pana la urma sa se joace Oriunde meciul Numai sa Castigam sa mergem mai departe in Cupa ![]()
pana la urma sa se joace Oriunde meciul Numai sa Castigam sa mergem mai departe in Cupa ![]()
pana la urma sa se joace Oriunde meciul Numai sa Castigam sa mergem mai departe in Cupa![]()
nu mai copia pe altul domne ![]()
pff..pana la urma unde se joaca ? ![]()
Vad ca nu se discuta despre 'mers' la meci. Daca ciobanul nu da atentie cupei, atunci hai sa dam noi, sa mergem la meci si sa cantam pentru culori. ![]()
![]()
Ar fi o idee excelenta, insa greu de pus in practica.
Daca stadionul ar fi arhiplin la un meci de Cupa, i s-ar servi creditorului o lectie importanta.
Conducerea Stelei si jucatorii trebuie sa inteleaga ca acest trofeu este important pentru noi.
Cica Lacatus le va o ultima sansa lui Neaga, Abel si Ochirosii, urmand a-i titulariza in acest meci. Ce chestie, dar cand le-a mai dat cu adevarat alte sanse in actualul sezon?
Stai linistit, nu Lacatus le da o ultima sansa, ci creditorul.
Cei trei sunt in dizgratia lui Becali, de aceea nu joaca. Un stelist adevarat precum Neaga joaca la echipa a doua(valoare are, ii trebuie doar un plus la capitolul incredere), un tanar talentat precum Ochirosii joaca la echipa a doua, si un jucator mai creativ decat Lovin(Abel) face acelasi lucru in conditiile in care noi trebuie sa desfacem aparari precum cea a celor de la Otopeni.
Sper sa castigam meciul din Cupa, iar cei trei sa isi demonstreze adevarata valoare.
Sportul Studentesc, echipa din seria B1, se afla dupa 8 etape pe locul 7.
Linia de clasament este urmatoarea: 8 3 4 1 12-7 5 13, adica 8 meciuri jucate, din care, 3 victorii, 4 egale si o infrangere. Golaveraj 12-7, diferenta de golaveraj +5, 13 puncte.
Sportul a obtinut mai multe puncte in deplasare, 8, fata de 5 realizate pe teren propriu, la acelasi numar de meciuri jucate. Tot in deplasare au realizat un golaveraj mai bun, 7-3, fata de 5-4 acasa.
In ultima, etapa disputata duminica in Regie contra Stiintei Bacau, nimeni alta decat fosta FCM Bacau(locul 11), Sportul a terminat la egalitate, 1-1, dupa ce deschisese scorul.
Am vazut circa 15 minute din meci la TV si mi s-a parut o formatie modesta.
Am remarcat ca au jucatori foarte inalti (ex Andrei Stanga-1,97m, 90 kg-in foto)), care stau bine pe picioare, dar au un sistem tactic insuficient de bine pus la punct, raspunzator facandu-se antrenorul Adrian Falub, fostul jucator al Bistritei si al Nationalului.

Printre jucatorii mai cunoscuti i-am remarcat pe Secareanu, Ferfelea, Varga, Curelea (jucatori din vechea garda), Lucian Cazan (fiul fostului mare fotbalist al alb-negrilor).
Echipa tip: Samoila - Ciupe, Patriche, Lung, Dedu – Ferfelea, Ghinga, Lungu, Postolache – Curelea, Varga.
In mod normal nu ar trebui sa avem probleme, dar cine s-a fript cu CS Otopeni, ar trebui sa sufle si-n Sportul St.
Ma tem ca lipsa de interes a creditorului vis-a-vis de trofeul Cupei Romaniei, sa nu se transmita si jucatorilor. Singurul in care am incredere ca doreste sa adjudece pentru Steaua acest trofeu, care are importanta lui, este Marius Lacatus. Dar cu o singura floare, nu se face primavara.
Partida se pare ca se va disputa marti 14. 10. (cel putin Steaua asa isi doreste, nu se stie daca Sportul si FRF vor fi de acord, altfel data disputarii jocului va fi 15.10.2008, de la 20:30 si va fi transmis de Antena 1) la Urziceni, pe terenul Unirii. Pana acum un teren ghinionist pentru noi, fiindca nu am castigat niciodata acolo.
Sper totusi intr-o calificare in 8-imi. FORZA Steaua!
O veste interesanta: Argaseala a declarat unui ziar de sport, ca Pedriel ar putea evolua in acest meci.
![]()
@Virgil
Stiinta Bacau nu este fosta FCM Bacau. Stiinta este o echipa infiintata anul acesta, care a luat locul in Divizia B celor de la Lotus Baile Felix (parca). FCM Bacau este si acum in Divizia B.
@ c.ronaldo17
Corect. Am verificat si ai dreptate.
Revenind la Steaua trebuie observat ca incepand cu meciul cu Sportul din 14 sau 15 octombrie, ros albastrii vor face un adevarat tur de forta:
18.10-Otelul-Steaua
21.10-Steaua-Lyon
24.10-Steaua-G. Buzau
01.11-Dinamo-Steaua
05.11-Lyon-Steaua
08.11-Rapid-Steaua
Meciuri de mare importanta pentru Steaua, in care jucatorii vor trebui sa dea totul pentru o buna clasare in grupa F a C.L. si in campionatul national.
@Virgil, eu m-as uita si dupa meciul cu rapid. Avem cu urziceniul, Timisoara si Craiova...
cam grea seria asta de meciuri sper sa ramanem sus in Campionat poate chiar sa sarim Direct pe Primul loc,iar in CL macar pe Locul 2 sa mergem in Primvara Europeana ,iar cupa sa o aducem in Ghencea ca de mult nu a mai ajuns :Xhai Baietii ca se Poate !!!
cam grea seria asta de meciuri sper sa ramanem sus in Campionat poate chiar sa sarim Direct pe Primul loc,iar in CL macar pe Locul 2 sa mergem in Primvara Europeana ,iar cupa sa o aducem in Ghencea ca de mult nu a mai ajuns :Xhai Baietii ca se Poate !!!
in CL macar locul 2
MACAR....pai daca terminam pe locul 2 e o adevarata performanta .....si daca terinam pe 3 si intram in UEFA e bine ...sa nu ma intelegi gresit nu zic ca nu avem sanse la locul 3....dar e greu ![]()
nu-i greu sa sti parerea mea personala se poate chiar si primul loc,merge si UEFA dekat sa stam sa ne uitam la TV
in mod normal n-ar trebui sa avem probleme.......dar dupa meciul cu otopeni
....in fine...sper sa batem,si sper ca FCM Tg-Mures sa bata pe Dinamo >![]()
in mod normal n-ar trebui sa avem probleme.......dar dupa meciul cu otopeni....in fine...sper sa batem,si sper ca FCM Tg-Mures sa bata pe Dinamo >
![]()
Sa fim seriosi Dinamo nu joaca nimic nu stiu cum castiga ei in campionat cu cate un 1-0 dupa ce ii domina toate echipele... ![]()
in mod normal n-ar trebui sa avem probleme.......dar dupa meciul cu otopeni....in fine...sper sa batem,si sper ca FCM Tg-Mures sa bata pe Dinamo >
![]()
Sa fim seriosi Dinamo nu joaca nimic nu stiu cum castiga ei in campionat cu cate un 1-0 dupa ce ii domina toate echipele...
Dinamo a castigat campionate fara sa joace nimic, cu ajutorul unei lovituri libere sau penaltiuri, la ei totul e posibil....nu fi asa naiv.....oricum de Steaua zic ca iar ne elimina Sportul din cupa ca nu e importanta pentru Jiji
Debuteaza Pedriel si Ionescu,e chiar intereant meciul asta.Geme vitrina noastra dupa o Cupa a Romaniei,insa cu mentalitatea existenta azi in club,nu am mari sperante ca o vom lua...
sper sa joace pedriel Ochirosii mustata si ionescu
Sigur ca speri. Ar fi mai usor pentru SS. Nu-ti face iluzii, ca sa nu ai deziluzii.
Sa schimbam echipa din temelii ar reprezenta cea mai mare tampenie. Sansele sa castigam s-ar diminua considerabil, creditorul ar concluziona ca rezervele nu sunt de Steaua si in iarna ar face din nou vestita curatenie, care ar incepe evident cu jucatorii care nu i-au intrat in gratii de genul Neaga, Rada sau Abel Moreno.
Eu unul as merge pe o formula de genul:
--------------------- Zapata -------------------------
----- Ogararu - Ghionea - Rada - Golanski -------
------- Szekely - Tiago - Abel - Ochirosii ---------
----------------- Neaga - Pedriel -------------------
Pe parcurs i-as mai introduce pe Toja, Ionescu si Kapetanos.
Sa schimbam echipa din temelii ar reprezenta cea mai mare tampenie. Sansele sa castigam s-ar diminua considerabil, creditorul ar concluziona ca rezervele nu sunt de Steaua si in iarna ar face din nou vestita curatenie, care ar incepe evident cu jucatorii care nu i-au intrat in gratii de genul Neaga, Rada sau Abel Moreno.
Eu unul as merge pe o formula de genul:
--------------------- Zapata -------------------------
----- Ogararu - Ghionea - Rada - Golanski -------
------- Szekely - Tiago - Abel - Ochirosii ---------
----------------- Neaga - Pedriel -------------------
Pe parcurs i-as mai introduce pe Toja, Ionescu si Kapetanos.
Eu ma gandesc ca de fiecare data cand am jucat cu echipa improvizata am pierdut...chiar si cu Rapid 2......asta este poate in 10 ani mai castigam si noi vreo cupa...
În programul "16"-imilor Cupei României au survenit douã noi schimbãri. Având în vedere cã formațiile implicate în Liga Campionilor au de disputat vineri, 17 octombrie, meciuri în cadrul etapei a 11-a din Liga I, FRF a decis sã reprogrameze jocurile Stelei și CFR-ului din Cupa României. Astfel, partida dintre Sportul Studențesc și Steaua, programatã ultima datã pentru ziua de miercuri, 15 octombrie, ora 20.30, se va disputa cu o zi mai devreme, marți, 14 octombrie, de la ora 16.45. Locul de desfãșurare rãmâne același, stadionul din Urziceni. Conducerea clubului din Regie a hotãrât ca intrarea la meci sã se facã nediferențiat, prețul unui tichet fiind de 20 RON. O altã partidã reprogramatã este cea dintre cele douã echipe clujene, Universitatea și CFR. Aceasta se va disputa tot marți, de la ora 14.30.
prosport
Nu-ti face iluzii, n-avem noi juniorii atit de talentati ca sa ii batem pe Sportul cu 4-5 juniori pe teren.
Nu-ti face iluzii, n-avem noi juniorii atit de talentati ca sa ii batem pe Sportul cu 4-5 juniori pe teren.
Se lauda Jiji cu unu care cica e mai bun ca Hagi, sa vedem ca asa a spus si de Bicfalvi inainte sa-l trimita la BUzau....