FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Urmãtorul pas

«1234»
sergiulobont25.09.2008 17:14

In 2 ani si o etapa de Liga Campionilor Steaua a facut 6 puncte, intr-o singura etapa, meci in deplasare pe Olimpico, CFR-ul a facut deja jumatate din punctele facute de Steaua in 3 editii de UCL. Deci care e concluzia, intre timp ce noi ne chinuim cu jucatori ca Saban, Arthuro, Carlos sau Kapetanos CFR cumpara jucatori de cate 2 500 000 de euro si se vede dupa cum au jucat cu Roma. Noi sa avem pretentia sa-l scoata din joc Arthuro pe Lucio?

Atata timp cat Steaua va fi a lui Becali, nu vom face mai multe, macar daca ar investi banii veniti de la UCL in jucatori de valoare, dar si pe aia ii baga in buzunar (dupa cum chiar el declara). Antrenor de mare personalitate la Steaua nu va veni pt ca eu nu il vad pe Guus Hyding, sau pe oricare alt mare antrenor facandu-i patronul echipa. Macar daca nu si-ar etala atata prostia si idiotenia pe la TV Becali. Asta e, suntem condamnati la mediocritate de catre un cioban cu 8 clase si-un seral.

Apropo mai tineti minte cand zicea Becali ca el nu a declarat ca Prunea e hot si cica televiziunile au inventat asta...sa fim seriosi, eu am vazut clar cand a zis ca Prunea e cel mai mare hot de la federatie.

redondo25.09.2008 18:51
In 2 ani si o etapa de Liga Campionilor Steaua a facut 6 puncte, intr-o singura etapa, meci in deplasare pe Olimpico, CFR-ul a facut deja jumatate din punctele facute de Steaua in 3 editii de UCL. Deci care e concluzia, intre timp ce noi ne chinuim cu jucatori ca Saban, Arthuro, Carlos sau Kapetanos CFR cumpara jucatori de cate 2 500 000 de euro si se vede dupa cum au jucat cu Roma. Noi sa avem pretentia sa-l scoata din joc Arthuro pe Lucio?

Atata timp cat Steaua va fi a lui Becali, nu vom face mai multe, macar daca ar investi banii veniti de la UCL in jucatori de valoare, dar si pe aia ii baga in buzunar (dupa cum chiar el declara). Antrenor de mare personalitate la Steaua nu va veni pt ca eu nu il vad pe Guus Hyding, sau pe oricare alt mare antrenor facandu-i patronul echipa. Macar daca nu si-ar etala atata prostia si idiotenia pe la TV Becali. Asta e, suntem condamnati la mediocritate de catre un cioban cu 8 clase si-un seral.

Apropo mai tineti minte cand zicea Becali ca el nu a declarat ca Prunea e hot si cica televiziunile au inventat asta...sa fim seriosi, eu am vazut clar cand a zis ca Prunea e cel mai mare hot de la federatie.

Prietene, de 5 ani Steaua se bate cu toata Europa si aici e si meritul lui Becali.S-o luam pe rand: eliminarile echipelor Southampton si CSKA Sofia - acum par floare la ureche dar la vremea aceea cand toate echipele romanesti ieseau in turul 1 din Europa au fost mari perfomante. Victoriile in grupele UEFA contra lui Besiktas,Standard Liege,Lens au fost foarte apreciate atunci. Eliminarile in dubla mansa a echipelor Valencia,Betis Sevilla,Heerenveen,Standard,Galatasaray spun ceva.Acel 4-1 de la Kiev.

Serilius25.09.2008 21:40
nu avem antrenor de CL.!!!..lot avem:((

LA GARA MA!!!

sabin130725.09.2008 22:27
nici nu va inchipuiti voi cat de serioase sunt dialogurile la nivel de conducere a Stelei

dar dand numai din gura nu te califici de 3 ori, cu antrenori diferiti, in UCL si nici nu obtii performantele internationale atinse de Steaua in ultimii 6 ani

inclusiv patronatul il asculta fara cracnire.

cand l-a aiurit pe Gigi vreo 2 luni

Forza becali !!

P.S.: Zaharia si rada pietre de moara? Prin ochii lui becali da.

P.P.S.: Mai sunt dubii? (retoric) :sick:

victor26.09.2008 08:11
nici nu va inchipuiti voi cat de serioase sunt dialogurile la nivel de conducere a Stelei

dar dand numai din gura nu te califici de 3 ori, cu antrenori diferiti, in UCL si nici nu obtii performantele internationale atinse de Steaua in ultimii 6 ani

Forza becali !!

tati' fara suparare, dar imi pare ca postezi numai intr-o singura directie, si tot cauti sa produci dezbateri conflictuale. eu am parerile mele de mult timp, bune sau rele, asa ca nu pot fi acuzat de interese de moment, conjuncturale. matale insa de la o vreme o tot rasucesti cu becali, doar, doar o iesi ceva. asta ma face sa banuiesc ca esti in oarece misiune politica pe aici pe la noi si ca probabil, dupa alegeri, te vei retrage intr-o tacere demna?!

eu vorbesc despre fotbal numai cu cei care se pricep, chiar daca am putea avea pareri divergente! asa ca pentru subiectele zaharia, sau rada cred ca ti-ai gresit adrisantul. unii dintre noi suntem totusi academicieni. alfabetizarea e obiect de studiu primar si nu ma intereseaza!

MoWeed26.09.2008 08:13
tati' fara suparare, dar imi pare ca postezi numai intr-o singura directie, si tot cauti sa produci dezbateri conflictuale. eu am parerile mele de mult timp, bune sau rele, asa ca nu pot fi acuzat de interese de moment, conjuncturale. matale insa de la o vreme o tot rasucesti cu becali, doar, doar o iesi ceva. asta ma face sa banuiesc ca esti in oarece misiune politica pe aici pe la noi si ca probabil, dupa alegeri, te vei retrage intr-o tacere demna?!

Misiune politica? :laugh:

Tu chiar crezi ca il voteaza cineva de pe aici pe Becali? Pai persoanele care il voteaza in general nici nu stiu sa foloseasca un calculator. Trebuie sa fii complet ignorant sa votezi cu un asemenea dobitoc:))

sabin130726.09.2008 08:25

Forza becali !!

eu vorbesc despre fotbal numai cu cei care se pricep, chiar daca am putea avea pareri divergente! asa ca pentru subiectele zaharia, sau rada cred ca ti-ai gresit adrisantul. unii dintre noi suntem totusi academicieni. alfabetizarea e obiect de studiu primar si nu ma intereseaza!

Ce caut dezbateri conflictuale caut eu bre? Daca nu era destul de evident am mai scos o data in relief cuvintele tale, cum nuantezi fiecare vorba sau fapta a lui Jiji. Pai cred ca ai parerile tale de mult timp, se observa ca sunt inradacinate bine in contiinta ta, probabil nici tu nu-ti dai seama de cat de dezgustatoare este pentru unii atitudinea ta fata de becali. Ce draq imi spui mie de alegeri politice, si de alte prostituate din acest domeniu?.. Crezi ca ma prostituez si eu cu campanii si alte porcarii de genul asta? Gandul asta nu avea cum sa-ti vina altfel decat daca tu idei de genul are in cap (ceva de genul ¨Hotul de furat se teme¨). Mi se rupe mie de toate bordelurile alea, numite partide. Crezi ca am eu vreun interes ascuns cu becali? Ce mama mare sa-i fac eu lui, decat sa-l urasc din toata inima?

Bine ca te pricepi tu la fotbal si ai venit sa ne propovaduiesti tu intelepciunea asta.. Nenea, nenea, tu aberai de Rada si Zaharia, eu iti raspundeam bre.. dar probabil ai uitat pt ca tocmai iti mai venise in minte o oda inchinata jegului de becali (care are bineinteles si el meritele lui la Steaua, dar asta nu-i da dreptul sa-si bata joc, sa sfideze, sa batjocoreasca etc etc )

Ma dezgusti in cel mai neacademician mod cu putinta.

«1234»