FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 1 - 0

«12345»
greenyes02.09.2008 09:05
Președintele Stelei, Valeriu Argãsealã, a clarificat situația jucãtorilor trecuți de echipa din Ghencea pe lista UEFA, pentru grupele Champions League. Argãsealã a spus cã sperã ca Steaua sã se califice din grupe, dar cã nu va fi o tragedie dacã nu se va califica:

"Vâtcã, Neaga, Ochiroșii, Rada, Abel Moreno și Pedriel nu vor juca în grupele Ligii."

Comentarii?

Eu inca sper sa existe o lista de rezerva......e incredibil........am comentat deja mai sus.

Noi suntem luati de prosti. Suntem buni sa bagam bani in club.....macar de s ar duce spre copii clubului.....a da.....is copiii.....nu se nasc direct la 25 de ani ....deci nu avem nevoie de ei......s arezolvat si problema asta.......Ma intreb de ce au mai cumparat toata floarea fotbalului juvenil din Romania????? Sa i tina pana la 70 de ani sa se coaca????

Doamne nu pot sa accept.....Karpetanos ala e ......nu mai are rost........aa daa e mai batran ca Pedriel........sper sa intre copilul asta in echipa si sa le dea o caruta de goluri,,,poate se trezeste cine trebuie sa se trezeasca.

Ochelarii de cal pe ochii si sa strigam in cor........noi muncim....noi nu gandim.....ura.........si la gara

AdrianUltras2502.09.2008 09:09
Președintele Stelei, Valeriu Argãsealã, a clarificat situația jucãtorilor trecuți de echipa din Ghencea pe lista UEFA, pentru grupele Champions League. Argãsealã a spus cã sperã ca Steaua sã se califice din grupe, dar cã nu va fi o tragedie dacã nu se va califica:

"Vâtcã, Neaga, Ochiroșii, Rada, Abel Moreno și Pedriel nu vor juca în grupele Ligii."

Comentarii?

Si Andrei Ionescu e trecut?

sabin130702.09.2008 09:11

fsoica, dovada (daca mai era nevoie) ca nu sunt singurul: ¨Acest meci, marcând a treia calificare consecutivã a Stelei în grupele Champions League, de dupã 2000, ne-a scãpat și de marota cu Lãcãtuș, fostul mare jucãtor, colecționarul absolut de trofee, n-ar avea stofã de antrenor. A se încerca alte bazaconii.¨- Constantin Ardeleanu in articolul ¨Steaua si Romania ros-albastra¨, din 30.08.2008.

fsoica02.09.2008 09:16

Comentarii?

ce nu pricep nici in ruptul capului e de ce naiba ne spune noua Argaseala chestia asta?

Lacatus cu ce se mai ocupa?

sunt convins ca au vorbit intre ei cand au facut lista.

ma intreb cum ar fi daca la inter unul si altul ar vorbi in locul lui mourinho despre liste si alte chestii...

fsoica, dovada (daca mai era nevoie) ca nu sunt singurul: ¨Acest meci, marcând a treia calificare consecutivã a Stelei în grupele Champions League, de dupã 2000, ne-a scãpat și de marota cu Lãcãtuș, fostul mare jucãtor, colecționarul absolut de trofee, n-ar avea stofã de antrenor. A se încerca alte bazaconii.¨- Constantin Ardeleanu in articolul ¨Steaua si Romania ros-albastra¨, din 30.08.2008.

bine, sunteti doi.

sabin130702.09.2008 09:31

fsoica, mie mi-e de ajuns, nu vrei sa intelegi nimic. Daca nu mergi in peluza du-te acolo si injura-l tu cat poti pe Lacatus.. sa vezi cati suntem si cati sunteti, daca tot suntem cu feliatul, impartitul, grupatul, judecatul.

fsoica02.09.2008 10:04
fsoica, mie mi-e de ajuns, nu vrei sa intelegi nimic. Daca nu mergi in peluza du-te acolo si injura-l tu cat poti pe Lacatus.. sa vezi cati suntem si cati sunteti, daca tot suntem cu feliatul, impartitul, grupatul, judecatul.

bai, am scris mai devreme ca exagerez intentionat. ce nu intelegi?

cand vrei sa scoti o parere proprie in evidenta, exagerezi putin afirmatiile...

bineinteles ca sunt o mie de pareri, iar a mea e una dintre cele ale circumspectilor.

in 3 luni, dupa septembrie, octombrie si noiembrie, vom avea o imagine de ansamblu si vom putea emite judecati pertinente.

pana atunci mergem pe presentimente.

iar ale mele nu sunt dintre cele mai roz.

eu sunt circumspect pentru ca de la plecarea lui Protasov de la Steaua, echipa nu a mai aratat ca si cum acolo s-ar incerca o constructie sanatoasa care sa genereze un stil de joc placut ochiului, cu fotbal in viteza si multe faze de poarta.

acum lot exista, dupa parerea mea, iar astea 3 luni de care vorbeam vor demonstra sau vor infirma parerile unora si ale altora. imi doresc o stea spectaculoasa. eu ca suporter am "crescut' in perioada liceului si studentiei, anii 92-2000, cand, cu unele exceptii daca urmareai fenomenul, Steaua practica un fotbal placut si care, de obicei, se solda cu castigarea de titluri de campioana, si din cauza lipsei unei concurente reale. de atunci, a urmat venirea lui becali care , cu exceptia mandatului lui Protasov, nu a mai insemnat un fotbal in stilul clasic al Stelei.

asta e tot.

nu am pitici pe creier, nu am nimic cu Lacatus, ba chiar nu ii cer o stea vitezista neaparat, vreau doar sa vad ca se contureaza idei de joc, trasee, conceptii unitare, si ca nu se asteapta doar daruire totala intru obtinerea victoriilor.

daruirea nu e de ajuns.

mai trebuie si tactica, mai trebuie sa pui si jucatorii pe posturile potrivite, ba mai trebuie chiar sa tii si pe banca jucatorii mai putin talenati sau dispusi sa respecte sarcini de joc.

aseara am fost pe Ghencea si, in fara faptului ca Nicolita crea vid pe unde alerga, nu am sesizat decat haos, nu tu o asezare clara in teren, nu tu o succesiune de pase, nu tu presiune asupra careului advers prin avansare progresiva cu pase repetate.

meci pigmentat cu sclipirile lui toja-vega care nu pot substitui , mai ales in Liga Campionilor, fotbalul adevarat.

P.S.

si inca ceva: nu pricep nici in ruptul capului de ce trebuie sa execute Nicolita toate cornerele si loviturile libere din extrema. inteleg ca vrea sa-l aduca pe calea cea buna, dar cand pretul este irosirea TUTUROR OPORTUNITATILOR venite din fazele fixe, unde odinioara la Steaua se inscria enorm, parca pare ca ar fi prea mult.

asa ca draga, Lacatus, nu-l mai lasa pe omul din faurei sa bata tot, mai incearca si tu cu toja, cu altcineva, poate ca o sa iasa mai bine. Nicolita e deja revitalizat, l-ai ajutat, l-ai adus pe calea ca buna, acum fa acelasi lucru si cu jocul de echipa...

eduardo_stelist02.09.2008 10:50
Daca ai fi fost pe stadion, sau daca ai fi privit mai atent la meci, nu ai mai fi facut afirmatia asta. Nu am mai vazut de o gramada de timp la Steaua un pasator cum a fost aseara Abel Moreno. Am vazut la el suturi, pase lungi si exacte, adica ceea ce ar trebui in mod normal sa vedem la un mijlocas.

Oricum nu a fost trecut pe lista UEFA, cum, in mod cu totul surprinzator, nu a fost mentionat nici Pedriel, care a dat o caruta de goluri intr-un singur sezon in Bolivia (asta in conditiile in care Arthuro nu a inscris pana acum in vreun meci oficial, desi a jucat pana acum 8). In schimb, este Kapetanos, care a jucat doar 70 de minute in doi ani...

Nea Laca, sa fi fost un accident cu Galata? Sincer, eu asa inclin sa cred!

Ce ma suprinde e lista jucatorilor pentru UCL. Adica il aduc pe Pedriel si il lasa in afara listei, in timp ce Kapetanos e luat in considerare ca rezerva lui Arthuro. Ce nu inteleg, de ce se tot vorbeste de atacantul de careu, de numarul 9, bla bla-uri. Ne trebuie un goleador, unul ce da 20 de goluri pe sezon, nu varfuri care sa deshida culoare pentru mijlocasi. Si aseara, Dayro juca la recuperare pe la mijlocul terenului, Arthuro si Toja la fel. Pai pentru cine sa recupereze mingile? Vad ca asta e conceptia de joc a cuplului Lacatus-Radoi, pianistii sa vina si in aparare. Nu e destul ca jucam cu 2 inchizatori, mai trebuie ca si atacantii sa vina la recuperat de mingi. Pai asa nu dam decat un gol pe meci, si acela din faze fixe sau din aglomerari. M-am uitat la Bayern, au jucat Toni, Klose si Podolski, plus ca il mai au pe Shweinsteiger, care stie cu mingea. Dupa meciul cu Galata toti spuneau de Dayro ca a jucat slab, ca a ratat mult. Pai copilul ala fuge kilometrii intregi, si in atac si in aparare. El este ATACANT de meserie si nu mijlocas de creatie. Asa ii stricam pe toti. Cat despre Arthuro nu e un golgeter. Un atacant trebuie sa dea goluri. Degeaba faci culoare pentru Nicolita et Comp. si tu nu esti in stare sa dai cel putin un gol la doua-trei meciuri. Asa mai bine il pastram pe Victoras Iacob, ca Arthuro nu e mai breaz. Bine ca il tin pe Stancu pe banca si pe Dayro la 30 de metri de poarta. Cu stilul asta de joc iarasi o sa avem statistici negative in UCL, cu cele mai putine ocazii, cu ofsaiduri, etc.

Omule, respect! Uite ca mai sunt si unii cu picioarele pe pamant si care inteleg ceva din sportul asta!

Omule, 2-1 cu Brasovul a fosta datorita golului lui Arthuro, deci a marcat; ca nu o face cat de des am vrea noi, sau cat ar trebui, este altceva.....mai documentati-va sau macar faceti exercitii de memorie inainte de a posta din somn

zloty02.09.2008 11:05

eduardo

acuma serios frate ,din momet ce jucam cu un singur varf nu e normal ca acels singur varf sa dea si goluri???

eduardo_stelist02.09.2008 11:17
eduardo

acuma serios frate ,din momet ce jucam cu un singur varf nu e normal ca acels singur varf sa dea si goluri???

fratiorul meu, nu am zis ca il admir pe arthuro si il consider cel mai in forma atacant al Stelei, doar l-am contrazis pe piece , zicandu-i de golul cu brasovul atat.

arthuro face spatii, dribleaza din cand in cand, mai deviaza o minge (vezi Bogdan Stancu la 1-1 cu Bistrita), dar nu inscrie.

cineva zicea bine aici ca asa greu a inceput si Thereau, sa speram ca va si continua ca acesta.

numai bine tuturor

AdrianUltras2502.09.2008 11:47
fratiorul meu, nu am zis ca il admir pe arthuro si il consider cel mai in forma atacant al Stelei, doar l-am contrazis pe piece , zicandu-i de golul cu brasovul atat.

arthuro face spatii, dribleaza din cand in cand, mai deviaza o minge (vezi Bogdan Stancu la 1-1 cu Bistrita), dar nu inscrie.

cineva zicea bine aici ca asa greu a inceput si Thereau, sa speram ca va si continua ca acesta.

numai bine tuturor si pt fsoica: MORI JAVRA!!!!

Da.Cu propozitia asta ai demonstrat clar cat fotbal stii tu.

Stancu a dat 4 goluri in 5 meciuri(doar in 1 a fost titular) dar Arthuro e cel mai in forma.

Ca face spatii :))

Sa nu zic ce fac eu pe spatiile lui.

Atat e de in forma Arthuro incat nu a reusit sa dea gol nici cu Bistrita nici cu Galata si nici cu Pandurii desi a avut nu stiu cate ocazii.

Dar nu conteaza faptul ca nu da gol.

Conteaza ca face spatii si dribleaza din cand in cand!

Mare atacant!

p.s. nu inteleg de ce a dat Liverpool atatia bani pe Torres.Ala nu face spatii.Nu stie sa faca spatii!Pai ala e atacant?

Piece of Mind02.09.2008 11:48
.

numai bine tuturor si pt fsoica: MORI JAVRA!!!!

Eduardo, linisteste-te tata! Aici e un spatiu virtual pentru o polemica rationala, nu pentru invective gratuite!

eduardo_stelist02.09.2008 12:13
Da.Cu propozitia asta ai demonstrat clar cat fotbal stii tu.

Stancu a dat 4 goluri in 5 meciuri(doar in 1 a fost titular) dar Arthuro e cel mai in forma.

Ca face spatii :))

Sa nu zic ce fac eu pe spatiile lui.

Atat e de in forma Arthuro incat nu a reusit sa dea gol nici cu Bistrita nici cu Galata si nici cu Pandurii desi a avut nu stiu cate ocazii.

Dar nu conteaza faptul ca nu da gol.

Conteaza ca face spatii si dribleaza din cand in cand!

Mare atacant!

p.s. nu inteleg de ce a dat Liverpool atatia bani pe Torres.Ala nu face spatii.Nu stie sa faca spatii!Pai ala e atacant?

unde mama naibii am zis eu ca arthuro e peste Stancu? am enumerat ce face arthuro, de unde ai scos ca il supraevaluez pe arthuro? am mentionat ca nu inscrie, deci nu am zis ca sunt multumit de evolutia lui.

intr-o perioada imi erai cel mai antipatic de pe site-ul asta, de vreo saptamana incoace incepusei sa imi devii simpatic, dar acum ai dat cu bata-n balta, m-a dezamagit ce ai inteles tu vis-a-vis de postarea mea si cred ca am sa revin la vechea parere: esti cel mai bun antrenor, tactician, patron de Fotball Manager: Enjoy it more and more!!!!

greenyes02.09.2008 12:15

Declaratia lui Bogdan Mustata

"Eu sper din tot sufletul sã mi se dea șansa de a juca în Liga I, rãmâne doar sã mã pregatesc foarte bine și sã nu ma supãr, deoarece am tot timpul din lume sã ajung în fotbalul mare. Sunt convins cã atunci când se va crede cã noi, cei tineri din club, vom fi pregãtiți din toate punctele de vedere, se va baza și pe juniori, sau cel puțin vom avea și noi șansele noastre.

Nu am neapãrat un jucãtor al cãrui sã îl urmez, însã mi-a plãcut foarte mult și îl iau drept exemplu pe Dan Petrescu chiar dacã nu l-am prins foarte mult la televizor, iar ca jucãtori încã în activitate îmi plac George Ogãraru și Philip Lahm. Consider cã sunt un fundaș cu poftã de gol"

Sa speram si noi cu el. La fel spera si Ochirosii, Bicflavi, Alexandru Iacob......dar ce sa va facem fratilor ..... daca asa ne a lasat Doamne Doamne...intai copii si dupa asta poti juca fotbal la Steaua...intai sa cresti pe banca cat muntele si poti juca pentru banii berbecului....

Ce tineri....Karpetanos sa traiasca.......asta e lectia....esti atacant...nu tre sa dai nici un gol in doi ani de zile...dar tre sa ai varsta optima...nu conteaza talentul...nu conteaza ca poti creste daca JOCI......tu tre sa cresti uitandu te la altii cum joaca...chiar daca aia nu prea le au cu chisca....tu tre sa inveti uitandu te.....

eduardo_stelist02.09.2008 12:28

@ Adrian25

<<fratiorul meu, nu am zis ca il admir pe arthuro si il consider cel mai in forma atacant al Stelei, doar l-am contrazis pe piece , zicandu-i de golul cu brasovul atat.>>

Acesta se pare ca este fragmentul de care vorbesti,da?

Din fraza "nu am zis ca il admir pe arthuro si il cosider cel mai in forma atacant al Stelei" tu, cu mintea ta sclipitoare, ai dedus ca mie arthuro mi se pare cel mai in forma. Ai creier cat porcul pe care il taie bunicu` de Craciun, intelegi rostul cuvintelor mai bine decat un nescolarizat.

D-le profesor (na ca ti-am mai gasit o indeletnicire, pe langa cele legate de fotbal), din acel paragraf reiese ca NU il admir pe arthuro si NU il consider cel mai in forma atacant al Stelei, intelegeti??? Imi dati va rog un amarat de 5 ca sa trec si eu clasa, va rooggg mult, ma bate mama daca nu trec clasa, va implor....plocoane primiti, cat ma costa??????

AdrianUltras2502.09.2008 13:17

pai ma gandesc ca tu intelegi ce vrei sa zici.

e mai greu pt restul sa inteleaga.

scuza-ma prietene.

o sa incerc sa invat si eu "eduarina" ca sa te inteleg mai bine.

pana una, alta, din asta

nu am zis ca il admir pe arthuro si il cosider cel mai in forma atacant al Stelei
,

eu am inteles ca nu il admiri pe arthuro si ca il consideri cel mai in forma atacant al Stelei.

iarta-ma daca am pierdut ceva in traducere...

olfgob02.09.2008 13:44

E destul de clar pentru toata lumea ca omul a vrut si a lasat destul de clar sa se inteleaga ca nu il considera pe Arhuro in forma

xray_rom02.09.2008 13:55

Comentarii?

Este clar ca la lotul actual, indiferent cum ai face tot ai neindreptatii pe cineva sau ai scandaliza pe unii sau pe altii(ma refer la suporteri).

Personal, il vad pe Vatca peste Cernea si Rada peste Baciu.

Sa nu uitam ca anul trecut am jucat cu Rada in CL. Are experienta internationala si de la noi si de Rapid. Bayern nu-i Bistrita, deci alt nivel de mobilizare:))E drept ca lui Rada parca nu-i mai sta gandul la Steaua....Din pacate!

Imi pare rau de Neaga. Trebuia bagat in locul lui Plesan. Simt ca poate arata mai mult, dar ... asta-i viata! Nu discut prin compararea valorii intre cei 2, ci prin potentialul fizic la care se afla. Plesan vine dupa o pauza cam mare. Dar, moral, Plesan a avut si el o contributie la clasarea pe locul 2 si implicit la dreptul de participarare in CL.

Abel s-a miscat binisor pt debut intr-un meci cu autobaza lui Neagoe, dar ii mai trebuie meciuri in picioare si nu mai e timp pentru CL. Are timp in Liga 1.

Pedriel nici macar nu l-am vazut la fata in prezentare, dar sa-l bage in CL:) Kapetanos macar s-a antrenat cu echipa, a mai jucat si cred ca a ajuns macar sa-si cunoasca colegii:)) Moral, poate merita Badea sa fie in locul lui. In campionatul trecut dat 2 goluri de 6 puncte cu Ceahlau si UTA si 1 gol de 1 punct cu Slavia in CL.

Oricum, stie Lacatus mai bine care este forma lor actuala si pe cine se poate baza.

Imi doresc mult sa iesim din grupe sau sa prindem macar locul 3, dar imi doresc ENORM sa nu fim 'umiliti". Sa nu dam satisfactie "dusmanilor"!

Poate pare paradoxal, dar atunci cand am facut doar 1 punct, am jucat mai bine si am obtinut scoruri stranse, decat atunci cand am facut 5 puncte! Desi pt istorie a iesit mai prost, din punct de vedere sufletesc am fost mai linistit! Nu am mai luat 3-0, 4-1 chiar in casa noastra!

milovan djilas02.09.2008 17:05

Bravo Steaua!

Cel mai tare a fost Panduru, dupa meci, la GSP TV. Zice, despre Steaua: "Pacat ca se pierd puncte cu echipele mici... in retur ne va fi foarte greu sa le recuperam"

La care ciumetii de moderatori: "Pandi, cum adica... ne va fi?????"

Panduru: "Haide dom`le, ce, trebuie sa ma ascund, doar toata lumea stie ca sunt stelist!"

Bravo, Basarab Nica Panduru! Un stelist adevarat si un jucator care ne-a incantat nu o data!

1uLy4Nn02.09.2008 18:29

un meci castigat cu greu...baietii au fost mult mai relaxati decat trebuiau sa fie..dar totul e bine cand se termina cu bine

il_scorpio02.09.2008 18:38

L-am vazut pe Suarez Pedriel ala pe youtube si stiu si ca nu ne putem face o parere despre el, dar asta e marfa de jucator. La 21 de ani cred ca a dat de 3 ori mai multe goluri decat Kapetanos si Arturo la un loc in toata cariera lui. A dat si un hat-trick si goluri periculoase nu singur cu poarta goala!!

Intreb daca stie cineva , acea lista trimisa pentru CL poate fi schimbata pe parcurs?? Adica sa schimbi unii jucatori? Eu asa stiam!

Marius02.09.2008 18:39

Doar in cazul unor accidentari serioase pot fi scosi jucatori de pe lista si introdusi altii. E trimisa si o lista cu jucatorii "de rezerva", care ii pot inlocui pe cei 22.

eduardo_stelist02.09.2008 18:54
E destul de clar pentru toata lumea ca omul a vrut si a lasat destul de clar sa se inteleaga ca nu il considera pe Arhuro in forma

merci fain...deci cine vrea sa inteleaga..poate

Joint02.09.2008 19:27
Abel ala nu s-a vazut pe teren.Sa speram ca o sa progreseze.

Daca ai fi fost pe stadion, sau daca ai fi privit mai atent la meci, nu ai mai fi facut afirmatia asta. Nu am mai vazut de o gramada de timp la Steaua un pasator cum a fost aseara Abel Moreno. Am vazut la el suturi, pase lungi si exacte, adica ceea ce ar trebui in mod normal sa vedem la un mijlocas.

Dar aveti cu totii dreptate, Arthuro, Abel Moreno, Dayro, Toja intr-adevar nu au valoare de Steaua. Nu poti sa-i asezi linga un Banel, linga un maestru Lovin, linga un Eugen Baciu, zis si "Fabio". Astia jucatori de Champions League, nu sud-americani si spanioli d'astia care o fac ei pe smecherii prin Romania si mai ales pe la Steaua.

Prietene, ala de dadea pase lungi, ala era Lovin.

Abel Moreno era ala care tinea mingea si care incetinea jocul, ala care intra prost in combinatii cu ceilalti jucatori.

Nu am mai vazut de o gramada de timp la Steaua un pasator cum a fost aseara Abel Moreno.

Asta e intr-adevar o gluma foarte buna!

Astea sunt parerile tale.."prietene". Ma rog, nu ma mai mira nimic.

Joga Bonito03.09.2008 09:24
Declaratia lui Bogdan Mustata

Sa speram si noi cu el. La fel spera si Ochirosii, Bicflavi, Alexandru Iacob......dar ce sa va facem fratilor ..... daca asa ne a lasat Doamne Doamne...intai copii si dupa asta poti juca fotbal la Steaua...intai sa cresti pe banca cat muntele si poti juca pentru banii berbecului....

Ce tineri....Karpetanos sa traiasca.......asta e lectia....esti atacant...nu tre sa dai nici un gol in doi ani de zile...dar tre sa ai varsta optima...nu conteaza talentul...nu conteaza ca poti creste daca JOCI......tu tre sa cresti uitandu te la altii cum joaca...chiar daca aia nu prea le au cu chisca....tu tre sa inveti uitandu te.....

Aici e trista treaba. Cumparam toate "laturile straineze" si tinerii din propria pepiniera ii ignoram. Si asta nu se intampla de ieri, ci de prin 2001 incoace.

Una alta, nu stiu daca multi v-ati dat seama de asta, dar:

"Steaua a contrazis traditia din ultimii ani si a reusit sa castige prima partida de campionat disputata dupa un joc in cupele europene."

clau-stelistu03.09.2008 12:11

ce zicetzi iese Steaua din grupa asta?oricum sper sa fim cel putin in Liga campioni

«12345»