In 2 ani si o etapa de Liga Campionilor Steaua a facut 6 puncte, intr-o singura etapa, meci in deplasare pe Olimpico, CFR-ul a facut deja jumatate din punctele facute de Steaua in 3 editii de UCL. Deci care e concluzia, intre timp ce noi ne chinuim cu jucatori ca Saban, Arthuro, Carlos sau Kapetanos CFR cumpara jucatori de cate 2 500 000 de euro si se vede dupa cum au jucat cu Roma. Noi sa avem pretentia sa-l scoata din joc Arthuro pe Lucio?
Atata timp cat Steaua va fi a lui Becali, nu vom face mai multe, macar daca ar investi banii veniti de la UCL in jucatori de valoare, dar si pe aia ii baga in buzunar (dupa cum chiar el declara). Antrenor de mare personalitate la Steaua nu va veni pt ca eu nu il vad pe Guus Hyding, sau pe oricare alt mare antrenor facandu-i patronul echipa. Macar daca nu si-ar etala atata prostia si idiotenia pe la TV Becali. Asta e, suntem condamnati la mediocritate de catre un cioban cu 8 clase si-un seral.
Apropo mai tineti minte cand zicea Becali ca el nu a declarat ca Prunea e hot si cica televiziunile au inventat asta...sa fim seriosi, eu am vazut clar cand a zis ca Prunea e cel mai mare hot de la federatie.