nu stiu daca e televizat da nu se merita sa te duci cu bani care ii dai in deplasarea asta vii la galati ![]()
nu stiu daca e televizat da nu se merita sa te duci cu bani care ii dai in deplasarea asta vii la galati ![]()
Are dreptate si ciobanul......ca daca iti accidentezi jucatorii cu cei din diviziile inferioare pentru 200.000 de euro....si apoi sa nu ai acei jucatori in campionat....este cam greu sa mai ajungi chiar si pe locul doi....
Dar cum ramane cu onoarea de a castiga un trofeu? Sau aia nu mai conteaza, numai banii conteaza?
nu stiu daca e televizat da nu se merita sa te duci cu bani care ii dai in deplasarea asta vii la galati![]()
Si nici aia de la Galati nu se merita, cu banii pe care ii dai pe deplasarea aia iti iei bere si popcorn, si mergi o seara intreaga intr-un club. /end irony
nu stiu daca e televizat da nu se merita sa te duci cu bani care ii dai in deplasarea asta vii la galati![]()
Este televizat pe Antena 1 am aflat ![]()
cat de urat
...cred ca o sa fie al doilea meci de cand ma stiu pe care o sa il pierd
(..ce aiurea a fost programat :-j..
sper sa BATA Steaua
Sa zice ca Ionescu are o technica buna ca brazilieni dupa Coppa Cabana. Sper sa fie adevarat, ca eu nu am vazut un roman cu o technica superioara in aproape 7-8 ani..
unde pot sa urmaresc meciul?
Antena 1 transmite meciul.
Bai, e a doua ocazie mare a Sportului din fata portii ![]()
Sa zice ca Ionescu are o technica buna ca brazilieni dupa Coppa Cabana. Sper sa fie adevarat, ca eu nu am vazut un roman cu o technica superioara in aproape 7-8 ani..
nici nu o sa vezi
atat timp cat ciobanul face selectia nu vom avea un jcautor care sa stie cu mingea si sa aibe si viteza (esential in fotbalul de azi)
Lacatus e nebun!!!!!! il baga pe vatca.....care nu a mai jucat de "zeci" de ani!!!!!!! mai bine juca cu Cernea..care a aratat ceva la Constanta....sezonul trecut tot vatca era in poarta in partida cu Unirea Urziceni......si atuncea am fost eliminati!!!!!!! RUSINEEEEE Steaua!!!!!!!
daca jegul ala de cioban e greu sa plece acum,
sper ca va pleca cu picioarele inainte in curand
barem ***** din dotare sa ne lase ca isi pierde si bruma de respect pe care o mai are
Limbajul !
Ne-am facut iar de ras ![]()
Nu inteleg cum sa joci asa prost cu o echipa de Liga 2... de fapt de vreo 2 sezoane si ceva Steaua joaca la fel de prost aproape meci de meci ![]()
Nici de Liga 2 nu avem valoare la Steaua se joaca doar pentru bani...
Totusi cand o sa avem si noi un antrenor?! La 1-0 sa il bagi pe Rusu...
Plesan e praf... si mai se zicea ca avem cel mai bun lot... poate la numar ca la fotbal, greu aduni 11 jucatori...
Suntem de nivelul lu Prefab Modelu... dupa meciul asta...
Va intr doar banii din Champions League, dar trofeele?
Mai bine pierzi an de an cupa din primul tur, termini pe locul 2 in campionat si joci 6 meciuri in CL sa te faci de ras si iei banii...
Fiara sa transformat in mielusel...
JUCATI FOTBAL!
Daca din meciurile urmatoare scoatem 4-5 puncte e bine...
Galati - FC Steaua
FC Steaua - Olympique Lyon
FC Steaua - Gloria Buzau
FC Dinamo - FC Steaua
Olympique Lyon - FC Steaua
FC Rapid - FC Steaua
FC Steaua - FC Timisoara
U Craiova - FC Steaua
Bayern Munchen - FC Steaua
FC Steaua - Unirea Urziceni
FC Steaua - ACF Fiorentina
E min 80 si e 2-0 pentru sportul. Nici nu mai conteaza scorul final,Steaua a dovedit astazi ca suntem o echipa fara onoare,mai ales sub comanda lui becali. Tragem la ban si atat,da-o in ma-sa de traditie,ce treaba avem noi cu Cupa Romaniei. Stiti ce am vazut astazi,k si in ultimii 6-7 ani in cupa? Durere in cot,durere in cot din partea tuturor,din partea lui JJ,durere din cot din partea lui Laca care a demonstrat din nou ca nu e marioneta lui becali trimitand echipa a 2-a exact cum a zis jj,si panaramele astea care au intrat in teren.
De fapt ce ne mira k ne bate o divizionara B cand noi nu putem sa batem otopeniul? Ce ne miram k abia avem si noi 2 faze de poarta in tot meciul cand nici in campionat nu excelam la acest capitol. I-a iesit perfect ciobanului,multi o sa zica "pai uite mai jucatorii astia care nu au jucat pana acum,uite ce slab joaca",uitand k au fost trimisi in teren la plezneala,fara omogenitate,fara motivatie si fara valoare in majoritatea cazurilor. Acum ciobanul are scuza sa scape de nu stiu cati dintre ei amintind si de acest meci in care "li s-a dat o sansa". Nu conteaza k atatia titulari nu fac nimic de nspe meciuri incoace si aia beneficiaza de mii de sanse doar pentru k asa vrea muschiul ciobanului.
Am zis k as amenda jucatorii dupa meciul cu otopeniul si pentru meciul de azi as face acelasi lucru. Sa nu fiu inteles gresit,si Dinamo si chefere au intrat astazi cu rupere de p**a,fiind condusi cu 1-0,respectiv 2-0 insa ei au jucat cu echipe hibrid,cu cativa titulari si restul rezerve,iar cand lucrurile nu au mers bine din punct de vedere ofensiv,au schimbat. Marcatorii pentru ei astazi au fost toti niste titulari(sau jucatori obisnuiti cu prima echipa),Danciulescu,Bostina,perralta,trica,didi. La noi singurul om care a mai avut treaba cu prima echipa in ultimele luni a fost Bogdan Stancu si poate thiago desi si el joaca foarte rar. In rest Laca a trimis un amestec ciudat de noi-veniti(ionescu,pedriel),jucatoricare nu au mai jucat de nu stiu cand si care nici nu mai au nici o sansa la prima echipa(rica,rada) si juniori(rusu de ex.) Bineinteles k a iesit o ciorba iar rezultatul era previzibil.
Jiji becali,desi se da mare luptator,dauneaza grav spiritului de lupta al Stelei. Jucatorii au inteles ca nu conteaza atat de mult cupa si baga piciorul doar in campionat(si cateodata nici acolo). Vorba aia,sa vina CL,sa vina banii tata k aia conteaza,da-l dracu de palmares. Nimeni nu vede k asta va fi al treilea an fara trofee si al 9-lea fara o cupa a Romaniei. Jucam slab spre foarte slab,suntem condusi de cel mai bogat imbecil din Romania,si nu reusim sa punem mana pe nici un trofeu. De 3 ani incoace,cu putine exceptii,Steaua nu are nici joc nici rezultate(doar daca voi considerati participarile in CL performante,eu nu le consider) si vad o resemnare chiar si in randul suporterilor in fata acestui cancer becalian care stoarce spiritul acestui club.
De meciul de azi nu mai vorbesc ca mi-e scarba. Daca are onoare Lacatus ar trebui sa nu se mai compromita si sa plece si nu-mi bagati prostia aia cu "isi poarta crucea". Daca va termina si anul asta fara nici un trofeu nimeni nu isi va aminti k Lacatus si-a purtat crucea ci k asculta mereu de becali si k n-a realizat nimic la Steaua.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Steaua Becali,ooo,sunteti Steaua Becali!Asta nu e Steaua noastra,este o hahalera proasta.M-am saturat sa fim an de an bataia de joc a Cupei!Cand o sa trecem si noi de un tur in Cupa?Ca de luat...nu prea cred...ca o mai luam vreodata cu ciobanu' antrenor!Aaaa,ma scuzati,patron...
Rusine Rusine Rusine Rusine!
Cei care au fost astazi in teren nu merita sa imbrace tricoul ros-albastru!
ciobane iti bati joc de noi iti bati joc de numele echipei
Jiji PLEACA DIN Ghencea
Singurul vinovat e Lacatus pana la urma, el a facut echipa si daca nu a facut-o tot vina lui e. Un antrenor bun intotdeauna se vede indiferent de calitatea jucatorilor...
AªA ARATÃ BINE REZULTAZUL DAR DIN PÃCATE A FOST INVERS