FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiorentina - Steaua 0 - 0 (0 - 0)

«12345»
Verssace29.09.2008 18:27
cum sa fie ma fiorentina sub noi? va dati seama ce aberatii spuneti? pai Gilardino & Mutu fac cat toata echipa noastra :noexpression: noi cu Arthuro si Kapitanos ce sa facem ?! :thumbdown: poate prindem o zii buna si noi dupa mult timp ..asta`i singura sansa a noastra!! :blink:

visezi ? stai asa cã o sã ii batem si o sã le inchidã gura la multi victoria asta.

bodrumdan_barkahan29.09.2008 18:28

este meci greu dar trebuie macar un egal la ıtalia acasa la ei ar fii bıne.hai Steaua sunt cu voii.

FORZA Steaua...FORZA DİNAMO KİEV

steaua_gloria29.09.2008 18:45

Ce face Steaua de fiecare data in grupele UCL ?

Ei bine, asta va face si de data asta , o spun cu parere de rau, insa sansele sunt mici sa batem.

Un egal ar fi bun, insa ne trebuie multa lupta, suferinta si suflet.

DAMASKINOS29.09.2008 18:47

Doar la nivelul fundasilor suntem peste Fiorentina.Sa zicem ca si Frey cu Zapata sunt apropiati ca valoare, cu un plus pentru francez. Din pacate la nivelul atacantilor nu prea ne putem compara cu ei.(Dayro inca nu e la valorea lui Gilardino,Santana sau Mutu). Eu cred ca daca apararea merge ca in meciul cu franarii, scoatem un 0-0 sau 1-1 (Gol din faza fixa Goian :steag_sah_mic: )

steaua_gloria29.09.2008 18:50

Dayro mai e cum mai e, da mai avem vreo doua prajini pe-acolo ( stiti vorba cu prajina) , unul titular, altul rezerva.

DAMASKINOS29.09.2008 18:52

Au si ei 2 prajini in aparare:)

steaua_gloria29.09.2008 18:54

O prajina se chinuie , incurca si el acolo, ca ocupa spatiu ,da una care trebuie sa dea gol...

Catalyn0729.09.2008 18:57

la ce lot avem ar fi normal sa batem.

eu unu as fii multumit si daca am face un meci gen....cel cu Sampdoria :biggrin:

choli29.09.2008 18:57

MAINE JOACA Mirel...... :bananadance:

sabin130729.09.2008 19:03
MAINE JOACA Mirel...... :bananadance:

Pe cuvant?

Am zis azi ca am o presimtire ca joaca maine Radoi, tu stii dintr-o sursa mai sigura decat a mea? :w00t: Presa inca nu mi-am facut curaj s-o accesez.

steaua_gloria29.09.2008 19:08

Nu cred ca joaca.

LARI29.09.2008 21:45

Tehnicianul Stelei, Marius Lãcãtuș, a afirmat, la conferința de presã de dinaintea partidei cu Fiorentina, de la Florența, cã este posibil sã fie dezamãgit dacã nu va obține victoria în acest al doilea meci din Liga Campionilor.

"Îmi face plãcere revin la Florența, am trãit moment frumoase aici și am fost tratat bine. Vom avea un meci greu mâine, mai ales cã am pierdut prima partidã cu Bayern Munchen. Vrem sã atacãm și sã marcãm, nu putem doar sã ne apãrãm.Vom juca pentru a obține maximum, dar în final și un egal ar fi bun. Dacã reușim sã înscriem mãcar o datã, ne putem gândi chiar la victorie. Am pregãtit bine jocul, cunoaștem bine adversarul. Nu știu dacã aș fi mulțumit cu un egal, depinde de felul în care vom evolua. În ceea ce-l privește pe Rãdoi, vom vedea mâine dacã va juca", a declarat Lãcãtuș.

Acesta a dezvãluit și modul în care a gândit jocul defensiv:

"Nu vom juca om la om în faza defensivã, vom încerca sã ne blocãm adversari printr-o apãrare în zonã. Ne dorim sã obținem un rezultat bun în meciul cu Fiorentina, așa cum a fãcut-o și CFR-ul la Roma. Noi ne-am bucurat de rezultatul lor, acum sper ca ei sã aibã ocazia sã se bucure de performanța noastrã. Dar din punctul meu de vedere ne va fi mai greu, Fiorentina este în momentul actual peste Roma", a adãugat Lãcãtuș.

La rândul sãu, portarul Robinson Zapata, care va împlini vârsta de 30 de ani în ziua meciului, a afirmat cã sperã sã aibã parte de o aniversare frumoasã.

"Ne va fi foarte greu mâine searã, pentru cã vom avea de înfruntat un adversar dificil. Dacã vom juca bine în faza ofensivã și în cea defensivã, atunci vom scoate un rezultat foarte bun. Îmi doresc o victorie de ziua mea și asta le-am cerut și bãieților. Sper sã îmi facã un cadou frumos. Cât despre Mutu, este un jucãtor extraordinar și vom vedea cum îl vom anihila", a spus Zapata.

c.ronaldo1730.09.2008 04:22

BATEM!

Deliric130.09.2008 06:37
BATEM!

metzzz30.09.2008 06:39
BATEM!

Ar fi cazul sa mai batem si noi! :bananadance: :bananadance:

GOD30.09.2008 07:06

Astazi va fi ploaie de goluri in poarta lui Frey,Mutu va lua rosu se ia la bataie cu Lovin,iar Lovin ia galben si Mutu rosu.

Verssace30.09.2008 07:06

5000 de romani alãturi de Steaua.

parcã incepem sã arãtãm ca o echipã mare(la nievelul suporterilor) , cu toate cã majoritatea din cei 5000 cred cã sunt din italia.

Catalyn0730.09.2008 07:48

cred ca innebunesc daca-l vad iar pe Toja ca joaca altundeva in afara de flancul stang...

crushER30.09.2008 09:10

@Fear stai tu linistit ca nu o echipa sta in 2 jucatori.Recunosc,nu putem spune ca este sub noi ca valoare,dar cred totusi in sansa noastra de a castiga si sper inca in o titularizare a lui Bogdan Stancu in locu lu prafaru de Arthuro,asa am avea o sansa reala sa obtinem cele 3 puncte.

Dulah30.09.2008 11:00

Sper sa inceapa cu Stancu nu sa il bage prin minutul 70....

The Flyer30.09.2008 11:42
cred ca innebunesc daca-l vad iar pe Toja ca joaca altundeva in afara de flancul stang...

se pare ca joaca tot in centru!

steaua_gloria30.09.2008 12:47

Doamne ajuta !

CatalinBerceni30.09.2008 14:57

Nu are loc pe flancuri.....poate decat sa-l scoata pe Semedo din primul 11,dar as paria mai mult pe flancuri cu Banel si Szekely decat Toja....macar sa-l scoata pe Semedo din echipa ca se vede ca lipsesc meciuri multe pentru el,si sa bage or pe Szekely sau pe Toja....ca sunt cam de aceeasi valoare...poate putin mai bun romanul.....oricum sper sa batem...cu toate ca avem de tras mult pentru a castiga

Fan FC Steaua30.09.2008 15:54

eu sper sa nu joace Tojã deloc...nu vreau sa-si bata iar joc...sa incerce sa dribleze si sa cada-n cur....sa incetineasca jocul si sa piarda mingi... si sper ca arthuro sa-si rupa picioarele in primele minute...ca sa intre altul in locul lui...

Lance30.09.2008 16:35

Bogdan Stancu e mai bun ca Arthuro,iar Toja nu ar mai trebui sa joace in centru pentru ca nu este locul lui acolo.Doamne ajuta!1-0 Steaua!!

«12345»