FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 1 - 0

«1345»
zoloz200503.09.2008 17:29

Mihai Somanescu - sa iti fie rusine, pentru cultura ta, afla ca Lacatus a citit articolul tau !

NU ESTI TU IN MASURA SA PUI INTREBARI SI SA CERI EXPLICATII !!

sabin130703.09.2008 18:26

Offtopic, pt ca celalalt a fost inchis.

Marius Somanescu, in primul rand nu stiu daca e fair-play sa inchizi topicul cu o critica atat de acida. Da dreptul la replica in acelasi topic... sau poate din motive tehnice a fost inchis, e posibil.

De asemenea nu cred ca este normal sa ti se para ca esti un milostiv cu cititorii, dandu-le prilejuri nesperate sa-si rupa degetele pe tastaturi pentru ce iubim cu totii, Steaua. Normal sa fii multumit ca se dezbate mult pe tema deschisa de tine, dar cum ai formulat tu (¨ca doar pentru voi sunt scrise desteptilor!¨) suna urat tare, chiar daca te adresai doar unui grup, cat de mic.

Te salut si iti urez la cat mai multe articole in care 90% din posturi sa fie ¨excelent¨, ¨foarte bine¨.

Offtopic, pt ca celalalt a fost inchis.

Marius Somanescu, in primul rand nu stiu daca e fair-play sa inchizi topicul cu o critica atat de acida. Da dreptul la replica in acelasi topic... sau poate din motive tehnice a fost inchis, e posibil.

De asemenea nu cred ca este normal sa ti se para ca esti un milostiv cu cititorii, dandu-le prilejuri nesperate sa-si rupa degetele pe tastaturi pentru ce iubim cu totii, Steaua. Normal sa fii multumit ca se dezbate mult pe tema deschisa de tine, dar cum ai formulat tu (¨ca doar pentru voi sunt scrise desteptilor!¨) suna urat tare, chiar daca te adresai doar unui grup, cat de mic.

Te salut si iti urez la cat mai multe articole in care 90% din posturi sa fie ¨excelent¨, ¨foarte bine¨.

*Mihai Somanescu, scuza-mi eroarea, o sa-ti dau un miel:).

MoWeed03.09.2008 18:28
Mihai Somanescu - sa iti fie rusine, pentru cultura ta, afla ca Lacatus a citit articolul tau !

Sper ca, daca a citit articolul, a citit si comentariile sa vada ca inca e sustinut...

LE: Sper ca, totusi, erai prost informat...

Piece of Mind03.09.2008 19:43

Foarte bine ca l-a citit, poate isi pune si el niste intrebari, desi ma indoiesc foarte tare!

sabin130703.09.2008 20:24

Foarte bine ca l-a citit, poate isi pune si el niste intrebari, desi ma indoiesc foarte tare!

Daca te indoiesti asa de tare inseamna ca nu ai priceput nimic nici tu. Te referi la caracterul lui Marius Lacatus.

Adica ce ai vrut sa spui cu asta?.. O fi vreun nenorocit Lacatus asta, care n-are nicio treaba cu Steaua, i se rupe lui de Steaua, de fapt e si el o mascota hamesita dupa banii lui Gigi, arogant si indiferent la opiniile suporterilor.. suporteri carora le-a adus atatea trofee, bucurie sincera, mandrie, carora le-a aratat ce inseamna acest spirit stelist si ce inseamna sa fii TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI timp de 20 de ani .. Cum draq sa fi facut performanta omul asta daca nu avea un caracter de fier, si o onoare la care multi viseaza iar restul n-o inteleg??!?!.. Mai oameni buni, clubul asta e viata lui, cum sa nu-si puna niste intrebari, macar in fuga? Sau ti se pare ca se vede perfect de nu apleaca urechea si la alte opinii, fie ele si ale muritorilor de rand, ce vrei sa spui cu fraza asta a ta? Ori menetalitatea si caracterul unui om se schimba asa peste noapte? Zilele acestea, cand spunea cineva pe forum ca nu-l meritati pe Lacatus mi se parea ca exagereaza. Incep sa-i dau dreptate.

Sa se bata campii despre ¨antrenorul Lacatus¨ ar avea explicatii, la psiholog (sau psihiatru, dupa caz), dar ca sa te indoiesti de caracterul acestui om mi se pare de-a dreptul aberant.

Nu mai exista limite.

«1345»