nu avem antrenor de CL.!!!..lot avem:((Ti-a scapat ceva si anume patronul. Si nu este nici lot de CL (3-4 jucatori de nivel nu inseamna un lot). Si de fapt nu stiu ce ai inteles, daca ai inteles ceva..
................................................
prietene, sincer ti se pare lotul unirii Urziceni unul de cupa ueffa?? eu nu spun ca avem lot de CL,dar cu siguranta avem cel mai bun lot din ultimii 10 ani..am inteles perfect articolul si sunt perfect de acord cu tot ceea ce scrie acolo..problema e alta si e atat de evidenta incat m-am saturat efectiv sa ma " contrez" cu toti megastelistii- sustinatorii unui urias jucator ajuns dint-r nefericita intamplare pe banca tehnica a echipei sale de suflet,pe care desi isi doreste sa o ajute ,nu e lasat si mai ales Nu Poate!!!
Eu nu stiu cu cine te contrazici. Prima data spui ¨lot avem¨ (clar te referi la CL), apoi spui ¨eu nu spun ca avem lot de CL¨. Ok, ne punem de acord ca nu avem lot de CL, chiar daca e cel mai bun din ultimii 10 ani.
Aceeasi problema cu grupatul, etichetatul, categorisitul. Nu fac parte din niciun trend, nici nu sunt unul dintre ¨megastelistii- sustinatorii unui urias jucator¨. Sincer si eu m-am saturat sa dau aceeasi replica si sa pun obsesiv aceleasi intrebari: ¨Ce facem dupa Lacatus? Cu ce se va schimba ceva pe banca tehnica ocupata abuziv de multe ori de becali daca pleaca Lacatus? Ce motive avem sa credem ca daca vine Ferguson va fi lasat sa-si faca treaba?¨ - intrebari la care inca nu am primit raspunsuri de la voi, care-l vreti plecat pe Lacatus. Pentru ca voi trebuie sa dati aceste raspunsuri daca va doriti cu atata ardoare alt antrenor. Cand spui ca vrei schimbare e logic sa vezi si continuarea la schimbare, ca de asta vrei schimbare, sa se schimbe. In ce? Cum?
Pana atunci mi se pare ca spui ¨nu avem antrenor¨ doar ca sa te afli in treaba, daca nu ai si argumente. Pentru a ¨n¨ oara, argumentele acestea au la baza un butoi de rahat numit becali, ca ne place sau nu, astfel toate comentariile devin relative, mai mult sau mai putin probabile si nu lasa loc de vehementa. Si daca voi nu vreti sa vedeti o schimbare in bine a stilului de joc, statisticile reci nu lasa loc de comentarii, va contrazic.
¨nu e lasat si mai ales Nu Poate!!!¨
Invers ordinea. Ca sa poata intai trebuie sa fie lasat. Cand e lasat vorbim daca poate sau nu.
P.S. Urziceni nu mi se pare ca are lot de Cupa UEFA, dar pana la proba contrarie are echipa de Cupa UEFA.