FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 1 - 0

«12345»
Stelisimul02.09.2008 06:38

Metre am fost pe stadion, de fapt merg la meciurile de acasa! Abel a debutat cu trac aseara, pare sa promita insa doua pase care vroiau a fi decisive catre Dayro au fost date cam tare si au pus probleme la preluare, cum am spus promite! Vreau sa-l felicit pe ATA(Lovin)! Si eu l-am blamat recunosc la multe meciuri dar aseara a pus osul bine la treaba. Sa va reamintesc ca rosul primit cu Argesul a fost provocat de Neaga care i-a pasat total aiurea, iar noi suporterii l-am huiduit la iesire! Daca tineti minte s-a vazut ca dupa iesirea lui argesenii au tras de 2-3 ori la poarta ceea ce nu facusera tot meciul! Sper sa vad o formula magica de joc prin Toja, Szekely, Dayro, Stancu si Semedo.. viteza, agresivitate, pase iuti si multe goluri! FORZA Steaua!!!

marius-m02.09.2008 06:38

daca urmariti posturile mele anterioare o sa vedeti ca nu sunt un mare "fan al antrenorului Lacatus", dar pentru meciul cu Pandurii nu prea am ce sa ii reprosez

nu uitati ca am jucat dupa meciul cu Galata care ne-a stors din toate punctele de vedere si este oarecum normal sa fortezi cat este nevoie

chiar nu am avut nici o emotie aseara... jocul nostru facandu-ma sa inteleg ca noi controlam meciul si fortam doar cand este nevoie

nu uitati ca am avut ocazii, ca am jucat improvizat pe dreapta cu Baciu, ca am avut un jucator nou la mijloc, care mie imi place Abel Moreno

este o mare gresala sa te gandesti ca la meciul cu Bayer echipa va arata la fel.... cred ca trebuie sa intelegem ca meciurile din campionat nu o sa semene niciodata cu cele din UCL ca atunci nu am mai avea nici o satisfactie asupra frustrarilor canine.... bucurati-va ca doar noi am avut aceasta sansa sa ne masuram cu cei mai buni iar in ceea ce priveste campionatul, foarte important este sa castigam meciurile.... si atat... si repet nu o sa fie usor sa ne concentram la aceste meciuri dupa cele adevarate din UCL

PS: m-am bucurat f mult de afluenta de public de aseara, trebuie sa fim alaturi de echipa la toate meciurile

in rest numai bine

Virgil02.09.2008 06:38

lay_206853_principala.jpg

Florin Lovin, il salvatore della Steaua!

ariven2102.09.2008 07:10

Mie mi-a placut initiativa FC Steaua de a premia medaliatele CS Steaua de la Olimpiada ce tocmai s-a incheiat...Ma bucura aceste manifestari, care sper ca tin totusi si de spiritul stelist, militar, rosu si albastru nu doar de reclama...

E foare frumos sa vezi asa ceva, o dovada nu doar de respect cat, se poate spune formare a publicului, nu cel stelist, pentru ca acest site a oferit feedback de la Olimpiada si de la sporturile in care CS Steaua este angrenat: handbal, rugby, hokey, ci a publicului roman in general, care de la varfuri in jos nu are respect pentru cei care ne reprezinta.

Personal m-am simtit mandru de acest lucru...Le-am aratat (inca odata) ce inseamna Steaua!!!

Respect tuturor care la meciul cu Argesul au scandat numele primei campioane olimpice a Romaniei de la acesta editie.

Forza Steaua. Luptam pentru victorie...an allen fronten!

Joint02.09.2008 07:30
Sper sa vad o formula magica de joc prin Toja, Szekely, Dayro, Stancu si Semedo.. viteza, agresivitate, pase iuti si multe goluri! FORZA Steaua!!!

Ar fi ideal, si eu sper acelasi lucru. Numai ca trebuie sa vina un antrenor ca sa vedem asa echipa in teren. Cu cacaciosi pe banca nu sunt sanse

ANTIgigi02.09.2008 07:41
Din pacate, cel putin din punctul meu de vedere, Dayro nu mai are aceeasi ambitie si rezultate ca in returul ultimului campionat. Prea delasator, putin efort.

Daca tu ai opinia asta (dreptul tau) tu ori ai vazut doar meciul din seara asta, ori le-ai vazut si pe celelalte toate dar nu ai inteles nimic.

Observ ca tu mai mult ai tendinta sa te legi de altii, sa comentezi la spusele altora. Ai face mai bine sa'ti spui simpla si umila ta parere intr-un anumit topic. Poate ai avea mai multe de castigat. Sau nu esti in stare? Asa ca mai bine lasa'i pe altii si nu mai judeca atat. Sau ti-e frica de o parere obiectiva?

greenyes02.09.2008 08:10

Fratilor, este incredibil.........cum sa i lase afara pe Pedriel si Abel Moreno????? Ca a spus jijiotul......?????? Pai pase pe care le a incercat Abel nu am mai vazut in Ghenecea de ani de zile. Pedriel....aaa da fratilor e prea tanar ..... m am linistit ....acum inteleg.........e rasul plansului.....

Ar trebui sa scrie Vochin un articol despre varsta pe care o avea Lacatus cand a debutat la Steaua......ai uitat Laca???? Aduti aminte Laca ca aveai 20 de ani cand ai batut penalty ul ala castigator??????

Ochirosii nu e pe lista, Pedriel nu e pe lista, Abel nu e pe lista, dar Karpetanos.......PIVOTUL.....plus acltii care s in pioneze.......sper sa nu fie adevarata informatia asta....dar vad ca tapul behaie peste tot ........

Aduti aminte domnule Lacatus!

Piece of Mind02.09.2008 08:13

Mai oameni buni, comentati si voi putin lista pentru UCL!

Cum e posibil ca Pedriel, un atacant care a marcat peste 20 de goluri intr-un sezon, sau Neaga, sa nu fie trecuti pe aceasta lista, in favoarea lui Kapetanos, un jucator care a evoluat doar 70 de minute in 2 ani (!!!), cu vreo 5 goluri marcate in toata cariera?!!!?!

De ce se insista atat cu Arthuro, care are deja la activ 7 meciuri oficiale, in care nu a inscris decat un gol, desi a fost adus cu surle si trambite, pe post de salvatore de la patria in ceea ce priveste atacantul "de careu"??

MoWeed02.09.2008 08:16

Pentru ca la noi se insista pe tampenia aia cu atacant de careu masiv care sa redirectioneze mingiile.

Asta in loc sa jucam pe jos in viteza, desi avem jucatori foarte buni: Szekely, Toja, Dayro, Stancu.

Eu nu inteleg de ce e trecut Plesan care e accidentat si Abel Moreno e lasat pe dinafara, de ce e trecut Kapetanos.

ANTIgigi02.09.2008 08:19

Parca era vorba ca in locul atacantului grec a trecut pe lista Semedo, iar Nesu a fost schimbat cu George Ogararu.

sabin130702.09.2008 08:20

*ANTIgigi

Am mai spus-o, nu judec pe nimeni, nu am nimic personal cu nimeni de pe acest site, de aceea nu ma leg de nimeni. Doar ca uneori personal imi este de ajuns atata ¨intelepciune¨ in observarea acestui fenomen, fotbalul, cu tot ceea ce inseamna el; de unele concepte si pareri despre ce inseamna Steaua, despre ce joaca Steaua ma pot lega oricand, am motive s-o fac. Poate pt ca uneori ma simt in inferioritate in fata frontului de acuzatori fara logica, fara bun´simt, de respect nu poate fi vorba, carora li se pare ca au priceput ceva..

De aceea imi rezerv dreptul sa-mi exprim ¨umila mea parere¨ in legatura cu orice si in legatura cu oricine, asa cum si voi o faceti. E logic. Daca vrei, da-mi replica, convinge-ma, argumenteaza cum vrei, acuza-ma, daca nu, ia-ti jucariile si pleaca acasa.

Nu mi-e frica decat de masele indoctrinate si limitate, care castiga din ce in ce mai multi discipoli. Prin numarul lor exagerat de mare se risca sa se puna o eticheta gresita opiniei ros´albastre in totalitatea ei. Ecoul abjectiilor de pe acest site in legatura cu Lacatus in veci n-o sa fiu, si nici n-o mai spun si eu a mia oara un lucru evident, spus deja de alti colegi de forum, doar ca sa ma aflu in treaba.

Repet, imi asum parerile si cuvintele. Ce bine ar fi daca si le-ar asuma toti; daca ar fi facut asta, multora dintre ei ar trebui sa le fie rusine sa intre acum pe acest site.

Si ca sa revenim la Dayro, ca de acolo cred ca a plecat.. mai spune-mi o data parerea ta oiectiva. Ia meciurile din returul trecut, apoi pe cele din sezonul actual (inafara de cel cu Pandurii, D.Moreno intr´adevar a fost aseara sub posibilitatile lui), mai analizeaza-le daca e cazul, si spune-mi care Dayro Moreno ti se pare mai ambitios, mai bun, mai de viitor, cel din returul trecut sau cel din sezonul actual.

Te salut, si oricand dispus unor discutii cat vrei tu de obiective.

Piece of Mind02.09.2008 08:23

Cum e posibil ca Plesan sa fie inclus pe lista, desi nu a jucat nici un meci oficial in acest sezon, fiind in plus un fotbalist care se accidenteaza mai des decat evolueaza??!!??!!!

Cum e posibil ca Ochirosii sa fie lasat pe dinafara, desi e al doilea mijlocas stanga veritabil din lot, dupa Toja?

Incredibil!

greenyes02.09.2008 08:25
Viteza chiar lasa de dorit si ganditi-va de cate ori depaseste pe cineva Nicolita cu mingea la picior (va spun eu, aproape niciodata).

In aparare el nu tine de fapt pe nimeni, dovada ca in meciul de aseara pe partea pe care ar fi trebuit sa fie el (dreapta) a batut vantul, noroc cu fundasii care ii reparau gafele.

La dublaj nu l-am vazut mai deloc. Toate pasele date inainte sunt prea tari sau complet aiurea, astfel incat aproape orice atac stelist devine posesie a adversarului.

El se remarca doar prin fuga. Doamne, a ajuns Steaua sa depinda de un asemenea atlet?

Si ganditi-va cati fotbalisti pierde Steaua ca sa mentina aceasta nulitate in teren: Bicfalvi, Ochirosii, Simion, Bogdan Stancu, Neaga, Tiago. Unii dintre ei nu au nici o sansa de a juca, iar altora li se acorda 10 minute si se vine si cu pretentii gen "sa inscrie din singura ocazie avuta".

Oare numai eu vad asta?

Oare suntem vinovati cu ceva ca sa acceptam asemenea zerouri in echipa?

Eu unul nu ii acord credit lui Lacatus pentru ca nu este o achipa alcatuita in spiritul Stelei. Este clar o echipa impusa de Becali.

Noi ne agitam degeaba.......ne facem nervi ca prostii.

Pai cand Lacatus imbratiseaza ideea ca Nicolita este indispensabil......plus ziaristii lui peste ....nimeni nu are un asemenea jucator in toata lumea ....... (astia ne iau de prosti......au curs ofertele pentre Bnael de al Milan, Real Madrid, Barcelona, MUTD.....etc...si nu stim noi???)

Da dar.......Banel ....Banel....nu mai nimeni ca el.....El alearga....el munceste....el mingea tot o fugareste.....cine e la fel ca el.....nimeni....el e singruul Banel!!!!!!

Tehnica......eii?.....cui ii trebuie.....cred ca glumstesti......fuga i buna i ii sanatoasa nici nu trebuie sa dai pasa.....trebuie doar s o zbughesti......mingea sa nu o nimeresti, si pe berbec l multumesti.

Ce conteste ca nu dubleste......si minge bine nu o paleste.....el aleraga tot alearga...

Cateodata cam in gol.......mai ales cand tre sa ataci......si atunci tu ce sa i faci?

Stai, te uiti ca prostul....nervi iti faci din nou ca prostul......asta e ......microbul masii!!!!!

(microbul fotbal)

MoWeed02.09.2008 08:25

@Piece of Mind

La Ochirosii nu ma mir; nici macar nu-l baga pe parcursul meciurilor usoare, preferandu-l pe Neaga(tot respectul pentru el e un stelist adevarat, dar ca jucator nu mai e cel care a fost).

fsoica02.09.2008 08:36
Cum e posibil ca Plesan sa fie inclus pe lista, desi nu a jucat nici un meci oficial in acest sezon, fiind in plus un fotbalist care se accidenteaza mai des decat evolueaza??!!??!!!

Cum e posibil ca Ochirosii sa fie lasat pe dinafara, desi e al doilea mijlocas stanga veritabil din lot, dupa Toja?

Incredibil!

bai, tu parca erai din staff-ul fcsteaua.ro?

ce mai astepti?

scrie si posteaza un articol pe tema greselilor tactice si de alcatuire a listei UEFA ale tridentului Lacatus-becali-Argaseala.

nu avem antrenor si nu imi va schimba nicio evolutie, oricat de mobilizati ar fi toti jucatorii, aceasta idee.

oare unde va juca Semedo daca Nicolita e batut in cuie pe dreapta ?

nici macar jumate din titularii de aseara nu au evoluat acolo unde abilitatile lor fotbalistice ii recomanda.

Liga Campionilor ii va arata lui Laca (noi toti stim deja asta) ca nu e suficient sa joci la sacrificiu pentru a te putea compara cu granzii europei.

e nevoie si de tactica.

si e pacat de investitiile facute, dar si de jucatori, ca sunt scosi din forma in felul asta..

ce sa mai zici decat Doamne ajuta !

greenyes02.09.2008 08:43

Eu inca sper sa fie o informatie gresita....presupuneri de ale presarilor....insa daca e adevarat......

Macarale......macarale......

Astia cred ca vor sa ne spele creierele......cu Steaua legati la ochi......nu trebuie sa vezi ce in stanga...ce e in dreapta.......totul e roz.....totul e sublim......noi sa aplaudam si strigam URA.....

sabin130702.09.2008 08:48

*fsoica

¨noi toti stim asta¨ - nu ne baga pe toti in ¨oala¨ carcotasilor, vesnic nemultumiti si cuplati pe banda <<Lacatus nu este antrenor huuuooooo>>; daca tu crezi ca suntem toti de acord cu tine, te inseli amarnic.

¨si nu imi va schimba nicio evolutie¨ - ca tie personal asta e clar, aici sunt de acord cu tine din orice punct de vedere ai privi afirmatia asta

ANTIgigi02.09.2008 08:49

@ Sabin

Poate ca sezonul trecut Dayro trebuia sa demonstreze ca intradevar isi merita locul in primul 11. Mai ales ca, din cate imi aduc aminte, a jucat foarte putine meciuri titular. In acest sezon a inceput bine, dar in ultimele doua meciuri, si ma refer aici la cel de aseara si mai ales cel cu turcii de miercuri a jucat sub ce stiam cu totii. A avut 2-3 ocazii de gol in meciul cu Galata, toate spre final. Ce era daca marca cel putin un gol. Ce era daca luam gol in cazul in care nu marca? La atitudinea asta m-am referit. La un moment dat si comentatorii au spus ca "acest columbian ne i-a la misto" daca iti aduci aminte. Eh...una peste alta astept sa'si arate adevarata fata in grupe si in derbirurile ce vor urma. Sanatate naturala...

fsoica02.09.2008 08:52
*fsoica

¨noi toti stim asta¨ - nu ne baga pe toti in ¨oala¨ carcotasilor, vesnic nemultumiti si cuplati pe banda <<Lacatus nu este antrenor huuuooooo>>; daca tu crezi ca suntem toti de acord cu tine, te inseli amarnic.

ok. noi toti in afara de tine. in maxim o luna te vei lamuri si tu...

AdrianUltras2502.09.2008 08:54
Abel ala nu s-a vazut pe teren.Sa speram ca o sa progreseze.

Daca ai fi fost pe stadion, sau daca ai fi privit mai atent la meci, nu ai mai fi facut afirmatia asta. Nu am mai vazut de o gramada de timp la Steaua un pasator cum a fost aseara Abel Moreno. Am vazut la el suturi, pase lungi si exacte, adica ceea ce ar trebui in mod normal sa vedem la un mijlocas.

Dar aveti cu totii dreptate, Arthuro, Abel Moreno, Dayro, Toja intr-adevar nu au valoare de Steaua. Nu poti sa-i asezi linga un Banel, linga un maestru Lovin, linga un Eugen Baciu, zis si "Fabio". Astia jucatori de Champions League, nu sud-americani si spanioli d'astia care o fac ei pe smecherii prin Romania si mai ales pe la Steaua.

Prietene, ala de dadea pase lungi, ala era Lovin.

Abel Moreno era ala care tinea mingea si care incetinea jocul, ala care intra prost in combinatii cu ceilalti jucatori.

Nu am mai vazut de o gramada de timp la Steaua un pasator cum a fost aseara Abel Moreno.

Asta e intr-adevar o gluma foarte buna!

sabin130702.09.2008 08:54
Cu cacaciosi pe banca nu sunt sanse

Sterge-te la gura inainte sa vorbesti despre Lacatus.

P.S.:sa-i dau apa la moara si lui antiGIGI, in leg cu pareri despre pareri

Piece of Mind02.09.2008 08:57

Președintele Stelei, Valeriu Argãsealã, a clarificat situația jucãtorilor trecuți de echipa din Ghencea pe lista UEFA, pentru grupele Champions League. Argãsealã a spus cã sperã ca Steaua sã se califice din grupe, dar cã nu va fi o tragedie dacã nu se va califica:

"Vâtcã, Neaga, Ochiroșii, Rada, Abel Moreno și Pedriel nu vor juca în grupele Ligii."

Comentarii?

greenyes02.09.2008 08:59
@ Sabin

Poate ca sezonul trecut Dayro trebuia sa demonstreze ca intradevar isi merita locul in primul 11. Mai ales ca, din cate imi aduc aminte, a jucat foarte putine meciuri titular. In acest sezon a inceput bine, dar in ultimele doua meciuri, si ma refer aici la cel de aseara si mai ales cel cu turcii de miercuri a jucat sub ce stiam cu totii. A avut 2-3 ocazii de gol in meciul cu Galata, toate spre final. Ce era daca marca cel putin un gol. Ce era daca luam gol in cazul in care nu marca? La atitudinea asta m-am referit. La un moment dat si comentatorii au spus ca "acest columbian ne i-a la misto" daca iti aduci aminte. Eh...una peste alta astept sa'si arate adevarata fata in grupe si in derbirurile ce vor urma. Sanatate naturala...

Salutare,

Eu am remarcat risipa de efort pe care a facut o Dayro. Am ramas suprins intr un mod neplacut. Pai Dayro nu e un jucator limitat pe care l sa l pui sa alerge sa alerge ca bezmeticul....stim noi ca cine....ast aa facut 90%din meciul cu Galata, a alergat de si a scuipat plamanii....cand putea foarte bine sa semene pericol la poarta lor.

Aseara i am urmarit reactiile....eu l am vazut dezamagit...mai ales dupa schimbul de pase cu alergatorul....mingea sfarsind in aut iar Dayro incercand sa o salveze.....

Pai saracul e folosit pe toate posturile dar numai in gura portii nu.....nu mai joaca nici ce juca Dica......in loc sa i folosim viteza pentru patrunderi spre poarta, pe culoar ...... Lacatus i l alearga de i sar capacele......

Legat de ratarile lui din meciul cu Galata.....Pana in momentul repsectiv el nu a avut nici o ocazie....ceea ce coincide cu pozitionarea lui undeva pe benzi....cum a fost mutat de pe bezi si lasat liber a avut trei ocazii in cateva minute......dar aseara aceeasi poveste.....Dayro aruncat pe lateralele terenului........noi ce sa intelegem??????

sabin130702.09.2008 09:00

@fsoica, eu tot sunt de parere ca exagerezi cand spui toti inafara de mine... om trai si om vedea.. sa nu uitiati niciunul ce ati spus.

fsoica02.09.2008 09:05
@fsoica, eu tot sunt de parere ca exagerezi cand spui toti inafara de mine... om trai si om vedea.. sa nu uitiati niciunul ce ati spus.

exagerez, desigur.

dar doar ca sa imi intaresc spusele.

«12345»