Am fost in seara asta la meci....chiar dc sunt din ct, tin cu Steaua orice ar fi.Vreau sa va spun ca nu am apucat sa ma bucur de meci, am vazut pana la aproape jumate din a doua repriza, pt ca dupa primele 2 goluri ale Stelei, un farist disperat de scor si de steagul cu Steaua pe care il fluturam, a venit mi-a dat una dupa ceafa, a vrut sa ma ia la bataie. mentionez ca sunt fata. au sarit mai multi la bataie, noi eram 4 ,2 baieti si 2 fete. galeria farului turbase, erau dornici de bataie si scandal, abia i-au tinut jandarmii sa nu sara gardul sa vina spre noi. am plecat inainte cu mult de final pt ca ne-a fost frica sa nu ne astepte afara la sfarsit si sa ne linseze....misto meci!!
imi pare rau pentru tine si sper ca esti bine. e regretabil ca se intampla asa. doar niste animale pot da intr-o fata.
si as vrea sa mai adaug o chestie. NU inteleg de ce Lacatus continua cu acesta Kapetanos. si de ce nu baga in asemenea meciuri jucatori ca pedriel, Ochirosii (chiar cred ca are ceva cu el) sau mustata... are ceva impotriva tinerilor..pacat. si cred ca ar trebui bagat urgent sistemul 6 jucatori romani( sau care pot juca pentru nationala Romaniei) + 5 straini. sau chiar 7 +4..... respect