eu sa il vad pe Dayro revenit la forma aceea la care ne-am obisnuit si sa ma linistesc)
bravo Lovin ![]()
![]()
eu sa il vad pe Dayro revenit la forma aceea la care ne-am obisnuit si sa ma linistesc)
bravo Lovin ![]()
![]()
Nu credeam ca o sa zic vreodata ca Lovin joaca bine dar in seara asta chiar a fost pe tot terenul.Parca venise dintr-un film in care Steaua trebuia sa bata Pandurii ca sa castige titlu.Bravo lui,sper sa nu fi fost ceva intamplator.
De aceiasi parere sunt si eu...
Si sunt de acord sa-l laudam pe Lovin atunci cand joaca bine.Stiu si de ce joaca asa de bine.CONCURENTA... ![]()
In ceea ce-l priveste pe Dayro cred ca jocul sau ajuta foarte mult echipa. Nu are acuratetea lui Dica dar are o calitate in plus: alearga constant meci de meci, se demarca si (cel putin) trage un adversar dupa el in fiecare faza ofensiva. Unde mai pui ca eliminarea Galatei a presupus un efort urias dar si o concentrare dusa la extrem (oare constientizam faptul ca am eliminat un nume mare din Europa cu o echipa carpita cu jucatori adusi in vara?)
Apropo de Dica,
Presa din Italia"Dicã este prea lent pentru campionatul italian"
Asta pentru toti ziaristii si carcotasii(inclusivMM) care ne cantau prohodul dupa plecarea lui Dica.Aceeasi ziaristi care ii critica acum meci de meci pe Toja (care are DOAR 3 pase de gol in acest inceput de campionat)Dayro Moreno & Co si ii ridica statuie lui Banel pentru orice basina data.
De acord cu tine.
Respect.
Lui Banel i-am dat nota mare in aceasta seara pentru ca a meritat. Fiolosofia mea e simpla: prefer sa recunosc cand un jucator joaca bine pentru ca echipa are de castigat decat sa ma bucur de nereusitele sale doar ca sa se demonstreze ca am avut dreptate atunci cand l-am catalogat drept mediocru. E valabil si-n cazul lui Lovin. Adica, indiferent ce parere mi-am facut despre un jucator, nu pot sa-l notez doar ca urmare a imaginii generale pe care o am fata de el ci incerc sa evaluez prestatia sa cat mai exacta in meciul analizat.
Cu alte cuvinte, prefer sa am ce sa laud decat sa am motive sa critic.
Nu-mi schimb parerea despre Banel decat in clipa in care va reusi doua trei meciuri consecutive foarte bune in Champions League cu adversari de top si macar o editie de campionat la nivelul lui Sabin Ilie, Adi Ilie, Prodan, Militaru sau Danciulescu (remember Steaua 96).
HAI Steaua, slab meci bah din min 75-80 sa te bage panduri in propria jumatate e rau la 1-0 dak era 2-0 da tata era gata meciu' kiar dak imi trag injuraturi Lacatus e cam fricos ca antrenor in min 60 skoti p Abel Moreno si il bagi p Tiago care e defensiv si nu il skoti pe Dayro care e pe dinafara Dayro trebuia inlocuit cu Stancu si Abel Moreno cu Ochirosii nu cu un jucator defensiv si nu in min 60,ne lipseste un NR9 nu avem Arthuro e slabut,Stancu nu e varf impins e stil Dica in spatele varfului + ca e tot rezerva ne tre un nr 9 veritabil sper sa fie Pedriel ca Semedo e extrema,Lovin si-a cam revenit sezonu' asta ca si Banel ( yo l-as pune p banca cand isi revine Szekely + Semedo) nu il vad titular el e bun dupa pauza ca fuge mooolt si ar pierde timp exact pt stilu lu Laca care vad ca prin minutele 60-65 incepe defensiva la 1-0 acasa.Cam atat de spus,RESPECT SUPORTERILOR care au fost in Nr mare 17 -19 au zis la televizor dupa pauza. HAI Steaua FORZA Armata ULTRA' ![]()
![]()
Din pacate, cel putin din punctul meu de vedere, Dayro nu mai are aceeasi ambitie si rezultate ca in returul ultimului campionat. Prea delasator, putin efort.
Daca tu ai opinia asta (dreptul tau) tu ori ai vazut doar meciul din seara asta, ori le-ai vazut si pe celelalte toate dar nu ai inteles nimic.
HAI Steaua, slab meci bah din min 75-80 sa te bage panduri in propria jumatate e rau la 1-0 dak era 2-0 da tata era gata meciu' kiar dak imi trag injuraturi Lacatus e cam fricos ca antrenor in min 60 skoti p Abel Moreno si il bagi p Tiago care e defensiv si nu il skoti pe Dayro care e pe dinafara Dayro trebuia inlocuit cu Stancu si Abel Moreno cu Ochirosii nu cu un jucator defensiv si nu in min 60,ne lipseste un NR9 nu avem Arthuro e slabut,Stancu nu e varf impins e stil Dica in spatele varfului + ca e tot rezerva ne tre un nr 9 veritabil sper sa fie Pedriel ca Semedo e extrema,Lovin si-a cam revenit sezonu' asta ca si Banel ( yo l-as pune p banca cand isi revine Szekely + Semedo) nu il vad titular el e bun dupa pauza ca fuge mooolt si ar pierde timp exact pt stilu lu Laca care vad ca prin minutele 60-65 incepe defensiva la 1-0 acasa.Cam atat de spus,RESPECT SUPORTERILOR care au fost in Nr mare 17 -19 au zis la televizor dupa pauza. HAI Steaua FORZA Armata ULTRA'![]()
M-am saturat de voi "antrenorii"! Lasatil frate pe Laca in pace sa faca echipa cum vrea ca pana acum ne-a mers bine! Si tinerii sa mai puna ceva masa corporala ca nu au ce cauta pe teren asa anemici jucatori precum Stacu si Ochirosii care la cel mai mic contact sunt la pamant! Pai Daca il vezi pe Marcelo de la Real Madrid ce solid e nu zici ca are numai 20 de ani!
@steven_gerrard
De mult n-am mai rás asa. Iti multumim!
kosm1n, sa-l bage pe zmarandescu in locul lui Stancu, ce zici?
Joc bun in raport cu ce adversar am avut. Cat ai vrea, dupa un meci decisiv cu Galata si 150.000 euro, nu te poti mobiliza sa calci in picioare o echipa de pluton pt 2-3.000 euro:))
Sunt convins, daca nu ratam atat si se mai marcau 2-3 goluri(ocazii am avut), exultau toti forumistii:))
Asta este tristul adevar! Rezultatele la scor iti cresc, uneori artificial, poleiala de pe laurii victoriei!![]()
In seara asta am avut posesie, am pasat bine, dar am si ratat ca-n curtea scolii, vorba lui Vochin.
Ne lipseste omul cu lipici la gol. Imi place de Arthuro, dar traieste drama ghinionului. Inca sper ca va rupe repede atza ghinionului. Imi aduc aminte ca si Thereau a demarat mai greu la goluri si apoi nu-l mai opreau:))A marcat abia in etapa a 11 a, la Steaua CFR Cluj 4-2!!! Ce s-a scris atunci despre el:
Thereau demonstreaza ca nu a ajuns degeaba la Steaua. Acesta va deveni in viitor acel golgheter de care are nevoie echipa campioana pentru ca modul in care intelege sa se bata pentru fiecare minge, plasamentul si devotamentul sau sunt argumente in acest sens. Important e sa avem rabdare si sa avem incredere in el.
Deci, sa avem rabdare si cu Arthuro!
Ceea ce imi dorec eu din perioada Oli si Hagi, este acel pragmatism, cand la 2 ocazii marcam 1 gol. Ratarile astea, cu seninatate, ma seaca la inima:))In ultimile 3-4 meciuri, incluzandu-le si cele cu Galata, am ratat cat un tur sau retur intreg de pe vremea lui Oli:)
In rest, sa fie intr-un ceas bun revenirea lui Oga si aducerea lui Semedo!
PS. Baciu cred ca trebuie trimis la echipa a-2-a sa joace fundas dreapta cateva meciuri sa-si faca "piciorul" si adus cineva de acolo. Statul pe banca dauneaza grav ... formei si sigurantei. Oricum, nu pare o solutie nici pt liga1. Parca e dintr-un film din perioda lui Oli, cand din 3 pase greseam 2 si alea din 3 metrii. Cand revine Eme, va fi si asta "statut", deci nu va performa decat dupa 1-2 luni.
Goian=6.Fara probleme in aceasta seara, joc exact si sigur.
daca jocul exact si sigur e de 6 atunci corelatia cu ceilalti nu rezulta; unele note mi se par prea mari dar sigur asta-i opinia ta. in alta ordine de idei, echipa este putin obosita dupa returul cu galata combinat cu petrecerea, sa le acordam circumstantele de rigoare. e nociv obiceiul unor useri de a cauta la fiecare meci tapi ispasitori si de a-i executa pe acest site; personal cred ca orice fotbalist are zile foarte bune, bune sau rele, desigur diferit ca durata si decalaj valoric, insa unii nu inteleg acest lucru si-i considera niste roboti. eu spun ca echipa e pe un drum bun si sa avem rabdare(sa fim intelepti). Haide Steaua!
@steven_gerrard
De mult n-am mai rás asa. Iti multumim!
Fii serios.Nu vad nimic de ras,eventual faptul ca maestrul @steven a reusit sa scrie o fraza extrem de lunga,fara nici o punctuatie.
Greu de citit,am renuntat putin dupa jumatatea frazei...
Pana la urma , scorul conteaza ...
Notele mi se par apropiate de ceea ce sa intamplat in teren. multi useri de pe forum nu stiu sa aprecieze si munca deposa si vor doar goluri peste goluri. eu zic ca echipa a incercat sasi pastreze fortele pentru ca se apropie meciuri grele de acum incolo. cel mai bine e ca sunt realisti si vor mai mult. sa speram ca asta va da un plus echipei. totusi un singur lucru nu inteleg unde or sa joace toti acolo la mijloc? avem cate 4-5 mijlocasi laterali toti f buni sekeli, Semedo, toja, Nicolita, Ochirosii, si neaga pe acolo, si nu mai avem fundasi laterali apti de joc. mai ales partea stanga .
Nu am jucat extraordinar dar tousi am reusit faze frumoase pt mine conteaza si spectacolu (plus am ramas cu sechele dupa era ZerOli )
In fine pan prin min 30 Steaua era in vacanta cand sau trezit sa vazut ca Panduri nu pot emite pretentii dar nu se stie niciodata ca deia e "frumos" fotbalu cand iei gol din 1 sut
Per total
Toja e super
Dayro super
Radoi nuj da am mai zis-o de am avea 10 neam bate cu Barca lejer
Restu ok
E bine avem rezerve avem si oameni buni afara din lot acu mai e ceva spr sa ii roteasca ca risca conflicte in lot ...
Acu meciu atrecut important e urmatoru
Forza Steaua spre 24 spre LC la cat mai multe victorii acolo poa mai bagam moka pe nijte fraieri in LC cu munca noastra da lasa sa fie de la noi ca suntem prea mari fata de restu si cei mari is darnici cu cei neputinciosi ...
Catalin nu stiu ce ai vazut tu da` daca cu Pandurii jucam asa in Liga o sa fim curva competitiei
sa fim seriosi...de un an e Laca antrenor si Steaua nu joaca nimic la lotul pe care`l are...hai ca m-am saturat de "victorii italienesti" cu Pandurii....daca nu stem in stare sa`i calcam pe cap pe alde tilinca si vasilache....ce spectacol vedeti voi? chiar nu sunteti constienti ca ne chinuim cu Iasi,ne bate porumboiu,ne chinuim cu Pandurii si Bistrita si ne dam cocosi ca facem si dregem in Liga
m-am uitat la bayern-herta...chiar si fara ribery ne bate bayern de ne scoate fotbalul din cap...
Pana la urma , scorul conteaza ...
Conteaza si jocul!M-am saturat de zicala asta:'pana la urma,scorul conteaza'...sa fim constienti ca,cu un asemenea joc,facem in Liga 0(zero) puncte...
Pana la urma , scorul conteaza ...Conteaza si jocul!M-am saturat de zicala asta:'pana la urma,scorul conteaza'...sa fim constienti ca,cu un asemenea joc,facem in Liga 0(zero) puncte...
asa este.De data asta am avut noroc,dar in meciuri cu adversari mai redutabili ne va fi mai greu.Dar probabil atunci echipa se va concentra mai tare si vor revenii si accidentatii.Si cu timpu echipa se va mai omogeniza.Pararea mea ca anu atsa o sa fie un an excelent pt Steaua
Catalin nu stiu ce ai vazut tu da` daca cu Pandurii jucam asa in Liga o sa fim curva competitieisa fim seriosi...de un an e Laca antrenor si Steaua nu joaca nimic la lotul pe care`l are...hai ca m-am saturat de "victorii italienesti" cu Pandurii....daca nu stem in stare sa`i calcam pe cap pe alde tilinca si vasilache....ce spectacol vedeti voi? chiar nu sunteti constienti ca ne chinuim cu Iasi,ne bate porumboiu,ne chinuim cu Pandurii si Bistrita si ne dam cocosi ca facem si dregem in Liga
m-am uitat la bayern-herta...chiar si fara ribery ne bate bayern de ne scoate fotbalul din cap...
Esti pe trend tare, chiar un ¨headmaster¨; nu-ti mai explic de ce, ca nu are rost, nu am motive sa cred ca ai ntelege ceva.
Daca Steaua va bate pe Bayern poti sa te dai de 3 ori peste cap si sa nu mai calci in Ghencea; nu ar avea rost, ar fi peste limitele tale.
Ce ma suprinde e lista jucatorilor pentru UCL. Adica il aduc pe Pedriel si il lasa in afara listei, in timp ce Kapetanos e luat in considerare ca rezerva lui Arthuro. Ce nu inteleg, de ce se tot vorbeste de atacantul de careu, de numarul 9, bla bla-uri. Ne trebuie un goleador, unul ce da 20 de goluri pe sezon, nu varfuri care sa deshida culoare pentru mijlocasi. Si aseara, Dayro juca la recuperare pe la mijlocul terenului, Arthuro si Toja la fel. Pai pentru cine sa recupereze mingile? Vad ca asta e conceptia de joc a cuplului Lacatus-Radoi, pianistii sa vina si in aparare. Nu e destul ca jucam cu 2 inchizatori, mai trebuie ca si atacantii sa vina la recuperat de mingi. Pai asa nu dam decat un gol pe meci, si acela din faze fixe sau din aglomerari. M-am uitat la Bayern, au jucat Toni, Klose si Podolski, plus ca il mai au pe Shweinsteiger, care stie cu mingea. Dupa meciul cu Galata toti spuneau de Dayro ca a jucat slab, ca a ratat mult. Pai copilul ala fuge kilometrii intregi, si in atac si in aparare. El este ATACANT de meserie si nu mijlocas de creatie. Asa ii stricam pe toti. Cat despre Arthuro nu e un golgeter. Un atacant trebuie sa dea goluri. Degeaba faci culoare pentru Nicolita et Comp. si tu nu esti in stare sa dai cel putin un gol la doua-trei meciuri. Asa mai bine il pastram pe Victoras Iacob, ca Arthuro nu e mai breaz. Bine ca il tin pe Stancu pe banca si pe Dayro la 30 de metri de poarta. Cu stilul asta de joc iarasi o sa avem statistici negative in UCL, cu cele mai putine ocazii, cu ofsaiduri, etc.
Catalin sau alt user care intelege ceva: vad ca lui Nicolita i s-a dat nota 8,5, adica aproape cat lui Radoi, care chiar e fotbalist.
As vrea sa stiu si eu daca faptul ca alearga precum un bezmetic fara creier e suficient ca sa ia aceasta nota aberant de mare si poate imi ziceti si mie pe ce post joaca.
Am impresia ca chestia asta cu efortul si sufletul mare constituie o scuza pentru ca omul e chiar periculos in angrenajul Stelei: tehnica lui e zero, deci in atac si la mijloc nu ne putem baza pe el. Viteza chiar lasa de dorit si ganditi-va de cate ori depaseste pe cineva Nicolita cu mingea la picior (va spun eu, aproape niciodata).
In aparare el nu tine de fapt pe nimeni, dovada ca in meciul de aseara pe partea pe care ar fi trebuit sa fie el (dreapta) a batut vantul, noroc cu fundasii care ii reparau gafele.
La dublaj nu l-am vazut mai deloc. Toate pasele date inainte sunt prea tari sau complet aiurea, astfel incat aproape orice atac stelist devine posesie a adversarului.
El se remarca doar prin fuga. Doamne, a ajuns Steaua sa depinda de un asemenea atlet?
Si ganditi-va cati fotbalisti pierde Steaua ca sa mentina aceasta nulitate in teren: Bicfalvi, Ochirosii, Simion, Bogdan Stancu, Neaga, Tiago. Unii dintre ei nu au nici o sansa de a juca, iar altora li se acorda 10 minute si se vine si cu pretentii gen "sa inscrie din singura ocazie avuta".
Oare numai eu vad asta?
Oare suntem vinovati cu ceva ca sa acceptam asemenea zerouri in echipa?
Eu unul nu ii acord credit lui Lacatus pentru ca nu este o achipa alcatuita in spiritul Stelei. Este clar o echipa impusa de Becali.
Ma uit ca cineva a scris ca "daca batem pe Bayern". Omul este pus pe glume, asta e clar.
Cu o asemenea echipa nu poti bate decat pe Pandurii, acasa, cu 1-0. Sau chiar pe Galatasaray, pentru ca am fost mai buni ca ei. Dar v-a impresionat cu ceva Galatasaray? Doar numele de ei.
Abel ala nu s-a vazut pe teren.Sa speram ca o sa progreseze.
Daca ai fi fost pe stadion, sau daca ai fi privit mai atent la meci, nu ai mai fi facut afirmatia asta. Nu am mai vazut de o gramada de timp la Steaua un pasator cum a fost aseara Abel Moreno. Am vazut la el suturi, pase lungi si exacte, adica ceea ce ar trebui in mod normal sa vedem la un mijlocas.
Dar aveti cu totii dreptate, Arthuro, Abel Moreno, Dayro, Toja intr-adevar nu au valoare de Steaua. Nu poti sa-i asezi linga un Banel, linga un maestru Lovin, linga un Eugen Baciu, zis si "Fabio". Astia jucatori de Champions League, nu sud-americani si spanioli d'astia care o fac ei pe smecherii prin Romania si mai ales pe la Steaua.
Daca ai fi fost pe stadion, sau daca ai fi privit mai atent la meci, nu ai mai fi facut afirmatia asta. Nu am mai vazut de o gramada de timp la Steaua un pasator cum a fost aseara Abel Moreno. Am vazut la el suturi, pase lungi si exacte, adica ceea ce ar trebui in mod normal sa vedem la un mijlocas.
Oricum nu a fost trecut pe lista UEFA, cum, in mod cu totul surprinzator, nu a fost mentionat nici Pedriel, care a dat o caruta de goluri intr-un singur sezon in Bolivia (asta in conditiile in care Arthuro nu a inscris pana acum in vreun meci oficial, desi a jucat pana acum 8). In schimb, este Kapetanos, care a jucat doar 70 de minute in doi ani...
Nea Laca, sa fi fost un accident cu Galata? Sincer, eu asa inclin sa cred!
Ce ma suprinde e lista jucatorilor pentru UCL. Adica il aduc pe Pedriel si il lasa in afara listei, in timp ce Kapetanos e luat in considerare ca rezerva lui Arthuro. Ce nu inteleg, de ce se tot vorbeste de atacantul de careu, de numarul 9, bla bla-uri. Ne trebuie un goleador, unul ce da 20 de goluri pe sezon, nu varfuri care sa deshida culoare pentru mijlocasi. Si aseara, Dayro juca la recuperare pe la mijlocul terenului, Arthuro si Toja la fel. Pai pentru cine sa recupereze mingile? Vad ca asta e conceptia de joc a cuplului Lacatus-Radoi, pianistii sa vina si in aparare. Nu e destul ca jucam cu 2 inchizatori, mai trebuie ca si atacantii sa vina la recuperat de mingi. Pai asa nu dam decat un gol pe meci, si acela din faze fixe sau din aglomerari. M-am uitat la Bayern, au jucat Toni, Klose si Podolski, plus ca il mai au pe Shweinsteiger, care stie cu mingea. Dupa meciul cu Galata toti spuneau de Dayro ca a jucat slab, ca a ratat mult. Pai copilul ala fuge kilometrii intregi, si in atac si in aparare. El este ATACANT de meserie si nu mijlocas de creatie. Asa ii stricam pe toti. Cat despre Arthuro nu e un golgeter. Un atacant trebuie sa dea goluri. Degeaba faci culoare pentru Nicolita et Comp. si tu nu esti in stare sa dai cel putin un gol la doua-trei meciuri. Asa mai bine il pastram pe Victoras Iacob, ca Arthuro nu e mai breaz. Bine ca il tin pe Stancu pe banca si pe Dayro la 30 de metri de poarta. Cu stilul asta de joc iarasi o sa avem statistici negative in UCL, cu cele mai putine ocazii, cu ofsaiduri, etc.
Omule, respect! Uite ca mai sunt si unii cu picioarele pe pamant si care inteleg ceva din sportul asta!
Unde sinteti"adevaratilor"?eu sunt ala care am spus si dupa meciul cu Galata ca Lacatus nu e antrenor de LC. Haideti ,dati mai departe cu papagalul ca nu sinteti instare de o judecata dreapta si nepartinitoare.Unde a fost tactica de joc al antrenorului?.Unde este capacitatea si ambitia cind echipa nu e stimulata cu malai?Spunetimi si mie cum a asezat antrenorul jucatorii in teren .Va spun eu:haotic,gloata,gramada.Nu am spus niciodata ca Lacatus nu e antrenor bun.Este dar nu de LC. Si eu m-am bucurat de succesul echipei dar referindune la joc si ambitia de a juca toate meciurile la aceasi intensitate,indiferent ca sunt de CL sau campionat ,inca mai avem mult de muncit .
Bha baieti sunteti penibili daca voua vi se pare ca Dayro Moreno nu mai joaca atat de bine, ba unul mai sus zicea k nici nu alearga. Pai Dayro alearga cel mai mult in echipa asta dupa Banel si e si de vreo 10 ori mai eficient decat el.
Vai de capu' vostru, la voi sunt buni numai aia care dau goluri. Da de petarda aia de Arturo ce ziceti??? Saracu e praf pulbere fina!! Are viteza melcului ranit, are 1.90 si nu castiga nici un duel la cap si se tavaleste ca o muiere pe jos la fiecare faza in loc sa se bata ca un barbat pentru minge, nici nu alerga de speriar fiind indolent ca Dica si nici nu se lipeste de gol ca Stancu!! CONCLUZIE : E LA PAMANT!!!! Cat l-am injurat eu anul trecut pe Zaharia ca nu stie fotbal , pai daca juca baiatul ala 8 meciuri ca titular avea cel putin 5 goluri marcate.
*Tupac Amaru
Chiar nu eram pus pe glume de data asta.
Nu m-au impresionat nici Pandurii nici galata,
m-a impresionat dorinta de performanta a antrenorului Lacatus,
m-a impresioant felul in care reuseste sa motiveze o echipa care joaca in aceasta componenta de cateva luni,
m-a impresionat taria de caracter a aceluiasi antrenor, care in ciuda faptului ca este la mijloc intre un patron psihopat dicatator pe de o parte si o parte din suporterii si presa pe de cealalta parte, precum hienele, pandind cea mai mica greseala sa il asedieze cu ra_hat, ramane pe banca tehnica pt a mai demonstra inca o data, si inca o data, ca este ¨colectionarul absolut de trofee¨, cum spunea d-l Ardeleanu in ultimul sau articol,
m-a impresionat faptul ca Lacatus a reusit totusi in acutalele conditii sa redea unor jucatori (Nicolta, Lovin) increderea in ei, acestia jucand vizibil mai bine decat anul trecut (nu sufiecient, dar mai bine),
m-a impresionat ca a inceput sa redea Stelei ¨vitezismul¨ pe care toti ni-l doream de atat timp, jocul spectacol,
m-a impresionat ca a dat motive sa credem ca va fi performanta in viitorul apropiat,
m-a impresionat atmosfera inegalabila din templu
m-a impresionat spiritul stelist, de care tot vorbim pe acest site, dar de care sunt tot mai convins ca multi n-au priceput nimic si nici nu dau semne ca ar pricepe ceva..
Tupac Amaru, nu am spus ca 100% vom bate pe Bayern, tocmai de aceeaa e si acel ¨Daca¨, dar da-mi voie te rog macar sa sper ca e posibil acest lucru in Ghencea; istoria, traditia, dar si jocul evident in crestere ale echipei noastre ma obliga sa fac acest lucru.
@ Tupac Amaru
Banel se regaseste in imaginea pustiului ramas in urma la selectia echipelor din spatele blocului, personajul care fuge ca bezmeticul, poate-i paseaza si lui careva. Cand primeste pasa sta cu capul in pamant iar in cazul in care, printr-o minune, mai face un dribling... o "calmeaza" la pasa catre... nimeni.
Vorba aia: "e muncitor baiatu, poarta salopeta in echipa, dar sa-i aduca cineva aminte ca nu jucam pe santier!" Sa speram ca isi revine Sekely, care ar fi o solutie inlocuitoare pentru Nicolita.