"Chiar dacã mulți jucãtori nu au loc în lot, ce sã fac, sã fiu escroc sã nu le dau banii? Au salariile în contract, le respect contractul. Numai cã trebuie sã își respecte și ei munca lor și sã joace acolo în Liga a III-a. Ei se duc, își vãd de treabã, eu le dau salariile la oameni, ce sã fac. În iarnã o sã le dau liber sã plece. Andrei Ionescu va fi jucãtor de bazã, la Steaua II se perfecționeazã din punct de vedere fizic, nu l-am luat sã-l dau la Steaua II. Va fi jucãtor de bazã, veți vedea. Din ceilalți, toți pot sã plece, Neaga, Cristocea, Croitoru, Abel Moreno... sã se ducã. În Cupa României o sã joace toți copiii ãia de pe la Liga a III-a și gata. Ce, mã intereseazã Cupa României pe mine? Ce, am înnebunit, mã bat în trei competiții, nu suntem destul de obosiți? Sã joace și ãia, Cristocea, Croitoru, Abel Moreno, Ochiroșii", a spus Becali.
Finanțatorul stelist a menționat cã, oficial, Cupa României conteazã pentru Steaua, deoarece "se supãrã cei de la FRF, cã nu mai vin sponsorii".
"Dacã nu e Steaua, la revedere sposnori. Dacã nu o intereseazã pe Steaua Cupa României, nu-i mai intereseazã nici pe ãia sã plãteascã. ªi atunci o intereseazã pe Steaua, ca sã vinã sponsorii", a adãugat oficialul FC Steaua.
LE Parerea lui Argaseala despre Cupa Romaniei:
"Suntem pregãtiți pentru asta. În Cupã sunt convins cã o sã joace și jucãtorii care au evoluat mai puțin. Având dupã aceea la câteva zile meci la Galați, nu avem cum sã folosim aceiași jucãtori. Vor fi jucãtorii care nu au jucat sau care nu prea au jucat. Kapetanos a jucat, a dat gol, probabil o sã joace titular, o sã vedem marți. Cine va juca mai bine și va marca mai multe goluri, va fi titular. Toți jucãtorii care marcheazã sunt surprize plãcute, dar nu se poate vorbi totuși de surprize, pe Kapetanos de-aia l-am și luat. Când avem foarte mulți jucãtori, toatã lumea spune cã e bine. E normal ca unii sã stea, nu intrã decât 11 în teren, e normal la o echipã mare. Steaua este o echipã destul de mare ca sã își permitã un lot valoric și numeric la nivelul a trei competiții", a spus Argãsealã.