ca la tribune e nasol alea alea goarne,trompete,samantari intr-un cuv CETATENII
Ba mie imi place la nebunie in tribune. Se vede foarte bine jocul, pot incuraja echipa si de-acolo, daca stau aproape de gard pot sa injur pe unul sau pe altul. La peluze mi se pare mie nasol. Am stat o singura data la sud, si pe langa faptul ca-i departe de teren, in loc sa ma uit la meci m-am uitat fascinat la un ditamai steagul pe care-l flutura Greco pe-acolo, de parca n-avea alta treaba, si asta pentru 90 de minute. Nu era in fata mea, puteam sa vad meciul, dar nu puteam sa-mi iau ochii de la bucata aia de panza.
Asa ca prefer tribuna. De ce prefer tribuna? Pentru ca nu-s material de peluza si nu mi-e rusine sa recunosc. Sunt omul cetatii.
Esti foarte amuzant
(e criminala banana asta, asa o face si`n realitate?). Pai logic ba , ca din moment ce spui peluza , 90% din meci nu trebuie sa il vezi , ci sa il simti ! Asta daca nu cumva stai pe ultimele randuri de sus si mananci seminte vizionand meciul , ceea ce nu e prea bine! Eu nu stiu daca am vazut 3 faze din meciul cu galata , nici macar golul nu l-am vazut , abea in reluare pe tabela ! Pentru ca pana atunci am cantat , am sarit , am transpirat ,am ragusit.... am simtit! Si eu am stat la trebuie 1 trebuie 2 ,... dar parca n-aveam stare , ma foiam de colo colo si ma uitam spre peluze cu gandul (de ce nu m-am dus si eu acolo?) iar cand baietii cantau "ce drog ciudat" eu in fredonam in gand sa nu atrag atentia celorlalti din jur!
N-am timp de discutii acum asa ca-ti raspund repede. Ceea ce am vrut eu sa spun, si inca vreau, e ca exista oameni si oameni si in Ghencea e loc pentru toti. Eu nu-s de dispretuit ca nu-mi place in peluza, pentru ca pur si simplu nu-mi place. La fel, cei din peluza nu-s de dispretuit ca stau acolo, pentru ca ei au ales modul asta de viata.
Si e foarte frumos ca e asa, se numeste diversitate.
Seminte varsate sau nutline?
Nu folosesc. In schimb am trei goarne si strig des "Stai jos!".
cand baietii cantau "ce drog ciudat" eu in fredonam in gand sa nu atrag atentia celorlalti din jur!
Eu il cantam cat ma tineau bojocii.