FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul - Steaua 1 - 4

«12345»
juby14.09.2008 13:00

Banel !? Unde sa aiba Banel loc la echipa ?! Si cum il poti compara pe Banel Nicolita cu jucatori profesionisti de fotbal. Cand e in forma buna, baiatul asta abia joaca ceva, oleaca mica rau de fotbal. Si voi vorbiti ca nu au loc alti jucatori din cauza lui Banel.

In alta ordine de idei, Banel nu are viteza, nu are tehnica, faza de aparare o face prost. LA finalizare...cred ca nu se asteapta portarii sa suteze asa prost, si se asteapta la un sut mult mai plasat si mai puternic, altfel nu imi explic golurile lui.

Ce vede lumea la Banel, nu stiu, si nu ma refer numai la cei care post'eaza aici. Ma refer si la antrenori. Nu inteleg, si nici nu cred ca o sa inteleg prea curand. Poate cand nu m-oi mai uita la fotbal oi inteleg si eu. Pana atunci, raman la parerea ca Banel nu are ce juca la Steaua.

Toate bune.

undeshila14.09.2008 13:11
Am fost in seara asta la meci....chiar dc sunt din ct, tin cu Steaua orice ar fi.Vreau sa va spun ca nu am apucat sa ma bucur de meci, am vazut pana la aproape jumate din a doua repriza, pt ca dupa primele 2 goluri ale Stelei, un farist disperat de scor si de steagul cu Steaua pe care il fluturam, a venit mi-a dat una dupa ceafa, a vrut sa ma ia la bataie. mentionez ca sunt fata. au sarit mai multi la bataie, noi eram 4 ,2 baieti si 2 fete. galeria farului turbase, erau dornici de bataie si scandal, abia i-au tinut jandarmii sa nu sara gardul sa vina spre noi. am plecat inainte cu mult de final pt ca ne-a fost frica sa nu ne astepte afara la sfarsit si sa ne linseze....misto meci!!

1. trebuia sa intri in peluza I unde a fost galeria Stelei. Eu am fost cu nevastamea si aveam oarecum o jena deoarece a fost primul ei meci in galerie. Insa spre surprinderea mea totul a fost ok , baietii din brigazi au fost ok (mai putin la intrare cand i-am intrebat pe cativa din insurgentii daca a intrat sudul si incepusera cu mistouri). Am stat chiar in spatele brigazilor la 2-3 randuri , am cantat tot meciul (si ea spre surprinderea mea) ... insa poate si datorita frigului si-a vantului s-a cantat destul de slab ... subtire de vara asa :) si parerea mea ... prea mult unele cantece , mai ales cel cu "lala lala lala" pe refren , care mi se pare slab din 2 puncte de vedere : nu se aude deloc fiind vocale slabe si pe langa asta suna a manea ? :thumbdown:

2. nu stiu de unde pana unde adversitatea asta , chiar si-n ziua de azi , Constanta este un oras stelist in proportie de 90% , nu mi-e teama sa merg cu fular sau tricou al Stelei , sa am ringtone la telefon cu Steaua , etc. Cam de 2 ani insa , sunt "unii" care tin cu tot dinadinsu sa se dezica de strigarea tiganilor si-a javrelor "slga lu Steaua" , exacerband rivalitatea in mod cu totul artificial (inainte pana si galeria farului era infratita cu a Stelei , strigand "cu faru si Steaua , v-ati gasit beleaua". Oricum 99% din constanteni sunt anti-dinamovisti si anti-rapidisti.

Despre meci ce pot sa zic , frumos prin prisma rezultatului , insa noroc cu Cernea de-a aparat penalty`ul si inca 2-3 faze importante (mi se pare mie sau Ogararu a comis-o nerespinzand ca lumea la penalty? oricum si-a raspcumparat greseala cand a scos aproape de pe linie) Btw , daca era Zapata in poarta cred ca era omul meciului , cred c-ar trebui sa-i dam cezarului ce-i al cezarului. Daca era 1-0 pt faru cred ca altfel era meciul si acelasi comentariu la 2-0 , daca nu inscria kapetanos si se facea 2-1 ne calareaua ultimele minute.

Over all meci bun , chiar nu ma asteptam sa facem scor mai ales cu rezervele (alta data trageam de-un egal chinuit) , dar nu faceti comparatii intre meciul asta si cel de miercuri , o sa jucam cu alta determinare atunci si sper intr-un rezultat bun.

:steag_cruce_invers:fular-campionii

Co-Steaua14.09.2008 16:04

pentru Aylin:

Nu te supara pe mine insa a fost numai vina ta ca te-ai dus acolo in galerie cu steagul Stelei si eu as fi reactionat aproape la fel,adica nu as lovi vreodata vreo fata insa i-as fi luat stegul si as fi sters cu el pe jos...iar daca ar fi fost baiat l-as fi calcat in picioare......trebuie sa intelegi ca aici este fotbal si suntem in Europa, nu in America unde lumea te-ar fi huiduit daca faceai asa.Mie chestia asta mi se pare in primul rand o lipsa de respect fata de galerie indiferent care o fi ia,de ce nu te-ai dus la noi in galerie sau macar intr-un loc izolat de galeria lor.Oricum imi pare rau pentru ce ai patit...

Crangasi_boy14.09.2008 17:44

am vazut ca multi il apreciati pe acest Szekely...pe mine personal nu m-a convins. nu a dat nici un assist (sau nu-mi aduc aminte- imi cer scuze de pe acum daca ma insel) + ca in meciul de aseara a sutat de vreo 4 ori la poarta (spre poarta) in conditii foarte bune de atac pentru Steaua. e muuuult prea individualist. si inca o opinie personala: mai stiti cand era Elton la Steaua si Bostina (pana la venirea brazilianului era "cel mai tehnic jucator al Stelei") NU II PASA DELOC?????? ei asa mi s-a parut si la Arthuro aseara. poate ma insel din nou. dar asta e parerea mea. asa mi s-a parut aseara. ar fi pacat. si afara cu kapetanos si sa-l incerce pe pedriel ;) forzza Steaua

Aylin14.09.2008 18:03
pentru Aylin:

Nu te supara pe mine insa a fost numai vina ta ca te-ai dus acolo in galerie cu steagul Stelei si eu as fi reactionat aproape la fel,adica nu as lovi vreodata vreo fata insa i-as fi luat stegul si as fi sters cu el pe jos...iar daca ar fi fost baiat l-as fi calcat in picioare......trebuie sa intelegi ca aici este fotbal si suntem in Europa, nu in America unde lumea te-ar fi huiduit daca faceai asa.Mie chestia asta mi se pare in primul rand o lipsa de respect fata de galerie indiferent care o fi ia,de ce nu te-ai dus la noi in galerie sau macar intr-un loc izolat de galeria lor.Oricum imi pare rau pentru ce ai patit...

In primul rand ca nu am stat langa galeria farului, atata minte am si eu, eram undeva la mijloc, am ajuns si un pic mai tarziu. In al doilea rand nu inteleg aceasta mentalitate, inclusiv a ta. Cum adik sa-mi iei steagul si cum adik dc eram baiat ma calcai in picioare????? Este o tara libera, pot sa tin cu cine vreau,era lume langa mine care tinea cu ambele echipe dar fiecare isi vedea de treaba lui. E foarte trist ca multi merg la meci beti si avizi de scandaluri iar spiritul de haita e in floare. Imi pare rau ca exista inca aceasta mentalitate...

alex_lef14.09.2008 18:23
am vazut ca multi il apreciati pe acest Szekely...pe mine personal nu m-a convins. nu a dat nici un assist

daca te uitai la meciul de aseara vedeai ca golul 3 marcat de Kapetanos a venit de la o lansare excelenta din partea lui Szekely. Asa ca lasa-ne lasa-neee..

Adrian14.09.2008 18:29

Aylin, nu am vrut sa zic nimic despre intamplarea la care ai luat parte pt ca astfel de lucruri se intampla foarte des cand e vorba de meciurile Stelei in deplasare.

Steaua are foarte multi suporteri si, de cele mai multe ori, meciurile din deplasare sunt practic "acasa".

Tu te-ai dus in mijlocul constantenilor si ai inceput sa fluturi un Steag al Stelei.

Tie poate nu ti s-a parut nimic deplasat la treaba asta.

Dar pt ei a fost o insulta.

Sa zicem ca ati fi pe Ghencea, oricare din voi, la tribuna 2, nu la peluza, si ati vedea un caine fluturand un steag al lui dinam0.

Ce ati face?

Nu l-ati lua oare la bataie?Nu l-ati scuipa?Nu l-ati injura?

Eu cred ca da!

Nu inteleg oricum de ce ar vrea cineva sa mearga la un meci al Stelei din deplasare oriunde altundeva in stadion decat in peluza unde stau suporterii stelisti.

xray_rom14.09.2008 19:05
am vazut ca multi il apreciati pe acest Szekely...pe mine personal nu m-a convins. nu a dat nici un assist (sau nu-mi aduc aminte- imi cer scuze de pe acum daca ma insel) + ca in meciul de aseara a sutat de vreo 4 ori la poarta (spre poarta) in conditii foarte bune de atac pentru Steaua. e muuuult prea individualist. si inca o opinie personala: mai stiti cand era Elton la Steaua si Bostina (pana la venirea brazilianului era "cel mai tehnic jucator al Stelei") NU II PASA DELOC?????? ei asa mi s-a parut si la Arthuro aseara. poate ma insel din nou. dar asta e parerea mea. asa mi s-a parut aseara. ar fi pacat. si afara cu kapetanos si sa-l incerce pe pedriel ;) forzza Steaua

Kapetanos a inscris din pasa lui Szekely:)

Si pe mine m-a cam derajat insistenta de a suta de la distanta, pe vantul ala...cu sanse evidente de a trimite mingea-n "balarii". Poate ca scorul de 2-0, oarecum linistitor, l-a facut sa-si incerce norocul si sunt convins ca a cautat golul de moral si nu de individualist. Si-a dorit mult sa inscrie, sa-si recapete increderea in sine... Lacatus a stiut asta. De aceea l-a pus sa bata 11 m.

dax4714.09.2008 19:27

In primul rand : un meci ok, spectaculos prin golurile marcate, care a avut de toate : penalty uri ( unul a scos in evidenta portarul, celalalt marcatorul ), goluri frumoase, autogol frumos, cartonase rosii si galbene. Galeria a cantat tot meciul (sper ca s-a auzit pe stadion, desi vantul batea spre noi).

In al doilea rand : oamenii care vin la meci se impart in mai multe categorii. In primul rand ar fi galeriile, care vin sa-si sustina echipele. Unii vin din dragoste de echipa, altii pentru ca e un fel de job pentru ei, altii ca pur si simplu aici se pot manifesta (violent verbal si/sau fizic ). Ce ma enerveaza sunt taranii astia de Bucuresti, mari "ultrasi", de le da inteligenta pe-afara. Aseara am fost amonestat cu titulatura de "cetatean" de cativa indivizi (am numarat vreo 7-8 insi, care au mancat la viata lor, toti camuflati in negru, unul avea o esarfa ros-albastra la mana, undeva la 300 metri de stadion, intrarea dinspre mac ). Probabil gresisem ca luasem tricoul ros-albastru pe mine, incalcasem vreo regula sacra. Uneori ma intreb daca o fi vreo onoare sa fii asa "ultras". Sa fii cat mai camuflat, sa vorbesti urat, eventual sa mai dai si cu pumnul in altii mai slabi de constitutie sau varsta, etc

Numai la noi e conceptia ca e normal sa nu fii civilizat, ca e normal sa-l scuipi pe ala de langa tine daca nu tine cu aceeasi echipa, sa-l lovesti, sa-l calci in picioare, etc. Totul tine de educatie, iar la noi educatia si onoarea au ajuns ceva naspa, ceva de care sa-ti fie rusine. E mai cool sa fii tzaran, needucat, violent, sa-ti faci dreptatea cu pumnul (nu cu neuronii). Pe de o parte vrem sa fim respectati, dar noi sa nu respectam pe nimeni.

Am avut si eu niste eventuri cu galeria farului, sau, ma rog, cu cateva animale de pe acolo. La un meci al Romaniei , pe faru, am fost cu inca cativa stelisti (xxxy, caddy , etc) ca sa sustinem nationala. Eram pe la mijlocul peluzei sud, in partea de sus. In jurul nostru, numai samantari. N-aveai cu cine sa te manifesti. Jos erau 2 galerii, una pe dreapta - a Farului, alta pe stanga - a ciorilor. Am preferat sa ma duc la cea a Farului. Eu eram intr-un trenning ros-albastru. Ne-am incadrat in galeria astora si am cantat la unison. Si la un moment dat, cel din spatele meu a inceput sa injure de Steaua. M-am intors la el si l-am intrebat carei problema lui, el replicand ca "ce cauta spurcatii astia de stelisti aici pe faru?". I-am zis ca o treime din nationala sunt de la Steaua, asa ca am venit sa sustin si nationala si jucatorii stelisti. L-am intrebat pe el ce cauta pe stadion : "am venit sa sustin pe Faru !" . Serios ? Eu nu vad nici un farist pe teren, nici macar rezerva. Atunci s-a blocat de tot, a mormait ceva printre dinti si dupa aia nu m-a mai deranjat cu nimic. Interesant ca cei de la rapid (printre care erau 2-3 si de la Poli aek ) nu m-au injurat/amenintat cu nimic, chiar daca am trecut de vreo cateva ori f aproape de ei. M-au cercetat din cap pana-n picioare, dar atat.

Cum am mai zis : totul tine de educatie (si de complexele de inferioritate).

Adrian14.09.2008 20:04

Dax47 te felicit.

Poti sa te iei de mana cu mitica si sa faceti hora.

dax4714.09.2008 20:07
Dax47 te felicit.

Poti sa te iei de mana cu mitica si sa faceti hora.

Merci frumos ! Ai putea sa si argumentezi , te rog ?

Verssace14.09.2008 20:14

Degeaba ne dãm cu pãrerea de meciul asta , pt ca s-a jucat la misto ..

da Szekely nici pe mn nu m-a convins , a dat numai bombe la 30 m de poartã.

Adrian14.09.2008 20:21

Ce mai e de argumentat?!

Tu pui semnul "=" intre Ultras si huligan.

Nu e nimic de argumentat.

1uLy4Nn14.09.2008 20:44

un meci cu noroc pentru noi..se putea si mai rau.e bine ca avem moralul bun penru meciul de miercuri

sabin130714.09.2008 21:51
Degeaba ne dãm cu pãrerea de meciul asta , pt ca s-a jucat la misto ..

da Szekely nici pe mn nu m-a convins , a dat numai bombe la 30 m de poartã.

:))))

Imi place ca in fiecare seara este cineva care sa intretina atmosfera. LDS, iti face concurenta!!

dax4714.09.2008 21:58
Ce mai e de argumentat?!

Mdea, am pus ghilimelele alea acolo degeaba. Noapte buna in continuare !

colonelu198315.09.2008 06:28

auzi in prosport:"ca surdu dupa ce a iesit de pe teren in min 65 parca, a scandat cu galeria brasovului impotriva Stelei.............dupa ce ca e prost se mai caca si pe el.....jegosu dreaq

mdionis15.09.2008 08:59

Prin prisma "normalitatii" de comportament sugerate de randurile de mai jos...

Sa zicem ca ati fi pe Ghencea, oricare din voi, la tribuna 2, nu la peluza, si ati vedea un caine fluturand un steag al lui dinam0.

Ce ati face?

Nu l-ati lua oare la bataie?Nu l-ati scuipa?Nu l-ati injura?

Eu cred ca da!

... eu am senzatia ca intr-adevar ramane prea putin de argumentat. Randurile sunt o acceptare implicita a normalitatii bataii/scuipatului/injuratului printre suporterii unei echipe, cu referire directa chiar si la interlocutorii de pe site.

Eu as propune o deviza veche pentru minimiul grad de civilizatie de care ar trebui sa dam dovada: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".

lumeaeamea15.09.2008 09:23
Cea mai interesanta faza a meciului mi s-a parut dialogul dintre Goian si Lacatus.

Lacatus a strigat la Goian si l-a certat ca a gresit iar Goe i-a raspuns:

"Ce vrei ba?!"

Foarte interesant.

nu am vazut meciul...chiar asa a zis Goian?imi vine greu sa cred, pare un bait cu bun simt dar cum ii schimba banu pe unii in t**fe nici nu-ti vine sa crezi.

steaua_gloria15.09.2008 09:33
auzi in prosport:"ca surdu dupa ce a iesit de pe teren in min 65 parca, a scandat cu galeria brasovului impotriva Stelei.............dupa ce ca e prost se mai caca si pe el.....jegosu dreaq

Care galerie ma, 5-6 prosti in pielea goala ? Inteleg sa te dezbraci atunci cand e atmosfera , dar aseara nu erau mai multi de 10 , garantez, ca am fost acolo.

xray_rom15.09.2008 11:07

Stai linistit ca nu a strigat. A dat dezmintire in presa. E drept ca fanii brasoveni i-au cerut. Se pare ca ne trebuie fundul mare daca si descultii aia ne musca de el:))

Spoonman15.09.2008 11:31
pentru Aylin:

In primul rand ca nu am stat langa galeria farului, atata minte am si eu, eram undeva la mijloc, am ajuns si un pic mai tarziu. In al doilea rand nu inteleg aceasta mentalitate, inclusiv a ta. Cum adik sa-mi iei steagul si cum adik dc eram baiat ma calcai in picioare????? Este o tara libera, pot sa tin cu cine vreau,era lume langa mine care tinea cu ambele echipe dar fiecare isi vedea de treaba lui. E foarte trist ca multi merg la meci beti si avizi de scandaluri iar spiritul de haita e in floare. Imi pare rau ca exista inca aceasta mentalitate...

...scuze ca ma bag, da ... stateai chiar pe locul fostei galerii unde mare parte din ei stau si acum...numai ca nu se mai manifesta... asta e, ghinion... dar sincer ati cam cautato, ... apropo ai mai fost vreo data pe stadion???...la un meci de fotbal?, ...in Romania?

Uite ca si exemplu acum 3 ani, am intrat cu nevastamea fix in peluza unde statea galeria javrelor, (aveam bilet da nu se mai dadea voie la porti... asa ca m-am dat bucurestean si am intrat la inamic :D ) a batut faru cu 1-0, iar la gol io si cu fro inca 2 handicapati am sarit in sus... ma rog am trintit o injuratura de complezenta si am tacut tot restu meciului... desi ne cam mirosisera aia nu ne-am luat nici o scatoalca... am avut noroc, da nici nu am cautat-o cu luminarea...

CreaTor15.09.2008 12:39

Atata comentarii ala l-a facut pe ala , Steaua a jucat prost bla bla , uitati-va la dinamu ....A castigat cand nu a avut nici macar 2 ocazii tot meciu' !!

Parerea mea este ca trebuie sa ii dam mai multa incredere lui kapetanos , dar in nici un caz sa fie titular , ca nu cred ca poate sa duca un meci in spate , ne-a salvat la Bistrita , iata ne ajuta si acuma .... Semedo impecabil , Ogararu inca mai are de munka, Toja superjucator .

Una peste alta vb unui om inteligent : Daca echipa castiga cand joaca prost atunci e bine....Rapid joaca bine si o ia in barba de 2 etape ...Sau asa ati fii multumiti...

Cat despre huliganism si fenomenul ultras , sa vorbeasca doar cei ce cunosc aceste fenomene !!! Surdu a injurat Steaua , cand va veni in Ghencea , haideti sa-l primim cum stim noi mai bine !!! :steag_sah_mic:

Pentru cel de mai sus !!

Scz da cand a loato faru cu 3-1 pe lia manoliu , cand a venit sefu ala de galerie al vostru la noi in peluza sa vanda esarfe , nu era bine sa-l calcam in picioare si sa ii lom si esarfele ? Nu pentru ca nu suntem salbatici !!

mdionis15.09.2008 13:05
Surdu a injurat Steaua , cand va veni in Ghencea , haideti sa-l primim cum stim noi mai bine !!! :steag_sah_mic:

Din nou fraza cheie morometiana: "pe ce te bazezi?!".

Pe ceea ce scrie in ziar? Pai nu e arhicunoscut ca pseudo-jurnalistii romani de sport nu fac altceva decat sa semene vant ca sa culeaga audienta?! Chiar asa usor de manipulat sunt o parte din suporterii "mereu superiori" ai Stelei?!

Nu mai credeti orbeste stupizeniile din ziar, ascultati interviurile sau analizati cu simt critic declaratiile citate ale jucatorilor (si acelea sunt citate prost de obicei insa ceva legatura cu originalul tot mai au).

In ceea ce il priveste pe Surdu, iata ce declara: "Mã bucur cã fanii brașoveni sînt alãturi de mine și de echipã. La finalul meciului am fost chemat de fani sã sãrbãtorim împreunã victoria. Mi s-a cerut și sã scandez împotriva Stelei, însã nu am putut sã fac acest lucru pentru cã nu am ce sã le reproșez celor din Ghencea. Chiar mã bucur de calificarea lor în Liga Campionilor.".

ebonyc15.09.2008 13:10

@aylin

a spus cineva ca s-au simtit insultati ca erau cu steag cu Steaua in galeria lor. pai mai oameni, daca pe la mine pa strada trece cineva cu tricou cu cu alta echipa sa nu dau nume, dar trebui sa ma simt insultat sau cum? de unde pana unde sunt nefericitii aia de pe stadion asa de importanti incat sa se simta insultati de mine , de aylin sau de oricare alta persoana dp stadion? cu ce ocazie? cine sunt ei? niste samantari care au prea mult timp la dispozitie. ultrasul adevarat se duce pe stadion se uita la meci, urla din toate ranunchiurile pentru echipa lor, se ridica in picioare si aplauda echipa. acesti indivizi obscuri nu se pot numi fanii unei echipe pentru ca a fi fanii unei echipe trebuie mai intai sa fie oameni, iar daca i-am numi oameni pe acesti nesimtiti ar fi o insulta pentru rasa umana.

«12345»