Mai radusor, te mai intreb o data. De ce e vina lui Lacatus ca becali a visat sa-i bage pe Toja acolo si pe Semedo? Oare i-o fi dat peste cap tot ce gandise el pentru acst meci? Tu ce zici?
doamne fereste..deci nu e vina lui Lacatus. Foarte bine, e vina lui becali ca a visat gresit, dar nu cumva Lacatus e prostu prostilor daca il asculta pe cioban?Desi Laca mi se pare un antrenor mai bun decat Hagi, macar despre Hagi pot spune ca are coloana vertebrala, nu sta capra pentru cioban.
Eu cred ca stam capra toti pentru becali cand nu-l contestam meci de meci, ocazie de ocazie, ma intelegi? Cu ce te simti tu mai presus decat Lacatus in privinta asta? Toti stelistii in momentul asta stau capra, chit ca-s pe banca, in tribuna, acasa, sau prin birouri in palat. Tu daca te duci la meciul cu Bayern, vezi o Steaua praf ca l-a varat pe Toja fix unde nu trebuia, tu nu stai capra tacand din gura? Acum mai aveti ceva la moda cu ¨statul capra¨. Sfant e trendul asta, nu?
Dar mai departe bre? Eu asta te intreb. De ce sta, ma omule, capra Lacatus? Ti-a trecut vreodata prin cap intrebarea asta? Ori ti s-a parut tie ca omul Lacatus a cam stat capra peste tot si e normal s-o faca acum si inertie? Ia zi tu, care-i treaba.
Mai bine dau un copy paste de la un post de-al meu mai de sus:
¨Ok radusor, si apoi ajungem la misterul ¨Ce facem dupa Lacatus?¨. Cum se va schimba aceasta situatie la club in vreun fel? Ce rezolvam daca pleaca Lacatus?
Si daca totusi ne referim strict cu acceptatul situatii, tie ce ti se pare mai de apreciat?
- Sa-si vada de orgoliul sau personal, nu cumva sa-si ia din faima, gandindu-se numai la el?
- Sau sa ia simbolul in dinti si sa intre in aceasta mocirla de la club si sa spere ca noi toti ca se va gasi o solutie sa-l vindece pe becali de inspiratii de antrenor, si sa continue aceasta schimbare de stil de joc? (e logic sa te gandesti ca si Lacatus e constient cum va fi mereu cu becali,nu?).¨
Raspunde-mi si mie la intrebarile astea. Daca tu nu ti le-ai pus ti le pun si poate ma ajuti si pe mine cu niste raspunsuri.
Atat se mai vorbeste de onoare, superioritati.. dar eu cred ca multi de pe aici nu pot percepe aceste notiuni, pur si simplu n-au cum, pentru ca au stat prea mult capra pentru aceasta societate.