FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Au fost prea buni

«1234»
radusor20.09.2008 14:52
Buna dimineata!

Bravo! Dar cum ti-ai dat seama?

Nopate buna!

sabin pentru ca te vad asa intelept, permite-mi un raspuns umil la intrebarea ta:

toja a driblat prea mult pe loc la mijlocul terenului ceea ce e o problema mare pentru un inchizator, iar Semedo nu prea a atins mingea ,poate pentru ca era doar de 1 sapt la echipa.

noroc cu acesti ilustrii sustinatori ai lui Lacatus, ca altfel nu stiu ce s-ar face Steaua fara simbolul ei in staff.

zloty20.09.2008 15:01

uitei frate pa bayern ,marea echipa cum e injosita pe teren propriu , noi nici nu iam facut sa transpire

0-5 frate ,rensing ala e cel mai slab portar din lume si noi deabia l-am pus la incercareee

Marius20.09.2008 15:02

5-0 pentru Werder :)

Verssace20.09.2008 15:02
5) Am prins Galata intr-o circumstanta "exceptionala" as spune, daca am juca cu ei dubla maine, nu cred ca i-am mai putea scoate.

Si ca sa inchei, trimiterea lui Ochirosii la echipa a doua a Stelei, tocmai in divizia C, spune destul de mult despre "ochiul" si priceperea lui Lacatus intr-ale antrenoratului.

Galata o batem , nu ai vãzut in Cupa UEFA cã a luat 3 boabe de la o echipã mult sub Steaua ?!

intreadevãr Ochiroșii trebuia pãstrat, nici eu nu il inteleg pe Lãcãtuș aici ..

LARI20.09.2008 15:04

E 5-0 pt Weder!

Dupa parerea mea, Bayern nu a alergat in meciu' asta nici jumatate din cat a alergat cu noi. Aproape toate sprinturile, de exemplu, indiferent de zona, au fost castigate de "verzi".

Vorbiti de Werder de parc-ar fi Concordia Chiajna... Uitati-va de cat timp e antrenoru' ala la echipa, ce jucatori au pe teren si cum au evoluat ei in ultimii 2 ani, de exemplu.

Fear20.09.2008 15:05

bayern - werder 0-5 !!!! ca sa ne dam si noi seama la nivelul care ne aflam..incredibil noi n`am fost in stare sa dam un amarat de gol acasa si werder le`a dat 5 pana acu

Adrian20.09.2008 15:05

Nu e vina lui Lacatus ma!

Ca nu el face echipa.

Echipa o face George becali.

El a gresit, el a pierdut meciul.

Trebuie sa plece.

Avem nevoie de un antrenor de nivelul Stelei, nu de un oier!

LARI20.09.2008 15:07
rensing ala e cel mai slab portar din lume si noi deabia l-am pus la incercareee

Pana sa vorbim de Rensing, hai sa vorbim de marcajul fundasilor lui Bayern, vrei? E 1-5

aleyanddru20.09.2008 15:08

Un lucru e sigur Toja nu merita sa fie rezerva doar pentru ca nu a fost pus sa joace pe postul lui ....rezerva trebuie sa fie Ogararu caci e net inferior lui Golanschi , nu a facut nici o centrare buna si nici o pasa inainte ....... in general inafara de Toja si Dayro nimenu nu poate pasa inainte cind are adversar in fata ..........

Cred ca Toja marita sustinerea noastra a suporterilor caci el are valoare si nu merita sa fie distrus de prostia unora si incompetenta altora ....

Daca nu va fi titular cred ca va trebui sa iesim si noi ca americanii cu peruci ca sa-l incurajam si sa-l sustinem

MALDINI20.09.2008 15:11

Cine ne-a batut pe noi :))) Bayern - Werder Bremen 1-5

zloty20.09.2008 15:11
rensing ala e cel mai slab portar din lume si noi deabia l-am pus la incercareee

Pana sa vorbim de Rensing, hai sa vorbim de marcajul fundasilor lui Bayern, vrei? E 1-5

pai au fost cam aceiasi fundasi nu??? cand ataci ai sanse sa dai gol ,cand incerci sa joci la 0-0 si nai nici oameni pentru asta primesti cea ce primesti (1-0 si numeroase parade ale portarului nostru)

mirceaor20.09.2008 15:11

Da, ce bun ar fi un Olaroiu acum, sa ne bagam toti cu curu'n poarta si tot sa luam 3-4 boabe. Sau poate Hagi, pe care toti l-au facut albie de porci cand era antrenor. Sau Piti oare? el ne-a dus de atatea ori in Liga..Sa recunoastem, suntem mereu nemultumiti si din fata calculatorului sau televizorului e usor sa-si dea fiecare cu parerea...

Lasati oamenii sa-si faca treaba

fedora20.09.2008 15:16

Bayern daca nu ma insel joaca 3-5-2.

In meciul cu Steaua au controlat mijlocul terenului (unde Lovin a fost nevoit sa se descurce singur), in meciul de azi nu.

LARI20.09.2008 15:18
pai au fost cam aceiasi fundasi nu??? cand ataci ai sanse sa dai gol ,cand incerci sa joci la 0-0 si nai nici oameni pentru asta primesti cea ce primesti (1-0 si numeroase parade ale portarului nostru)

Nu e vorba de nume aici, ci de prestatiile complet diferite ale fundasilor lui Bayern din meciul cu noi, fata de cel de acum, cu Werder.

Iar diferenta in acest joc, Bayern-Werder, a fost facuta si de calitatea atacantilor. Oricate i-am reprosa lui Lacatus, nu cred ca-i putem reprosa lipsa din lot a unor atacanti de talie mondiala.

LE: 5-2

c.ronaldo1720.09.2008 15:20

Bai ce prostie! 5-1 pentru Werder. Si noi nu am facut nimic cu ei. Si inca ceva, Vaslui 1-0 Steaua, Steaua 0-1 Bayern => Vaslui=Bayern.

fedora20.09.2008 15:23

Hai frate ca sunt puscarie fundasii astia ai lui Bayern... toata chestia era sa trecem de mijlocul lor. Dar asta s-a intamplat de foarte putine ori, cand de altfel am fost si periculosi.

zloty20.09.2008 15:23
Iar diferenta in acest joc, Bayern-Werder, a fost facuta si de calitatea atacantilor. Oricate i-am reprosa lui Lacatus, nu cred ca-i putem reprosa lipsa din lot a unor atacanti de talie mondiala.

da LAri da la majoritatea golurilor iau depasit in viteza ,noi de ce jucam cu 1 varf si ala lent ca dracu ,de ce am preferat sa ne aparam?? cand naveam oameni defensivi, toja ala a fost o gluma miercuri , Becali la vrut la mijloc acuma becali il vrea rezerva (sper sa nu fie asea cu gaz metan)

I.N.Money20.09.2008 15:28

Sa fim seriosi , meciul de pe Allianz e in cel mai bun caz un accident , un accident cum a fost acel 4-0 a lui Bayern de anul trecut . Nimeni nu o sa iti reproseze vreodata ca te-a batut Bayern acasa , insa mereu o sa auzi voci care o sa iti spuna ca puteai sa ii trimiti acasa cu coada intre picioare daca nu te mai comportai ca o dama speriata .

E enervant ca anul trecut un club cum era Zenit , cu jucatori de care nu auzise nimeni pana la acea campanie extraordinara s-a distrat cu o echipa mult mai valoaroasa decat ceva pe care am vazut-o in Ghencea acum cateva zile .Declaratia lui Hoeness legata de faptul ca ii asteapta un meci greu la Belgrad (!?!) trebuia pedepsita crunt de Steaua . Din pacate noi tindem sa ramanem singura echipa din ULC care isi mai respecta adversarul pana la cotele incredibile , chiar pentru unii e mai important sa iei un tricou de la nu stiu care jucator decat sa ii trimiti acasa cu primul avion cu 3 boabe in primul sfert de ora .

Daca pe masa era o suma frumusica pentru meciul cu Bayern , rezultatul era altul .

PS : Am ramas scarbit de interventia de aseara a ciobanului de la Special , in care a inceput sa critice unii jucatori dupa meciul cu Bayern . Personal m-am saturat de acesti caraghiosi din club care impun jucatori pe pozitii unde acestia nu dau randament bun (Toja) si apoi ii critica . Vina apartine tuturor , de la Teja la Becali , de la Lacatus la Teia Sponte .

PPS : Vorbea cineva mai sus de problema reprofilarilor din echipa noastra , eh , atunci ar trebui sa tragem un pic cu ochiul la Brasov , sa ne uitam la Surdu ( da Surdu ) care joaca pe pozitia sa adevarata de atacant si care a marcat de 2 ori in 3 meciuri . Dupa asta incepi sa te intrebi de ce nu mai merge un Neaga , un Badea , un Cristocea .

DelPiero1020.09.2008 15:30

Mare echipa Bayern...2-5 acasa cu Werder!Fotbalul e ciudat,insa exista o regula:daca il respecti,te respecta si el pe tine.Steaua a intrat cu chilotii in vine miercuri si a luat bataie pentru ca s-a temut de numele cu care joaca!Oricum,Bayern e acum este sub Lyon,Arsenal sau Sevilla ce ne-au vizitat in Ghencea...

LARI20.09.2008 15:31

@Zloty

Nu stiu de ce jucam un singur varf si ala lent, dar vad ca si Bayern il tine in echipa pe Luca Toni sau Arsenal pe Adebayor. Stiu ca cele doua exemple date de mine au o viteza juma'te in plus fata de Arthuro al nostru (printre altele), numai ca de-aia costa astia peste 30 de milioane, iar Arthuro...

Stai calm, ca mai stiu si ca Toni sau Adebayor sunt sustinuti enorm de linia a doua si de colegii din atac. Insa permite-mi sa spun si faptul ca este o diferenta enorma de calitate a paselor intre ei si noi. Daca facem un calcul si numaram cate centrari bune si/sau pase filtrante dau aia si cate noi, cred ca ne-am apuca de altceva...

zloty20.09.2008 15:39

LARI

Nu era nevoie zic eu de varf masiv in meciu cu bayern ,era imposibil sa te impui fizic cu ei ,dar puteam sai depasim in viteza cu VARFURILE noastre rapide Dayro si Stancu nu??

Iar adebayor si toni au si executii care ii fac sa valoreze suma data pe ei ,noi jucam cu un varf masiv din cauza..........?? stie careva?? nu putem sa jucam cu 2 varfuri de viteza?? cum ar fi Dayro si Stancu?? repet nu trebuie cumparati altii trebuie doar jucati pe porturile lor

xray_rom20.09.2008 15:41

Concluzia este simpla:)

Ai nostri au scos untul din ei pe Ghencea de i-a lasat fara vlaga, iar Werder nu a avut ghinionul nostru si al lor cu Gmagusta. Ce au prins pe poarta...au bagat in atze:) In ultimile 2 sezoane scorul a fost de 1-1, deci...E clar ca Bayern si-a lasat toata vlaga si bulanul in Ghencea:))

immortal198520.09.2008 15:45

daca meciul urmator Steaua castiga la fiorentina sau face un egal si joaca macar cum a jucat cu bayern....jucatorii vor fi buni antrenorul la fel...vor reveni sperantele.....jucatorii nu vor mai fi asa debusolati...ideea tactica va exista nu va mai fi haos....dupa meciul cu galata Lacatus era antrenor...jucatorii erau buni lotul cel mai valoros pe care il are Steaua de nu stiu cand...la vreo 2-3 sap dupa...nimic nu mai considerati ca e bun la echipa asta....sa inteleg ca toti se transforma peste noapte...de rabdare a auzit cineva?....genul de rabdare care s-a avut cu ferguson la man utd.....uitati-va la palmarsul echipei , cel putin cel european de cand e ferguson acolo...nu se compara cu cel al milanului spre exemplu nu ? sau Real Madrid....RABDARE

bodanelu20.09.2008 15:45

hopa... cine urla acum ceva vreme ca jucam cu doi inchizatori? voi nu? ca nu aveam un joc frumos? nu tot voi, marii antrenori de pe forum?

Acum s-a jucat cu un mijlocas creativ, care dribleaza, care da pase (TOja) si am luat bataie. Si nici asa nu e bine...

Pai antrenoriilor, cum e bine pana la urma?

sabin130720.09.2008 15:47
Buna dimineata!

Bravo! Dar cum ti-ai dat seama?

Nopate buna!

sabin pentru ca te vad asa intelept, permite-mi un raspuns umil la intrebarea ta:

toja a driblat prea mult pe loc la mijlocul terenului ceea ce e o problema mare pentru un inchizator, iar Semedo nu prea a atins mingea ,poate pentru ca era doar de 1 sapt la echipa.

noroc cu acesti ilustrii sustinatori ai lui Lacatus, ca altfel nu stiu ce s-ar face Steaua fara simbolul ei in staff.

Draga radusor, nu trebuie sa fii exagerat de intelept ca sa pricepi in ceasul al nouaspelea ca Toja a fost bagat in echipa de Imperator. Cum draq sa spui ca e vina lui Lacatus? De 3 zile se tot bate in piua tema asta, este recunoscut si aici si prin presa de kko, inclusib Maria Sa a recunoscut. Tie nu ti-a fost clar, inca mai trebuie sa mai meditezi la el, nu? Daca de Toja e clar ca lumina zilei (numai tie nu) inclin sa cred ca si Semedo a fost catapultat pe teren tot de la oficiala. La meciul cu Farul nu am avut orgasm din pricina evolutiei acestui Semedo. E bun, dar cu lotula acesta nu e de primul 11, cu atat mai putin in CL.

Ce-mi tot faci teoria chibritului si imi explici tu ce au jucat aia doi? Eu n-am vazut meciul sau n-am priceput? O fi fost greu dom´ne.. da, hai sa ne mai strangem toti in jurul focului si sa mai disecam evolutia mijlocasului la inchidere Carlos Toja.. oare ce interactiuni energetice au dus la esecul acestei evolutii?

Tot o mai dati atat cu jignirile si cu ironiile, parca am fi la o adunare de virgine rusinoase. Nu v-a spurcat nimeni, nu v-am luat de familiile voastre, habar n-am cine sunteti multi dintre voi si nici nu ma intereseaza. Mai lasati-ma cu politeturile astea penibile.

Mai radusor, te mai intreb o data. De ce e vina lui Lacatus ca becali a visat sa-i bage pe Toja acolo si pe Semedo? Oare i-o fi dat peste cap tot ce gandise el pentru acst meci? Tu ce zici?

«1234»