FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii - avancronica

«1234»
Fear01.09.2008 19:27

am jucat f bine.. nu am vazut nici o pasa pe sus ! nu stiu unde s-o fii uitat AdrianUltras25

axl01.09.2008 19:29
am jucat f bine.. nu am vazut nici o pasa pe sus ! nu stiu unde s-o fii uitat AdrianUltras25

El la centrare din tusa zice pasa.

stelist24/2401.09.2008 19:32

Tot ce m-a ingrijorat la jocul asta a fost Dayro ... acest tanar talent trebuie indrumat si invatat sa ajunga mare

AdrianUltras2501.09.2008 19:34
@ AdrianUltras

Te-ai uitat la alt meci...

Cand am avut 1-0 am inchis perfect jocul, pana atunci am jucat foarte ofensiv si frumos.

E ceva normal, ne pregatim pentru UCL, nu ne trebuie sa ne obosim in campionat si mai ales sa ni se accidenteze jucatori.

Nu prea te pricepi la asa ceva, sincer...

FORZA Laca, CEL MAI BUN ANTRENOR AL Stelei !!!

Se vede clar diferente fata de "era Oli" .

BAAA!!!

Ati innebunit?

Cum sa inchizi jocul din minutul 45?

Cum sa inchizi jocul cand joci acasa?

Cum sa inchizi jocul cand joci cu o echipa infinit mai slaba?

Cum puteti zice ca am jucat bine?

Nu ati vazut cat s-au chinuit in prima repriza?

Pandurii s-au aparat formand un bloc compact si noi, in loc sa facem schimbari de directie care sa ii puna in dificultate, am tot aruncat mingi unde era gramada mai mare.

Asa se face?

Pai golul lui Lovin pot zice ca a venit din noroc.

Ca daca lovea Arthuro mingea, adio gol.

Ati vazul la ala cum s-a fortat sa dea cu stangul in ea desi din pozitia aia trebuia cu dreptul?

De aia nu e Arthuro de Steaua.

Cand stii sa dai cu un singur picior in minge, te duci la Liga a 2a si iti incerci acolo norocul.Nu in CL.

Am jucat foarte slab.

Trebuia sa ii calcam pe aia pe cap.

RedStar01.09.2008 19:36

Ce suporteri, ce caractere. In loc sa-l felicitam pe Lovin pentru meciul foarte bun facut cu recuperari, deposedari, pase si gol, incepem sa-l injuram pe Lacatus.

Sa nu aud textele alea rasuflate de genul "sa criticam si la victorie".

Lovin, you are the man!

axl01.09.2008 19:38
Am jucat foarte slab.

In contextul in care luna asta incepem lupta pe 4 fronturi (campionat, cupa, CL, Nationala) am jucat extraordinar.

Eu unul nici nu-mi doream mai mult de un 1-0 fara accidentati si cartonase.

Bravo Steaua!

AdrianUltras2501.09.2008 19:38

steaua_gloria

Zi-mi tu mie atunci: de ce a fost bagat Neaga?????

c.ronaldo1701.09.2008 19:38

E greu sa jubilam meci de meci, ar fi putut fi si Protasov, Capello sau Tuborg antrenor la Steaua ca azi tot la fel de slab am fi jucat. Pur si simplu nu ai chef sa joci fotbal dupa ce bati Galatasaray si apoi joci cu Pandurii.

Lucru imbucurator este ca si atunci cand jucam slab reusim sa castigam.

AdrianUltras2501.09.2008 19:42

Axl

M-am saturat de compromisuri.

Sa joace fotbal!

Au luat nu mai stiu cati jucatori.Sa nu se planga acum ca e prea greu pe mai multe fronturi.

E greu sa jubilam meci de meci, ar fi putut fi si Protasov, Capello sau Tuborg antrenor la Steaua ca azi tot la fel de slab am fi jucat.

Da' echipele alea mari cum mama lor reusesc sa joace constant bine 80-90% din sezon indiferent de competitie?

Pur si simplu nu ai chef sa joci fotbal dupa ce bati Galatasaray si apoi joci cu Pandurii.

De ce dracu mai is platiti atunci?

Lucru imbucurator este ca si atunci cand jucam slab reusim sa castigam.

Si asta cat tine?

danimarcu01.09.2008 19:42
Am jucat foarte slab.

In contextul in care luna asta incepem lupta pe 4 fronturi (campionat, cupa, CL, Nationala) am jucat extraordinar.

Eu unul nici nu-mi doream mai mult de un 1-0 fara accidentati si cartonase.

Bravo Steaua!

Subscriu si eu la cele spuse de @axl.

E bine ca am castigat,ceea ce altii nu prea au reusit etapa asta...

Sa-ti amintesc ,@Adrian de epoca Oli,cand pierdeam meciuri mereu dupa un meci in LC?...

axl01.09.2008 19:44
Sa joace fotbal!

Au jucat fotbal. Am avut ocazii, driblinguri, pase la firul ierbii, viteza. Nu le-am avut 90 de minute dar le-am avut mai mult ca inainte.

Nu-ti dai sufletul pe teren intr-un joc cu Pandurii imediat dupa ce-ai facut-o cu Galata.

Nu stiu de ce Laca l-a bagat pe Neaga dar, la fel, nu stiu multe lucruri despre cum gandeste Laca un joc. E treaba lui, pe mine nu ma intereseaza. Nu inteleg de ce ti se pare o schim,bare scandaloasa. Poate Toja era epuizat. Poate Neaga face mai bine faza defensiva. Poate tinea Laca mortis sa ia Neaga prima de joc. Asa, si?

c.ronaldo1701.09.2008 19:48
E greu sa jubilam meci de meci, ar fi putut fi si Protasov, Capello sau Tuborg antrenor la Steaua ca azi tot la fel de slab am fi jucat.

Da' echipele alea mari cum mama lor reusesc sa joace constant bine 80-90% din sezon indiferent de competitie?

O, inspirata propozitie. Somn usor! Echipele alea mari de care zici tu joaca bine doar la Football Manager.

Iti amintesc ca Manchester dupa ce a facut 0-0 la Barcelona a pierdut in cupa acasa cu P`mouth, 0-1 si a fost eliminata.

Ac Milan castiga in UEFA Champions League si este varza in campionat.

Liverpool e eterna echipa de pe 4 pentru ca se implica prea mult in Champions League si nu face nimic in campionat.

Real Madrid si Inter stiu sa joace fotbal doar in campionat, in Europa sunt varza.

Arsenal cand a ajuns in finala UCL a luat locul 4 in campionat in ultima etapa, pentru ca Tottenham s-a incurcat cu o echipa slaba. Dramatic, nu?!

Chelsea a ajuns in sfarsit in finala UCL dar in campionat ce a facut? A lasat`o pe Manchester United sa defileze.

Iti amintesc:

Galata 2-2 Steaua

Steaua 2-0 Arges

Steaua 1-0 Galata

Steaua 1-0 Pandurii

Eu zic ca a iesit destul de bine.

Asa ca Adriane vezi ce spui, si gandeste inainte la ce spui.

AdrianUltras2501.09.2008 19:49

Danimarcu

Atunci nu aveau experienta.

Atunci pe undeva ii intelegeam.

Acum nu mai au scuza asta.

Au trecut 2 ani de atunci.

Sunt la al3lea sezon de CL.

Daca nici acum nu au experienta echipelor de CL, atunci cand?

zloty01.09.2008 19:53

un meci rau de tot, sa joci in asea hal acasa :-| ,repriza a 2a a fost catastrofala

AdrianUltras2501.09.2008 19:55
O, inspirata propozitie. Somn usor! Echipele alea mari de care zici tu joaca bine doar la Football Manager.

Iti amintesc ca Manchester dupa ce a facut 0-0 la Barcelona a pierdut in cupa acasa cu P`mouth, 0-1 si a fost eliminata.

Eliminata in cupa de o echipa cu un buget de TRANSFERURI de 30 de ori mai mare ca tot bugetul nostru.

Ac Milan castiga in UEFA Champions League si este varza in campionat.

Sa castige si ei CL sa vezi daca le reproseaza cineva esecurile din campionat.

Liverpool e eterna echipa de pe 4 pentru ca se implica prea mult in Champions League si nu face nimic in campionat.

La fel ca mai sus.

Real Madrid si Inter stiu sa joace fotbal doar in campionat, in Europa sunt varza.

Asta nici tu nu crezi.

Iti amintesc:

Galata 2-2 Steaua

Steaua 2-0 Arges

Steaua 1-0 Galata

Steaua 1-0 Pandurii

Eu zic ca a iesit destul de bine.

Asa ca Adriane vezi ce spui, si gandeste inainte la ce spui.

Arges-nou promovata

Pandurii- locul 15.

Ai uitat din pacate sa zici si de jocul de la Bistrita.

2-2 cu gloria?remember?

Gloria Bistrita?Echipa de pe locul 12?

Ca sa nu mai vb de singurul meci pierdut in acest campionat.

c.ronaldo1701.09.2008 20:04

@Adrian

Tu chiar nu te pricepi la fotbal, sincer iti spun, esti varza! Si asta mi`ai demonstrat`o in postul de mai sus.

"Eliminata in cupa de o echipa cu un buget de TRANSFERURI de 30 de ori mai mare ca tot bugetul nostru."

O, si asta e o scuza superba, de parca Manchester ar fi o echipa de pe strada cu un buget de 5 mii de lei. Sau hai sa ii zica Fergusson lui Glazer: "Frate, ma ierti, dar P`mouth are un buget de 30 de ori mai mare decat Steaua, nu am avut ce sa le fac, sunt fantastici." Ce sa zic, si Pandurii are de 30 de ori buget mai mare decat Concordia Chiajna, am gasit scuza.

"Sa castige si ei CL sa vezi daca le reproseaza cineva esecurile din campionat."

Stii sa pastrezi proportiile?!

Si campionatul pentru Ac Milan nu se pierde in ultimele 5 etape, cand joaca finala sau semifinala. Nu, Milan pierde avans din prima in ultima etapa. Dovada, a pierdut ieri in prima etapa din Italia, 1-2, acasa cu Bologna. Pai daca fanii Milanului erau ca tine, atunci Ancelotti trebuia ucis, avand in vedere ca are jucatori ca Ronaldinho, Pato, Kaka sau Pirlo.

"La fel ca mai sus."

La fel ca mai sus.

"Asta nici tu nu crezi."

O da, Real si Inter au jucat o semifinala in ultimii ani la fel cum a jucat Dinamo in Champions League.

AdrianUltras2501.09.2008 20:07
"Sa castige si ei CL sa vezi daca le reproseaza cineva esecurile din campionat."

Stii sa pastrezi proportiile?!

Si campionatul pentru Ac Milan nu se pierde in ultimele 5 etape, cand joaca finala sau semifinala. Nu, Milan pierde avans din prima in ultima etapa. Dovada, a pierdut ieri in prima etapa din Italia, 1-2, acasa cu Bologna. Pai daca fanii Milanului erau ca tine, atunci Ancelotti trebuia ucis, avand in vedere ca are jucatori ca Ronaldinho, Pato, Kaka sau Pirlo.

Daca tot vorbesti de proportii.

Sa nu imi zici mie ca diferenta dintre Manchester si Portsmouth e la fel de mare ca cea dintre Steaua si Pandurii.Astea sunt aberatii.

O da, Real si Inter au jucat o semifinala in ultimii ani la fel cum a jucat Dinamo in Champions League.

Macar astia mai trec din cand in cand de grupele CL.

c.ronaldo1701.09.2008 20:12

Trebuie sa fii prost sa nu treci de grupele Champions League cand ai in lot ceea ce are Inter sau Real, trebuie insa sa fii geniu ca sa ajungi mai departe de optimi, sferturi.

Si diferenta dintre Manchester si Portsmouth nu imi pot da seama daca e mai mare decat Steaua si Pandurii. Dar stiu ca dupa un meci greu al lui Manchester, cu o echipe relativ de nivelul ei(Barcelona), a pierdut acasa cu aceasta P`mouth, in timp ce Steaua, dupa un meci cu o echipa de nivelul ei a reusit sa bata pe Pandurii acasa, ceea ce este imbucurator pentru fanii care nu sunt axati numai in a critica pe Lacatus.

AdrianUltras2501.09.2008 20:23
Trebuie sa fii prost sa nu treci de grupele Champions League cand ai in lot ceea ce are Inter sau Real, trebuie insa sa fii geniu ca sa ajungi mai departe de optimi, sferturi.

Si cu asta ai spus tot.

Nu poti compara prietene echipe ale caror obiective sunt diferite.

Pai Real si celalalte echipe asemanatoare au ca obiectiv castigarea CL.

Steaua, doar prezenta in grupe.

Aia au scuze daca fac greseli in campionat.

Noi nu.

Cand Steaua o sa se bata an de an la castigarea CL atunci o sa le fie permis un joc mai slab din cand in cand in campionat.

Dar daca nu, nu!

Trebuie oare sa iti aduc aminte ca Mancini a fost dat afara de la Inter desi a luat titlul?

De ce oare?

Acelasi lucru despre Avram Grant.A dus Chelsea in finala CL dar a pierdut-o.Si a pierdut si titlul.ADIO!

Exigenta e mare la echipele mari.

Daca vrei sa fii echipa mare, trebuie sa strangi randurile si sa nu te joci.

Astea ce zici tu, sunt scuze penibile.

Se potrivesc mai bine unui club ca Rapid.

Se pare insa ca tu si majoritatea stelistilor tineri ati uitat cam ce inseamna Steaua.

danimarcu01.09.2008 20:30
Daca tot vorbesti de proportii.

Sa nu imi zici mie ca diferenta dintre Manchester si Portsmouth e la fel de mare ca cea dintre Steaua si Pandurii.Astea sunt aberatii.

Comparatii fara sens si logica.Aberatii,ca sa te citez pe tine.

AdrianUltras2501.09.2008 20:36

Am mai zis-o si o mai zic.

Steaua trebuie sa analizeze clar si realist situatia ei.

Sa isi stabileasca obiective si sa la indeplineasca.

Ce obiectiv e mai accesibil in situatia de fata?

Trecerea mai departe in primavara CL sau castigarea Campionatului si a Cupei?

Eu cred ca cel din urma.

Din pacate, obiectivul Stelei e calificarea in grupele CL ca sa ii vina ciobanului banii.

Pai asta e obiectiv de Steaua?

Sa fim seriosi!

Acum daca tot am ajuns acolo, ar trebui sa ne concentram pe campionat si cupa.

Sa mai castigam si noi ceva.

Si pe locul 2 sa treaca cupele europene.

Nu zic ca trebuie ignorate.

Dar pur si simplu nu mai sacrifici campionatul pt CL.

Nu mai odihnesti titulari in campionat ca sa ii ai fresh in meciurile din grupe.

Campionatul trebuie sa fie pe primul loc!

Apoi Cupa.

Apoi CL!

Hassan01.09.2008 21:06

Adrian ai luat-o pe aratura imi pare rau sa ti-o spun, deja nici nu-ti mai pasa despre ce era vorba in articol (a se citi Steaua-Pandurii avancronica) si te-ai lansat intr-un razboi de "Steaua e varza in campionat" care nu sunt sigur cu cine si de ce il porti, raspunzi la post-uri la foc automat si uiti tot... Frizezi penibilul mentionand nume ca Chelsea, AC Milan, Manchester sau Liverpool. Daca pana si aceste echipe au probleme in campionat din cauza UCL, cu cati bani au...de unde te astepti ca Steaua sa defileze? De-abia de-abia am incropit si noi pe final de final un lot bun, pentru prima oara din ultimii 3 ani de participari in UCL (si inainte de UEFA) nu mai stam in 13-14 jucatori.

Doamne ajuta sa putem forma macar ~20 de TITULARI din lotul valoros pe care il avem acum sa nu mai trebuie sa apelam la minuni de gen Balan la M-boro, Baciu cu Real Madrid, Ov.Petre-Lovin la 99% din meciuri, dependenta de Dica/Radoi meci de meci de meci....

Eu unul sunt multumit de rezultatul din aceasta seara, chiar daca nu a fost spectacol baietii au muncit aceasta victorie si, cel mai important, la sfarsitul partidei au fost umili si s-au gandit doar la MUNCA si la urmatoarele puncte din campionat si UCL.

AdrianUltras2501.09.2008 21:15

Pai si daca e asa de greu in CL, de ce nu se concentreaza pe campionat?

Hassane nu ai citit ce am scris pana acum.

Campionatul trebuie sa fie pe primul loc.

S-au calificat in grupe.I-au adus lui Gigel banii.

Acum sa ia campionatul.

De 2 ani stam si ne uitam.

Nu castigam nimic.

Ne intoarcem intr-o noua era Piturca.

Am mai zis-o si o mai zic.

Echipele alea care joaca in CL si care au ca obiectiv castigarea competitiei, au scuze daca gresesc in campionatele lor.

Noi ce scuza avem?

Are Steaua cumva ca obiectiv principal castigarea CL?

Sa revenim cu picioarele pe pamant!

Nu suntem Barcelona.

Suntem doar o echipa de nivel mediu(cel mult) in CL.

In momentul asta, campionatul trebuie sa fie pe primul loc.

p.s.

Voi vedeti in meciul cu Pandurii doar un meci mai slab facut de Steaua dupa meciul foarte bun facut cu Galatasaray.

Eu vad in schimb inca un meci slab facut de echipa noastra in campionat.

Al 2lea consecutiv dupa meciul cu Bistrita.

c.ronaldo1701.09.2008 21:26

Si cu asta ai spus tot.

Nu poti compara prietene echipe ale caror obiective sunt diferite.

Atunci tu de ce le compari? Numai pentru a da in Lacatus?

AdrianUltras2501.09.2008 21:35

Ce legatura are diferenta de valoare cu obiectivele?

Pai echipele mari au obiective castigarea CL, a Campionatului, a Cupei,tot.

Daca nu pot tot, atunci macar 2 din 3.Daca nu pot macar asta, atunci obiectivul nu a fost indeplinit.Si asa a zburat mancini de la inter.

Si ca sa si le indeplineasca sunt nevoiti sa joace bine tot sezonul.

Steaua nu are ca obiectiv CL.A fixa castigarea CL ca obiectiv e o prostie.

Trebuie sa se concentreze in campionat.

Pt ca astea sunt obiectivele realiste ale echipei: Campionatul si Cupa.

Nu ar rost sa lupti in 3 razboaie cand pe tine te intereseaza doar 2(desi cupa stim cu totii ca nu e un obiectiv la Steaua,mai nou.deci ramane doar un obiectiv:campionatul!)

«1234»