FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sportul Studentesc 2 - 0 (0 - 0)

«1234»
SteauaB08.10.2008 13:21
sper sa joace pedriel Ochirosii mustata si ionescu

Nu-ti face iluzii, n-avem noi juniorii atit de talentati ca sa ii batem pe Sportul cu 4-5 juniori pe teren.

Se lauda Jiji cu unu care cica e mai bun ca Hagi, sa vedem ca asa a spus si de Bicfalvi inainte sa-l trimita la BUzau....

Din pacate Gigi viseaza ca orice roman, el viseaza ca romanul e cel mai talentat, cel mai desptet si cel mai frumos. Din pacate, in Romania este lipsa de talent, si de valorii, si nu doar la sport..

ultra_ss08.10.2008 14:21

MATEI jucatoru de care Jiji a zis ca e mai bun ca Hagi parerea mea ca o sa ajunga un drogat lafel ca Mutu iti dai seama numai dupa ce a spus in interviu ca el vrea s plece de la Steaua ca antrenoru il pune sa faca faza de aparare, iar el nu a vazut asta la Messi si Ronaldinho pai el e un rahat de 12-13 ani cat are el si deja se viseaza Messi

SteauaB08.10.2008 14:58
MATEI jucatoru de care Jiji a zis ca e mai bun ca Hagi parerea mea ca o sa ajunga un drogat lafel ca Mutu iti dai seama numai dupa ce a spus in interviu ca el vrea s plece de la Steaua ca antrenoru il pune sa faca faza de aparare, iar el nu a vazut asta la Messi si Ronaldinho pai el e un rahat de 12-13 ani cat are el si deja se viseaza Messi

Nu o sa ajunga ca Mutu, fiindca n-are nici talentul lui Mutu...Nu este un talent de mare clasa, aici e problema..Este un talent normal din Romania, adica - practic un antitalent. Nu vreau sa fiu rautacios, dar asta e. Matei este un talent gen Stancu,Torje,Ochirosii etc. Un talent fara talent.

CatalinBerceni08.10.2008 15:43

Nu o sa ajunga ca Mutu, fiindca n-are nici talentul lui Mutu...Nu este un talent de mare clasa, aici e problema..Este un talent normal din Romania, adica - practic un antitalent. Nu vreau sa fiu rautacios, dar asta e. Matei este un talent gen Stancu,Torje,Ochirosii etc. Un talent fara talent.

Ne incantam prea tare cand vedem o jonglerie de la un pusti de 15-16 ani....dar privind in afara observ ca ne trebuiesc jucatori care sa aibe viteza....nu ca Stancu sau Banel....(nivel mediu )

ci ca Walcott, Messi,Eto',C Ronaldo. Fiecare din acesti jucatori au sutul puternic, extrem de plasat, rezistenta foarte mare la efort si sunt foarte rapizi...in schimb noi....am avut un singur jucator....si acela Hagi, in rest, in toata istoria noastra n-am avut asa ceva....nici macar Mutu nu poate concura cu unul din acesti jucatori........iar cand il aud pe Becali, "bah e tanar are 19 ani...il lasam sa creasca..." , Ce sa mai creasca frate .....Walcott la 18 ani alearga cum nu alearga nimeni , dribleaza si da goluri la cel mai inalt nivel......pustii nostri de 19 ani abia invata sa stea in teren si sa-si respecte atributiile in timpul meciului....mi se pare ca este un esec al federatiei de Fotbal ....pentru ca daca exista o hotarare...ca nici un club sa nu evolueze in primele doua ligi fara o baza sportiva pt Copii si Juniori conform fotbalului mondial, nu se mai intampla asa ceva, si sa nu spuneti ca n-ar mai fi jucat nimeni, ca sunt destui cu bani care si-ar permite sa investeasca 2-3 milioane in o astfel de baza....insa atata timp cat nu sunt obligati .....nu vor sa bage

A1GIGGS08.10.2008 15:50

Sportul - Steaua 2 :steag_cruce_invers:

Dinamo București - FCM Târgu Mureș 2

Unirea Urziceni - Minerul Lupeni x2

CFR Cluj - U Cluj 2

Rapid București - Petrolul Ploiești 2

CS Otopeni - FCM Râmnicu Vâlcea 2

SRamos08.10.2008 16:16
Sa schimbam echipa din temelii ar reprezenta cea mai mare tampenie. Sansele sa castigam s-ar diminua considerabil, creditorul ar concluziona ca rezervele nu sunt de Steaua si in iarna ar face din nou vestita curatenie, care ar incepe evident cu jucatorii care nu i-au intrat in gratii de genul Neaga, Rada sau Abel Moreno.

Eu unul as merge pe o formula de genul:

--------------------- Zapata -------------------------

----- Ogararu - Ghionea - Rada - Golanski -------

------- Szekely - Tiago - Abel - Ochirosii ---------

----------------- Neaga - Pedriel -------------------

Pe parcurs i-as mai introduce pe Toja, Ionescu si Kapetanos.

Buna echipa da Zapata sigur nu va juca si inca cativa din ce ai scris tu...cred... :tongue:

Vatca --- Golanski - Baciu - Rada - Emeghara(am inteles ca isi va reveni) --- Szekely - Plesan - Abel - Ochirosii --- Pedriel - Neaga :thumbsup:

Sportul - Steaua 2 :steag_cruce_invers:

Dinamo București - FCM Târgu Mureș 2

Unirea Urziceni - Minerul Lupeni x2

CFR Cluj - U Cluj 2

Rapid București - Petrolul Ploiești 2

CS Otopeni - FCM Râmnicu Vâlcea 2

Pai tu pui X2 in cupa mah... :w00t: crezi k suntem in anglia sa faca egal si sa se rejoace meciul... :tongue:

SteauaB08.10.2008 16:51

Ne incantam prea tare cand vedem o jonglerie de la un pusti de 15-16 ani....dar privind in afara observ ca ne trebuiesc jucatori care sa aibe viteza....nu ca Stancu sau Banel....(nivel mediu )

ci ca Walcott, Messi,Eto',C Ronaldo. Fiecare din acesti jucatori au sutul puternic, extrem de plasat, rezistenta foarte mare la efort si sunt foarte rapizi...in schimb noi....am avut un singur jucator....si acela Hagi, in rest, in toata istoria noastra n-am avut asa ceva....nici macar Mutu nu poate concura cu unul din acesti jucatori........iar cand il aud pe Becali, "bah e tanar are 19 ani...il lasam sa creasca..." , Ce sa mai creasca frate .....Walcott la 18 ani alearga cum nu alearga nimeni , dribleaza si da goluri la cel mai inalt nivel......pustii nostri de 19 ani abia invata sa stea in teren si sa-si respecte atributiile in timpul meciului....mi se pare ca este un esec al federatiei de Fotbal ....pentru ca daca exista o hotarare...ca nici un club sa nu evolueze in primele doua ligi fara o baza sportiva pt Copii si Juniori conform fotbalului mondial, nu se mai intampla asa ceva, si sa nu spuneti ca n-ar mai fi jucat nimeni, ca sunt destui cu bani care si-ar permite sa investeasca 2-3 milioane in o astfel de baza....insa atata timp cat nu sunt obligati .....nu vor sa bage

Este si vina copii nostri...Ca ei practic nu mai sunt nascuti cu fotbalul. Acum 10-15 ani, cand ma duceam afara, era zeci de copii cu mingea langa ei - akuma? Vai de capul nostru, copii de 12-13 ani, in loc sa joace fotbal, baga manele.. Nu avem probleme cu copii manelisti, dar la sportul sau eventual cultura? Suntem jale...

RBK08.10.2008 17:40

meciul se joaca Marti ora 16.45 la Urziceni pe Stadionul<Tineretului> insa de unde facem rost si noi de bilete la meciu asta ?daca suntem din provincie?

DelPiero1008.10.2008 17:41

Este si vina copii nostri...Ca ei practic nu mai sunt nascuti cu fotbalul. Acum 10-15 ani, cand ma duceam afara, era zeci de copii cu mingea langa ei - akuma? Vai de capul nostru, copii de 12-13 ani, in loc sa joace fotbal, baga manele.. Nu avem probleme cu copii manelisti, dar la sportul sau eventual cultura? Suntem jale...

Ai mare dreptate.Pana si generatia mea(20-21 de ani) a trait acele vremuri.Se juca fotbal peste tot.Acum....mess si parcari(in loc de terenuri de joaca).Ah,si 1 milion pt a juca pe un sintetic(care iti distruge piciorul).Trist...

CatalinBerceni08.10.2008 20:36

Tin minte ca de la 6-7 ani pana la 14 ani cand am inceput liceul, sambata si duminica la ora 8 dimineata ori eram la antrenamente sau meciuri, ori afara in fata blocului si dadeam singur cu minge in garajele vecinilor pana ma auzeau altii si coborau si ei si jucam o miuta , acum Dumnezeu sa-i ierte ca Fifa si Counter-ul sunt la ordinea zilei......iar noi generatia 20-21 de ani murim de ciuda ca muncim si avem facultate...si ne intalnim o data pe saptamana la un teren artificial sa dam burtile jos......oricum un lucru este sigur, fimiu...daca o sa fie baiat....de la 3 ani ii dau mingea-n brate si la fotbal cu el....acum astia se rezuma la 3-4 sezoane de Fifa, sau world of warcraft la greu......dar gresesc si autoritatile, nimic pentru a stimula tineretul, sunt doua terenuri special amenajate pentru fotbal in tot bucurestiu fara plata.......unul pe Luica in berceni...facut acum cu campania electorala si cel din Titan.....dar prea putin...la fiecare 3 blocuri ar trebui sa fie un teren de Fotbal sau orice sport nu bancute si mese de sah ca la mine in fata blocului....

Lari09.10.2008 12:00

"Chiar dacã mulți jucãtori nu au loc în lot, ce sã fac, sã fiu escroc sã nu le dau banii? Au salariile în contract, le respect contractul. Numai cã trebuie sã își respecte și ei munca lor și sã joace acolo în Liga a III-a. Ei se duc, își vãd de treabã, eu le dau salariile la oameni, ce sã fac. În iarnã o sã le dau liber sã plece. Andrei Ionescu va fi jucãtor de bazã, la Steaua II se perfecționeazã din punct de vedere fizic, nu l-am luat sã-l dau la Steaua II. Va fi jucãtor de bazã, veți vedea. Din ceilalți, toți pot sã plece, Neaga, Cristocea, Croitoru, Abel Moreno... sã se ducã. În Cupa României o sã joace toți copiii ãia de pe la Liga a III-a și gata. Ce, mã intereseazã Cupa României pe mine? Ce, am înnebunit, mã bat în trei competiții, nu suntem destul de obosiți? Sã joace și ãia, Cristocea, Croitoru, Abel Moreno, Ochiroșii", a spus Becali.

Finanțatorul stelist a menționat cã, oficial, Cupa României conteazã pentru Steaua, deoarece "se supãrã cei de la FRF, cã nu mai vin sponsorii".

"Dacã nu e Steaua, la revedere sposnori. Dacã nu o intereseazã pe Steaua Cupa României, nu-i mai intereseazã nici pe ãia sã plãteascã. ªi atunci o intereseazã pe Steaua, ca sã vinã sponsorii", a adãugat oficialul FC Steaua.

LE Parerea lui Argaseala despre Cupa Romaniei:

"Suntem pregãtiți pentru asta. În Cupã sunt convins cã o sã joace și jucãtorii care au evoluat mai puțin. Având dupã aceea la câteva zile meci la Galați, nu avem cum sã folosim aceiași jucãtori. Vor fi jucãtorii care nu au jucat sau care nu prea au jucat. Kapetanos a jucat, a dat gol, probabil o sã joace titular, o sã vedem marți. Cine va juca mai bine și va marca mai multe goluri, va fi titular. Toți jucãtorii care marcheazã sunt surprize plãcute, dar nu se poate vorbi totuși de surprize, pe Kapetanos de-aia l-am și luat. Când avem foarte mulți jucãtori, toatã lumea spune cã e bine. E normal ca unii sã stea, nu intrã decât 11 în teren, e normal la o echipã mare. Steaua este o echipã destul de mare ca sã își permitã un lot valoric și numeric la nivelul a trei competiții", a spus Argãsealã.

Melku09.10.2008 13:38

Pai de ce acei sponsori nu ofera ca premiu pentru castigarea ei o suma consistenta, de cel putin un milion de DOOO-LAAAA-RRIII sau Euro si asa am avea o competie adevarata si echipe foarte interesate de castigarea trofeului.

DelPiero1009.10.2008 15:53
"Chiar dacã mulți jucãtori nu au loc în lot, ce sã fac, sã fiu escroc sã nu le dau banii? Au salariile în contract, le respect contractul. Numai cã trebuie sã își respecte și ei munca lor și sã joace acolo în Liga a III-a. Ei se duc, își vãd de treabã, eu le dau salariile la oameni, ce sã fac. În iarnã o sã le dau liber sã plece. Andrei Ionescu va fi jucãtor de bazã, la Steaua II se perfecționeazã din punct de vedere fizic, nu l-am luat sã-l dau la Steaua II. Va fi jucãtor de bazã, veți vedea. Din ceilalți, toți pot sã plece, Neaga, Cristocea, Croitoru, Abel Moreno... sã se ducã. În Cupa României o sã joace toți copiii ãia de pe la Liga a III-a și gata. Ce, mã intereseazã Cupa României pe mine? Ce, am înnebunit, mã bat în trei competiții, nu suntem destul de obosiți? Sã joace și ãia, Cristocea, Croitoru, Abel Moreno, Ochiroșii", a spus Becali.

Finanțatorul stelist a menționat cã, oficial, Cupa României conteazã pentru Steaua, deoarece "se supãrã cei de la FRF, cã nu mai vin sponsorii".

"Dacã nu e Steaua, la revedere sposnori. Dacã nu o intereseazã pe Steaua Cupa României, nu-i mai intereseazã nici pe ãia sã plãteascã. ªi atunci o intereseazã pe Steaua, ca sã vinã sponsorii", a adãugat oficialul FC Steaua.

LE Parerea lui Argaseala despre Cupa Romaniei:

"Suntem pregãtiți pentru asta. În Cupã sunt convins cã o sã joace și jucãtorii care au evoluat mai puțin. Având dupã aceea la câteva zile meci la Galați, nu avem cum sã folosim aceiași jucãtori. Vor fi jucãtorii care nu au jucat sau care nu prea au jucat. Kapetanos a jucat, a dat gol, probabil o sã joace titular, o sã vedem marți. Cine va juca mai bine și va marca mai multe goluri, va fi titular. Toți jucãtorii care marcheazã sunt surprize plãcute, dar nu se poate vorbi totuși de surprize, pe Kapetanos de-aia l-am și luat. Când avem foarte mulți jucãtori, toatã lumea spune cã e bine. E normal ca unii sã stea, nu intrã decât 11 în teren, e normal la o echipã mare. Steaua este o echipã destul de mare ca sã își permitã un lot valoric și numeric la nivelul a trei competiții", a spus Argãsealã.

Deci ne vom face din nou de rusine...

Melku10.10.2008 09:59

Angrenați în lupta pentru campionat și pentru calificarea din grupa în care se aflã în Liga Campionilor, steliștii nu mai sunt interesați de Cupa României. Pe undeva este de înțeles, pentru cã suma pe care o va primi câștigãtoarea trofeului, 158.500 de euro, nu se comparã cu beneficiile uriașe pe care le va aduce eventuala câștigare a titlului sau calificarea în primãvara europeanã. (prosport.ro)

Toti sariti ca nu luam in serios Cupa Romaniei, pai nici organizatorii nu o fac din moment ce asta e suma pentru castigatoare. Nu pot sa cred ca nu se gasesc sponsori care sa dea peste 1 milion pentru castigatoare. Sa facem si noi cu Cupa Romaniei ce va face Platini cu Cupa UEFA :), sa devina mai atractiva.

CoRsSo11.10.2008 09:48

Pleaca, ciobane!

Patezi imaginea unui simbol al Romaniei!

PLEACA!

CatalinBerceni11.10.2008 10:52
Pleaca, ciobane!

Patezi imaginea unui simbol al Romaniei!

PLEACA!

Are dreptate si ciobanul......ca daca iti accidentezi jucatorii cu cei din diviziile inferioare pentru 200.000 de euro....si apoi sa nu ai acei jucatori in campionat....este cam greu sa mai ajungi chiar si pe locul doi....

Lance11.10.2008 18:02

deci pana la urma unde e meciu?se joaca la Urziceni?

Jony_stelist11.10.2008 20:04

Cupa Romaniei este un TROFEU si pentru Steaua si pentru istoria ei, orice TROFEU este important.

NU zic ca UCL-ul nu e important, da parca mai mare placere imi face atunci cand il vad pe Radoi ca ridica un trofeu, dupa care nu castiga deloc bani(bine pentru ei acu 100.000 si ceva de euro e nimic) deasupra capului si facand un event frumos anul acesta, decat sa vad o isterie totala ca vine Real Madrid si ca luam dupa aia 100000 de miliarde de dolari si ca ne bat acasa cu 3-1, da tot suntem fericiti.....

Pentru mine Steaua inseama :castiga tot, asa stiu echipa asta si clubul asta si de aceea Cupa Romaniei e IMPORTANTA.De aceea avem o istorie superioara tuturor, pentru ca cei care au fost inainte la clubul acesta s-au gandit doar la PERFORMANTA si la ceea ce vor lasa pentru clubul militar, nu la ce bucurii ii fac ciobanului si la ce mertane isi iau

Aia in anglia cum pot, nu prea inteleg, au alti plamani?????Ca daca e asa, eu propun sa facem cheta sa cumaram si pentru ai nostri

Lari12.10.2008 12:53

Arbitri: Mugurel Drãgãnescu - Dan Roșu, Sebastian Stoianof - Mihai Ianovschi

Observatori: Valentin Alexandru, Marcel Licã

maye12.10.2008 13:16

ciobanul declara sus si tare ca nu`l intereseaza cupa...deci n`are rost sa ne mai facem sperante...o sa`i scoatem pe sportul..ii scoatem si pe urmatorii..dar nu mergem pana la cap..ca de ce sa forteze echipa?bani nu vin de aici...

AlexV12.10.2008 14:42

Cred ca-i batem usor. 4-0 sau ceva de genu asta.

punkboy12.10.2008 14:46

Siman asta vrea sa scoata o avere dupa biletele din Cupa de la Urziceni 20 ron biletu intrarea generala Marti ora 16.45 pe Stadionul<Tineretului> FC Steaua Bucuresti-Sportul Studentesc

shack3r12.10.2008 20:11

Hmm..eu sunt din Urziceni . Cum as putea sa fac rost de bilet in sectorul rezervat suporterilor stelisti ?

Hassan12.10.2008 23:41

Steaua II-Steaua 5-1 intr-un meci de "pregatire" pt Cupa.

Cam asa ne pregatim pt meciul de cupa cu Sportul. Sincer, nu am dubii sau emotii, o sa pierdem jenant, asa cum facem de cativa ani in cupa cu Rapid II, Jiul, U Cluj s.a.m.d. Macar anul trecut ne-a scoz Urziceniul...echipa adevarata.

Atata timp cat jijiotul dicteaza strategia echipei ("cupa nu ne intereseaza") si Laca zice una ("vreau cupa") si de fapt face alta si baga in teren 11 rezerve in meciurile de cupa nu avem la ce sa ne asteptam. Dar totusi...nu a venit inca marti...poate se schimba ceva? Vezi sa nu....

SRamos13.10.2008 12:28
Siman asta vrea sa scoata o avere dupa biletele din Cupa de la Urziceni 20 ron biletu intrarea generala Marti ora 16.45 pe Stadionul<Tineretului> FC Steaua Bucuresti-Sportul Studentesc

Este televizat? :confused:

«1234»