anonimele din cupa Romaniei, gen rapid2, am jucat noi ca niste mortaciuni sau ne-a obligat valoroasele competitiare sa fim mortaciuni. Chelsea a abordat meciu cu CFR exact ca Steaua meciul cu rapid 2

DanStan01.10.2008 21:48

Asa, si de ce n-am atacat ? A hotarat Lacatus sa nu atace ? Ai vazut cumva vreo reeditare a meciului Olanda - Romania in care aia ne rugau in genunchi sa atacam si noi ... nimic ?

Ataci cand poti si daca poti. Oricum, e mare lucru si faptul ca atacurile Stelei au creat probleme italienilor. Iti inchipui cumva ca orice echipa care se hotaraste sa-i inghesuie pe italieni chiar reuseste s-o faca ?

Diferenta a fost ca 'echipa autobaza' are o singura ocazie per meci - pe care uneori o si speculeaza - in timp ce Steaua si-a creat vreo 4-5. La faza asta recunosc, exact in Champions League trebuie sa demonstram poporului cum ca noi stim sa atacam, nu conteaza ca anul trecut ne aparam in transee la Piatra Neamt. Ar fi trebuit sa avem vreo 16-17 ocazii si sa cstigam cu 7-0.

DanStan01.10.2008 21:54
nu ai dreptate, spune-mi cand ne-au eliminat toate anonimele din cupa Romaniei, gen rapid2, am jucat noi ca niste mortaciuni sau ne-a obligat valoroasele competitiare sa fim mortaciuni. Chelsea a abordat meciu cu CFR exact ca Steaua meciul cu rapid 2

Ne-au obligat. Noi nu puteam juca precum niste mortaciuni fiindca pe vremea meciului cu Rapid 2 antrenor nu era Lacatus ci Oleg Protasov.

Living_Dead_Stripper01.10.2008 21:58
Una alta, cred ca anul asta Inter si Barca au cotizat cel mai mult la UEFA. Au niste grupe teribil de usoare si arbitrii sunt legati la ochi cand ii oficiaza la centru.

Mai usor cu cotizatiile, ca poate citeste cumva Gigi ce-ai scris si intra la idei. Ne trezim dracului cu vreo 10 ani de suspendare din toate competitiile europene si retrogradati in divizia B.

Lasand gluma la o parte, aceste echipe sunt crema fotbalului European, asa ca e normal (pana la un anumit punct) sa fie mai "menajate" de fluierasii uefei...

DelPiero1001.10.2008 22:03

Visezi bai Joga!AUzi,sa cotizeze la UEFA...asta e chiar buna!Sahtior s-a batut singura...

danimarcu01.10.2008 22:12
Sahtior s-a batut singura...

Ce satisfactie sa-l vad pe il muce negru (de suparare,nu de la gena:wink: ),gata sa explodeze...

Bine ca nu a facut-o.Vreau sa-l vad sanatos si pregatit pt clipa cand va fi linsat de suporteri... :bananadance:

xDaJACKALx01.10.2008 22:39
si de ce nu ti cu ei Fear? doar joaca...

Bravo, ai atitudine de rapidist adevarat :thumbup:

sabin130701.10.2008 22:53
Am fost penibili.

Penibil esti tu, sau te simti tu.. mai ales daca faci comentari de genul.

Da dom´ne, trebuiau scoti toti fundasii si bagati toti atacantii, si fiecare dintre acestia cu mama de manuta, sa-i sustina moral cand tre´ sa faca ce are de facut un atacant: s-o bage draq in poarta. Lovin ii tinea pe toti daca era vorba, ca era daruit, important era sa ne aruncam cu 9 jucatori in careul lui Frey.

Se mai spunea ca un antrenor mare aduce echipa adversa la 20 de metri de poarta, pentru ca pana-n poarta valoarea individuala a jucatorilor sa fie esentiala.. probabil se zicea asa la misto.

Nu stiu de pe ce cal o sa cazi tu cand rezultatele o sa-ti dea peste nas/cal.

Pana atunci discutiile se rezuma la MIJLOCASUL CENTRAL, dupa mine raspunsul la atatea dileme melo´dramatice pe aici.

Sabine noi parca suntem Steaua nu??? Parca eram o echipa cu nume nu gen Dacia Mioveni si antrenata de Cartu.

Demonstreaza mi si mie prin tot ce am jucat aseara ca Steaua a fost o echipa diferita de majoritatea echipelor mici care vin in Ghencea si baga autobaza..chiar astept.....

Penibli am fost prin ce am jucat, prin atitudinea pe care am avut o in fata unei echipe, Fiorentina la acelasi nivel de valoare arata pe teren nu prin sumele de transfer si numele jucatorilor, si cu mult sub Lyon, Real Madrid, Sevilla ...echipe care ne au facut tocanita. Si cu ele am aplicat aceasi tactica a respectului si a mentalitatii bolnavicoase, ca adversarul e mult mai valoros, ca au mult mai multi bani decat noi..scuze si iar scuze...si uite...Bate face 2 2 cu Juve la prima participare...Juventus..bani, glorie, super jucuatori...etc...si na si mai aproape de noi...CFR ul masii......am ajuns sa luam exemple de la altii...mama masiii.....

Noi vad ca ne raportam doar la numele adversarilor ...iar daca adversarul prinde o zi proasta, noi ramanem setati tot pe numele adversarului si la urma ne multumim ca am scos un "rezultat bun" in fata unui adversar faimos, cu nume, cu multi bani dar care in meciul direct a fost la nivelul nostru. Asta doare cel mai mult. Ca ne multumim din ce in ce mai des cu putin....

De la ce s-a intamplat pe teren pana la a spune ca am fost penibili e cale lunga, asta era ideea. Daca o luam cu 0-7, cum se mai chema ca eram? Inventam cuvinte noi, ca pe astea le uzam si-si pierd sensul. Prin ¨presa¨ cam acelasi lucru e, sau nu e mai degraba: masura. Orice sut, orice faza este senzationala sau catastrofala, din dorinta de a atrage, a vinde, a fi cat mai spectaculos. In curand se vor clasifica in putin perfecte, perfecte si foarte perfecte.

Da, suntem Steaua, dar suntem Steaua cea de acum. Aproape dupa fiecare meci nereusit al nostru am o speranta naiva: ca nebunia acestui individ becali il va face sa bage bani in cativa jucatori de valoare certa, nu in o suta de tinere sperante de care sa-si bata joc. Insa el vine si spune ca-l intereseaza doar calificarea in grupe. Deja de aici suntem pe campii cu ¨daca¨si ¨parca¨.

Valoarea pe care o arata adversarul pe teren la ora jocului e si valoarea pe care il lasi s-o arate. Cele doua echipe nu sunt doua entitati independente una de cealalta, fiecare in treaba ei. Poate ca de aceea se si fac tactici in functie de adversar, plus ca ¨niciun meci nu seamna cu altul¨ si ¨mingea e rotunda¨. Mentalitatea unor jucatori in unele meciuri si lipsa lor de atitudine nu mi-o explic nici eu inca, si asta ma deranjeaza cel mai tare, am mai spus si asta.

Nu mai incep iar sa bat apa in piua, sincer pt ca mi-e prea somn, poate maine dimineata sunt cu mai mult chef de teoria chibritului. :). Am mai spus azi si eu si altii care au fost cauzele in opinia noastra, printre principalele lipsa unui mijlocas central bun si-n aparare si-n atac, lipsa unui varf cu chef de gol, in general lipsa concentrarii in fata portii, lipsa relatiilor de joc etc etc. Pana la urma sunt niste lucruri evidente, cine vrea sa le vada bine cine nu nu.

Celelalte argumente nu sunt ¨scuze¨, sunt nite realitati care ar trebui sa ne mentina aceasta masura. Iar asta nu inseamna sa te multumesti cu putin, inseamna sa te raportezi la o realitate. Raportandu-te la realitate se nasc surprizele, bombele, astfel ies in evidenta exceptiile.

Inca o data, daca intra un sut de-al lui Semedo sau Kapetanos, acum nu am mai fi fost ¨penibili¨, am fi fost senzationali. Asta tinde sa ajunga diferenta intre penibil si senzational: 10 centimetri sau 10 secunde.

Felicit CFR-ul pt rezultatul din seara aceasta.

FortuneTeller01.10.2008 23:44

Felicitari CFR! Multi ani Steaua a "impins" patronii echipelor din Liga lu' Mitica sa-si doreasca mai mult in Europa. Iata ca a venit momentul in care CFR-ul il poate impinge in fine pe Gigel din Pipera sa-si doreasca mai mult decat doar calificarea in grupele LC. Cu cat mai multe puncte face CFR-ul acum, cu atat va creste si invidia lui Becali. Si stiti doar cum e, sa aiba el o oaie mai mult decat ceilalti...

LARI01.10.2008 23:46

Analizã Gazzetta dello Sport și Digital Soccer Project.

Notele și caracterizãrile ziariștilor italieni, dar și monitorizãrile DSP dau verdictul cît se poate de clar. Steaua a avut pe "Artemio Franchi" o defensivã extraordinarã, dar a suferit în atac, în principal din cauza lipsei de curaj.

Zapata - 6,5. "Prin noroc sau prin curaj, a salvat tot ce era de salvat"

- 3 șuturi din cele 4 trase pe poartã de italieni au fost scoase de portarul columbian. A fost salvat o datã și de barã la lovitura liberã executatã de Mutu în minutul 67.

Ogãraru - 6. "A avut o sarcinã grea, sã-l blocheze pe Mutu, lucru pe care l-a reușit cu brio"

- 10 intercepții a bifat adversarul direct al lui Mutu. Dacã în defensivã și-a fãcut bine treaba, ajutat fiind și de Nicolițã, în atac nu a contat, avînd o singurã centrare, și aceea defectuoasã.

D. Doian - 6. "La început a avut probleme cu Gilardino, apoi nu l-a mai scãpat din vedere"

- 30 de intercepții a izbutit "Goe", 7 fiind din sãriturã. ªi-a pus de douã ori colegii pe contraatac prin douã pase lungi de calitate.

Ghionea - 6. "Fundaș central de , cu un joc aerian de calitate"

- 14 recuperãri efective a reușit Ghionea, fiind de netrecut în centrul apãrãrii. A pierdut puține baloane, doar 12, și a comis numai douã faulturi.

P. Marin - 6. "În prima reprizã Santana l-a pus în dificultate, în cea de-a doua și-a revenit"

- 14 recuperãri a reușit veteranul Stelei. Nu a contat deloc în atac și a fost depãșit în mai multe rînduri de adversarul direct, Santana.

M. Rãdoi - 6,5. "Regizorul și recordmanul Stelei. Foarte puține indecizii"

- 14 recuperãri a strîns cãpitanul Stelei în cele 90 de minute, revenirea sa în primul unsprezece dînd siguranțã la mijlocul terenului. A tras un singur șut, care nu a prins cadrul porții.

Lovin - 6. "Evoluție solidã, deși a fost nevoit sã-i blocheze pe Almiron și pe Felipe Melo"

- 13 acțiuni ale italienilor a stopat Lovin, sub media sa din acest sezon (21). În schimb, a pierdut puține baloane și a tras unul din cele 7 șuturi pe poartã ale Stelei.

Nicolițã - 6. "I-a dominat pe Vargas și pe Montolivo, dar fãrã a reuși mare lucru"

- 15 adversari a depãșit Bãnel, fiind primul dintre steliști la acest capitol.

Dayro Moreno - 6,5. "Anarhic, a alergat cînd pe stînga, cînd pe dreapta. A creat totuși destule probleme Fiorentinei"

- 0 este cifra aflatã în dreptul sãu la toți parametrii din atac: șuturi, ocazii create și pase filtrante. ªi-a depãșit adversarii doar în 5 situații.

Semedo - 7. "A început pe stînga, dar a schimbat flancul deseori. L-a fãcut pe Jorgensen sã fie penibil. Dacã Frey nu salva miraculos, putea sã și înscrie"

- 3 ocazii mari de gol a irosit portughezul. A pierdut multe mingi, 23 din 34 jucate.

B. Stancu - 5. "În prima reprizã s-a vãzut puțin în joc, în a doua deloc"

- 1 adversar a depãșit atacantul de 21 de ani al Stelei în cele 79 de minute jucate. La fel ca și Dayro, nu s-a vãzut în atac: nu a tras nici un șut și nu a creat nici o ocazie pentru colegii sãi

Szekely - 6. "A intrat rapid în joc și a avut o mare ocazie, printr-un șut de la distanțã"

- 1 șut periculos a tras fostul gãlãțean în cele 18 minute jucate. În rest, a mai atins balonul doar de 3 ori.

Tiago Gomes și Kapetanos au jucat prea puțin pentru a fi caracterizați.

Mutu - 6. "Are încã probleme la cot, dar s-a implicat serios în joc. A șutat des, a avut și o barã. A fost fluierat de fanii români, dar asta nu l-a fãcut sã disparã din meci. Totuși, vîrful de formã e încã departe"

- 7 șuturi la poartã a tras atacantul echipei noastre naționale, cele mai multe dintre toți jucãtorii de pe teren. ªi-a depãșit doar în douã situații adversarul direct și a pierdut 21 de baloane din 32 jucate.

5,80 e media notelor primite de jucãtorii italieni în Gazzetta dello Sport

6,12 e media notelor primite de jucãtorii români în Gazzetta dello Sport

sabin130701.10.2008 23:53
[...] constiparea generala a Stelei [...]

Am fost penibili.[...]

aproape umilitor [...]

suntem o echipa de pluton [...]

Am ajus rau de tot [...]

"Notele imnului Ligii Campionilor erau așteptate de ani de zile la Florența, dar suporterii nu le-au putut asculta, în principal, din cauza înțelepciunii tactice a românilor"

Gazzetta dello Sport, cotidian italian

"Steaua s-a dovedit a fi o echipã solidã, de temut, foarte bine așezatã în teren, rapidã. O echipã de nivelul Champions League"

Corriere dello Sport, cotidian italian

"A fost o searã monumentalã...monumentalã pentru Frey. Sã-i mulțumim lui pentru cã Fiorentina n-a pierdut. A apãrat senzațional și a blocat-o aproape de unul singur pe Steaua"

Datasport, agenție italianã

"Estul se ridicã. Juventus și Fiorentina au reușit remize amare împotriva campioanei Belarusului și a vicecampioanei României. Fotbalul nu mai e așa simplu în ziua de azi"

Datasport, agenție italianã

"Fiorentina a fãcut prea puține lucruri în fața unei echipe dispuse la un efort uriaș pentru a-și apãra careul și pentru a executa contraatacuri letale. Steaua a aruncat-o pe Fiorentina într-o situație delicatã, sã joace «dubla» cu Bayern cu sabia deasupra capului"

La Stampa, cotidian italian

"Celor de la Fiorentina nu le-a fost de ajuns tenacitatea ca sã o învingã pe Steaua. Dacã Frey a fost cel mai bun de pe teren, vã imaginați ce echipã poate spune cã a pierdut douã puncte!"

Siteul www.nove.firenze.it

(gesepe)

ps: cu aceeasi ¨marja de eroare¨ caracteristica presei in general

xray_rom02.10.2008 01:34

Off topic -CFR

Tin sa felicit CFR-ul pt rezultatul obtinut.

Cat despre joc...

Minute bune din prima repriza, trebuia sa-mi spuna cineva ca in teren este Chelsea si nu o codasa timida din Liga lui Mitica venita sa nu o ia pe coaja cu mai mult de 2-0:) Temporizare, pierderi de posesie la primul contact cu un CFR-ist, pase aiurea, degajari in tusa, etc...intr-o aparenta relaxare pe care nu ti-o permiti nici intr-un amical cu ...ziaristii de la GSP:)

Spre cinstea ei, CFR-ul puternic motivata nu s-a lasat invitata si i-a luat tare de la inceput.

Joc determinat, legat si combinativ. Doar plumbul emotiei, cazut in ghetele lui Kone, Trica,etc. au facut ca din situatii bune sa traga la poarta ... cum ati vazut si voi:) Poate atunci ati rememorat cu ochi mai ingaduitori suturile prin care a ratat Semedo.

Dar....treptat, treptat (in special dupa pauza) CFR-ul s-a cam stins si a inceput romanescul bubuit de mingi in fata, in tribuna si al paselor ... lumanari. Cu greu au mai legat ceva. Semana izbitor cu ceea ce am jucat si noi in unele momente in meciul cu Fiorentina...si nu numai!:)

In repriza a 2 a, pe fondul retragerii CFR-ului in reduta meciului egal, Chelsea a dominat steril, ca o echipa de urna a-4-a. Fazele in care au ajuns in gura portii au fost mai mult din indecizia fundasilor decat din abilitatea atacantilor sau din vreun plan tactic. Si cand au ajuns .... intre ei si Arturo sau Kapetanos nici macar semnul egalitatii nu puteam sa pun fara sa-i jignesc pe jucatorii nostri:)

Dupa ratarile din final ale CFR-ului, englezilor le-a cam intrat frica-n oase si au dat senzatia ca si pentru ei egalul este o izbanda!

La cat au fost umflati mediatic si prin ospitaliteatea exagerbata vecina cu servilismul sau prezentat pe teren mai dezumflati decat un prezervativ proaspat...folosit!:))

Din pacate, nu a jucat CFR-ul atat de bine pe cat a jucat de slab Chelsea, altfel nu plecau nebatuti!

S-a certificat inca odata ca in aceasta competie nu conteaza cat de buna te percepe lumea din istorie sau din ultimile meciuri, ci conteaza forma si ce poti da in meciul din ziua respectiva.

In rest sunt povesti, pt ca doar rezultatul ramane!

Din acest punct de vedere CFR-ul are cu ce se mandri si prin efect extrapolat si noi ca romani pt ca in Europa se va vorbi mult si la superlativ de performantele Romaniei in cupe. Echipe considerate de "desculti" au decaltat ... mult-prea-incaltatzii!:)

Este o lectie prin care "super-granzii" invata si geografie si "pedeapsa" pt pacatul trufiei!

Bafta multa azi in Cupa UEFA, tuturor echipelor...prieteni nedeclarati sau dusmani certificati!:)

Piece of Mind02.10.2008 05:07

Rezultatul CFR-ului e totusi o palma pentru noi, mai ales ca nu a fost obtinut in genunchi, ci de o maniera aproape entuziasmanta. Cred ca transferurile pe care le-au facut au fost realizate exclusiv dupa necesitati, urmarindu-se in primul rand calitatea (noi nu avem un fundas stanga de talia lui Pereira, nici un mijlocas stanga de nivelul lui Culio, nici varf ca Yussuf Kone). In plus, cred sincer ca Trombetta stie fotbal, pentru ca dezvolta cu totul altfel jocul decat Lacatus. Progresie, nu pase direct pe varfuri.

Marius02.10.2008 05:16

@ Piece

E evident ca in ofensiva CFR e peste noi. Nu pot sa nu ma gandesc insa... Clujenii au dat 2.500.000 de euro pentru Pereira si 600.000 (!!!) de euro pe Kone, ambii confirmand. Steaua a platit 950.000 de euro (!!!) pe Semedo si 800.000 pe Arthuro, nici unul nu a rupt gura targului. Trebuie remarcat ca aceeasi Steaua a renuntat in aceasta vara la Andres Mendoza, unul din cei mai buni mijlocasi care a venit pana acum in Liga I, din cauza salariului de 400.000 de euro pe sezon si la Pepe Moreno, un varf de careu (ca tot isi dorea Laca unul) cu 3 clase peste Arthuro, pentru ca ar fi costat 1,4 milioane de euro...

Cu alte cuvinte, asa se intampla cand dai vrabia din mana pentru cioara de pe gard.

«1678910»