@aylin
a spus cineva ca s-au simtit insultati ca erau cu steag cu Steaua in galeria lor. pai mai oameni, daca pe la mine pa strada trece cineva cu tricou cu cu alta echipa sa nu dau nume, dar trebui sa ma simt insultat sau cum? de unde pana unde sunt nefericitii aia de pe stadion asa de importanti incat sa se simta insultati de mine , de aylin sau de oricare alta persoana dp stadion? cu ce ocazie? cine sunt ei? niste samantari care au prea mult timp la dispozitie. ultrasul adevarat se duce pe stadion se uita la meci, urla din toate ranunchiurile pentru echipa lor, se ridica in picioare si aplauda echipa. acesti indivizi obscuri nu se pot numi fanii unei echipe pentru ca a fi fanii unei echipe trebuie mai intai sa fie oameni, iar daca i-am numi oameni pe acesti nesimtiti ar fi o insulta pentru rasa umana.
Multumesc pt sprijin ,se pare ca esti printre putinii care nu considera ca huliganismul este un "must have" al unui suporter. Stii ce m-a mai socat? Promisiunea aluia " ne vedem dupa meci". Era clar ca daca nu plecam cu mult mai devreme de finalul meciului (timp in care chiar m-am temut pt ce voi pati), acum eram la terapie intensiva cu coaste rupte si organe interne varza. Si ma intreb daca e normal sa ma tem pt viata mea, sa-l aud pe animalul ala cum ma injura incontinuu-deja avea o problema cu mine, din cauza faptului ca fluturasem un amarat de steag si ma bucurasem pt echipa mea de suflet, lucru pe care creierii lui inecati in alcol si orgoliul lui de mare macho nu l-au suportat. Pun pariu ca miercuri il vad pe bulevard, sarbatorind victoria Stelei in meciul cu BM.
Si pt cineva care ma intrebase mai sus: da, am mai fost la alte meciuri, in Romania,si am avut chiar onoarea de a ajunge pe S.Bernabeu. Asa ca.......
*alcool