FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiorentina - Steaua 0 - 0 (0 - 0)

«1235»
Azzido13.09.2008 22:09

In data de 30 septembrie se va disputa etapa a 2-a, din cadrul grupelor Ligii Campionilor, editia 2008-2009

Sebi12314.09.2008 08:13

eu zic ca v-a fii un meci greu daca joaca Mutu :(:D daca ii batem pe Fiorentina demonstram ca avem o valuare foarte mare si ar fii tare s-ai batem si pe bayern ;):steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

lozzy14.09.2008 12:57

stie cineva despre deplasarea la Fiorentina.

Biletul este 22 euro, dar despre transport???

A hotarat cineva ceva??

RBK15.09.2008 14:24

transport autocar(atlassib)180Euro dus-intors Bucuresti-Firenze ,bilet avion lowcost Wizzair 200 EURO(plecare luni dimineata 06.10)intoarcere joi dimineata 7.45

TheSithLord18.09.2008 16:39

va recomand sa va duceti in excursie alta data,in tot cazul nu cu ocazia meciului ca cel mai probabil o sa veniti suparati foc.Fiorentina i-a bubuit pe francezi acasa la ei de le-a sarit ghetele.Noi......BLOW!!!

Gnatiuc Ion18.09.2008 19:43

fularultras

Daca capata incredere, Steaua va face un meci mare. Adica un egal. Apoi Lyon in Ghencea. Ar trebui uitata presiunea impusa de CFR, ca astia numai asat si asteapta, sa piarda Steaua... :thumbdown:fularsteaua2

GOD18.09.2008 20:13

0-1 Steaua

RBK19.09.2008 18:05

au ajuns Biletele la Club ?cat costa in sectoru nostru 25-30 euro?

LARI19.09.2008 20:49

Antrenorul formației Fiorentina, Cesare Prandelli, a declarat cã se așteaptã la un meci spectaculos cu Steaua, la 30 septembrie, în etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, "roș-albaștrii" fiind o echipã bine organizatã, informeazã presa englezã.

"Steaua este o echipã importantã în Europa. Dispune de jucãtori buni, este o echipã foarte bine organizatã. Meciurile cu Steaua vor fi spectaculoase. Fiecare jucãtor va lupta pentru echipa sa, dar cu siguranțã cu sportivitate", a spus tehnicianul ACF Fiorentina.

Prandelli a afirmat cã Adrian Mutu este un jucãtor extreme de important pentru echipa sa, "un real talent". "Sunt fericit cã este elevul meu și am o relație fantasticã cu el", a spus antrenorul Italian.

dani p19.09.2008 20:56

Steaua de obicei face meciuri bune in deplasare...sa avem incredere in baieti... fularsteaua2

dr.adrian919.09.2008 22:19

incredibil cat de mare e prostia pe aici. nici macar javrele de dinamovisti nu sunt asa optimisti ca voi. bine a zis careva ca la declaratii suntem deja campioni dar la joc suntem afoni.

eu zic ca ne bate fiorentina cu vreo 3-0 sa ne invatam minte. si sa sa invete in special becali minte.

RBK20.09.2008 10:54

pana la urma cat va costa un bilet la meci in sectoru nostru,dk stie cineva sa mi zica si mie pretul Oficial

danimarcu21.09.2008 21:39

"Important este cã am obținut cele trei puncte, în fața unei echipe care a jucat bine. Urmeazã meciuri de foc pentru noi, pot spune cã pentru noi campionatul abia acum începe. La Fiorentina vrem sã obținem mai mult decât cu Bayern, însã oricum obiectivul nostru a fost atins prin calificarea în grupe. M-am bucurat puțin pentru rezultatul lui Bayern, înseamnã cã i-am obosit ceva. La Cluj mergem la victorie, iar la Florența sã ne jucãm șansele", a comentat Petre Marin dupã meciul cu Gaz Metan.

Toata stima pt Marin,dar cred ca e cazul sa iasa la pensie dupa ce-si revine Emeghara.Nu cred ca e benefica mentalitatea asta a lui...

RBK23.09.2008 20:01

22 EURO cel mai eftin bilet la acest meci

Verssace23.09.2008 20:22

@ danimarcu

omu isi face chiar foarte bine treaba , pentru ce sã iasã la pensie ? pentru mine si el este un simbol adevarat.

danimarcu23.09.2008 20:44
@ danimarcu

omu isi face chiar foarte bine treaba , pentru ce sã iasã la pensie ?

Pt ca nu mai poate.Se vede de la o posta ca e terminat,face greseli la fiecare meci.Fault la Constanta(noroc ca am batut),meciuri din ce in ce mai slabe in campionat.Numai norocul a facut ca greselile sale sa nu fie decisive.Dar va urma si asta,un adversar vitezist il face pe Marin la orice ora.

Pe deasupra,vad ca si mentalitatea i-a luat-o razna(dupa cum am redat mai sus):pe anul asta obiectivul a fost atins,de acum mai castiga meciuri doar daca vor muschii lor...

raducelbun24.09.2008 06:44

Corect ar fi - daca pot muschii lor. P.Marin este constient ca nu avem cum sa iesim din grupa asta.

KolloSal24.09.2008 07:43

Declaratia lui Petre Marin denota clar mentalitatea fotbalistului roman: ne-am atins obiectivul, grupele CL, banii au intrat in buzunar, toata lumea e multumita, atunci de ce sa ne mai chinuim noi sa batem echipe ca Bayern, Fiorentina, Lyon cand si-asa sansele de izbanda sunt f mici. Mergem inainte cu ce-o fi o fi, doar nu ne va acuza nimeni ca n-am facut puncte in aceste circumstante. Sunt curios daca asa au gandit acum cativa ani si Basel cand au iesit din grupe sau Artmedia Bratislava cand a batut pe Porto pe Dragao.

Melku25.09.2008 11:14

Are Fiorentina si slabiciunile ei, a incasat doua goluri de la Lyon dupa ce a condus cu 2-0, si-a furat-o de la Lazio cu 3-0. Imi pare rau ca nu prea sunt semne bune in ceea ce ii priveste pe Radoi sau Ovidiu Petre, sper ca macar unul sa fie pe teren in meciul asta, sansele noastre ar fi cu atat mai bune.

stelistul stelist25.09.2008 11:26
Declaratia lui Petre Marin denota clar mentalitatea fotbalistului roman: ne-am atins obiectivul, grupele CL, banii au intrat in buzunar, toata lumea e multumita, atunci de ce sa ne mai chinuim noi sa batem echipe ca Bayern, Fiorentina, Lyon cand si-asa sansele de izbanda sunt f mici. Mergem inainte cu ce-o fi o fi, doar nu ne va acuza nimeni ca n-am facut puncte in aceste circumstante. Sunt curios daca asa au gandit acum cativa ani si Basel cand au iesit din grupe sau Artmedia Bratislava cand a batut pe Porto pe Dragao.

a declarat Petre Marin asa ceva??? eu nu cred... vreau sursa

Melku25.09.2008 15:55

"Acest 3-0 reflectã exact ce s-a întâmplat în teren, puteam sã câștigãm la un scor mult mai mare. Am vorbit cu Adi, era trist, dar ei se gândesc la meciul de miercuri cu Steaua. Dacã Steaua va avea ambiție, va câștiga cu Fiorentina. O sã țin cu Steaua în acest meci, chiar dacã sunt dinamovist", a spus Radu Stefan (gsp.ro)

Vom castiga , stai linistit :)

badboys25.09.2008 20:15
de unde se poate lua bilete fratilor
:offtopic:
eu zic ca v-a fii un meci greu daca joaca Mutu :(:D daca ii batem pe Fiorentina demonstram ca avem o valuare foarte mare si ar fii tare s-ai batem si pe bayern ;):steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

salutare,de unde pot lua bilete fratilor,suntem in italia si nu gasim
dr.adrian927.09.2008 08:29

cine lupta poate castiga, dar cine nu lupta a pierdut deja.

Wally27.09.2008 09:32

Va fi un meci greu...daca vom juca la fel cum am facut-o cu CFR sau Bayern nu vom avea prea multe sanse...raman la parerea ca Toja nu are ce cauta in centru.

Verssace27.09.2008 16:11

toja nu are ce cauta nici in primul 11 , sunt altii care isi fac mult mai bine treaba pe postul lui.

Oricum ne asteaptã un meci f greu , dar putem sã-i batem cã nu sunt intr-o formã bunã in campionat , dar in UCL sunt foarte concentrati.

* E adevãrat cã nu joacã Mirel ?

«1235»