FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Brigazi

«1234»
korynna31.08.2008 10:46

@punkboy

Invata sa respecti oamenii si nu mai folosi aerul asta de superioritate cand te adresezi cuiva.Daca ai fost la un meci pe Ghencea nu inseamna ca trebuie sa le vorbesti astfel celorlalti,cu atat mai putin lui Padrese care nu stiu de am impresia ca are treaba cu fenomenul.Cu atitudinea asta atragi numai antipatii si d'aia sa ia toata lumea de tine.Cu 2-3 meciuri nu se face primavara si nu demonstrezi decat ca esti un pusti,fara mentalitate.

Sa inteleg ca ai stat la t2 ultrasule? :hmmm:

punkboy31.08.2008 10:50

NU Draga, am stat la SUD:X acolo e GASCA MEA,si am multe Prezente :X

unuspecial31.08.2008 10:51
ca la tribune e nasol alea alea goarne,trompete,samantari intr-un cuv CETATENII

Ba mie imi place la nebunie in tribune. Se vede foarte bine jocul, pot incuraja echipa si de-acolo, daca stau aproape de gard pot sa injur pe unul sau pe altul. La peluze mi se pare mie nasol. Am stat o singura data la sud, si pe langa faptul ca-i departe de teren, in loc sa ma uit la meci m-am uitat fascinat la un ditamai steagul pe care-l flutura Greco pe-acolo, de parca n-avea alta treaba, si asta pentru 90 de minute. Nu era in fata mea, puteam sa vad meciul, dar nu puteam sa-mi iau ochii de la bucata aia de panza.

Asa ca prefer tribuna. De ce prefer tribuna? Pentru ca nu-s material de peluza si nu mi-e rusine sa recunosc. Sunt omul cetatii.

Esti foarte amuzant :bananadance: (e criminala banana asta, asa o face si`n realitate?). Pai logic ba , ca din moment ce spui peluza , 90% din meci nu trebuie sa il vezi , ci sa il simti ! Asta daca nu cumva stai pe ultimele randuri de sus si mananci seminte vizionand meciul , ceea ce nu e prea bine! Eu nu stiu daca am vazut 3 faze din meciul cu galata , nici macar golul nu l-am vazut , abea in reluare pe tabela ! Pentru ca pana atunci am cantat , am sarit , am transpirat ,am ragusit.... am simtit! Si eu am stat la trebuie 1 trebuie 2 ,... dar parca n-aveam stare , ma foiam de colo colo si ma uitam spre peluze cu gandul (de ce nu m-am dus si eu acolo?) iar cand baietii cantau "ce drog ciudat" eu in fredonam in gand sa nu atrag atentia celorlalti din jur! Seminte varsate sau nutline?

korynna31.08.2008 10:52

Sunt sigura...

La Constanta te astept sa faci prezenta :wink:

Marius31.08.2008 10:55

@ unuspecial

Sa nu-mi spui ca la meciul cu Galata ai stat la sud :ohmy:

corina,

il asteptam la Constanta :whistle:

punkboy31.08.2008 10:58

faceti cinste cu o bere vineri seara(12sept08) la meci:X

unuspecial31.08.2008 10:58
@ unuspecial

Sa nu-mi spui ca la meciul cu Galata ai stat la sud :ohmy:

corina,

il asteptam la Constanta :whistle:

N-am stat la sud , de frica ta! Dar am fost in campionat si te-am cautat ... se pare ca n-ai putut sa iti faci timp sa pleci de la munca sa ma cauti! Stai lin , ca mai sunt destule meciuri ;) sau intreaba`l pe andy unde stau , si fa-mi o surpriza!

axl31.08.2008 11:00
ca la tribune e nasol alea alea goarne,trompete,samantari intr-un cuv CETATENII

Ba mie imi place la nebunie in tribune. Se vede foarte bine jocul, pot incuraja echipa si de-acolo, daca stau aproape de gard pot sa injur pe unul sau pe altul. La peluze mi se pare mie nasol. Am stat o singura data la sud, si pe langa faptul ca-i departe de teren, in loc sa ma uit la meci m-am uitat fascinat la un ditamai steagul pe care-l flutura Greco pe-acolo, de parca n-avea alta treaba, si asta pentru 90 de minute. Nu era in fata mea, puteam sa vad meciul, dar nu puteam sa-mi iau ochii de la bucata aia de panza.

Asa ca prefer tribuna. De ce prefer tribuna? Pentru ca nu-s material de peluza si nu mi-e rusine sa recunosc. Sunt omul cetatii.

Esti foarte amuzant :bananadance: (e criminala banana asta, asa o face si`n realitate?). Pai logic ba , ca din moment ce spui peluza , 90% din meci nu trebuie sa il vezi , ci sa il simti ! Asta daca nu cumva stai pe ultimele randuri de sus si mananci seminte vizionand meciul , ceea ce nu e prea bine! Eu nu stiu daca am vazut 3 faze din meciul cu galata , nici macar golul nu l-am vazut , abea in reluare pe tabela ! Pentru ca pana atunci am cantat , am sarit , am transpirat ,am ragusit.... am simtit! Si eu am stat la trebuie 1 trebuie 2 ,... dar parca n-aveam stare , ma foiam de colo colo si ma uitam spre peluze cu gandul (de ce nu m-am dus si eu acolo?) iar cand baietii cantau "ce drog ciudat" eu in fredonam in gand sa nu atrag atentia celorlalti din jur!

N-am timp de discutii acum asa ca-ti raspund repede. Ceea ce am vrut eu sa spun, si inca vreau, e ca exista oameni si oameni si in Ghencea e loc pentru toti. Eu nu-s de dispretuit ca nu-mi place in peluza, pentru ca pur si simplu nu-mi place. La fel, cei din peluza nu-s de dispretuit ca stau acolo, pentru ca ei au ales modul asta de viata.

Si e foarte frumos ca e asa, se numeste diversitate.

Seminte varsate sau nutline?

Nu folosesc. In schimb am trei goarne si strig des "Stai jos!".

cand baietii cantau "ce drog ciudat" eu in fredonam in gand sa nu atrag atentia celorlalti din jur!

Eu il cantam cat ma tineau bojocii.

punkboy31.08.2008 11:03

axl ai fost imbracat la meciul Steaua-Galatasaray intr-un tricou cu AC Milan?cred ca te confund dar totusi te int

axl31.08.2008 11:05
axl ai fost imbracat la meciul Steaua-Galatasaray intr-un tricou cu AC Milan?cred ca te confund dar totusi te int

Nu. Am avut un tricou AISS si-am stat la T2, deci n-aveai cum sa ma vezi.

punkboy31.08.2008 11:10

aveam cum sa te vad cum am vazut si bannerele AISS(chiar si filiala Cj)las ca poate alta data inainte dupa meci bem si noi o BERE ca intre vecini STELISTI

Stanici31.08.2008 11:54

Si poate ma apuc sa dau banuri in stanga si in dreapta daca nu o dati on topic. Aviz punk, Special si Mrs. Era vorba despre brigazi, daca tineti minte.

Poate daca lasam labarerile astea, poate o sa fim informati de catre baietii din brigazi cam ce inseamna sa duci o viata de genul asta, cu plusurile si cu minusurile aferente.

Marius31.08.2008 11:58

da-mi ban

Stanici31.08.2008 12:04

Esti cersetor?:)).

Stii foarte bine ce vreau sa spun. Lasa divergentele personale deoparte, daca vrei sa te certi si sa iti dai intervale cu lumea, deschide un topic separat.

axl31.08.2008 12:05

Terminati cu gargara.

Stanici31.08.2008 12:18

Ok, o sa spun ca rugaminte: va rog sa nu denaturati principalul subiect al acestui topic, lasati la o parte antipatiile si "gargara" si sa vorbim despre ce inseamna o brigada, ce presupune a fi membru de brigada, etc. Rog, de asemenea, pe cunoscatori sa nu ia foc la unele ineptii scrise de catre cei "neavizati". De retinut ca nu trebuie detalii, ci doar impresii generale si anumite sfaturi.

Merci anticipat!

punkboy31.08.2008 15:54

ce se intampla cu Stil Ostil?si au luat vacanta prelungita?

Kustino31.08.2008 18:36

E treaba lor ce fac, daca doreau ca tu ( cu multe deplasari si meciuri la activ ) sa afli, iti spuneau personal.

unuspecial31.08.2008 19:05

s.o. trec printr-un proces de reorganizare. ca sa nu se mai auda vorbe.Iar Kustino are dreptate , ce va pasa voua ce fac cei din s.o ? vedeti-va de trebuie voastra.

Kustino ,puneti mah si tu o poza la avatar ca e prea simplu avatarul tau. :bananadance: banana asta e chiar criminala !

albanezul02.09.2008 06:07

ce-a ajuns forumul asta.intra toti copiii si isi dau cu parerea.ba chiar au si pretentii de mari ultrasi,cu vechime.nu mai fiti asa sfidatori si nu mai fiti asa atotstiutori.mai stiu eu un personaj de pe siteul asta,ala din buftea de o dadea in demoni si alte nebunii si la un meci cand l-am prins in peluza nu mai stia cum sa scape.

ideea e simpla,nu mai fiti asa tari in gura pe net.aviz amatorilor de constanta!

..va spune asta un suporter stelist,nimic mai mult.

Radu1802.09.2008 06:32
ce-a ajuns forumul asta.intra toti copiii si isi dau cu parerea.ba chiar au si pretentii de mari ultrasi,cu vechime.nu mai fiti asa sfidatori si nu mai fiti asa atotstiutori.mai stiu eu un personaj de pe siteul asta,ala din buftea de o dadea in demoni si alte nebunii si la un meci cand l-am prins in peluza nu mai stia cum sa scape.

ideea e simpla,nu mai fiti asa tari in gura pe net.aviz amatorilor de constanta!

..va spune asta un suporter stelist,nimic mai mult.

chiar crezi ca ii intereseaza?ei o sa iti bage ****-n gura si o sa continue toata tiganeala.

punkboy02.09.2008 15:39
fularsteaua2
puyol03.09.2008 09:04

pai comprim-o si fa un salt inapoi la subiect.. ce-ti mai face brigada ? aveti deja pui,filiale prin tara si streinatate ?

punkboy13.10.2008 18:03
:steag_cruce_invers:
bodanelu13.10.2008 18:06

@punkboy si in Ghencea unde o sa afisati banerul? la PN sau PS?

«1234»