FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Când nu poți mai mult

«1234»
fcsteaua.ro17.09.2008 23:04

Steaua a debutat în al treilea sezon consecutiv de Liga Campionilor cu o (nouã) înfrângere pe teren propriu. Adversarii de la Bayern Munchen s-a dovedit din pãcate o echipã net superioarã nouã, ca forțã, organizare a jocului și - în cele din urmã - ca valoare individualã a jucãtorilor prezenți de pe teren.

Cu toate acestea, Steaua n-a practicat un joc tocmai rãu în aceastã searã. (Sau, ca sã nu par un suporter care cauționeazã orice eșec, sã spunem cã în mod cert Steaua a suferit înfrângeri mult mai clare, în Ghencea, în aceeași competiție) Echipa a avut câteva ocazii (printre care și douã bãri, dar și un gol anulat - destul de ușor, la prima vedere) și a reușit o bunã parte din meci sã joace de la egal la egal cu Bayern. Nemții au controlat însã autoritar primele 25 de minute și au reușit sã "taie" spre finalul meciului ceea ce s-a dorit asaltul final al roș-albaștrilor. Una peste alta, ar fi decent sã recunoaștem cã Bayern a învins complet meritat în aceastã searã.

Stelei i se poate reproșa în primul rând o anumitã stare de blazare care a apãrut imediat dupã primirea golului. Cea de-a doua jumãtate a primei reprize a fost un exemplu de cum NU ar trebui sã reacționeze jucãtorii noștri când sunt conduși pe teren propriu de o formație totuși superioarã. Fãrã nerv, fãrã inspirație și mai ales fãrã agresivitate - așa a jucat Steaua pânã în minutul 45, ocaziile avute (șutul lui Dayro deviat în barã, precum și torpila lui Lovin reluatã slab de Semedo) fiind rodul unor soluții individuale și nu al unui joc colectiv bine pus la punct. De partea celalaltã, Bayern n-a forțat - dar chiar și așa ar fi putut sã se desprindã în 2-3 rânduri. Un 2-0 la pauzã n-ar fi surprins pe nimeni.

Dupã pauzã însã jocul s-a echilibrat mult, astfel cã Steaua a controlat primele 15-20 de minute destul de clar, reușind sã-și creeze alte 2-3 ocazii (în primul rând, bara lui Arthuro). Din pãcate, forcingul de final a fost anihilat din fașã de jocul sigur al nemților, care - în stil de mare echipã - au știut sã ținã de rezultat. Zapata a reușit din nou douã intervenții excelente, el fiind fãrã îndoialã cel mai bun jucãtor al Stelei în aceastã searã.

Problema Stelei în aceastã searã a fost cã a jucat în nota ei în fața unei formații pe care nu o poți învinge decât dacã te autodepãșești (și nici atunci sigur!). Diferența de valoare a fost netã, iar Steaua a practicat un joc fãrã strãlucire, care n-a îndeptãțit-o sã spere la mai mult decât aceastã înfrângere la o diferențã minimã. Introducerea a 5 jucãtori cu profil ofensiv s-a dovedit o armã cu douã tãișuri: pe de o parte, Steaua a aruncat încã de la început cam tot ce avea în joc, astfel cã schimbãrile n-au putut înclina balanța în mod decisiv. Pe de altã parte, Toja a reușit o prestație defensivã bunã, dar aportul sãu ofensiv a fost mult diminuat de sarcinile care i-au fost trasate. Szekely a "strãlucit" prin lipsa totalã din defensivã, atât Ogãraru (într-o formã oricum slabã - meciul de la Constanța nu s-a dovedit a fi un accident), cât și Petre Marin (altfel, tot respectul pentru cum reușește acest mare caracter sã-și utilizeze la maximum resursele sportive, la cei 35 de ani ai sãi!) având mari probleme atunci când Szekely juca pe partea lor. Semedo a fost la rândul lui destul de șters.

Steaua a dat peste un adversar mult mai valoros, acesta e adevãrul! Astfel de aversari nu-i învingi decât când ai capacitatea sã utilizezi arme "neconvenționale": o dãruire net superioarã, folosirea la maximum a puținelor șanse care ți se ivesc, puțin noroc... Steaua în aceastã searã n-a uzat de aceste arme. Este o constatare și o posibilã explicație a unui eșec oarecum previzibil.

Nu trebuie totuși sã dramatizãm. Dacã situația va fi abordatã cu luciditate, eu cred cã Steaua poate face o figurã frumoasã în acest sezon, mai ales cã are la îndemânã cel mai valoros lot din ultimii 3 ani de zile. Dacã însã se va crea o presiune inutilã și disproporționatã în perioada urmãtoare, e posibil ca lucrurile sã degenereze. Nu putem sã nu remarcãm și cã am avut neșansa de a face parte dintr-o grupã extrem de echilibratã și valoroasã, astfel cã un loc 4 nu ar fi chiar o surprizã. Datoria Stelei este însã sã lupte și sã încerce sã-și depãșeascã nivelul. Într-o competiție de un asemenea rang, în care dai peste echipe cotate mult mai bine, autodepãșirea și comiterea a cât mai puține greșeli sunt singurele speranțe de a face fațã. Acesta, cred, este pariul Stelei din acest an. Sã sperãm la o calificare în optimi mi se pare cu totul hazardat. Un loc 3 nu este însã deloc exclus. Dar pentru a-l atinge, este nevoie ca în Ghencea nivelul jocului și agresivitãții noastre sã creascã. Dacã nu vom rueși sã adunãm puncte pe teren propriu, suntem condamnați sã constatãm din nou diferența uriașã dintre civilizațiile fotbalistice cu care suntem în competiție.

Ovidiu

vlerio_it1317.09.2008 23:49

...si totusi puteam mai mult...dar in aceasta seara am demonstrat ca nu mai suntem acea echipa care se temea de marile puteri ale europei,si cred ca am demonstrat inca din sezonul trecut al U.C.L,si totusi evolutia lui zapata trebuia rasplatita macar cu un gol...dar norocul nu a fost de partea noastra...felicitari jucatorilor si sper sa demonstram mult mai mult in celelalte meciuri...FORZA Steaua

raszvan18.09.2008 00:01

ORGANIZARE 000000(zerooooo) ....oare cand pleca LACTUS de buna voie????

xray_rom18.09.2008 00:21

Ovidiu!

Ca si Catalin ai facut o radiografie a meciului lucida si obiectiva.

Cu participare 50% in joc a lui Semedo, Toja si Sekely care au facut numai anumite faze, dar si acelea uneori stangaci sub presiunea evenimentului, era greu sa sustinem o presiune constanta. Dar asta a fost numai din cauza factorului psihic, pentru ca anumite pase "copilaresti" nu pot fi puse pe seama lipsei de tehnicitate. De aceea, cred ca lucrurile se vor aseza emotional in jocurile viitoare. De fapt s-a vazut, cu trecerea timpului gradul de siguranta era in crestere.

Trebuie sa remarc ca in astfel de meciuri tare si cu o incarcatura emotionala atat de mare, tot in veterani avem baza si se vede aportul major al atat de injuratilor Lovin, Nicolita si Ov. Petre:) Exceptie Dayro care a zburdat fara complexe!

Meciul asta a semanat cu cel impotriva Arsenalului, dar acum am avut ocazii mult mai multe si mai clare. Desi este un pas inainte!

Ma gandeam la ce spuneau comentatorii de Bayern. A facut cele mai scumpe achizitii din istorie si au ca obiectiv castigarea CL in ... 2010!!!! La noi, cum au venit niste jucatori de cateva zile au si inceput visele utopice:))

Echipa asta abia peste un an, daca va ramane cat de cat constant lotul, cred va putea cimenta relatii de joc pe baza unei tactici bine definite si sa se vada si in teren. Cu cateva exceptii, noi inca "traim", ca forta de joc, pe spatele veteranilor pentru ca cei noi inca nu au ajuns la simbioza de echipa, ci numai la exprimari individuale sau in grup restrans!In ultimii 2 ani Steaua a rulat f multi jucatori si antrenori. Lacatus a prins ceva vechime si asta s-a vazut atat in retur cat si in calificare in CL.

D. Kiev si Shakhtar sunt cliente de ani de zile in grupele CL, au investit de 3-4 ori mai mult decat Steaua si nu au reusit sa treaca de grupe. Nu e usor, dar nici imposibil, daca poti suplini minusul de la valoare cu un mare plus la daruire!Ce inseamna daruire? Sa faca toti bine ambele faze fara sa oboseasca:))!

Apropo de timp de rulare al unui lot. S-a vazut la Rapid. Au facut cateva figuri la inceput ca nu-i stia lumea, apoi au capotat tocmai prin lipsa de coeziune in lot. La fel si CFR-ul cand Andone a schimbat radical echipa. Pe Roma a batut-o tot cu echipa "veche", cea care avea experienta jocului impreuna. Si exemplele pot continua ... In Liga 1 mai merge, dar la nivel de CL sau chiar UEFA nu.

Indirent de rezultate, poti fi dezamagit, dar niciodata nu poti inceta sa iubesti echipa cu bunele si relele ei!

Din pacate, unii folosesc echipele in razboiaie personale asumandu-si victoriile ca si cum ei ar fi fost pe teren si se impauneaza cu dreptul de veto asupra antrenorilor si jucatorilor doar pt ca sunt suporteri reactionand de parca ar fi proprietarii pe echipele respective. De aceea la "rau" injura si hulesc fara discernamant ca nu mai au cu ce se lauda! Altfel, ar face ca si tine o analiza obiectiva si o critica nuantata la cat ne este plapuma si nu la caii verzi de pe pereti!Adica, sa vedem cum se poate scoate maximul din ceea ce este acum si nu din ceea ce nu e (ca lot) si am dori sa fie, dar sa plateasca altii:))

Felicitari!

xray_rom18.09.2008 00:31

Poate atunci cand te vei maturiza si tu si vei renunta la shabloane "cand pleaca cutare??", sa dispare cutare!", organizare "0", etc. Atunci te va aduce Becali pe tine sa pui lucrurile la punct!:))

Sa mentii pe teren o organizare gandita in vestiar, in fata unei echipe mari, iti trebuie valoare, vointa si "putirintza". In seara asta au avut vointa, valoarea unora s-a diminuat pe fond emotional si in final atat s-a putut!

Daca se termina 1-1, din cele 2 bari sau golul anulat, acum cred ca lesinai pe aici de fericire si nu mai poluai atmosfera cu dorinte juvenile!:)

xray_rom18.09.2008 00:37
...si totusi puteam mai mult...dar in aceasta seara am demonstrat ca nu mai suntem acea echipa care se temea de marile puteri ale europei,si cred ca am demonstrat inca din sezonul trecut al U.C.L,si totusi evolutia lui zapata trebuia rasplatita macar cu un gol...dar norocul nu a fost de partea noastra...felicitari jucatorilor si sper sa demonstram mult mai mult in celelalte meciuri...FORZA Steaua

Ai multa dreptate si apreciez pozitia ta!Din pacate, noi nu mai speriem marile puteri de prin 90, doar le mai dam asa cate un fior usor:)

Ma bucur ca am prilejul sa-ti marturisesc ca felul cum ai scris despe acest meci este cel al unui adevarat suporter al Stelei!

alexmk1718.09.2008 06:04

Vad ca sunt cam multi afoni in fotbal pe aici! Unii care se pricep la fotbal la fel de bine ca analfabetul dobitoc al Stelei, Le Finantatorul!

Chiar sunt singurul care vede ca Lacatus nu are nici o treaba cu antrenoratul???

Poate mi s-a parut mie, dar parca Toja era inchizator! Bravooo, Laca! E bine ca a apucat sa faca si schimbari, pentru ca nu parea ca stie ca se pot face si schimbari in sportul asta!

Paradoxal, cu un antrenor foarte slab spre extrem de slab, si cu vreo cativa jucatori aiuriti de "tactica" antrenorului, Steaua a fost in joc!

Asta arata un singur lucru:

Steaua are jucatori si potential! Nu are antrenor si conducator!

Pentru ca numai un jaf de conducator ca acest finantaror, care nu are nici o treaba cu fotbalul, poate tine in functie un antrenor atat de penibil! Dar, desi nu trebuie sa fim de acord cu jegurile spagare din presa sportiva si sa nu credem minciunile pe care acei analfabeti din presa le dau pe piata, se pare ca intr-adevar, Lacatus este "marioneta" analfabetului nostru finantator!

Desi are merite, Becalicul baga bani chiar si cu tzaraita, el nu are habar de fotbal, ca si Lacatus!

Cand vom avea antrenor, atunci vom avea sansa sa ne batem si noi cu sanse in Champions! Pana atunci, Laca sa-si faca freza pe banca si atat! Cu fotbalul mai putin!

Iar astia de pe aici care nu vad lucrurile astea, inseamna ca se pricep la Fotbal cum se pricepe Piturca la antrenat! Adica, deloc! Or sa zica: Uite bai, cum castiga Steaua! Pai Steaua castiga pentru ca are valoare singura bai! Pentru ca e Steaua! Cu un antrenor, STRAIN, ca romani nu exista nici unul bun, Steaua ar defila prin campionat si s-ar califica mereu in primavara europeana usor! Singurul antrenor capabil si valoros de Steaua poate fi Dan Petrescu! El faca la Unirea "orasul cu 3 locuitori" Valahorum ce vrea! Pai daca cu o echipa varza face ce face, la Steaua ar zbarnai toti! ASta trebuie: Mentalitate si dorinta! Va aduc aminte ca Laca, simbolul, a antrenat la UTA cu Mara in teren! Domne',nu a ajuns pe primul loc! Si UTA avea si are traditie, Urziceniul, doar o sosea!

Hai sa auzim tribuna si peluza: LA-CA-TUS! LA-CA-TUS!

Simbol ne trebuie, ca antrenor ciuci! Sa stai 1000 de ani Laca si sa-ti faci freza pe banca si sa tipi la secunzi! Ca la antrenorat, si scaunul de pe banca de rezerve se pricepe mai bine ca tine!

Cine vrea sa vada adevarul si realitatea, sa le vada! Cine nu, La-ca-tus, La-ca-tus! Si sa va spalati pe cap cu Lacatusul vostru! Poate aveti noroc si faceti vreun infarct cu asta, ca te baga in boala de cat de slab e!

84ava18.09.2008 06:13

Poate atunci cand te vei maturiza si tu si vei renunta la shabloane "cand pleaca cutare??", sa dispare cutare!", organizare "0", etc. Atunci te va aduce Becali pe tine sa pui lucrurile la punct!:))

Sa mentii pe teren o organizare gandita in vestiar, in fata unei echipe mari, iti trebuie valoare, vointa si "putirintza". In seara asta au avut vointa, valoarea unora s-a diminuat pe fond emotional si in final atat s-a putut!

Daca se termina 1-1, din cele 2 bari sau golul anulat, acum cred ca lesinai pe aici de fericire si nu mai poluai atmosfera cu dorinte juvenile!:)

Acest cuplu antrenor-patron(chiar nu vreau sa le pronunt numele) care practic formeaza un tot,nu imi puteam imagina vreodata ca o LEGENDA in adevaratul sens al cuv va ajunge sa gandeasca si sa se confunde cu un cioban cu 3 clase care a luat luat cu japca tot ce are acum,MA DEZGUSTA.

Protasov a fost cel mai bun pentru k era MM un tampon intre el si patron,Hagi a avut DEMNITATE SI MANDRIE si a plecat cand a vazut cu cine are de-a face, de Lacatus ce ziceti?????

Mare antrenor nu??? TOJA jucator?????? Lovin jucator?????? ARTHURO JUCATHOOOOORRRR???? VAI DE CAPU'NOSTRU!

CUM ITI POTI PERMITE SA IL TII PE Stancu PE BANCA SI SA IL BAGI PE ARTHURO???

DOAMNEEEEEE nu am pretentia sa ii batem pe Bayern insa sa jucam frate.Uite Cluju' nu a avut nimik de pierdut a jucat si in final a castigat.Putea sa si piarda da a riscat si de regula dak rosti totul devine mai frumos.

Bayern nici macar nu a fortat fratilor,credeti ca daca le dadeam gol,mai jucau asa relax??? Ne mai dadeau vreo 4.

Asta e!

jjbecaly18.09.2008 06:23

Din pacate....: am inceput in jumatatea noastra si nu am iesit de acolo decat cand am fost lasati, nu am avut nerv in prima parte am jucat la ciupeala. Un Arthuro inexistent , Toja cam speriat, Ghionea care scapa repede de minge , Semedo care ..... sincer nu prea stiu ce a facut prima repriza si constatarile pot continua.

Raman concluziiile sa speram corecte ale lui Laca si masurile pe care trebuie sa le ia. Speranta ca revenirile lui Radoi si ( cine ar fi zis acum 5-6 luni) Banel sa schimbe fata echipei.

Nota 20 pentru Zapata care a salvat o caruta de goluri.

Parca am fost aproape si totusi asa departe.....

olostun18.09.2008 06:25

Fratilor, nu mai dati in antrenor, jucatori, bugete si infrastructura. Luati valoarea loturilor, om cu om, si veti constata ca Zapata e singurul care e peste omologul sau de la Bayern, Dayro fiind cu indulgenta egal cu omologul sau, insa experienta adversarilor conteaza la acest nivel, in rest nu exista grad de comparatie. Podolski, Klose, Schweinsteiger, Toni, chiar credeati ca acesti jucatori nu vor reusi sa marcheze macar un gol in Ghencea. Respect Steaua ca ajungi aici, in rest asta ne e valoarea, credeti ca suntem mai buni decit Lyon, decit Fiorentina sau decit Bayern? Visati, dar nu va taiati venele daca Steaua termina pe locul 4 in grupa. Pretul unui jucator care are ca obiectiv cistigarea Ligii (C. Ronaldo = aproximativ 40 milioane) e cit loturile Stelei si Dinamo la un loc. Poate are si Laca vina lui, dar asta ne valoarea. Numai bine...

nemilosul18.09.2008 06:32

eu am un mare of

ce cauta cel mai prost atacant din istoria Stelei in teren meci de meci?ma chinuiam ieri sa vad macar un lucru bun la el:de dat goluri nu da,in combinatii nu se baga(daca am auzit de 3 ori numele lui tot meciul),de creat faze nu creeaza,de dat cu capu nici atat,ESTE 0 BARAT

cand vad ca un jucator de rahat cum e kapenteros a facut in 15 min cat a facut arthuro tot sezonu sa nu mai zic de Stancu ,cum pot sa nu pun la indoiala calitatile "legendei"??

cand vad cum strica un jucator ca toja punandu-l la mijloc ca vrea idolu lui ciobanu`,cand vad schema aia invechita si infecta de la corner care nu da niciodata rezultate(incercare de un doi cu un coechipier care vine cu marcaj si apoi inevitabil pierderea mingii),cand vad prima repriza ne aparam toata echipa in 16 m si lasam decat cacatul de arthuro in fata care ar trebui sa faca fundasii bayernului si sa dea gol dar el nu e in stare sa inscrie cu poarta goala

de ce Lacatus face tot timpul schimbarile dupa min 75 indiferent de cum joaca echipa??

sunt prea multe intrebari,cum a zis cineva mai sus pacat de echipa ca avem asa ANTRENORI

SuperstaR1818.09.2008 06:36

"alexmk17 Postat Astazi, 09:04 AM

Vad ca sunt cam multi afoni in fotbal pe aici! Unii care se pricep la fotbal la fel de bine ca analfabetul dobitoc al Stelei, Le Finantatorul!

Chiar sunt singurul care vede ca Lacatus nu are nici o treaba cu antrenoratul???"

Iar ati aparut maaaaaaaaaaaaaa? ba de unde tot veniti frate? :| iar incepeti cu Lacatus? Lasati-l sa antreneze echipa bai suporteri de carton :| Stiti voi ca Toja n`a mai jucat niciodata in centru? Ati jucat cateva Managere si gata sunteti si voi antrenori

:steag_cruce_invers:

predatorpulse718.09.2008 06:38

@alekmk17,ai dreptate,te exprimi cam dur pe alocuri dar in esenta ai dreptate. Doar un om orbit de statutul de simbol al lui Lacatus nu vede k acesta a devenit marioneta lui becali. De ce credeti k,spre deosebire de Hagi care s-a enervat cand tot ii veneau "biletele" de la becali si s-a revoltat,Lacatus accepta situatia si incearca sa se descurce cum poate. Pentru k s-a calificat in CL si pentru k il asculta pe Jiji Lacatus are parte de liniste. Iar daca termina si in acest an pe 2 totul va fi ok. Numai fraierii aia de suporteri stiu k la Steaua se poate mai mult.

Daca anii trecuti Steaua a fost rapusa in CL de lipsa de experienta si de diferenta de valoare,acum a fost sabotata din interior. O spun pe propria raspundere,Steaua are lot mai bun decat acum cativa ani si ar fi reusit mai multe daca primul 11 si tactica erau alese doar de antrenor,sau mai bine,de un antrenor valoros. Spuneam k Steaua a fost sabotata de catre oamenii care cica o sustin. Pai primul pe lista ar fi becali care a bagat jucatori in echipa,si aici vorbesc mai ales de mijloc si de atac,chiar el spunea la un moment dat k la trasferuri de atacanti el are cuvantul de final. Vreti dovada k s-a bagat in acest meci? El il baga pe arthuro titular in fiecare meci desi Stancu e golgheter,el l-a pus pe toja mijlocas central :death:(sa nu imi ziceti k Lacatus a gandit miscarea asta,el care a jucat cu toja numai pe stanga pana acum),el i-a fortat intr-un meci de CL pe Ogararu si Semedo desi acestia aveau practic doar 1 meci cu echipa. Sigur pe anumite posturi nu aveai ce sa bagi,dar dovada cruciala pentru mine k Lacatus a ales tactica si Jiji juma de echipa a fost in desfasurarea meciului. Lacatus e un antrenor precaut,asta cred o stim cu totii pana acum,asa k la debutul sau in noua editie Cl a ales o tactica defensiva,fricoasa daca vreti. Jiji,in schimb,motivat si de victoria chefereilor a vrut o echipa ofensiva,asa ne-am procopsit cu foarte multi jucatori ofensivi aplicand o tactica defensiva. D-aia ne-au pasat nemtii,d-aia nu facea nimeni presing sustinut pentru k,vorba lui Mirel,n-avea cine sa care pianul. Iar pozitionarea in teren pe faza ofensiva a fost catastrofala,tot datorita interventiei lui jijel.

Jijel a visat k toja va fi titular si k va fi mijlocas central. Astfel a iesit din schema tiago(daca nu ma insel nu era accidentat sau suspendat). Apoi Jiji l-a vrut pe proaspatul transfer Semedo pe dreapta,loc unde in mod normal ar juca szekely,acest fiind mutat aiurea pe stanga. Atacantul fara de gol pe numele sau arhruo a fost trimis in teren si a reusit o bara dupa o pasa a altui asezat gresit in teren,Dayro moreno,un atacant transformat in mijlocas peste noapte. Ne-am sacrificat mijlocul si atacul pe altarul incompetentei si d-aia am pierdut cu bayern la modul in care am pierdut. Daca era si apararea intr-o zi proasta ne luam de la 3 in sus. Problema mea cu Lacatus e alta. Ok,ciobanul iti face juma de echipa dar tu,Marius Lacatus,Fiara din Ghencea,de ce nu iti poti motiva jucatorii sa joace agresiv? De ce au fost atat de moi ieri seara si tu de ce nu ai schimbat mai repede cand vedeai cum zapata scoate minge dupa minge?

Asta ramane problema de fond a Stelei,amatorismul de la club. Fata de anii trecuti au mai poposit niste jucatori de valoare in Ghencea insa ori nu sunt folositi k a dat Jiji pas ori sunt folositi dar pe alte posturi pentru a face loc unor preferati ai ciobanului.

Sa speram k va iesi soarele si pe strada noastra.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Tribuna 018.09.2008 06:40

Cand nu poti mai mult macar incefrci raman bucati de carne sau dare de sange in urma ta, mori cu el de gat. Dar cu cine? Si cand vezi ca amaratii aia din teren intra de parca sunt condamnati la moarte iti vine sa dai cu berea de pamant si sa declari ca Lacatus e super antrenor. La neputinta din teren se mai adauga si nevolnicia antrenorului care si-a adus aminte ca poate face schimbari atunci cand nu se mai putea schimba nimic. Poate ar fi cazul sa-i spuna cineva lui Lacatus ca schimbarile nu se fac doar daca un jucator da gol ca sa fie aplaudat sau pentru tragere de timp. Sau nu ca sa derutezi adversarul si publicul, aminititva de meciul cu Galata. Se dovedeste din nou ca avem un antrenor mic care nu va putea trece de faza in care cele mai tari scheme de joc sunt:

- baieti, sa-i rupem!

- trebuie sa ne dorim mai mult victoria!

- nu mai exista echipe mici!

- sunt cam slabi in ultima vreme, acum e vremea noastra!!

asa e, nu mai exista echipe mici, din punct de vedere al atitudinii in teren Steaua si staff-ul ei sunt cea mai mica echipa din lume. Motivatia e zero - ambitia zero barat, efortul fizic tinde la zero, tactica e inexistenta.

Sunt un fan al fotbalului din Germania si daca ar fi avut o echipa de profesionisti ar fi stiut ca la faza golului un procent de 40% din aceste faze in germania merg direct in poarta, nu conteaza cine cu cine joac. Daca isi aminteste cineva cu aceeasi faza a luat si nationala gol de la nemti acu ceva ani. Schema extraordinar de clasica pe care incompetentii de la Steaua nu au vazut-o vreodata sau nici macar nu au citit despre ea, probabil pregatirea meciului cu Bayern a fost facuta dupa enciclopedii zoologice sau postere cu Scooby Doo.

Pacat de suporterii care au stat in ploaie si in frig si au fost rasplatiti cu lipsa de respect.

Scuze, a existat si o pata de culoare in gaura neagra din Ghencea si s-a numit Zapata. Felicitari pentru modul in care a jucat si cum a stiut sa ne apere de o umilinta si mai mare.

bella18.09.2008 07:07

parerea mea... baietii au intrat cu teama pe teren. dar in repriza a 2a au demonstrat ca se putea obtine un egal...portarul nemtilor nu era cine stie ce. pacat...

Living_Dead_Stripper18.09.2008 07:12
iar incepeti cu Lacatus? Lasati-l sa antreneze echipa bai suporteri de carton :|

Pentru cei din Fan-Clubul Marius Lacatus:

Garantul vostru este domnul George Becali! O sa va bucurati de Marius Lacatus inca o buna perioada de timp de acum inainte...

dax4718.09.2008 07:15

Asa vom pierde toate meciurile, ca aseara, la fel ca in sezonul trecut. Macar sa nu pierdem la mai mult de un gol. Nu putem mai mult, asta ne este valoarea. machedonul isi ia banii, oricum, pentru participare. Dar performanta nu o sa facem vreodata in felul asta.

Ne trebuie un antrenor de Champions League si ne trebuie jucatori de Champions League !

Asta e, poate intr-o alta viata. . .

ps : Meme Stoica - esti un jeg ! Cum sa zici tu ca victoria chefereului la roma e peste victoria Stelei cu Valencia ? Cat de tigan sa fii ?

mirceaor18.09.2008 07:16

Deci am si eu niste chestii de spus:

1. Echipa facuta prost, fara suparare: prea multi jucatori de atac. Lovin era cam solo pe acolo pe la mijloc.

Saracu Toja facea si el ce putea, dar sa nu uitam: pentru Toja acestea sunt primele meciuri in Europa, in fotbalul mare! Si ce meci a fost asta, cu una dintre legendele fotbalistice ale batranului continent! In plus, omul nici nu joaca pe postul sau, cel de mijlocas stanga. In plus de asta, el trebuie sa invete stilul de joc practicat in Europa: mai putine floricele, joc tactic, capu'sus, dai drumul la pasa, alergi mult, vii la dublaj, etc... E inca prea crud pentru astfel de batalii (ma refer la bagajul sau tactic si psihic).

2.Semedo si Szekely: ambii provin din extreme, vin de la formatii care jucau in sezonul trecut foarte ofensiv.

Semedo juca pare-mi-se in 4-3-3 sau 4-2-3-1 la Cluj, si acu e fortat sa faca faza defensiva intr-un 4-1-4-1 care e mult prea solicitant pentru cat e de obisnuit baiatul asta cu jocul de aparare. Bayern nu e Faru', sa-llasi pe Ogararu singur cu adversaru direct, ca se descurca el cu alde Maxim,dar cu un Philip Lahm extraordinar (cateodata chiar dublat de Ze Roberto sau Klose) e mai greu.

Apoi Szekely: talent extraodinar, jucator de viteza, tehnica, bataios. Dar si el juca la Galati intr-un 4-4-2 pe care Grigoras il transforma sinucigas de multe ori in 4-2-4 . Sa ne amintim cum dadeau galatenii cate 3 si luau 4. Nici el nu e foarte familiar cu jocul defensiv.

3. Arthuro: aici n-ar fi prea multe de spus - omul stie fotbal, are si executii, dar nu e un atacant de calibrul Champions League. In plus, mi se pare si usor urmarit de ghinion...

4. Ne-a lipsit mult de tot Mirel Radoi. Parca eram un sarpe care se zbate cu capu' taiat...

O cauza a esecului mi se pare si faptul ca, daca ne uitam mai bine, de la aparare in sus, doar Lovin are vechime la Steaua si experienta. Dayro a venit in iarna anului trecut, iar restul sunt nou-veniti. Nou-veniti care abia acum iau contactul cu coechipierii, incearca sa se integreze, care abia acum iau contactul cu fotbalul mare din Liga... Asa stand lucrurile, daca mai si faci erori in alcatuirea echipei si in asezarea pe teren, e greu sa faci fata...

MoWeed18.09.2008 07:20

La fel ca si articolul lui Il Soldatino, o analiza obiectiva.

Raman la parerea ca Toja a jucat slab, atat defensiv, cat si ofensiv.

David_Steaua200718.09.2008 07:23

Mai oameni buni,dezamagirea este mare ,dar de ce v-ati facut atatea sperante cand stiati foarte bine ca noi in CL suntem un fel de sparring-partener(sper ca am tastat corect)

Adunam an de an infrangeri dupa infrangeri,de am ajuns sa nu-mi mai doresc participarea in grupe!

Cu Lyon 1 punct

Cu Real 0 puncte

Cu Arsenal 0 puncte

Cu Sevilla 0 puncte

Cu Bayern nu stiu de ce am vaga impresie ca o sa facem 0 puncte!!

Astea-s meciurile noastre cu echipe mari din ultimii ani!!Parca aseara am avut un deja-vu(nu neaparat ca evolutie, ci ca deznodamant)

Va suparati aiurea,stim foarte bine ca sunt echipe mari,mediocre si mici!!Noi deocamdata suntem o echipa mediocra si cu asta basta!!

Cu Steaua pana la moarte!

Piece of Mind18.09.2008 07:24

Problema esentiala la Steaua, ulterior plecarii lui MM, este implicarea total nefasta a patronului in alcatuirea echipei! El l-a impus aseara pe Toja ca mijlocas central, desi este de notorietate faptul ca acesta a evoluat cu preponderenta in banda stanga! Normal ca nu a avut stiinta inchiderii culoarelor, astfel incat nemtii din 3 pase erau pe linia de 16 m!

Ce cauta Semedo titular, cand s-a vazut si aseara ca este o panarama de fotbalist, care a facut efectiv figuratie?

Asta e marea problema, ca sistemele de joc si alcatuirea echipei flucteaza in functie de preferintele patronului! De-aia nu merge nimic, pentru ca ajungem sa reprofilam fotbalisti pe posturi pe care nu pot da satisfactie, doar de dragul de a-i face un hatar patronului!

Bai Laca, trezeste-te tata si da dovada de personalitate!

pugliesi18.09.2008 07:33

stati linistiti baieti...asta e....suntem condamnati sa traim si anul acesta cu aceeai rusine..sa vedem aceeasi neputinta....oricum nu o sa terminam cu 0 puncte....o sa facem si noi un egal acasa in ultimul meci..cand deja nu o sa mai conteze clasamentul :)

smok_PS18.09.2008 07:40

"Adversariide la Bayern Munchen s-a dovedit.."

:bananadance::ce_oameni:

Zapata omul meciului, restul anonimi !

dax4718.09.2008 07:46

Cate puncte va acumula Steaua la finalul fazei grupelor Ligii Campionilor ?

intre :

3-6 puncte = 571 voturi = 35.05% - visatori oameni.

7 sau 8 puncte = 515 voturi = 31.61% = Au baut cam mult sau au dat-o pe prafuri, ca Mutu.

9 puncte (locul 1 din grupa garantat) = 290 voturi = 17.8% = N-au treaba cu fotbalul !

0-3 puncte = 253 voturi = 15.53% = realisti.

numar total de voturi:1629

Condamnati la infrangeri. . .

Living_Dead_Stripper18.09.2008 07:46
ps : Meme Stoica - esti un jeg ! Cum sa zici tu ca victoria chefereului la roma e peste victoria Stelei cu Valencia ? Cat de tigan sa fii ?

Ce mai conteaza acum? Incepem sa scoatem sublerele si sa ne masuram victoriile? Ce mai conteaza cum a jucat Roma, cum au castigat franarii?

Mihai Stoica a fost unul dintre putinii profesionisti care au lucrat la Steaua in ultimii 18 ani. Din pacate,abia acum incepem sa simtim lipsa unor oameni de calitate, oameni care au fost pusi pe fuga de urangutanul de stana.

PS

Era pe aici un user numit Victor, care imi explica despre transferurile facute pe banda rulanta de Gigi, pentru a-si bate joc de noi, smecherii plictisiti. Cred ca ar fi timpul sa revina cu o addenda...

«1234»