Sa fim seriosi , meciul de pe Allianz e in cel mai bun caz un accident , un accident cum a fost acel 4-0 a lui Bayern de anul trecut . Nimeni nu o sa iti reproseze vreodata ca te-a batut Bayern acasa , insa mereu o sa auzi voci care o sa iti spuna ca puteai sa ii trimiti acasa cu coada intre picioare daca nu te mai comportai ca o dama speriata .
E enervant ca anul trecut un club cum era Zenit , cu jucatori de care nu auzise nimeni pana la acea campanie extraordinara s-a distrat cu o echipa mult mai valoaroasa decat ceva pe care am vazut-o in Ghencea acum cateva zile .Declaratia lui Hoeness legata de faptul ca ii asteapta un meci greu la Belgrad (!?!) trebuia pedepsita crunt de Steaua . Din pacate noi tindem sa ramanem singura echipa din ULC care isi mai respecta adversarul pana la cotele incredibile , chiar pentru unii e mai important sa iei un tricou de la nu stiu care jucator decat sa ii trimiti acasa cu primul avion cu 3 boabe in primul sfert de ora .
Daca pe masa era o suma frumusica pentru meciul cu Bayern , rezultatul era altul .
PS : Am ramas scarbit de interventia de aseara a ciobanului de la Special , in care a inceput sa critice unii jucatori dupa meciul cu Bayern . Personal m-am saturat de acesti caraghiosi din club care impun jucatori pe pozitii unde acestia nu dau randament bun (Toja) si apoi ii critica . Vina apartine tuturor , de la Teja la Becali , de la Lacatus la Teia Sponte .
PPS : Vorbea cineva mai sus de problema reprofilarilor din echipa noastra , eh , atunci ar trebui sa tragem un pic cu ochiul la Brasov , sa ne uitam la Surdu ( da Surdu ) care joaca pe pozitia sa adevarata de atacant si care a marcat de 2 ori in 3 meciuri . Dupa asta incepi sa te intrebi de ce nu mai merge un Neaga , un Badea , un Cristocea .