*ANTIgigi
Am mai spus-o, nu judec pe nimeni, nu am nimic personal cu nimeni de pe acest site, de aceea nu ma leg de nimeni. Doar ca uneori personal imi este de ajuns atata ¨intelepciune¨ in observarea acestui fenomen, fotbalul, cu tot ceea ce inseamna el; de unele concepte si pareri despre ce inseamna Steaua, despre ce joaca Steaua ma pot lega oricand, am motive s-o fac. Poate pt ca uneori ma simt in inferioritate in fata frontului de acuzatori fara logica, fara bun´simt, de respect nu poate fi vorba, carora li se pare ca au priceput ceva..
De aceea imi rezerv dreptul sa-mi exprim ¨umila mea parere¨ in legatura cu orice si in legatura cu oricine, asa cum si voi o faceti. E logic. Daca vrei, da-mi replica, convinge-ma, argumenteaza cum vrei, acuza-ma, daca nu, ia-ti jucariile si pleaca acasa.
Nu mi-e frica decat de masele indoctrinate si limitate, care castiga din ce in ce mai multi discipoli. Prin numarul lor exagerat de mare se risca sa se puna o eticheta gresita opiniei ros´albastre in totalitatea ei. Ecoul abjectiilor de pe acest site in legatura cu Lacatus in veci n-o sa fiu, si nici n-o mai spun si eu a mia oara un lucru evident, spus deja de alti colegi de forum, doar ca sa ma aflu in treaba.
Repet, imi asum parerile si cuvintele. Ce bine ar fi daca si le-ar asuma toti; daca ar fi facut asta, multora dintre ei ar trebui sa le fie rusine sa intre acum pe acest site.
Si ca sa revenim la Dayro, ca de acolo cred ca a plecat.. mai spune-mi o data parerea ta oiectiva. Ia meciurile din returul trecut, apoi pe cele din sezonul actual (inafara de cel cu Pandurii, D.Moreno intr´adevar a fost aseara sub posibilitatile lui), mai analizeaza-le daca e cazul, si spune-mi care Dayro Moreno ti se pare mai ambitios, mai bun, mai de viitor, cel din returul trecut sau cel din sezonul actual.
Te salut, si oricand dispus unor discutii cat vrei tu de obiective.