FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga I In Fifa09

«1234»
bubutza12.09.2008 09:17

ce e asta? ...

GOD12.09.2008 09:48
10xy9f8.jpg
veverita199412.09.2008 10:47

daka eu am 2GB of RAM si procesorul de 4200+ AMD Athlon (dual core) 2.21GHz ... imi merge fifa09? ...... Astept raspunsurile voastre . Multumesc foarte mult !

veverita199412.09.2008 10:54

nu prea ma "omor" eu cu fifa, deoarece pes-urile sunt mult mai realistice din toate punctele de vedere. asa cum a zis si un pr. mai sus, jucatorii din fifa se misca ca niste roboti, defapt mai nimic nu este real la acest joc (fifa). sunt curios cum se vad suporterii. deoarece la editiile precedente suporterii aratau .......... iar la pess erau impecabil. nu stiu daca ati observat ca la pes08 jucatorilor

le intrau crampoanele in iarba pe cand la fifa acest lucru nu se intampla. la fifa din cate am vazut cand dai o pasa parka ar da un robot. am auzit din niste surse sigura ca abia FIFA2012 va fi ca pess

MALDINI12.09.2008 11:16
Asteapta PES 2009 si vei fi super multumit !

Daca fifa 09 nu va merge, atunci chiar ca la pes sa nu va asteptati sa va mearga. Mie pes08 imi facea figuri. Solicitam f mult calculatorul, insa cu fifa mi-a mers perfect.

ORICUM SA STITI TOTI , E DOAR UN DEMO , JOCUL O SA FIE TOTAL DIFERIT DIN ORICE PUNCT DE VEDERE.

Pai scuza-ma....tu vrei si joc frumos , si grafica buna , si engine bun , dar sa nu iti ceara multe...normal ca cere mult pentru ca e Next Gen :D

steaua_gloria12.09.2008 11:56

@ Maldini

Prefer sa joc cu echipele adevarate , nu cu alea inventate pentru ca n-au cumparat licenta.

bubutza12.09.2008 13:10
daka eu am 2GB of RAM si procesorul de 4200+ AMD Athlon (dual core) 2.21GHz ... imi merge fifa09? ...... Astept raspunsurile voastre . Multumesc foarte mult !

daca iti dau placa mea video nu-ti merge... hai mai ...

app am pus cerintele mai sus.

La mine jucatorii patineaza pe teren :)) nu-i vad sa dea din picioare

Paradise_Lost12.09.2008 14:00
cu detaliile la maxim... merge perfect. si diferenta este mare fata de setarile by default. iarba zici ca este naturala.

acum e adevarat ca ... parca grafica lasa de dorit, doar imaginile prim-plan ale jucatorilor sunt cu mult peste 2008, in rest, mi se pare schimbat si atat, nici in bine, nici in rau.

Oricum, vrem nu vrem, mergem si noi in pas cu tehnologia. propun 2009 pt sezonul urmator. din pacate, qw-urile ies la fel de bine... portarii parca sunt mai slabi

pai tu ar trebui sa te bucuri lost...numa tu dai qw la greu..

Ronaldo tata, ma confunzi. daca jucam pe QW-uri, nu ma umilea bezmetiqu. asta 1.

2: Qw folosesc doar pe contraatac.. cum ar fi o recuperare rapida dupa un corner al adversarului. combinatia QW a fost introdusa pt a fi folosita. Mie nu-mi plac jucatorii care-si fac toata tactica pe QW, care nu stiu sa dea o pasa in 2m, care paseaza intre fundasi pana i s-a demarcat atacantul pt a o plezni in fatza etc, nu cei care-l folosesc atunci cand este cazul si indicat.. repet.. strict pe contraatact sau centrari sau unde mai vor ei.

branica12.09.2008 14:53

Pana se definitiveaza 09, eu zic sa mai dam un sezon de fifa 2008 ... Pana isi mai tuneaza si baietii calculatoarele .. tocmai bine .... ( ca si eu trebuie sa`l tunez ) :))

DannY_112.09.2008 15:08

Daca o sa se ramana la 08 inca un sezon,cand apare 09 nu o sa mai existe interes pentru competitie;).

i0nutz8313.09.2008 11:32

Daca mai vad comparatii fifa - pes inchid topicul. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat !

MALDINI13.09.2008 12:02

Se pare ca va fi Steaua la rest of the world , dar cu nume fictive :) Gen : Andrei Murgu

@ Maldini

Prefer sa joc cu echipele adevarate , nu cu alea inventate pentru ca n-au cumparat licenta.

P.S Vad ca nu esti prea informat.In primul rand licente nu au din cauza ciudosilor de la EA care au contract exclusiv cu FIFA pana in 2010 si nu au acceptat ca cei de la FIFA sa le dea si celor de la Konami licente , astfel Konami trebuie sa negocieze cu fiecare echipa in parte..In alta ordine de idei , cei de la UEFA si-au dat seama ce porcarie de joc e fifa si au decis sa le dea celor de la Konami licenta pentru UEFA Champions League.Si decat sa joc fifa cu niste robotei , mai bine nu mai joc nimic .Nu-mi spune mie ca se compara fifa cu pes la gameplay.E ca si cum ai compara trabantul cu Mercedes.Hai sa fim seriosi , PES i da clasa acelui "anti-joc" fifa in materie de gameplay.Deschideti ochii !!!

DannY_113.09.2008 12:31

Ne-ai innebunit cu pes-ul tau.Noi ne multumim cu Fifa,joaca tu marele joc.

i0nutz8313.09.2008 12:54

Repet: orice post care va trata subiectul pes va fi considerat offtopic si sanctionat ca atare.

ronaldo_020113.09.2008 13:33

mai jucam un sez 08 sau asteptam 09??

blindica13.09.2008 14:06

eu propun inca un sezon de 08 :steag_sah_mic:

i0nutz8313.09.2008 14:39

Asteptam 09, nu mai e timp pentru inca un sezon de 08 pana apare full 09.

Paradise_Lost14.09.2008 07:20

Mahh dar unii sunt de-a dreptul handicapati.

Maldini, de unde si pana unde nume fictive? S-a drogat cumva toata echipa Stelei si au fost suspendatzi toti noaptea trecuta si eu nu stiam? dati-va fratilor cu parerea in cunostinta de cauza. lansati zvonuri aiurea de dragul unui post.

Mutu a fost trecut ca Murgu pt ca s-a drogat si a fost suspendat. am mai explicat o data si nu mai repet.

branica14.09.2008 10:11

Si eu as vrea inca unu de 08 :D

MALDINI14.09.2008 11:23

Maldini, de unde si pana unde nume fictive? S-a drogat cumva toata echipa Stelei si au fost suspendatzi toti noaptea trecuta si eu nu stiam? dati-va fratilor cu parerea in cunostinta de cauza. lansati zvonuri aiurea de dragul unui post.

Mutu a fost trecut ca Murgu pt ca s-a drogat si a fost suspendat. am mai explicat o data si nu mai repet.

Tu ai jucam ma UCL facut de Fifa ? Tu ai vazut ma ce nume aveau jucatorii de la Steaua ?Si mai uspr cu jignirile .

cRiss4Steaua14.09.2008 11:37

Mutu apare in FIFA ca Adrian Murgu pentru ca sindicatul din care face parte nu e afiliat FIFPro si EA Sports nu are licenta pentru a-i folosi numele. Nu vreau sa mai aud ca Mutu nu apare din cauza scandalului "Cocaina".

Verssace14.09.2008 11:46
cand se fac inscrierile ?
veverita199414.09.2008 14:03

din cate am vazut pe net fifa09 este mult mai realistic decat fifa08. probabil ca va fi mult mai incantator decat editia precedenta. fifa08 nu e nimic de capui ei. zici ca joki ku roboti.

i0nutz8314.09.2008 17:59
Topic inchis. V-am rugat sa incetati cu comparatiile fifa/ pes.
«1234»