FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul - Steaua 1 - 4

«12345»
Crangasi_boy14.09.2008 06:18
Am fost in seara asta la meci....chiar dc sunt din ct, tin cu Steaua orice ar fi.Vreau sa va spun ca nu am apucat sa ma bucur de meci, am vazut pana la aproape jumate din a doua repriza, pt ca dupa primele 2 goluri ale Stelei, un farist disperat de scor si de steagul cu Steaua pe care il fluturam, a venit mi-a dat una dupa ceafa, a vrut sa ma ia la bataie. mentionez ca sunt fata. au sarit mai multi la bataie, noi eram 4 ,2 baieti si 2 fete. galeria farului turbase, erau dornici de bataie si scandal, abia i-au tinut jandarmii sa nu sara gardul sa vina spre noi. am plecat inainte cu mult de final pt ca ne-a fost frica sa nu ne astepte afara la sfarsit si sa ne linseze....misto meci!!

imi pare rau pentru tine si sper ca esti bine. e regretabil ca se intampla asa. doar niste animale pot da intr-o fata.

si as vrea sa mai adaug o chestie. NU inteleg de ce Lacatus continua cu acesta Kapetanos. si de ce nu baga in asemenea meciuri jucatori ca pedriel, Ochirosii (chiar cred ca are ceva cu el) sau mustata... are ceva impotriva tinerilor..pacat. si cred ca ar trebui bagat urgent sistemul 6 jucatori romani( sau care pot juca pentru nationala Romaniei) + 5 straini. sau chiar 7 +4..... respect

MoRRiS14.09.2008 06:38
Cea mai interesanta faza a meciului mi s-a parut dialogul dintre Goian si Lacatus.

Lacatus a strigat la Goian si l-a certat ca a gresit iar Goe i-a raspuns:

"Ce vrei ba?!"

Foarte interesant.

Din cate am vazut eu , Goe ar fi zis : " Nu se aude " , sau ceva de genu` , nicidecum nu i`ar fi zis "Ce vrei, ba ? "

george8414.09.2008 06:46

ce dreacu mai tot comentati ma,am batut ,frumos si nu rusinos(Dinamo la Vaslui)am luat 3 puncte,au aratat ca baietii ca avem valoare si cu multi absenti avem o super echipa!!asta e Steaua si asa trebuie sa fie mereu cu 3 stele peste orice adversar!!FORZZA Steaua!! ps: cat despre asa zisi suporteri ai farului care au batut o fata ,cred mai mult ca sigur ca au fost caini sau tigani ,ca astia au obiceiul sa bata femei, copii si batrani!!

Heart_For_Steaua14.09.2008 07:47

Un meci foarte bun al nostru si un rezultat pe masura...Ogararu mi s-a parut cel mai bun de pe teren alaturi de Semedo si Bogdan Stancu. Sa tot avem asa meciuri si asemenea rezultate:P...

Forza Steaua!

fedora14.09.2008 08:03

Un meci bun, pe care simteam ca o sa-l castigam usor si iata ca asa a fost.

Mult mai usor decat se asteptau majoritatea.

Sper sa avem cat mai putini accidentati pe viitor, pentru ca la asemenea lot, putem scoate in medie 2 puncte per deplasare, ceea ce ne-ar cam asigura titlul. Ma enerveaza doar norocul porcesc al dinamovistilor, care au castigat din nou un meci in care au fost dominati net (ca si meciul cu U Craiova), dar sper sa-i ardem noi.

laur_2314.09.2008 08:11

Asa ceva nu o sa se intample niciodata in Ghencea, ca o fata sa fie lovita de suporteri, oricat de nebuni am fi noi, stelistii! Indiferent ce echipa ar sustine, d...r...sau alta grupare.

Este cert ca unele fete sunt mai slobode la gura decat anumiti baieti(ma refer in general, nu neaparat pe stadion...), insa, e cale lunga pana la a lovi o femeie!!!

Eu n-as putea sa ma iau vreodata la harta cu copii, femei si batrani pe tema fotbalului, oricat de fanatic as a fi...

Una peste alta, publicul din Ghencea s-a civilizat mult, incepand din 2006 incoace, de cand am redescoperit magia UCL.

Miercuri, sunt convins, va fi o noua dovada a acestui crez, cu ocazia primului meci din grupe, iar atmosfera va fi din nou electrizanta!

Sper sa ne sustinem echipa spre o noua performanta rasunatoare!!!

sabin130714.09.2008 08:18

Se insista mult pe secventa cu Goian si Lacatus... eu cred ca Goe i-a recitat din ¨Romeo si Julieta¨. Normal, mare lucru de carcotit dupa meciul de ieri nu era, dar trebuia tinut steagul sus cu ¨huoooooo Lacatus¨, doar suntem oameni cu principii puternice.

Sau se dau exemple pozitive pe halagian si hizo :)))) Dumnezeule!!..

Normal ca s-a mai si ratat, am jucat si 3 sferturi de meci cu un om in plus, Ogararu e un pic haotic inca dar clar titular, Goian trece o pasa proasta dar isi va reveni, lui Arthuro tot nu-i trece prin cap sa si suteze, sa inscrie, dar oameni buni, am batut cu 4-1!!

dr.adrian914.09.2008 08:23

citat "Steaua e protejata de arbitrii" de Ion Marin

doamne ce penibilitate in tara. javra proasta si frustrata ce esti.

cica nu a fost cartonas rosu la bacila. incredibil

alexblaja14.09.2008 08:24
eu unu nu inteleg de ce se insista cu arturo , e un varf care nu da goluri ,(...) pedriel (...) Ochirosii (...) mustata (joaca. face. e speranta ,dar cand nu exista niciun fundas dreapta in lot se prefera reprofilarea lui Baciu care a jucat ca dracu pe postu ala)

Cand a jucat Baciu in seara asta?

Antrenorul Marius Lacatus a introdus in teren cea mai buna echipa pentru meciul cu Farul.

Steaua a castigat cu 4-1. Am ajuns sa contestam golurile Stelei, ca au fost autogoluri, ca nu stiu ce...oameni buni, si autogolurile astea vin din centrari de calitate, din jocul premergator inscrierii golului Ultima atingere a balonului inaintre ca el sa intre in poarta este DOAR varful aisbergului...Stancu care si el meritul lui la al doilea gol, daca nu era acolo nu isi mai dadea ala autogol,nu?

Asteptam criticile la infrangeri, si atunci numai daca este cazul! La victorii trebuie sa ne bucuram! Parerea mea!

Prietene, Baciu nu a jucat intr-adevar la Constanta, am vazut si noi meciul. A jucat in etapa trecuta cu Pandurii. Foarte pertinenta opinia lui Zloty si in privinta lui Pedriel, Ochirosii si Mustata. Bravo!

Prietene, mi se pare penibil sa critici jocul si sa insinuezi ca antrenorul nu stie sa aleaga cel mai bun 11 in momentul in care castigi cu 4-1 sau in momentul in care te califici, pentru a treia oara consecutiv, in grupele Ligii Campionilor, eliminand o echipa care are in componenta mai mult de jumatate din nationala Turciei, care a facut furori la Euro 2008

Mai ramane sa fim de acord cu dinamovistul Ion Marin, zis "sapaliga", care spune ca Steaua a fost ajutata de arbitri si ca Bacila nu trebuia sa ia rosu. Atunci am fi stelisti "adevarati" si "obiectivi", in opinia ta, nu?

Explica-mi frate si mie cu ce e relevant ca Baciu a jucat in meciul cu Pandurii (unul dintre putinele meciuri disputate imediat dupa o partida UCL si castigat de echipa Steaua) cand noi vorbim de meciul cu Farul.

Nu ti se pare ca e o critica de dragul criticii? In seara asta nu a jucat cu Baciu, de ce vorbim acuma de Baciu? De ce vorbim de inlocuitori ai jucatorilor cand echipa castiga? Doar de dragul de a acumula postari pe forum?

zloty14.09.2008 08:26
Am fost in seara asta la meci....chiar dc sunt din ct, tin cu Steaua orice ar fi.Vreau sa va spun ca nu am apucat sa ma bucur de meci, am vazut pana la aproape jumate din a doua repriza, pt ca dupa primele 2 goluri ale Stelei, un farist disperat de scor si de steagul cu Steaua pe care il fluturam, a venit mi-a dat una dupa ceafa, a vrut sa ma ia la bataie. mentionez ca sunt fata. au sarit mai multi la bataie, noi eram 4 ,2 baieti si 2 fete. galeria farului turbase, erau dornici de bataie si scandal, abia i-au tinut jandarmii sa nu sara gardul sa vina spre noi. am plecat inainte cu mult de final pt ca ne-a fost frica sa nu ne astepte afara la sfarsit si sa ne linseze....misto meci!!

ce vrei tzarani sunt pe toate stadioanele ,da nu stiu cum se face ca la faru parca se intrec tentativele astea de oameni ,era la meciu de anu trecut sa ma bat cu un om in toata firea care venise cu copilu la stadion si injura ca la usa cortului de fatza cu el ,ma saturasem eu de atatea injuraturi ,am ajuns naiba eu sai fac morala la unu de 40 de ani si mai are tupeu sami zica mie ca eu nam 7 ani deacasa:))

redondo14.09.2008 08:55

Am impresia ca Arthuro joaca mult prea mult fata de ceea ce arata pe teren.Orice stop pe care-l face,sare mingea 3 m din el.Sa fim seriosi asta nu e de Steaua.In ceea ce-l priveste pe grec nu mi se pare cu nimic sub Arthuro,dar inca il astept pe Pedriel

DanStan14.09.2008 09:01
are ceva impotriva tinerilor..pacat. si cred ca ar trebui bagat urgent sistemul 6 jucatori romani( sau care pot juca pentru nationala Romaniei) + 5 straini. sau chiar 7 +4..... respect

Cat timp castiga poa' sa aiba ce vrea impotriva oricui vrea. Cand o pierde mai vedem.

Cat despre romani si nationala ... ia mai da-o-n plm de nationala. Toti frustratii ne-au mancat de k*r, toti au urlat ca cfrcluj TREBUIE sa castige campionatul, toti i-au ajutat, toti au schelalalit ca niste apucati atunci cand Steaua trecuse pe primul loc. Si pentru cine ? Pentru cfrcluj, echipa formata in proportie de 90 % din straini ? Ei, acum au nationala pe care-o vor. Sa ia de la cfrcluj jucatori de nationala. Ca romanii de la Steaua nu sunt buni, n-au valoare, nu ziceau ei ca stelistii castiga numai cu arbitrii sau prin blaturi ? Sa ia supervalori de la potai, ca aia sunt tat de valorosi si 'cinstiti' incat pana si Elfsborg ii ia la misto ori de cate ori are cfef.

xray_rom14.09.2008 09:35

Totul e bine cand se termina cu bine!:)

Ma bucur ca majoritatea noilor veniti au marcat(nu ma refer numai la meciul asta). Au mai ramas "datori" Tiago, Toja, Abel Moreno si Pedriel(cand o intra). Nu atat pentru scor este important, cat pentru moralul lor. Sunt convins ca dupa, vor zburda pe teren!

Au fost cateva faze spectacol, iar jocul in ansamblu a fost bunicel.

Ce nu mi-a placut:

1) Ca nu i-am pasat sa scoatem untul din ei.

2) Atacul

Continuam ratam copilareste si se ne pierdem luciditatea in fata sau in preajma portii. As vrea sa faca si atacantii nostri ce a facut Goian, la faza aceea cand a driblat in gura portii Farului, cu sange rece, ca un varf de atac autentic:)) O echipa mare taxeaza aproape orice oportunitate de gol. Noi mai avem de lucrat pana ajungem la o productivitate satisfacatoare la goluri/ocazii. Ma exaspereaza inabilitatea jucatorilor de a nu ramane in offside. Laca trebuie sa lucreze la sange cu ei in acest sens!!!

3) Apararea

Goian continua seria de gafe si trebuie sa se trezeasca, ca ulciorul nu merge de multe ori... !Nu este normal ca o echipa in 10 sa aiba atatea ocazii in fata portii. Din pacate, Goian nu a fost singurul visator din defensiva:(

Mentiuni speciale:

1) Ma bucur pentru Kapetanos. Trebuie sa i se acorde in continuare incredere, a spart gheatza si cred ca asta ii va da mai multa incredere si va reusi sa-i cresca procentul de sange rece in fata portii. Are tehnica, viteza si are si stofa de "oportunist" in fata portii. La patrunderea de la penalti a plecat cu aprox 1 m din spatele fundasului...si a ajuns inaintea lui la minge. O bila alba!!

2) Ma bucur ca Abel Moreno tinde sa se integreze in jocul echipei. De exemplu: la faza premergatoare loviturii de la 11m a dat o pasa subtila si excelenta, care a declansat toata actiunea.

In rest, sa batem Bayern-ul!!!!!:))

Aylin14.09.2008 10:07
Asa ceva nu o sa se intample niciodata in Ghencea, ca o fata sa fie lovita de suporteri, oricat de nebuni am fi noi, stelistii! Indiferent ce echipa ar sustine, d...r...sau alta grupare.

Este cert ca unele fete sunt mai slobode la gura decat anumiti baieti(ma refer in general, nu neaparat pe stadion...), insa, e cale lunga pana la a lovi o femeie!!!

Eu n-as putea sa ma iau vreodata la harta cu copii, femei si batrani pe tema fotbalului, oricat de fanatic as a fi...

Una peste alta, publicul din Ghencea s-a civilizat mult, incepand din 2006 incoace, de cand am redescoperit magia UCL.

Miercuri, sunt convins, va fi o noua dovada a acestui crez, cu ocazia primului meci din grupe, iar atmosfera va fi din nou electrizanta!

Sper sa ne sustinem echipa spre o noua performanta rasunatoare!!!

In nici un caz nu ziceam nimic, pur si simplu fluturam steguletul, nu sunt genul nici care injura sau tipa mai ales cand e inconjurata de o haita de barbati turbati.

aleyanddru14.09.2008 10:20

cine poate sa-mi zica cum as putrea sa-mi iau bilet(si cit costa) pentru ultimul meci din grupe UCL din Ghencea caci eu sunt din R. Moldova (trebuie sa-mi fac viza) se poate pe net. cumva?

totusi nu inteleg de ce nu fost bagat Pedriel , dar daca se accidenteaza Arturo .....chiar nu se vede ca nici Arturo si nici Capetanos nu sunt atacantii de care are nevoie Steaua , si Golanski e peste Ogararu ...... pedriel tebuie integrat in echipa si trebuie sa joace cit mai mult caci va deveni atacant de clasa caci se pare ca calitati are

axl14.09.2008 10:27
In nici un caz nu ziceam nimic, pur si simplu fluturam steguletul, nu sunt genul nici care injura sau tipa mai ales cand e inconjurata de o haita de barbati turbati.

Aylin, unde ai stat la meci?

MoWeed14.09.2008 10:37

Cat de frustrat trebuie sa fii ca sa dai intr-o femeie? Eu nu as putea face asa ceva niciodata indiferent ce ar zice femeia!

kosm1n14.09.2008 10:39

Personal nu il am pe Semedo la suflet pt ca e prea individualist si pe alocuri e Banel volumul 2! Apoi trebuie sa se gandeasca Lacatus daca e atacant sau mijlocas pt ca un mijlocas trebuie sa puna pase nu? ori el e tot la finalizare! Prefer mai mult sa avem benzile cu Toja & Szekely! Altceva, Arthuro se vede ca e perechea perfecta pt Stancu, de fiecare data cand au jucat impreuna Stancu a marcat! Tineo asa Stancule! Haide Steaua!

il_capitano14.09.2008 11:05
Personal nu il am pe Semedo la suflet pt ca e prea individualist si pe alocuri e Banel volumul 2! Apoi trebuie sa se gandeasca Lacatus daca e atacant sau mijlocas pt ca un mijlocas trebuie sa puna pase nu? ori el e tot la finalizare! Prefer mai mult sa avem benzile cu Toja & Szekely! Altceva, Arthuro se vede ca e perechea perfecta pt Stancu, de fiecare data cand au jucat impreuna Stancu a marcat! Tineo asa Stancule! Haide Steaua!

Semedo nu este Banel 2 din 3 motive mari si late : 1) Semedo DRIBLEAZA

2) Semedo NU FACE FAZA DE APARARE

3) Semedo FINALIZEAZA

Intr-adevar Semedo se pricepe mai mult la finalizare decat la ''servire'', dar nu uita cine a dat pasa pentru golul 2 ! Opinia mea ramane ca este un jucator complet si este cea mai buna achizitie pe care putea sa o faca Steaua ! O linie de mijloc : Semedo - Ov.Petre - Toja - Banel arata bine, zic eu ! Nu prea il vad pe Szekely unde o sa joace dar nu cred ca Semedo, Banel si Szekely au loc toti 3 in primul 11 :D

laur_2314.09.2008 11:12

Aylin, crede-ma!!...nu m-am referit la tine atunci cand am spus de faptul ca exista anumite fete care vorbesc urat...nicidecum!

Mai ales ca tu ai spus ca doar ai fluturat acel steag al Stelei...

Acesti suporteri..''ultrasi'' ai farului, sunt doar niste complexati si frustrati, oameni dezaxati, care-si permit sa dea intr-o fata pe un stadion, neputand sa-si masoare fortele cu altcineva!

Daca asta a reiesit...imi pare rau!

Nu sunt adeptul violentei, am fost in destule deplasari cu scantei, pe vremea Armatei Ultra, in cartierul crapizilor sau in cel al mizerabililor, insa niciodata nu m-am bagat la scandal, desi unul sau altul imi propunea...

Cert este ca acestor mizerii de suporteri, cum au fost cei de aseara, le-as rupe gatul! daca vor ''distractie'', sa se puna cu unii pe masura!

clausblaus14.09.2008 11:13

Curios!Dupa o victorie clara si un joc bun facem ce stim mai bine:criticam in stanga si in dreapta!Ar fi cazul,ca unii dintre voi,sa aprecieze evolutia buna a lui Semedo,care spre multumirea mea nu a avut nevoie de 2-3 luni de acomodare.Multi au fost sceptici inainte de sosirea lui la Steaua.Ma bucura si revenirea lui "Seke" care,se vede de la o posta,are un chef nebun de joc.Cat despre comparatiile pe care le fac unii intre constanteni si nemti,nu uitati ca nici un meci nu seamana cu altul!Cu siguranta in meciul de miercuri baietii vor fi mult mai concentrati.

sabin130714.09.2008 11:16

Daca se va juca in continuare cu 2 inchizatori, automat joci cu un singur varf, un mijlocas ofensiv in spatele lui (sa nu faca faza defensiva) si cu 2 extreme foarte ofensive. Semedo mi-a placut mult aseara, dar il vad rezerva lui Toja pe stanga si Nicolita rezerva lui Szekely pe dreapta. Lot foarte bun si valoric si numeric.

S.S.Lazio14.09.2008 11:21

Intr-adevar , au jucat f bine baietii in comparatie cu altele din deplasare ! Era un friiig nene pe stadion ..dar m-am incalzit rapid dupa penalty-ul ratat si 1-0 :) ! Nu ca as vrea sa ma fac "ascultat",dar,dupa ce-am iesit din stadion,taica-miu lasase masina fix la 50 de metri de iesirea de la peluza farista si cand ne am intors imediat dupa colt(noi cu fularele la gat ) ,ne-am trezit atacati de 5-6 faristi obositi si infrigurati cu seminte :) si o sticla goala`n bordul masinii ! ..cam ce sa le ceri acestor frustrati ,care mor cand tot stadionul aplauda Steaua cand joaca la constanta ,iar ei ..sunt mai putini in peluza decat toti jucatorii de pe teren + staff-ul tehnic :bananadance:

clausblaus14.09.2008 11:24
are ceva impotriva tinerilor..pacat. si cred ca ar trebui bagat urgent sistemul 6 jucatori romani( sau care pot juca pentru nationala Romaniei) + 5 straini. sau chiar 7 +4..... respect

Cat timp castiga poa' sa aiba ce vrea impotriva oricui vrea. Cand o pierde mai vedem.

Cat despre romani si nationala ... ia mai da-o-n plm de nationala. Toti frustratii ne-au mancat de k*r, toti au urlat ca cfrcluj TREBUIE sa castige campionatul, toti i-au ajutat, toti au schelalalit ca niste apucati atunci cand Steaua trecuse pe primul loc. Si pentru cine ? Pentru cfrcluj, echipa formata in proportie de 90 % din straini ? Ei, acum au nationala pe care-o vor. Sa ia de la cfrcluj jucatori de nationala. Ca romanii de la Steaua nu sunt buni, n-au valoare, nu ziceau ei ca stelistii castiga numai cu arbitrii sau prin blaturi ? Sa ia supervalori de la potai, ca aia sunt tat de valorosi si 'cinstiti' incat pana si Elfsborg ii ia la misto ori de cate ori are cfef.

Ca bine zici!De la potai l-au luat pe Bratu,dar pacat ca de cele mai multe ori se termina tarlaua inainte sa-si dea el seama daca a ajuns la poarta sau nu.Iar de la CFR pe cine sa ia?:pe Muresan?

DelPiero1014.09.2008 12:13

Semedo nu este Banel 2 din 3 motive mari si late : 1) Semedo DRIBLEAZA

2) Semedo NU FACE FAZA DE APARARE

3) Semedo FINALIZEAZA

Intr-adevar Semedo se pricepe mai mult la finalizare decat la ''servire'', dar nu uita cine a dat pasa pentru golul 2 ! Opinia mea ramane ca este un jucator complet si este cea mai buna achizitie pe care putea sa o faca Steaua ! O linie de mijloc : Semedo - Ov.Petre - Toja - Banel arata bine, zic eu ! Nu prea il vad pe Szekely unde o sa joace dar nu cred ca Semedo, Banel si Szekely au loc toti 3 in primul 11 :D

Sa-ti spun un secret.Szekely e mai bun ca Semedo.Daca nu se accidenta,nimeni nu-l scotea din echipa...Semedo a jucat foarte bine ieri,probabil ca se va miza pe el in continuare,insa e pacat sa nu ne folosim de calitatile unui jucator ca Szekely...

«12345»