FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul - Steaua 1 - 4

«12345»
alexblaja13.09.2008 21:52

Bai frate, daca nici la 4-1 n-am jucat bine...

Daca adoptam argumentele lui Buzarin ala, cum ca domle, luca toni nu o sa rateze asa din fata portii....

Ref la faza cu Goian, eu am vazut, la TV, niste prim-planuri in care Lacatus si Goian tipau...la cine tipau ei, asta nu am vazut la televizor.

ThereauRistul13.09.2008 21:52

si eu am zis acelasi lucru...n-a fost o repetitie..iar pedriel a fost titular in 2 din cele 3 meciuri in nationala boliviei si a marcat un gol in victoria 3-1 cu peru

zloty13.09.2008 21:54

eu unu nu inteleg de ce se insista cu arturo , e un varf care nu da goluri ,sa bage naiba pa cineva mai calificat ,tot il lauda pa pedriel asta da cred ca cu laudele o sa ramana ,la fel ca Ochirosii (e bun .e talentat .da nu joaca deloc) poate si ca mustata (joaca. face. e speranta ,dar cand nu exista niciun fundas dreapta in lot se prefera reprofilarea lui Baciu care a jucat ca dracu pe postu ala)

ultras_florin2013.09.2008 21:57

Scor excelent,joc destul de neconvingator.Primele 2 goluri au fost de fapt autogoluri.Una peste alta

trebuie sa fim multumiti.Astept cu mare interes meciu cu Bayern.Am vazut meciu lor de la Koln,au o echipa mult peste cea a Stelei.Totusi sper la un egal.

alexblaja13.09.2008 21:59
eu unu nu inteleg de ce se insista cu arturo , e un varf care nu da goluri ,(...) pedriel (...) Ochirosii (...) mustata (joaca. face. e speranta ,dar cand nu exista niciun fundas dreapta in lot se prefera reprofilarea lui Baciu care a jucat ca dracu pe postu ala)

Cand a jucat Baciu in seara asta?

Antrenorul Marius Lacatus a introdus in teren cea mai buna echipa pentru meciul cu Farul.

Steaua a castigat cu 4-1. Am ajuns sa contestam golurile Stelei, ca au fost autogoluri, ca nu stiu ce...oameni buni, si autogolurile astea vin din centrari de calitate, din jocul premergator inscrierii golului Ultima atingere a balonului inaintre ca el sa intre in poarta este DOAR varful aisbergului...Stancu care si el meritul lui la al doilea gol, daca nu era acolo nu isi mai dadea ala autogol,nu?

Asteptam criticile la infrangeri, si atunci numai daca este cazul! La victorii trebuie sa ne bucuram! Parerea mea!

Verssace13.09.2008 22:03

ieri bãteam si pe Chelse cu Rãdoi si Bãnel in teren :)

mi-a placut Lovin mult in meciul asta .. a fost omu potrivit la locul potrivit.

Semedo ce executie de geniu , cu toate ca nu a vrut .

zloty13.09.2008 22:04

[quote name='alexblaja' date='Sep 13 2008, 10:59 PM' post='284188'

Cand a jucat Baciu in seara ast

Antrenorul Marius Lacatus a introdus in teren cea mai buna echipa pentru meciul cu Farul.

Steaua a castigat cu 4-1.

Asteptam criticile la infrangeri, si atunci numai daca este cazul! La victorii trebuie sa ne bucuram! Parerea mea!

era vb de arturo ca nu prea are ce cauta in teren nu e in stare sa o bage in ate , oricum ma bucur pentru cele 3 puncte nu si pentru joc

alexblaja13.09.2008 22:11

zloty, am citat din postul tau anterior, tu ai zis de Baciu...nu vad de ce mentionezi numele lui Baciu cand el nu a jucat in seara asta. O faci doar de dragul de a te lua de Lacatus?

Auzi, cica te bucuri de cele trei puncte...am batut la un gol diferenta cumva? SCORUL A FOST 1-4 si Steaua a dominat tot meciul. Mi se pare penibil sa critici jocul echipei dupa un asemenea scor, pe bune.

Meritul lui Arthuro este ca trage oameni dupa el, facandu-le loc celorlalti sa atace poarta. De aia e titular.

Pe bune, sa nu dam in "ionmarinisme", sa nu fim "sapaligi" si sa zicem ca Farul a fost superioara...

Korado13.09.2008 22:15

Frumos scor nu ma asteptam trebuie sa recunosc pacat de vantul ala ca Steaua putea face mai mult spectacos.. BRavo Baietiii!!

zloty13.09.2008 22:15
zloty, am citat din postul tau anterior, tu ai zis de Baciu...nu vad de ce mentionezi numele lui Baciu cand el nu a jucat in seara asta. O faci doar de dragul de a te lua de Lacatus?

Auzi, cica te bucuri de cele trei puncte...am batut la un gol diferenta cumva? SCORUL A FOST 1-4 si Steaua a dominat tot meciul. Mi se pare penibil sa critici jocul echipei dupa un asemenea scor, pe bune.

Meritul lui Arthuro este ca trage oameni dupa el, facandu-le loc celorlalti sa atace poarta. De aia e titular.

Pe bune, sa nu dam in "ionmarinisme", sa nu fim "sapaligi" si sa zicem ca Farul a fost superioara...

nam de ce sa ma iau de Lacatus acuma dupa un meci castigat :-?? cine a zis ca faru a fost superioara ?, faru e o echipa mica ,slaba in aparare cu fundasi lenti care daca ii presezi cedeaza ,faru nu trebuia sa aibe atatea ocazii mai ales in10 pai ce ne facem cu bayern?? asteptam sa rateze aia?

maye13.09.2008 22:15
Pedriel nu a fost convocat la nationala pt meciul cu, daca nu ma insel, Brazilia.

Corect...Pedriel nu a mai fost convocat...arata acest lucru si pozele de la antrenamentele din aceasta saptamana....pur si simplu el nu a fost trecut pe foaie...

alexblaja13.09.2008 22:18

zloty, Farul a avut doua - trei ocazii, Goian a prins o zi proasta...

Cu Bayern o sa joace altfel Steaua, o sa vezi. Nu ca astazi ar fi jucat prost! Nu a fost un meci spectaculos, a fost unul de conservare a fortelor, si tot le-am dat 4 goluri! Eu ma bucur ca in sfarsit nu ne mai impiedicam de aceste asa-numite echipe "mici", cum s-a tot intamplat sezoanele trecute.

Apararea Farului a cedat, intr-adevar, a luat 4 goluri! Nu inteleg de ce esti nemultumit!

zloty13.09.2008 22:21
zloty, Farul a avut doua - trei ocazii, Goian a prins o zi proasta...

Cu Bayern o sa joace altfel Steaua, o sa vezi. Nu ca astazi ar fi jucat prost! Nu a fost un meci spectaculos, a fost unul de conservare a fortelor, si tot le-am dat 4 goluri! Eu ma bucur ca in sfarsit nu ne mai impiedicam de aceste asa-numite echipe "mici", cum s-a tot intamplat sezoanele trecute.

Apararea Farului a cedat, intr-adevar, a luat 4 goluri! Nu inteleg de ce esti nemultumit!

nu's nemultumit ,inca ma resimt dupa frigul dupa stadion:D

joe2113.09.2008 22:23

Salutare tuturor, am fost la meci, la primul gol nu pot zice c-a fost Curca vinovat, eram chiar pe linia de 16 unde s-au marcat primele 2 goluri.Vantul a batut puternic si Semedo a simtit extrem de bine aceasta oportunitate si s-a vazut ce-a iesit.Super echipa, un pic ma ingrijoreaza lipsa de concentrare a lui Goian, in rest Steaua e super !!! V-am salutat pe toti, Doamne ajuta miercuri !

alexblaja13.09.2008 22:23

@zloty,

dar banuiesc ca te-a incalzit rezultatul :)

Azazello13.09.2008 22:26
Cea mai interesanta faza a meciului mi s-a parut dialogul dintre Goian si Lacatus.

Lacatus a strigat la Goian si l-a certat ca a gresit iar Goe i-a raspuns:

"Ce vrei ba?!"

Foarte interesant.

Foarte interesant si postul tau. Un pic de intriga pentru o noua polemica.

Ma intreb cum dracu' ai vazut doar atat interesant si nimic altceva. Un penalty ratat, un cartonas rosu, 5 goluri, o bara si alte ocazii....

Zau asa ...

Bravo baieti.

zloty13.09.2008 22:26

alexblaja

normal ca ma incalzit :steag_cruce_invers:

Adrian13.09.2008 22:33
Ma intreb cum dracu' ai vazut doar atat interesant si nimic altceva. Un penalty ratat, un cartonas rosu, 5 goluri, o bara si alte ocazii....

Or sa vorbeasca altii despre penaltyuri ratate si ocazii irosite

alexblaja13.09.2008 22:36

@zloty

asta e TOT ce e important! Trebuie sa ne bucuram la victorii!

bodanelu13.09.2008 22:46
Danimarcu

Eu asa am vazut pe buze...

E deranjant doar faptul ca i-a raspuns, oricum.

Ce am vazut eu:

Lacatus l-a certat, Goian i-a raspuns si Laca i-a aratat pumnul...

sabin130713.09.2008 22:48

In seara asta multumirile ii revin clar lui Zloty.

:)))

In rest meci bun, care confirma drumul bun pe care suntem. Raman cateva lucruri de pus la punct.

Aylin13.09.2008 22:53

Am fost in seara asta la meci....chiar dc sunt din ct, tin cu Steaua orice ar fi.Vreau sa va spun ca nu am apucat sa ma bucur de meci, am vazut pana la aproape jumate din a doua repriza, pt ca dupa primele 2 goluri ale Stelei, un farist disperat de scor si de steagul cu Steaua pe care il fluturam, a venit mi-a dat una dupa ceafa, a vrut sa ma ia la bataie. mentionez ca sunt fata. au sarit mai multi la bataie, noi eram 4 ,2 baieti si 2 fete. galeria farului turbase, erau dornici de bataie si scandal, abia i-au tinut jandarmii sa nu sara gardul sa vina spre noi. am plecat inainte cu mult de final pt ca ne-a fost frica sa nu ne astepte afara la sfarsit si sa ne linseze....misto meci!!

fansteaua4614.09.2008 00:53
Bine ca nu ia raspuns Goian cu "ce vrei puiut?".

E barbat, ce e asa de rau in a raspunde cu "ba"?

ce vrei bai antrenorule ? daca era Hizo sau Halagian acum Goe minca cu paiul :gathering:

Tupac Amaru14.09.2008 03:35

Doamne, cat de slabe sunt echipele din acest asa zis campionat....

Oare iar o sa ne tremure chilotii cand adversari ne vor fi strainii? Ca zau, numai cand ma gandesc la asta ceva ma opreste parca sa-i laud pe baieti pentru meciul de aseara....

raduthedick14.09.2008 04:30
eu unu nu inteleg de ce se insista cu arturo , e un varf care nu da goluri ,(...) pedriel (...) Ochirosii (...) mustata (joaca. face. e speranta ,dar cand nu exista niciun fundas dreapta in lot se prefera reprofilarea lui Baciu care a jucat ca dracu pe postu ala)

Cand a jucat Baciu in seara asta?

Steaua a castigat cu 4-1. Am ajuns sa contestam golurile Stelei, ca au fost autogoluri, ca nu stiu ce...oameni buni, si autogolurile astea vin din centrari de calitate, din jocul premergator inscrierii golului Ultima atingere a balonului inaintre ca el sa intre in poarta este DOAR varful aisbergului...Stancu care si el meritul lui la al doilea gol, daca nu era acolo nu isi mai dadea ala autogol,nu?

Prietene, Baciu nu a jucat intr-adevar la Constanta, am vazut si noi meciul. A jucat in etapa trecuta cu Pandurii. Foarte pertinenta opinia lui Zloty si in privinta lui Pedriel, Ochirosii si Mustata. Bravo!

«12345»