FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii - avancronica

«1234»
fcsteaua.ro01.09.2008 11:54

Astazi seara, de la 20:00, in ultima partida a etapei a sasea, Steaua intalneste in Ghencea pe Pandurii Tg.Jiu.

Dupa calificarea pentru a treia oara consecutiv in cea mai importanta competitie intercluburi a Europei, militarii incearca sa continue lupta in campionat si sa se mentina foarte aproape de neasteptatii lideri ai debutului de sezon.

Meciul vine dupa o saptamana mai mult decat tumultoasa din punct de vedere al transferurilor, Steaua facand, pe ultima suta de metri, cateva transferuri considerate de presa ca fiind "spectaculoase". Mentionam aici venirea internationalului bolivian Pedriel, a tinerei sperante oltene Andrei Ionescu, aproape finalizatul transfer al lui Semedo sau "repatrierea" lui Ogararu.

Nici unul dintre acestia nu se va afla insa pe teren in aceasta seara, primul 11 fiind probabil foarte putin diferit de cel cu care am eliminat Galatasaray. Diferenta va consta probabil in absenta lui Nesu (transferat in Olanda - la revedere Bisonule), si, de ce nu, abordarea un pic mai ofensiva, fara unul dintre cei doi inchizatori, a unei partide contra unui oponent care, foarte probabil, nu va avea prea multe intentii ofensive in Ghencea.

In continuare nu putem conta pe Mihaita Plesan si Ifeany Emeghara, accidentati dar in curs de recuperare. Speram totusi in revenirea lui Golanski, in caz contrar se va apela la o solutie de avarie prin folosirea lui Eugen Baciu ca fundas lateral.

De la mijloc in sus, lucrurile depind numai de modul in care Marius Lacatus doreste sa abordeze meciul. Fie il atunca din start in lupta pe Stancu, fie abordeaza mai rezervat partida.

Astfel, o echipa probabila pe care Marius Lacatus o va introduce in aceasta seara este:

Zapata, Goian, Radoi, P.Marin,Golanski, Nicolita, Toja, O.Petre, D.Moreno, Stancu, Arturo

Asadar, sunteti asteptati in numar cat mai mare in Ghencea sa ne sustinem echipa in incercarea ei de a avea un ritm bun pe toate cele 3 planuri: campionat, cupa si cupe europene.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII – 50 LEI

TRIBUNA 0 – 30 LEI

TRIBUNA 1 – 20 LEI

TRIBUNA 2 – 15 LEI

PELUZE – 5 LEI

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Luni, 1 septembrie - 12:00 - 19:00

Mult succes, Steaua! Luptati pe toate fronturile!

AdrianUltras2501.09.2008 12:05

Nu cred ca aia va fi echipa.

Golo nu e refacut si din cate am inteles, Lacatus nu vrea sa il foloseasca pe Goian pt ca ii e frica lui piti ca se va rupe.

O prostie.

Dar ma rog.

Goian e platit de Steaua dar vad ca face ce zice nationala.

Bun.

Cred ca vom juca asa:

Zapata-Baciu,Radoi,Ghionea,Petre Marin-Lovin,Abel(Toja)-Toja(Stancu),Dayro,Banel-Arthuro.

S-ar putea sa ma insel.Sa vedem.

Sper sa batem.

MoWeed01.09.2008 12:08
Zapata, Goian, Radoi, P.Marin,Golanski, Nicolita, Toja, O.Petre, D.Moreno, Stancu, Arturo

Golanski nu era accidentat o luna?

sabin130701.09.2008 12:17

As fi si eu curios de un cuplu Arthuro-Stancu, renuntandu-se la un inchizator.

lupi01.09.2008 12:18

in momentul cand va fi tot lotul apt pe cine preferati?Golanski sau Ogararu?

ultrash01.09.2008 12:23

Golansky n-are cum sa joace ca e nerefacut

Nici Ov Petre nu va juca,are genunchiul umflat dupa meciul cu turcii dupa ce scrie gazeta de azi...

adibenjy01.09.2008 12:30

ce stiti de Szekely?

cat mai sta pe bara...ca nu scrie nimic nicaieri.

Gabyc01.09.2008 12:31

Indiferent cum va juca sa bata. asta ne intereseaza in acest moment sa nu pierdem contactul cu liderii campionatului.

Fear01.09.2008 12:42

intra si Pedriel

c.ronaldo1701.09.2008 12:43

Zapata/sau alt portar - Baciu, Goian, Ghionea, P.Marin- Tiago- Toja, Dayro, Stancu, Nicolita- Arthuro. Probabil asta va fi echipa de start din cate am auzit la TV.

fane_coiotul01.09.2008 12:49

Poate cineva sa-mi spuna si mie un link unde pot vedea meciul pls,ca mi-au mancat zilele

astia cu mizeria aia de gsptv. Multumesc anticipat.

alex21ro01.09.2008 13:08

cred ca se poate vedea si pe siteu lor live...:-??dak nu inceark si tu www.myp2p.eu numai ca iti trebuie un program(sopcast) se numeste!vezi dak merge

excon01.09.2008 13:08

Bine ai venit acasa George Ogararu :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

Bodanel01.09.2008 13:12

se poate vedea meciul live pe site-ul lor insa le faci trafic. eu l-am vazut pe cel cu Iasi si chiar a fost ok.

bbx01.09.2008 13:15
Poate cineva sa-mi spuna si mie un link unde pot vedea meciul pls,ca mi-au mancat zilele

www.stadionulghencea.ro

fane_coiotul01.09.2008 13:21

www.stadionulghencea.ro

:))) cand se termina restantele :D

w3bmaster01.09.2008 13:23

Victorie victorie victorie ...

Korado01.09.2008 13:52

In acesta seara Steaua sigur va bate la fel cum am spus si la meciul cu FC Arges... doar nu vrea si Pandurii sa isi faca iluzii ca vor castiga in Ghencea... ca dupa partida sa aud din partea conducatorilor din Jiu Steaua e favorizata !

maye01.09.2008 14:13

victorie sigur...eu cred ca Goe nu va juca...asa cum zicea si Adrian Ultras..e o mare prostie...pana la urma Steaua il plateste...in fine..vad ca prietenia dintre cioban si pariorul de piti conteaza mai mult decat rezultatele Stelei...as vrea sa`l vad pe Stancu titular..dar iar sper aiurea ..oricum ii batem..de asta sunt sigur...

FORZA Steaua!!!

Golanski nu era accidentat o luna?

ba da...nu cred ca va juca...mizez pe Baciu pe dreapta...

draude01.09.2008 14:15

salutare.....

fratilor, eu sunt mai nou pe stadion, insa vreau sa stiu daca e vreun pericol sa merg cu iubita pe stadion, in sectorul destinat galeriei..... am vazut ca se mai creeaza meleuri si nu prea am chef sa primeasca vreuna.....

HAI Steaua!

Irresistible23Steaua01.09.2008 14:32
salutare.....

fratilor, eu sunt mai nou pe stadion, insa vreau sa stiu daca e vreun pericol sa merg cu iubita pe stadion, in sectorul destinat galeriei..... am vazut ca se mai creeaza meleuri si nu prea am chef sa primeasca vreuna.....

HAI Steaua!

Dute la tribuna, e cel mai bine pentru voi...

AdrianUltras2501.09.2008 15:54

Trebuie sa batem.

Altfel, tot ce a facut Lacatus pana acum, va fi 0 barat!

Succesul cu Galata trebuie urmat de un succes cu Pandurii.

Ca sa punem presiune mai mare pe adversari.

Ice_Angel01.09.2008 16:09

Meciul din seara aceasta trebuie sa fie un spectacol din toate punctele de vedere.Adversarul ne-o va permite deoarece nu-l vad pe Neagoe sa bage autobaza.E unul din putinii antrenorii care isi lasa echipa joace fotbal indiferent de adversar si nu face antijoc.Nu le ramane baietilor decat sa se arate de ce sunt la Steaua si este sufiecient pentru o victorie la scor.

kaladze01.09.2008 16:20
Meciul din seara aceasta trebuie sa fie un spectacol din toate punctele de vedere.Adversarul ne-o va permite deoarece nu-l vad pe Neagoe sa bage autobaza.E unul din putinii antrenorii care isi lasa echipa joace fotbal indiferent de adversar si nu face antijoc.Nu le ramane baietilor decat sa se arate de ce sunt la Steaua si este sufiecient pentru o victorie la scor.

bine spus :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::thumbsup:

Fear01.09.2008 16:59

Doamne disper..iar nu l`a bagat pe Stancu !!!! l`a bagat pe panarama aia de Arthuro si pe Lovin !!!!!!!

«1234»