PS : Am ramas scarbit de interventia de aseara a ciobanului de la Special , in care a inceput sa critice unii jucatori dupa meciul cu Bayern . Personal m-am saturat de acesti caraghiosi din club care impun jucatori pe pozitii unde acestia nu dau randament bun (Toja) si apoi ii critica . Vina apartine tuturor , de la Teja la Becali , de la Lacatus la Teia Sponte .
PPS : Vorbea cineva mai sus de problema reprofilarilor din echipa noastra , eh , atunci ar trebui sa tragem un pic cu ochiul la Brasov , sa ne uitam la Surdu ( da Surdu ) care joaca pe pozitia sa adevarata de atacant si care a marcat de 2 ori in 3 meciuri . Dupa asta incepi sa te intrebi de ce nu mai merge un Neaga , un Badea , un Cristocea .
corect, desi nu aveau valori f. mari :
Neaga - atacant la sustinere, a fost pus mijlocas stanga sau varf impins (de Hagi, va mai amintiti cat de aberant juca el cu Dica in spatele lui Neaga) si pierdut
v.Badea - atacant central, a fost pus mijlocas dreapta !!! si pierdut
Cristocea - mijlocas coordonator - a jucat pe banda stanga
surdu - atacant central - a fost jucat mijlocas stanga. Si naivul Lacatus se intreba ce-i cu el.
mendoza - atacant la sustinere, pus mijlocas stanga si pierdut
cred ca puteam continua la infinit cu exemplele din practica ultimilor ani
V-ati intrebat vreodata cum de juca Steaua asa bine cu Protasov antrenor, in conditiile in care avea jucatori mediocri?
Pentru ca un jucator mediocru, care joaca pe postul lui este preferabil unuia bun pus aiurea in teren.
Hamutovski-Ogararu,Goian,Ghionea,P.Marin(Nesu)-Bostina,Paraschiv,Radoi,Nicolita-Dica,Iacob
Toti jucatorii pe posturile logice ( discutabil la Radoi, dar Mirel juca bine atunci inchizator). Poate ca echipa asta era mai puternica decat vedetele de acum. Sau poate nu.
Dar sigur- Dica,Iacob in atac erau cu 10 clase peste Arturo-Dayro.
Paraschiv si Radoi la mijloc mult peste Ov.Petre si Lovin.