FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii - avancronica

«1234»
c.ronaldo1701.09.2008 21:43

Eu nu stiu de unde ai scos ca Steaua are ca obiectiv castigarea CL.

Steaua are ca obiectiv un parcurs cat mai lung in CL. Sa ajunga cat de departe e posibil, si pentru asta e nevoie sa sacrificam unele meciuri din campionat. Mi se pare foarte normal. Fiecare echipa isi menajeaza jucatorii cand importanti inaintea un meci greu. Nu e Steaua nici prima echipa de pe planeta care face asta, nici ultima.

Pai si daca e asa de greu in CL, de ce nu se concentreaza pe campionat?

Atunci vom ajunge un campionat ca cel din Malta sau Insulele Feroe, unde echipele vor doar sa castige campionatul si in Europa nu intereseaza pe nimeni ce fac. Sunt nuli.

Nici acum 3 ani Steaua nu a avut ca obiectiv castigarea Cupei UEFA, si am fost foarte aproape de a o face.

Campionatul trebuie sa fie pe primul loc!

Apoi Cupa.

Apoi CL!

Campionatul si CL pe primul loc, Cupa pe 3.

PS: Nu mai compara demiterea lui Mancini de la INTER. A fost cea mai mare tampenie a conducatorilor lui INTER sa il de`a afara si sa il aduca pe Murinho. Se va vedea pe parcurs. Deja INTER a clacat.

Sa ai o noapte buna, ma trezesc maine de dimineata! :beer2:

AdrianUltras2501.09.2008 22:16
Steaua are ca obiectiv un parcurs cat mai lung in CL.

Asta e obiectiv ma?

Nici nu am mai citit ce ai scris in continuare.

Asta e obiectiv de Steaua?

Parcurs lung?

Simpla participare?

Ma faci sa rad.

Participarea, prietene, e obiectivul lui Gigel.

Ca el vrea sa faca bani, nu performanta.

Simpla participare nu e performanta.

Si pe langa asta, obiectivul e complet nerealist.

A crede in acest moment ca poti trece mai departe in primavara CL e o gluma.

Bayern si Lyon vor rade foarte tare cand o vor auzi.

Asadar, din cate vad eu, Steaua are doar 2 obiective realiste in momentul de fata:Campionatul si Cupa.

In rest, poate spera doar la o participare onorabila in grupele CL si cel mult la o calificare in primavara Europeana a Cupei UEFA(lucru care nu mai reprezinta deja o performanta pt Steaua).

bodanelu02.09.2008 09:17

@Adrian, atunci sa avem obiectiv campionatul, cupa si apoi participarea in CL. Si dupa meciurile din CL pe care le pierdem sa sariti voi antrenorii de manager ca am jucat slab si ca trebuia sa castigam...

AdrianUltras2502.09.2008 09:36

Ia sa joace traznet in Campionat si sa piarda cu 1-0 sau 2-0 cu Bayern, sa vezi daca ii zice cineva ceva.

Nu sunt absurd.

Sunt constient de valoarea echipelor din grupa noastra.

Asa cum am zis inainte de meciul cu Galata ca turcii sunt o echipa de nivelul nostru si ca nu ar trebui sa ne fie frica de ei asa recunosc si acum ca Bayern si Lyon sunt cu o clasa peste noi.

Trebuie sa fim Fair Play si sa recunoastem asta.

Fiorentina e de nivelul nostru.

Cu astia putem scoate un rezultat bun.

Problema e insa aici alta.

Oficialii stelisti nu vor performanta.Ei vor bani.

Eu nu zic sa fie ignorata complet Liga Campionilor.

Joci si acolo serios.Ca doar te obliga numele si istoria.

Dar campionatul trebuie sa fie prioritatea nr 1!!!

In luna noiembrie vom juca in campionat cu cele mai tari echipe.

Intre meciurile astea vor fi si meciuri de CL.

Bodanelule si Ronaldo si voi ceilalti...

O sa va convina daca pierdem cu dinam0 si rrapeed si bragadiru si restu'?

Si atunci o sa veniti cu scuza "tocmai am jucat in CL"?

c.ronaldo1702.09.2008 10:39

Nu mi`ar fi convenit in nici`un caz daca pierdeam si cu Panduri, dar mite cu Dinamo.

Si aici spun eu ca faci prea mult tam`tam, noi am castigat dupa un meci obositor de Champions League.

Niciodata nu vei putea sa fii o echipa mare daca te obisnuiesti cu gandul ca nu ai sanse cu Bayarn sau Lyon.

Pai ce, am avut sanse mari cu Galatasaray? Toti de acolo ne priveau de sus.

AdrianUltras2502.09.2008 10:43

Cand o sa transferam si noi pe Luca Toni si nu pe Arthuro, o sa fim de nivelul lui Bayern.

Pana atunci nu strica sa fim realisti.

Nu zic ca e rau sa vrei mai mult.

Dar nu e bine sa fii prea visator.

Mingea e rotunda.

Intr-un meci de fotbal se poate intampla orice.

S-ar putea sa batem pe Bayern.

Dar asta nu inseamna ca suntem de nivelul lor.

Ca sa ajungem la acel nivel trebuie sa se schimbe mai multe nu doar mentalitatea.

c.ronaldo1702.09.2008 10:49

Pai uite ce transferuri a facut Galatasaray. Zeci de milioane! Si i`am dominat clar in Ghencea.

AdrianUltras2502.09.2008 11:00

Galata e o echipa de nivelul Stelei.

Cu toate transferurile lor, tot de nivelul nostru sunt.

Poate ca o sa sara lumea sa ma injure dar eu nu il vad pe Meira mai bun ca Radoi.

Servet e cu mult sub Goian.

Zapata ii da oricand clasa portarului lor.

Fundasii lor laterali au fost pe spate.

Iar inchizatorii lor au jucat foarte slab.

Au jucatori de nivel european in atac, intr-adevar.

Dar nici Toja sau Dayro nu sunt niste nimicuri.

Si bineinteles, forma lui Banel ne-a ajutat foarte mult.

Galata s-a bazat prea mult pe jucatorii ei vedeta:Kewell, Lincoln si Arda.

Cand acestia au fost blocati, s-a dus totul.

Marius02.09.2008 11:13

Sunteti off-topic.

Mutati-va la "Steaua - Galatasaray" sau "Discutii despre Liga Campionilor".

micodo02.09.2008 12:01

Adrian are dreptate.

Eu fac ceva pe incercarea de a iesi din grupele CL cu riscul ca la anu sa terminam campionatul pe 3-4 si ca totul sa nu fie de ajuns sa mai trimitem si rapidul cu cainii in Liga.

Avem nevoie de TITLU. Mi se rupe de UCL, putem sa fecm ZERO puncte ca ma doare in cot. Pe mine ma ingrozeste faptul ca mizeriile din groapa ar putea intra la anu in UCL pe munca noastra...macar daca ar intra iar CFR-ul...

Am o presimtire urata ca in acesti 2-3 ani in care Romania va mai avea dreptul la echipa direct in Liga, noi vom fi singurii prostii care nu o vom face de pe locul 1. Asta datorita infectului de loc 2 care da dreptul la preliminarii UCL cat si utopiei ca 2-3-5 puncte sau calificarea in optimi UCL ar fi o mare realizare. Eu as baga in Cl echipa a doua si as juca in campionat pe viata si pe moarte astfel incat sa-mi asigur campionatul inca din tur.

«1234»