FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiorentina - Steaua 0 - 0 (0 - 0)

«1345»
mountytoma30.09.2008 22:01

atata timp cat echipa o face doar partial antrenorul, e greu sa obtii rezultate mari. nu au jucat rau azi, dar nici bine. cu exceptia lui zapata, Goian, Ghionea, Ogararu si partial Lovin. remarcabile pasele lungi ale lui Lovin pentru Semedo, baiatul asta pe care il injura atatia ne ofera in continuare surprize placute. ii admir ambitia.

in privinta lui Radoi, avand in vedere cate pase a gresit (e adevarat de doua ori si-a reparat greseala), daca tot e asa de important pentru psihicul echipei, sa stea pe banca, antrenor secund... ca pe teren a repetat prestatia de gazela balerina din feroe. Stancu desi e un super jucator e praf cand e pus sa joace altceva decat stie, Semedo ne-a aratat de ce s-a bucurat CFR-ul ca ni l-a dat (si pe o gramada de bani), Dayro continua seria "pierdut in spatiu", kapetanos daca dadea golul ala cred ii provoca sinuciderea lui arthuro dar ne-a reamintit care e procentajul lui gol/meci, szekely din pacate e iesit din forma, si ramanem la ultima noastra sansa: Banel. am ajuns sa speram ca Banel va fi jucatorul determinant. sincer, azi am sperat ca va reusi el ceva, bazandu-ma pe ambitia lui (care printre altele il tine pe banca pe szekely).

a propos de declaratia lui p Marin, cum ca anul asta obiectivul a fost indeplinit, ar insemna ca pe lista de cl trebuiau trecuti rada, neaga, abel moreno si ceilalti renegati, pentru a pastra pentru Liga lui mitica jucatorii "valorosi", care trebuie sa castige campionatul, ca sa punem mana pe banii din Liga Campionilor, ca separe ca asta e de fapt tinta nr 1!

oare cat vom mai suferi pana vom trai prima victorie in Liga Campionilor?

Hairy Plotter30.09.2008 22:29

Salut,

Eu is ala nou pe care sa-l injure toti.

Parerea mea este ca echipa a jucat atat de mult cat a putut in conditiile in care Laca l-a tinut pe Stancu in teren atata amar de timp desi era clar ca omul e mult prea timorat. Pe Banel putem sa-l injuram cat vrem. In ultima parte a meciului, el ii fura mingiile lui Mutu, chiar si dupa faultul ala grosolan. Omul atata poate, dar exceleaza in ceea ce face (poate). Aici iar remarc lipsa flagranta a unui tehnician care sa pregateasca jucatorul. Pai daca il vezi pe om ca habar nu are sa centreze, ce cauta Banel la toate loviturile libere ? Si daca tot vrea patronu' sa joace Banel, invata-l sa centreze la punct fix, invata-l sa centreze din alergare. FA CEVA CU EL !

Dayro n-a facut nimic pentru ca treaba lui e sa "serveasca" mingea altuia. Cui sa i-o dea cand Stancu era mereu la 30 de metri in spatele lui ?

In rest, echipa s-a comportat peste asteptarile mele.

Zapata merita statuie in Ghencea, Goian a fost omul meciului, Radoi a gresit de cateva ori, dar simpla prezenta a lui a intarit apararea, lucru evident, Petre Marin si-a facut treaba binisor avand in vedere varsta lui si varsta celor alaturi de care alerga. Lovin a facut cel mai bun meci al lui in CL. Ghionea cam nervos, dar si-a facut treaba bine...

Sanse ar mai fi. Om trai si om vedea.

FORZA Steaua

Un telespectator fidel

teser01.10.2008 03:56
Ce terminati avem in atac... Semedo, kapetanos.. astia pentru ce au fost adusi la Steaua ?

N-avem un jucator in stare sa dea un gol, frate, cum draq sa castigam noi vreun meci in Liga daca n-avem un jucator capabil sa inscrie un amarat de gol ? Si ce de faze.... lipsa totala de gandire atunci cand e mingea la picior.

A avut Luca Toni in meciul cu Lyon ocazii pentru toate echipele din aceasta etapa a UCL. Si nu a dat gol din nicio ocazie, iar asta e atacant.

Voi ce vreti, sutul si golul, 100% eficacitate? Sa ziceti merci ca au fost macar ocaziile.

sirFlorin01.10.2008 06:08

...ma dc toate ziarele au pe prima pagina titlul "Steaua egala Fiorentinei" ce mare echipa a europei e si fiorentina de atat ne ridica in slavi ca am terminat la egalitate...fiorentina a aratat aseara ca o echipa d UEFA pentru ca sa se califice in UCL mai departe nu prea cred Steaua putea sa o bata am avut ghinion doar pacat ca Semedo nu a avut tupeul necesar la unele faze :noexpression:

TheSithLord01.10.2008 07:00
Hai sa ne amagim inca o data ca "puteam mai mult". Nu nene,nu puteam mai mult pentru ca nu avem curaj. Chiar exista pe prima pagina un articol cu aceasta denumire insa cei de la Steaua nu cred ca l-au lecturat.

Nu meritam mai mult pentru ca nu avem echipa de la mijloc in sus pentru a construi ceva,iar cea care intra in teren e alcatuita din 2 parti,jucatorii bagati de Lacatus si jucatorii lui Becali. Arthuro s-a vazut clar ca e puscarie din primele meciuri insa Lacatus a continuat cu el iar Becali declara ca avea incredere in el,cum s-a sucarit Becali pe el cum a iesit in sfarsit din prima echipa. Coincidenta nu? Mai e amuzanta coincidenta cu Semedo,care fiind acum preferatul patronului joaca mereu titular pe stanga desi,cu exceptia meciului cu gaz metan,nu a facut mare lucru. E clar,Semedo trebuie sa fie titular,cel putin inca vreo 5-6 meciuri pana cand se plictiseste Becali de el. Halal de "management".

Sa revin la meciul de azi. Am intalnit o echipa medie din Italia,cu o ofensiva foarte buna(gilardino-Mutu iar jucatorii lor de pe flancuri au fost foarte rapizi si tehnici) insa cu o aparare praf(vezi meciul lor cu Lyon). Ce am facut noi? Exact,ne-am aparat. Trebuie spus un lucru care devine din ce in ce mai evident: Steaua NU STIE SA ATACE!!! Multi o sa mentioneze lipsa de valoare de acolo insa nu cred ca borisov are niste van nistelroy pe acolo si totusi a bagat 2 boabe in poarta juventus-ului. E vorba de asezarea in teren si de calitatile jucatorilor si credeti-ma ca nu ma dau antrenor cum fac multi de pe acest forum.

Pai hai sa vedem echipa de azi. Apararea a fost foarte buna(de fapt singurul capitol unde suntem de CL) si sincer le-as da nota 10 pentru meciul de azi,avand in vedere ca ei duc greul in fiecare meci tare al Stelei tocmai pentru ca de la mijloc in sus nu existam. La mijloc au fost alesi corect Radoi si Lovin,insa amandoi se descurca greu cu mingea si mai mult au fost postati in fata apararii decat la mijloc recuperand.

Greseala majora a fost la atacanti si la cei de pe flancuri:

-Banel a facut ce face el de obicei adica nimic. Unii o sa sara cu fundul in sus si ca eroic s-a luptat cu Mutu in aparare,insa numarati cate centrari a dat si cate incursiuni a facut si o sa vedeti cat de "bine" a jucat

-Semedo a fost bagat fortat titular si ne-a scos peri albi. Pe langa faptul ca a pierdut nu stiu cate mingi si-a bagat picioarele in cele 2 lansari foarte bune ale lui Lovin din prima repriza si a ratat acea faza clara de gol. Si se vede clar ca nu e in largul lui pe stanga.

-Stancu nu a reusit mai nimic,cred ca nu a castigat nici un duel aerian desi nu e vina lui pentru ca a fost pus sa fie pivot cand el e varf de viteza.

-Dayro moreno. Nici nu stiu ce a jucat Dayro moreno astazi. Cica a fost un fel de varf insa abia a atins mingea si cand i se dadea mingea i se dadea pe sus,incomod,tocmai pentru ca era marcat foarte bine.

Din motivele enuntate mai sus Steaua nu a existat in terenul advers. Jucatorii ofensivi au fost putini,la mari distante intre ei si au mai fost si pusi pe posturi aiurea. Sunt curios cate centrari bune au dat Semedo si Nicolita,cred ca si Ogararu sau Lovin au dat mai multe.

Si cu acest atac foarte slab si jucand fricos tot am avut ocazii mari,ganditi-va ce faceam daca avem echipa de la mijloc in sus,cred ca ii spulberam pe italieni. Fiorentina mi s-a parut un fel de Sampdoria cu un atac mai bun.

Steaua a prins gustul CL insa nu poti castiga meciuri doar cu apararea. Cu un toja pe stanga,Mirel-Lovin(thiago) pe zona centrala,cu szekely pe dreapta(doamne cine e rezerva lui Banel) si cu un kapetanos ca pivot(alt pivot adevarat cu avem) iar Dayro sau Stancu varf aveam sanse mai mari azi. Repet,am intalnit o echipa cu aparare de 2 lei si am ales sa ne aparam. Jenant. Si daca credeti ca l-am atacat pe Lacatus,injurati-ma,n-aveti decat.

Daca Steaua era o echipa mare astazi,castiga fara probleme,mai ramane sa ne amagim ca o sa-i batem pe Lyon. Norocul nostru este ca s-a terminat egal la muchen ca altfel nu mai ne puneam problema iesirii din grupe. La ce aparare avem,daca OAIE ar baga niste bani pentru niste jucatori ofensivi buni am iesi din grupele Champions League.

Pacat,mare pacat,Lacatus,unde este curajul de alta data?

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Exact la formula asta ma gandeam si eu - nu joci fara Toja cand e Nicolita si nu joci fara Kapetanos cand e Szekely.Astea sant 2 cupluri care deja s-au sudat,nu mai au nevoie decat de un al3-lea om,cu care sa faca un triunghi de atac.

Nu avem atac.Asta asa este.

Melku01.10.2008 07:31

Sunt foarte dezamagit de meciul de ieri, nu stiu daca puteam sa obtinem mai mult sau nu dar in ciuda faptului ca prestatia echipei a fost laudata, cel putin in presa, eu nu am cum sa remarc faptul ca Fiorentina ne-a tinut cu fundul in poarta. Rareori am putut sa iesim din jumatatea noastra, au facut un presing foarte bun in jumatatea noastra, nu am reusit sa recuperam nici o minge de la mijloc in sus, foarte tarziu am reusit sa avem un corner, doua, nu am fost niciodata primii la minge, nu am castigat dueluri aeriene, etc.

Zapata a facut iarasi un meci bun.

Ogararu a fost ok in apararea dar spre zero in atac, in momentele in care a urcat dadea pase cu disperare, sutate sau prea inapoi.

Goian si Ghionea au dus greul si si-au facut bine treaba.

P.Marin nul, nu stiu cum de nu a luat rosu. Usor de depasit si zero la urcarile lui.

Radoi si cu Lovin au facut meciuri ok dar amandoi erau in stare de mai mult. Radoi se pare ca nu a fost 100 % apt iar Lovin nu a mai reusit inca un meci bun (poate totusi mai trebuie si odihnit).

Semedo a fost deceptie totala, ne-a aratat limitele lui, ne-a aratat de ce nu a prins un Porto sau Benfica si a venit in Romania.

Nicolita nu a prins o seara buna.

Dayro Moreno a fost bezmetic, din nou, ori nu e jucat bine ori nu stie sa joace fotbal organizat.

Bogdan Stancu a fost surpriza neplacuta a lui Lacatus, asa cum a fost si cu Toja in centru. Se stia ca Stancu nu joaca bine ca "varf impins".

Thiago a intrat foarte decis si in ciuda faptului ca a avut o situatie in care s-a driblat singur, era foarte proaspat si cu mai multe idei ofensive decat Lovin, cred ca era o schimbare utila.

Szekely in afara de sutul frumos, mai nimic. Poate ca joaca cu teama dupa accidentare, repet, doar in meciul cu Roma a jucat impresionant, il pune in fund pe Cicinho.

Sper sa ne trezim la meciul cu Lyon.

cornisa5801.10.2008 17:31

Un meci în care se putea face mai mult dar asta e e primul punct e din deplasare sã ne mulțumim cu asta și sã cãștigãm cu Lyon dacã se poate .

Hai Steaua :steag_cruce_invers:

WhiteSnake01.10.2008 22:12

Steaua n-are valoare. Degeaba ne mai chinuim, cu punctul asta o sa ramanem. :-J

O sa traim cuprinsi de oftica si manie cand o sa vedem CFR-ul in primavara Champions League. Vor lua astia acum 6 puncte din dubla cu Bordeaux si Chelsea o sa bata la randul ei in ambele meciuri pe italieni si aia sunt ungurii. Faceti si voi calculele... :))

Bai, eu unul in locul vostru as tace!! Mi-e rusine de intru in pamant. Daca anul trecut cand am facut parte din cea mai usoara grupa posibila am strans decat un punct... =)) Intrebare: Unde-i Steaua? Da, Steaua, echipa aia de spart becuri!! [...] Steaua lui Gigi care castiga 4\5-0 cu Gloria Bistrita, Farul, Craiova, Gaz Metan si alte echipe ce sunt sclavele noastre? Care ne dadeau de fiecare data meciul ca sa luam noi campionatul ca niste ...? Ce Dzeu se intampla? Nu mai vreau sa aud de fotbal. S-a terminat pentru mine Steaua. Steaua mi-a rupt sufletul!! ...

Apropo, priviti o declaratie de cascadarii rasului, nu altceva, a lui Becali pe GSPTv: <<O sa jucam cu Chelsea in sferturi si o sa-i batem.>> =))

Totusi prieteni, haideti sa fim si noi putin realisti!! :))

Injurati-ma, scuipati-ma, dar vreau sa aud un raspuns simplu: am sau nu dreptate? :))

predatorpulse702.10.2008 04:51

@whitesnake,incep prin a te intreba: cati ani ai? Si a 2-a intrebare: tu tii cu Steaua?

Cum poti sa spui k Steaua e jegul fotbalului romanesc cand fara acest club Romania in Europa aproape k nu exista. Si lumineaza-ma si pe mine,de cand sunt Bistrita si Craiova sclavele noastre,echipe care joaca la rupere cu noi de fiecare data. Ai fost spalat pe creier de gazete si carpete,Steaua are imagine de echipa murdata datorita lui jijel becatel insa nu este o echipa murdara. E o echipa buna cu limitele sale,limite date de cati bani scoate jijel in buzunar. Daca te declari atat de dezamagit de Steaua,e simplu,nu mai tine cu ea,du-te la chefere k ei sunt pe val acum. Nu putem sa fim tot timpul cei mai buni,mai ales cand suntem condusi de un oligofren. Ultimul om care manca fotbal pe paine la Steaua a fost Mihai Stoica,dupa el au urmat numai amatori.

Da,chefere e peste noi in CL si daca o sa te uiti in topicul cu Liga Campionilor am explicat si de ce. E vorba de cuvantul magic in fotbal,MANAGEMENT,management al echipei,al transferurilor,pe scurt al clubului,cuvant necunoscut pentru Jiji,el conduce clubul dupa vise(ati vazut faza aia la carcotasi cand spunea el k s-a luptat in vis cu unul,aia da faza se spitalul noua),dupa cum ii zic aia de la athos si dupa SMS-urile primite de la Dumnezeu. De asta am progresat putin spre deloc in CL si am regresat in campionat(n-am mai castigat un campionat de 2 ani de zile si nici nu sunt premize favorabile nici in acest an).

Hai sa vedem si partea buna din toata aceasta poveste: daca cei din Cluj se califica mai departe,poate crapa de ciuda Jiji si scapam de el.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

TheSithLord02.10.2008 07:39

Steaua ca sa mearga mai departe are nevoie de 2 victorii si 2 egaluri+rezultatele celorlalte meciuri ca sa spere la un loc 2.In caz ca reuseste 3 victorii,e calificata de pe 2 cu siguranta,asta ar insemna 6 puncte cu Lyon si inca 3 cu Fiorentina.

Ideal ar fi asa:

Steaua-Lyon 1

Lyon - Steaua x

Bayern -Fiorentina 1

Fiorentina - Bayern x

Bayern - Steaua x

Fiorentina - Lyon 1

Steaua - Fiorentina 1

Lyon - Bayern 1.

Lacatus si Becali trebuie sa se gandeasca serios la echipa,le sant necesare aceste 2 victorii pentru calificare,de meciuri egale nu ne facem griji,se pricep.2 victorii.La 3 victorii si o infrangere Steaua se califica.

Virgil02.10.2008 07:41

@predatorpulse7

Nu-l mai intreba. Se vede de la o posta ce e. Un frustrat. Si scrie si tu mai scurt, mai concentrat. Daca poti, evident.

DanStan04.10.2008 07:26

O sa traim cuprinsi de oftica si manie cand o sa vedem CFR-ul in primavara Champions League. Vor lua astia acum 6 puncte din dubla cu Bordeaux si Chelsea o sa bata la randul ei in ambele meciuri pe italieni si aia sunt ungurii. Faceti si voi calculele... :))

Bai, eu unul in locul vostru as tace!! Mi-e rusine de intru in pamant.

Exemplu clasic de frustrat. Se vede de la o psta diferenta dintre stelisti si frustrati. Pentru orice frustrat nu exista fotbal ci doar oftica. Nici un stelist n-are de ce se oftica pe cfrcluj pentru ca stelistii inteleg cate ceva din fotbal si realizeaza faptul ca succesele clujului sunt datorate unui management ceva mai performant si nu faptului ca cineva a hotarat ca 'Steaua = aia rai, CFR Cluj = aia buni". Orice stelist isi doreste ca Steaua sa joace mai bine, sa castige meciuri, sa obtina performante cat mai bune. Orice frustrat isi doreste sa piarda Steaua pentru a avea dupa aceea motiv sa injure. Nici unui stelist nu-i va fi niciodata 'rusine' in fata unui esec intrucat stelistii nu sunt caracterizati de oftica si frustrare ci de dorinta ca acele cauze ce au dus la esec sa fie inlaturate. De fapt chiar si frustratii au unele vagi dorinte de acest gen intrucat ei vor sa dispara Steaua pentru a scapa astfel de frustrarea esecurilor propriilor cluburi, iar asta spune multe despre ceea ce inseamna Steaua in fotbalul romanesc. Noi nu vrem sa dispara nici macar dhinamo (pe cine am mai umili dac-ar disparea ?). Intr-un fel ne-a picat bine eliminarea potailor si a porumbeilor nu penstru ca ne roade frustrarea la adresa lor ci pentru ca le vrem binele. Ar trebui sa-nvete ca pentru ei era mult mai important daca protestau impotriva tembelismelor propriilor conducatori decat daca se izmeneau pe strazi urland 'I love you, Boro'. La ce le-a folosit amorul public pentru Boro ? Joaca echipa lor mai bine ? Fireste, ei nu-si doresc progresul propriei echipe, fiind mult mai preocupati ca nu cumva Steaua sa progreseze. Uite de-aia am ajuns eu stelist si nu potaie sau voiajor. Vreau sa vad fotbal adevarat, nu sa ma excit la gandul c-au pierdut altii.

Blackzie22.10.2008 08:22

Bai, eu unul in locul vostru as tace!! Mi-e rusine de intru in pamant. Daca anul trecut cand am facut parte din cea mai usoara grupa posibila am strans decat un punct... =)) Intrebare: Unde-i Steaua? Da, Steaua, echipa aia de spart becuri!! [...] Steaua lui Gigi care castiga 4\5-0 cu Gloria Bistrita, Farul, Craiova, Gaz Metan si alte echipe ce sunt sclavele noastre? Care ne dadeau de fiecare data meciul ca sa luam noi campionatul ca niste ...? Ce Dzeu se intampla? Nu mai vreau sa aud de fotbal. S-a terminat pentru mine Steaua. Steaua mi-a rupt sufletul!! ...

Apropo, priviti o declaratie de cascadarii rasului, nu altceva, a lui Becali pe GSPTv: <<O sa jucam cu Chelsea in sferturi si o sa-i batem.>> =))

Totusi prieteni, haideti sa fim si noi putin realisti!! :))

Injurati-ma, scuipati-ma, dar vreau sa aud un raspuns simplu: am sau nu dreptate? :))

Nu te injur, nu te scuip si nici nu ai dreptate. Nu te poti numi suporter.

«1345»