FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul - Steaua 1 - 4

«1345»
Aylin15.09.2008 14:38
@aylin

a spus cineva ca s-au simtit insultati ca erau cu steag cu Steaua in galeria lor. pai mai oameni, daca pe la mine pa strada trece cineva cu tricou cu cu alta echipa sa nu dau nume, dar trebui sa ma simt insultat sau cum? de unde pana unde sunt nefericitii aia de pe stadion asa de importanti incat sa se simta insultati de mine , de aylin sau de oricare alta persoana dp stadion? cu ce ocazie? cine sunt ei? niste samantari care au prea mult timp la dispozitie. ultrasul adevarat se duce pe stadion se uita la meci, urla din toate ranunchiurile pentru echipa lor, se ridica in picioare si aplauda echipa. acesti indivizi obscuri nu se pot numi fanii unei echipe pentru ca a fi fanii unei echipe trebuie mai intai sa fie oameni, iar daca i-am numi oameni pe acesti nesimtiti ar fi o insulta pentru rasa umana.

Multumesc pt sprijin ,se pare ca esti printre putinii care nu considera ca huliganismul este un "must have" al unui suporter. Stii ce m-a mai socat? Promisiunea aluia " ne vedem dupa meci". Era clar ca daca nu plecam cu mult mai devreme de finalul meciului (timp in care chiar m-am temut pt ce voi pati), acum eram la terapie intensiva cu coaste rupte si organe interne varza. Si ma intreb daca e normal sa ma tem pt viata mea, sa-l aud pe animalul ala cum ma injura incontinuu-deja avea o problema cu mine, din cauza faptului ca fluturasem un amarat de steag si ma bucurasem pt echipa mea de suflet, lucru pe care creierii lui inecati in alcol si orgoliul lui de mare macho nu l-au suportat. Pun pariu ca miercuri il vad pe bulevard, sarbatorind victoria Stelei in meciul cu BM.

Si pt cineva care ma intrebase mai sus: da, am mai fost la alte meciuri, in Romania,si am avut chiar onoarea de a ajunge pe S.Bernabeu. Asa ca.......

*alcool

Co-Steaua15.09.2008 14:48

ebonyk ce spui tu nu are treaba cu fotbalul,chestia asta nu se intampla numai la noi si in toate tarile...mi se pare o tampenie numai faptul ca va contraziceti pe tema asta, asa arata ca aveti 8,9 meciuri vazute pe stadion toata viata...pai la derbyul cu Dinamo o sa ma duc cu tricoul cu Steaua si cu fularul la ei in peluza ca asa e civilizat....Frate daca nu intelegi stilul asta de viata adica de ultras nu mai comenta,nu este chiar asa usor sa faci asta pun pariu ca 90% din astia care comentati nu sunteti in stare sa faceti asta...Cea ce spui tu ca sunt animale aia care bat pe cei care vin in galeria lor cu insemne ale altor echipe este o mostra de prostie mare....este ca si cum m-as duce noapte in ferentari si as tipa in gura mare **** la milogi...

Daca nu iti place mutat-te in America ca numai acolo se intampa prostiile astea dastea....

aylin poti sa te bucuri pentru echipa ta de suflet alaturi de locul unde stau suporterii echipei...zici ca ai fost pe Bernabeu, credema ca nici acolo nu s-ar intampla sa stea cineva de la alta echipa cu suporterii lui Real..

zloty15.09.2008 14:58

aylin

ai ce naiba ,cine sa te bata?? aia sunt vai mortii lor ,aia care merg in galerie acolo merg si pentru ca sunt platiti si baietzi arata de parca ar avea nevoie de banii aia ca de aer

ps:de unde ai vzt meciu??ce sector?? ca la t1 am stat lejer am stat lejer am fct caterinca am ras uni erau imbracati cu Steaua altii cu faru ,da na comentat nimeni nimica

sabin130715.09.2008 15:10

aylin, mai ai un pic si-o intreci pe elodia:D

Sa fiu in acelasi topic, aia care isi permit sa bata o fata pentru ca flutura un steag sunt niste animale. Animale care se trag din aceeasi rasa din care se trag si testoasele cu bastoane si scuturi.

Aylin15.09.2008 15:13
aylin

ai ce naiba ,cine sa te bata?? aia sunt vai mortii lor ,aia care merg in galerie acolo merg si pentru ca sunt platiti si baietzi arata de parca ar avea nevoie de banii aia ca de aer

ps:de unde ai vzt meciu??ce sector?? ca la t1 am stat lejer am stat lejer am fct caterinca am ras uni erau imbracati cu Steaua altii cu faru ,da na comentat nimeni nimica

Am stat in tb2,destul de aproape de galeria Stelei. Si langa mine erau oameni care tineau cu ambele si n-aveau nici o treaba,mai putin "domnul" care a venit si mi-a tras una de am vazut stele verzi, pe motiv ca fluturam un steag rosu-albastru, si l-a lovit si pe cel care sarise sa ma apere. era chior de beat si mai avea vreo 2 adepti dupa el, pusi pe scandal si dornici sa isi arate muschii...

sabin130715.09.2008 15:23

Pentru cei carora li se pare ca e o buna ocazie sa-si racneasca ¨ultrasismul¨ ce-i caracterizeaza. Bai baieti, in primul rand fata cu alt steag nu are ce cauta in peluza gresita. Iar daca roaba domnului s-a ratacit, ii iei steagul, il faci praf si-o trimiti frumos la culcare, pentru ca sigur nu stia saraca pe ce lume se afla. Daca e si la Constanta, deja nu poti spune ca e atat de periculos sa mergi cu alte steaguri, ca pe 75% dintre stadioanele de la noi. Sa faci comparatie cu afara nu prea merge. Depinde de tara. S-ar putea sa te duci linistit si pe Bernabeu cu steag blau-grana. Daca nu in peluza, la tribuna sigur. Dar nu e regula peste tot.

Lucrurile nu mi se par asa complicate. Daca e unul cu steag visiniu in peluza noastra normal ca ala stie cum sta treaba si mi se pare legitim sa-l demontezi, pentru ca asta cauta. Dar cred ca se schimba total situatia daca e o fata, undeva prin tribuna, nu peluza. Iar ala care se apuca s-o carpeasca pt a arata ce ultras e el, e de fapt un dobitoc care nu a priceput nimic, cu atat mai putin din atat de controversata notiune ¨ultras¨.

zloty15.09.2008 15:35
Am stat in tb2,destul de aproape de galeria Stelei. Si langa mine erau oameni care tineau cu ambele si n-aveau nici o treaba,mai putin "domnul" care a venit si mi-a tras una de am vazut stele verzi, pe motiv ca fluturam un steag rosu-albastru, si l-a lovit si pe cel care sarise sa ma apere. era chior de beat si mai avea vreo 2 adepti dupa el, pusi pe scandal si dornici sa isi arate muschii...

asta e :-?? ai avut ghinion sa dai peste bschetari dastia

CreaTor15.09.2008 18:12
Surdu a injurat Steaua , cand va veni in Ghencea , haideti sa-l primim cum stim noi mai bine !!! :steag_sah_mic:

Din nou fraza cheie morometiana: "pe ce te bazezi?!".

Pe ceea ce scrie in ziar? Pai nu e arhicunoscut ca pseudo-jurnalistii romani de sport nu fac altceva decat sa semene vant ca sa culeaga audienta?! Chiar asa usor de manipulat sunt o parte din suporterii "mereu superiori" ai Stelei?!

Nu mai credeti orbeste stupizeniile din ziar, ascultati interviurile sau analizati cu simt critic declaratiile citate ale jucatorilor (si acelea sunt citate prost de obicei insa ceva legatura cu originalul tot mai au).

In ceea ce il priveste pe Surdu, iata ce declara: "Mã bucur cã fanii brașoveni sînt alãturi de mine și de echipã. La finalul meciului am fost chemat de fani sã sãrbãtorim împreunã victoria. Mi s-a cerut și sã scandez împotriva Stelei, însã nu am putut sã fac acest lucru pentru cã nu am ce sã le reproșez celor din Ghencea. Chiar mã bucur de calificarea lor în Liga Campionilor.".

Prietene , crezi ca eu ma iau dupa ce scriu astia in gazeta ? Cum numesti atunci cand un jucator se duce la galeria (care injura Steaua) si incepe sa dea din brat ? da cred ca iubea tare mult Steaua , daca nu doreai asa ceva , cand auzeai injuratura te retrageai frumos spre banca !! Tu imi spui mie sa nu cred ce spun jurnalisti , dar tu la randu-l tau crezi ce declara el , intr-un ziar de sport !!!

mdionis16.09.2008 13:41

Din nou fraza cheie morometiana: "pe ce te bazezi?!".

Pe ceea ce scrie in ziar? [...]

Nu mai credeti orbeste stupizeniile din ziar, ascultati interviurile sau analizati cu simt critic declaratiile citate ale jucatorilor (si acelea sunt citate prost de obicei insa ceva legatura cu originalul tot mai au).

In ceea ce il priveste pe Surdu, iata ce declara: [...]

Prietene, crezi ca eu ma iau dupa ce scriu astia in gazeta ?

Nu stiu, de aceea intreb. Locul in care a aparut stirea este asa-zisa presa de sport.

Cum numesti atunci cand un jucator se duce la galeria (care injura Steaua) si incepe sa dea din brat ?

Nu stiu care a fost exact cronologia evenimentelor si nici ce anume a sesizat pe moment Surdu din ceea ce strigau aia spre care el dadea din brat (presupunand ca secventa a fost cea de mai sus). Pe de alta parte stiu ca perceptia celor ce nu participa efectiv la un eveniment este de obicei diferita de cea a persoanelor implicate. Asadar in aceasta chestiune, prefer sa ii dau credit jucatorului care a declarat ca (din punctul lui de vedere) s-a dus sa sarbatoreasca victoria, nu sa injure Steaua, si sa ma gandesc ca pe moment nu ii era gandul la eventualele insulte antisteliste ale unora din galerie.

In orice caz, eu nu numesc asta "Surdu a injurat Steaua" ci "Surdu nu s-a dezis pe moment de insultele antisteliste proferate de o parte a galeriei brasovene".

da cred ca iubea tare mult Steaua , daca nu doreai asa ceva , cand auzeai injuratura te retrageai frumos spre banca !!

In ipoteza ca ar fi auzit efectiv injuratura. Omul era bucuros ca echipa lui actuala castigase, daduse si el un gol (al doilea dupa "seceta" de la Steaua): voia sa isi traiasca momentul de glorie, nu avea el stare sa asculte ce anume urlau unii din galerie.

Tu imi spui mie sa nu cred ce spun jurnalisti , dar tu la randu-l tau crezi ce declara el , intr-un ziar de sport !!!

Sigur. Nu este o inventie jurnalistica ci un citat din declaratiile lui Surdu pe care (conform exact spuselor mele de mai inainte) l-am analizat cu simt critic. Chiar daca nu ar fi exact cuvintele lui, mesajul transmis este lipsit de echivoc. Asadar sunt practic sigur ca a declarat ca nu a injurat Steaua. Nu stiu sigur daca declaratia sa corespunde realitatii, insa pana la proba contrarie este mai credibila decat interpretarea oricarei persoane de pe margine; in particular, e mai credibila decat presupunerile oricarui jurnalist in cautare de zazanie.

CreaTor17.09.2008 11:47

Cum numesti atunci cand un jucator se duce la galeria (care injura Steaua) si incepe sa dea din brat ?

Nu stiu care a fost exact cronologia evenimentelor si nici ce anume a sesizat pe moment Surdu din ceea ce strigau aia spre care el dadea din brat (presupunand ca secventa a fost cea de mai sus). Pe de alta parte stiu ca perceptia celor ce nu participa efectiv la un eveniment este de obicei diferita de cea a persoanelor implicate. Asadar in aceasta chestiune, prefer sa ii dau credit jucatorului care a declarat ca (din punctul lui de vedere) s-a dus sa sarbatoreasca victoria, nu sa injure Steaua, si sa ma gandesc ca pe moment nu ii era gandul la eventualele insulte antisteliste ale unora din galerie.

In orice caz, eu nu numesc asta "Surdu a injurat Steaua" ci "Surdu nu s-a dezis pe moment de insultele antisteliste proferate de o parte a galeriei brasovene".

Uite gresesti enorm , el sa dus la galerie cand a fost schimbat , si a fost ceva de genu Surdu vino in coa .... (stii continuarea) iar pentru mine doar faptu ca sa dus , si nu-l mai inghit , defat nu l-am inghitit niciodata . Si nu vorbesc dupa lucruri vazute prin presa , ci de un lucru vazut cu ochii mei ! Imi pare rau ca mai nou e la moda sa injuri Steaua dupa ce ai castigat o paine acolo , da deee daia e frumos fotbalu ....cica !!

mdionis17.09.2008 11:57

Nu stiu care a fost exact cronologia evenimentelor si nici ce anume a sesizat pe moment Surdu din ceea ce strigau aia spre care el dadea din brat (presupunand ca secventa a fost cea de mai sus). [...]

Uite gresesti enorm , el s[-]a dus la galerie cand a fost schimbat , si a fost ceva de genu Surdu vino in coa .... (stii continuarea) iar pentru mine doar faptu ca sa dus , si nu-l mai inghit , defat nu l-am inghitit niciodata . Si nu vorbesc dupa lucruri vazute prin presa , ci de un lucru vazut cu ochii mei !

Inteleg din cele de mai sus ca domnia ta a asistat la chemarea ireverentioasa a lui Surdu de catre galerie. Bun, asadar omul ori nu a auzit ori s-a facut ca nu aude ceea ce strigau aia la adresa lui. Unde intra Steaua in povestea asta?

Imi pare rau ca mai nou e la moda sa injuri Steaua dupa ce ai castigat o paine acolo , da deee daia e frumos fotbalu ....cica !!

Deocamdata nu am aflat ca Surdu a injurat Steaua si nici macar ca galeria a injurat Steaua exact in momentul in care l-a chemat pe Surdu, am aflat doar ca Surdu s-a apropiat de niste indivizi care il chemau in mod ireverentios.

«1345»