salutare,de unde pot lua bilete fratilor,suntem in italia si nu gasim
Ati incercat la casele de bilete de la stadion?
salutare,de unde pot lua bilete fratilor,suntem in italia si nu gasim
Ati incercat la casele de bilete de la stadion?
Ce rau imi pare ca a plecat Surdu de la Steaua
Ca deh, sa avem si noi un handicapat in echipa ... ei un mut, noi un surd.. in atac amandoi ... lipeste orbu si schiopu
Mergem la Firenze sa ne jucam sansele,fiorentina,cred eu,se afla intr`o pasa mai putin buna si cred in sansele noastre de a castiga meciul.Nu vreau sa il critic pe Lacatus am tot respectul pentru dansul,dar am speranta ca poate va vedea intr`o zi ca Arthuro n`are o treaba saracu cu fotbalul si cu postul de atacant.In rest....vom vedea miercuri !
cat ar fii ei iesiti din forma..nu stiu ce sanse avem cu jucatorii nostri de "mare valoare".. tot ceea ce ne ramane e sa speram ca poate facem si noi un meci bun dupa mult timp .. ![]()
eu zic ca nu pierdem
Forza Steaua! ![]()
![]()
![]()
![]()
Va fi un meci extrem de greu , aseara Fiorentina a invins cu 1-0 pe Genoa , dar au luat si 5 cartonse galbene . Cred ca am putea profita sa zicem de aceasta nervozitate a lor.
Cred ca vom castiga 2-0.
stiu ca nu e ontopic
dar, stie cineva cum (daca) pot vedea meciul la vreun TV (nu net) in bulgaria ?
poti sa urmaresti online pe sport.ro,Pro TV.ro
stiu ca nu e ontopicdar, stie cineva cum (daca) pot vedea meciul la vreun TV (nu net) in bulgaria ?
cand am fost in bulgaria am prins Pro TV simplu.
stiu ca nu e ontopicdar, stie cineva cum (daca) pot vedea meciul la vreun TV (nu net) in bulgaria ?
Traiesti inca ? ![]()
mersi verssace
asa sper si eu sa gasesc; bagami-as picioarele in ea de "multinationala"
scuze de oftopic
Traiesti inca ?
Din pacate,DA.Cand o sa dispara asta o sa fac chef mai ceva decat la inmormantarea lui Jiji...
meciul?dificil..scorul? no comment....visez la o victorie....sper sa nu ramana doar vis... FORZA Steaua ![]()
eu zik ca facem egal dar as vrea sa cistigam!!! ![]()
Momentul adevarului - daca nici pe astia nu-i batem, chiar nu avem ce cauta prin C.L. Nu stiu care o fi strategia lui Lacatus, dar as prefera sa includa si niste goluri in poarta adversarului. Macar unul.
X pauza 2 final da 1 gol Dayro forzza Steaua si bafta celor ce au plecat la firenze
Momentul adevarului - daca nici pe astia nu-i batem, chiar nu avem ce cauta prin C.L.
Nu cu Galata era momentul adevarului? Acum e cu Fiorentina, peste 2 saptamani va fi cu Lyon si-asa mai departe.
momentul adevarului a fost zic eu cu bayern , atunci daca reuseam ceva bun puteam sa zicem ca suntem echipa de Cl , galata nu jucase meciuri oficiale daca nu ma insel si era normal sa aiba probleme cu noi si din fericire am reusit sa le depistam problemele si sa trecem de ei
E momentul adevarului cand vrem noi, depinde ce adevar vrem sa stim ![]()
Normal ar fii sã castigãm , Fiorentina e sub noi . ![]()
Normal ar fii sã castigãm , Fiorentina e sub noi .![]()
asa ar fi normal, doar ca , de cate ori ne este lumea mai draga nu fecem nimic. cred ca facem 0-0 ca la genoa cu sampdoria.
cum sa fie ma fiorentina sub noi? va dati seama ce aberatii spuneti? pai Gilardino & Mutu fac cat toata echipa noastra :noexpression: noi cu Arthuro si Kapitanos ce sa facem ?!
poate prindem o zii buna si noi dupa mult timp ..asta`i singura sansa a noastra!! ![]()
cum sa fie ma fiorentina sub noi? va dati seama ce aberatii spuneti? pai Gilardino & Mutu fac cat toata echipa noastra :noexpression: noi cu Arthuro si Kapitanos ce sa facem ?!poate prindem o zii buna si noi dupa mult timp ..asta`i singura sansa a noastra!!
![]()
exagerizi , totus avem si noi jucatori ca Radoi , zapata , Goian , Ghionea , toja , Ogararu , golanski , Dayro , szekely care au si ei valoarea lor , avem jucatori , nu avem echipa